Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok!
Lézerrel is jó eredményeket lehet elérni? Az talàn olcsóbb eljàràs lenne.
Persze! Próbáld meg a Boros dokit , hálás leszel neki , szépen dolgozik nagyon!
Sziasztok! Tudtok mèg olyan orvost , aki december 19-èn v után mèg műtene (persze karàcsony elôtt)?
Én csak jót tudok róla mondani . :) Nézd meg a naplómat.
Nekem is csak jó tapasztalataim vannak róla . 3 éve operált , nem bántam meg :)
Nekem csak jó van! Szuper doki .
Engem is a Boros doktor operált. Évekkel ezelőtt. Szuper lett, van naplóm is. Újból őt választanám.
Sziasztok!
14-én műtött Dr. Boros László a képek elérhetők a naplómban
Nagyon elégedett vagyok🙂
Tisztelt Reno75!
Elégedetlen betegeim előtte-utána fotóit és véleményüket megtalálja a SzemhéjplasztikaMindenkinek facebook oldalamon.
Üdvözlettel
Boros doktor
Sziasztok!
Dr Borosnál kinek volt rossz tapasztalata, illetve pontosan mi volt a probléma?
Kerület
Sziasztok, 3 hete volt a műtét, felső szemhéj. Az normális, hogy úgy érzem a hegkezelő (IALUSET HL) csípi a sebet?
Sziasztok.
Milyen korrektort ajánlanátok a szem alatt rész fedésére világos a bőrre, a műtét utáni hétre?
Köszönöm.
Ld.2886-os válaszom.
Van naplóm, ha érdekel, kopogj, és beengedlek. A férjemet és engem is ő műtött, elégedettek vagyunk.
Sziasztok! Kinek van tapasztalata Dr Tönköl Tamás felsô szemhéjpasztikàban?
Ja es kertem EP szamlat, igy 20 % visszajon majd jovore az egeszsegpenztari szamlamra.
En Szegeden voltam dr. Mohos Gabornal. Sima szemhejplasztika 350E, ha kell hozza szemoldok izom emeles (nekem kellett), az plusz 120E. Igy komboban 2 oras mutet volt, vizszintes haton fekvessel. Nem volt kenyelmes annyira, de azert kibirhato. Inkabb utana az elso 48 ora gaz.
Dr. Tönköl Tamásnál voltam, ő nagyon korrekt áron dolgozik, de szerintem már nála is 300 ezer körül van vagy felette. Két éve 240 ezer volt. Bálint Bea 400 körül van, egy ismerősöm volt nála a múlt hónapban, de ő kapott kedvezményt, mert orvos. Sokan adnak nagy kedvezményt tanároknak is, érdemes rákérdezni, akárhol is vagy, hogy van-e bármilyen kedvezmény. És nézd meg Dr. Vaszilkó Mihály honlapját, (vaszilko.hu) őt a kórházi szemész doki ajánlotta nekem egy másik ügyben, 250 ezret ír a felső szemhéjra. Meg lehet próbálni TB-re is, el kell menni a kerületi szemészetre, ott nagyon panaszkodni, hogy úgy érzed, hogy belóg a látóteredbe, nehéznek érzed a szemhéjadat, fáradt a szemed, és akkor valszeg tovább küldenek a szemészeti osztályra, ahol eldöntik, hogy mehet TB-re vagy sem. Nekem megcsinálták volna, mert orvosilag is indokolt volt, nem csak ronda, de 6 hónapos várólista volt, és nem találtam semmit a doktornőről, aki műtött volna, viszont Tönköl Tamásnál már voltam konzultáción, és megbíztam benne, úgyhogy zsebbe nyúltam. Sok sikert!
Lehet közben beszélni, ha szólsz hogy megmozdítanád a fejed vagy valamidet, vagy pislognál, akkor simán lehet :) Adtak stresszlabdát is. Előttem valakinek alsó+felsőt csináltak egyben, a kettő közt kikéredzkedett pisilni. 😅 Én is tartottam tőle, hogy belemozdulok vagy rosszul csinálok valamit, de azt mondták, hogy amíg nem ugrok fel a székből, addig nincs baj. Amúgy sokkal gyorsabban eltelt, és sokkal könnyebb volt ficergés nélkül kibírni, mint gondoltam, 20 percnek éreztem az egészet, pedig kb. egy óra volt.
300 felett vannak az árak mindenhol
Sziasztok!
Felső szemhéjplasztika àrak miatt èrdeklődnék.
A neves orvosoknàl 400 e Ft lenne valóban?
Ez azèrt elèg húzós!
Szia.
Köszönöm szépen, az imént láttam a fotókat, nagyon látványos lett az eredmény!!!!
Úgyhogy kedvet kaptam,es január vége felé tervezem a műtétet!Legszivesebben altatásban kérném, mert nemigen tudok mozdulatlanul feküdni,főleg ugy hogy mi történik velem.
Szia.
Kopogj be a naplómba.
Szia.
Kopogj be a naplómba.
Szia.
Hol lehet megnézni a munkáját?
Tavasszal szeretném megcsináltatni a szemhéjamat,mert már zavar hogy egyre jobban lóg a szemhéjra.
Sziasztok. Alsó szemhéj plasztika utáni gyógyulással kapcsolatban mit a tapasztaltatok? A heg körüli duzzanatok kb. mennyi idő múlva tűntek el? Ha van esetleg valakinek naplója, azt szívesen megnézném. Köszönöm. :)
Szia! A dr. urat ajánlották ma nekem felső szemhéjplasztikàra. Szeretném elolvasni a naplód. Kopogtam 🙂
Sziasztok!
Aki szemhéjplasztikát tervez, annak ajánlom Dr Boros Lászlót. Mielőtt engem operált, 2 munkáját láttam a közvetlen környezetemben. Férfiként nem vagyok hozzászokva az ilyen beavatkozásokba, de a konzultáción bemutatta mennyire is lóg valójában a szemhéjam. Meggyőzött, és nem bántam meg, minden simán ment.
Valamiért eltűnt a korábbi válaszom, úgyhogy még egyszer. Kopogj a naplómba és beengedlek. De ha rámész a sebeszem pont hu-ra, akkor ott is vannak fent képek, amiket mások tettek fel.
Szia. Tavaly mennyibe került a Dr.úrnál ?
További ajánlott fórumok: