Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Én vagyok akit a tb-re csinált a szemész.Hát nem vagyok megelégedve mert nem vágta ki végig és most mehetek javításra.Mindkét szememet kívülről nem jól csinálta,ott maradt a felesleg.Eddig csak a balnál látszott,de a most már a jobb is feltünő.A vágásnál is maradtak csomócskák ahol voltak a varratok,remélem azok elmúlnak.Ma vagyok 3 hetes.
Szóval ilyen a nem fizetős.Ha vette volna a fáradságot,hogy berajzolja,hogy mit kell kivágni akkor biztos jobb lett volna.Bár azért így is látható a változás,de szeretném,ha tökéletesebb lenne.
Megnéztem egy jó pár képet és nagyon szépek lettek a szemek,sajnos nekem nem volt pénzem ilyenre,de már nagyon idegesített,hogy annyira lógtak a szemhéjaim.Ha rám szakadna a bank biztos,hogy plasztikai sebészhez mennék,mert azok jobban értenek hozzá.A szemész nem ezzel foglalkozik nap mint nap,nincs gyakorlata és lexarja,hogy sikerül.
több orvos késő tavaszzal és nyáron már nem is vállal operációt az arcon, a hiperpigmentáció miatt, de biztos a te orvosod is mondani fogja, hogy nagyon kell vigyázni, különben gond lehet a napozásból, 50+ os fényvédő álladnóan és napszemüveg, de abból is nem gagyi mert az nem ér semmit. szerinten semmi esetre se napoztasd az arcod 2 hét múlva, mert mi lessz ha bebarnul?
nekem januárban műtötték , igaz lent és az a szem alatt majdnem nem is látszott, csak a sarkoknál ahol túl vágtak, de már csak nagyon közelről lehet észre venni a heget, sztem fél év alatt egészen meggyógyul
Szia naomi! Nagyon szép lett a szemed, gratulálok, gondolom te sem bántad meg hogy belevágtál, igazán látványos a változás!Még elég friss, azért érzékeny annyira.
Nekem már 3 hónapos és még mindig változik.
Kedves Vali!
En tudok drasztikusabbat is. Hetfon temetjuk egy baratunkat aki tudorakan halt meg a heten. avaly januarban leszokott mikor mar keso volt. En szeptemberben szoktam le a cigirol. Egy nap felkeltem hogy tobbet nem akarok cigizni mert marha budos, egeszsegtelen es a tobi ami itt alattunk elhangzott. Azota nem birom a fustot sem szerecsere igy nem is kivankozok ra. Szoval dobd el te is. ja egyebkent aukam is igy szokott le. En a leszoktato kurakban nem hiszek egyben igen ha marha sokat kell kifizetned ha csalsz es ragyujtasz kura alatt. Ismerek egy ilyet. Sok sikert szurkolok neked hogy sikeruljon.
Gondolj arra,hogy a dohányzás a bőrödet fakóvá és ráncossá teszi,nem is akárhogyan.
Hátha ez kicsit elgondolkodtat azt illetően,mi a fontosabb a számodra.
A jó megjelenés,a szép bőr vagy a dohányzás....
szivesen
én sem vagyok egynapozós típus, és mindig fényvédővel és szemüveggel járok, és sokszor kalapban is. nekem hámlasztást is csinált az orvos múlt tavaszzal, mert megesküdtem neki, hogy nagyon vigyázok és semmi gond nem volt, és most is készülök rollerezni holnap. de ez az én bőröm, biztos mindenkinek más a bőre. nem akarlak befolyásolni, neked kell eldönteni, de szerintem kozmetikusok is egész évben csinálják. csak tényleg oda kell figyelni, mert nem játék
Jajj de jó! Hátha az én halvány rózsaszín vonalkámat is eltüntetné a felső szemhéjam csücskében. Igaz nem zavaró, mert simán el lehet tüntetni kis sminkkel.
naomi miket írtál? Küldd el priviben, mert megöl a kíváncsiság! :)
Hohó, erről majd én is kérek infót, mert a második felére én is beiratkoznék az új topicon. Akaraterősítés étvágytalan zabálhatnékonyság ellen :D
Cigi? Csak partibagó, semmi több...de az is minek?
Tipp 1 : Nyisss egy topic-ot erről, mert ez itt OFF.
Tipp 2 : Döntsd el mennyire fontos ez neked, és ha tényleg elhatározod magad, meg kell csinálnod. Nincs varázs recept, akaraterő, és kitartás van!(vagy nincs:))
Szia Gabi,
Egesz reget irtam de a hoxa kidobta. Na mindegy. En a szappan formajat hasznalom. Nem irrialja a fris hegemet sem es nem is szarit.
Köszi, meg is kerestem. remélem rendben lesz.
Van olyan reggel, amikor a felső szempilla sor feletti bőrrész beduzzad, de a nap folyamán lelohad. Gondolom ez is velejáró.
Egyébként tegnap kifestettem a szemhéjamat is, most először a műtét óta. ( meg évek óta...) Mit mondjak elég ügyetlenre sikeredett, hiába, ezt is el lehet felejteni! :)
A szappan formát használod, vagy a folyékonyat?
Tényleg olyan jó?