Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Megpróbálok türelmes lenni... :)
Ma már voltam dolgozni, megdícsértek!
Naná, hogy láttam! :D
Nagyon tetszik és minden OK, de még ici-picit érzékeny. Remélem vasárnapig ez is megszűnik! Úgy tűnik Api is megbékélt vele... :))))
Dobtam puszát!
Szia Vajdai! :)
Állati rendes a dokid! Már januárban ájuldoztam attól amit írtál róla. Szerencsés vagy nagyon, hogy az utolsó pillanatban összehozott vele a sors és a legjobbakat kívánom a téli beavatkozáshoz is.
Milyen lett a ráncfeltöltésed? Elégedett vagy vele?
Én boldog vagyok az új szemeimmel, de természetesen én is tervezgetem a továbbiakat! :)
Van képed már???
Örülök is!.........ja és visszakacsintottam ....láttad?
Hogy van az új "szerzeményed"...... hogy viseled?
Minden oké?
Szia, én is ezt mondtam a dokinak a szememnél, és hát még hogy hiúbb vagyok az átlagnál...... de ha nem volnánk miből élnének.....ilyen jóóóól?:-)
Most látom majdnem egyidősek vagyunk,és én is szeretnék megszabadulni a ráncaimtól. Nekem a nyakam és a dekoltázsom is kezd aggasztó lenni!! Kíváncsi lennék milyen lettél.....persze ezt is csak úgy lehetne ha volna összehasonlítási lehetőség.
Miért altatásban csinálja az alsót? Mivel indokolta?
Amúgy még jó hogy gyári és nem valami szép üveg.....igaz?:-)
Sziasztok Gabci,Bonc!
Ma megbeszéltem a dokival az alsó szemhéjplasztikámat. Altatásában csinálja. Majd persze télen. Ősszel lesz még egy lézeres hámlasztásom.Ezt Ő ajánlotta. Ezzel megszabadulok az apró ráncoktól.
Ma megcsináltattam az orr melletti ráncaimat.
Mondtam nem ment el az eszem,de a doki megnyugtatott ,hogy ez a sógoroknál természetes. Lányok tényleg sokkal jobb tükörbe nézni.
Látom ,ti is jól vagytok.
Boncz én ugyanígy jártam ,tőlem is megkérdezték ,hogy mindig ilyen sötét volt-e a szemem. Hát az enyém is gyári.
Ne ragasztgasd, be fog idővel állni ne félj,......és ott fog hajlani ahol kell.Légy türelemmel.....persze könnyű ezt mondani én is paráztam míg nem láttam be hogy felesleges.
Ja, és még szebb lesz majd meglátod!:-)
Szia, hallgass Gabcira! Minden, amit írtál, csakis a varratszedés után jöhet.
Hát ha nem megy, ne pislogj!:-)........rebegtetheted majd eleget a szép pilláidat ne félj!:-).......gyorsan gyógyulsz.
Sajnos ödémás és ettől hepehupás a bőröm. Még mindig nem ott hajlik ahol kellene, hanem keresztbe kasul. Ma délelőtt már ráragasztottam egy vékonyka ragtapaszt a nemkívánt hajlásra, hogy szokjon le rőla a bőröm. :)
A varratom szép, nem dudoros, teljesen sima, van olyan rész, ahol abszolút nem lehet látni!!
Ezektől eltekintve tényleg nagyon szép lett. Fura, hogy reggel ezzel az ödémás szemmel is frissebbnek tűnik az arcom, mint az előző sharpei szemhéjjal! :)
Örülhetsz is, gyönyörű a szemed! :)
Ezért van értelme -természetesen csak ésszerű keretek között- minőségben foglalkozni magunkkal. Azt mondják ugye, hogy a szem a lélek tükre. De ha valami rálóg a tükörre, akkor megette a fene az egészet. Vagy nem?
Szia Velynn!
Ez tényleg változó, de inkább hetekben mérhető, mint napokban. Nekem a Detralex segített hamar ödémamentessé válni. Gyógyszertárban kapható vény nélkül! Kérdezz utána a gyógyszerésznél, de nekem a vizesedést is megakadályozza, mert az érfalak erősítése a feladata többek között.
Szia! Nehogy hozzányúlj, amíg varrat van benne!!!
Minden egyéb a varratszedés utánra vonatkozik, tehát a tornáztatás, masszírozás, krémezés, sőt víz sem érheti addig! Egyedül a csepegtetés megengedett. Nyűgös leszel kicsit valószínűleg a varratszedésig, de hidd el megéri! Légy türelmes, ezen mindannyian átmentünk.
Sziasztok Kislányok!
Szia Velynn!
Nagyon szép lett a szemed!Gratulálok!
Szia!
Megnéztelek, gyönyörű lettél, hát, a kép alapján nem csodálkoznék, ha csak személyazonosságod igazolása után szolgálnának ki bizonyos helyeken. Gratulálok, nagyon elégedett lehetsz!
Szia! Engem egy hete műtött a doktornő a Virányoson, ma szedte ki a varratokat. :)
Nem szabad nyomkodni, sem kenegetni, sem borogatni, max. jegelni. Szemcseppet nekem visint mondott. Első este nekem is égett, én bevettem egy algopyrint. Hajrááá! :)