Speedfitness tapasztalatok (beszélgetés)
De szánalmas, amikor úgy jön egy vendég, hogy azt mondja : Én még nem próbáltam...
Azt viszont tökéletesen tudja, hogy mekkora a ruha mérete, hogyan ven méretezve.
Edzés közben a mozdulatai is elárulják.
Szia!
Persze, normális.:-)
Vannak, akiknek, "bedurrannak", bekeményednek az izmai edzés után, nyilván ők veszik észre rögtön, hogy feszesebbek. Ne aggódj, még 2x elmész edzeni, és te is látni fogod magadon:-)
Köszönöm! :) 50 perc volt, mert még le is fürödtem mert én leizzadtam! Viszont azt a fehér lötyit, amit az edzés után adtak, vissza fogom utasítani legközelebb, mert nagyon nagyon édes volt! Ami pedig az izomlázat illeti, még az ülés is kellemetlen :D Akkor ez a jó ugye?
Az normális, hogy én első alkalom után nem látom, hogy feszesebb lennék?? mert páran írták, hogy látják....
Szia!
Szép sorban: -kb. 30-40 percet mindennel együtt (beleegyező nyil. átolvasása, kitöltése, vetkőzés,edzés, öltözés, időpontegyeztetés).
-Az izomstimuláló impulzus érzésének szokatlansága miatt néhányan megijednek, picit szaporább szívveréssel reagálnak, ez hamar megszűnik, másodjára már meg se kottyan.:-) Az izomláz pedig a 3-4 edzés után már elhanyagolhatóan jelentkezik.
Sziasztok!
Lehet-e fogyni a speedfitnesstől? Sokan kérdezitek. A szó klasszikus értelmében (mármint hogy kilogrammonkénti súlyvesztés)nem igazán. Ha mellé nem diétázol, akkor inkább csak átalakulsz. Ha követsz egy számodra megfelelő diétát, akkor szépen csúsznak lefelé a kilogrammok is, úgy, hogy közben az izomzatod növekszik. Tehát az áhított 10 kg fogyás után formásabb, vékonyabb leszel, mint azt remélted.
Sziasztok!
Nekem ma lesz az első és szeretném tőletek megkérdezni, hogy az első alkalom összesen mennyi időt vesz igénybe. Tudom, hogy maga a speedfitness 15-20 perc, de összesen ti mennyi időt szoktatok eltölteni ott mindennel együtt?? ( első alkalommal várható valami, ami a többi edzésen nem lesz? )
Köszönöm!!!
Szia!
Én még csak 3-szor voltam (heti 1 alkalom), és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Nálam inkább csak feszesítés miatt kell, a súlyommal elégedett vagyok, csak nagyon renyhe volt a bőr a karomon, a combomon, és van egy kis hasam. A karomon már most nagyon szépen megfeszült a bőr, és a derekam is egyre karcsúbb, de fogyni egy dekát sem fogytam, mert mint ahogy mások írták, az izom nehezebb, mint a zsír.. Ettől még a tükörben látványos a változás :) Szóval szerintem sokat várhatsz 7 alkalomtól, főleg ha még az étkezésedre is oadafigyelsz (én nem teszem)
Szia!
Előtte carnitint, utána fehérjét, csak vigyázz a szénhidráttal....így fogyni fogsz.Kilóban ne várj sokat, mert az izom, ahogy gyarapodik, nehezebb, mint a zsír, de centiben nagyon ütős. A képeimen a fehér gatyós én vagyok, kilóban mindkét kép 60 kg.
Ti mit isztok az edzés előtt, közben?
Milyen lötyit vegyek, ami jó és nem hízok tőle?
Szia!
Már vettem 4500 FT-ért rucit. Köszönöm!!
Szia!
Sajnálom, hogy 2 bérlet alatt nem változtál a speed fitnesstől....de nagy valószínűséggel ez az edző hibája is....Nekünk nem amplifitnessünk van, hanem xbody-s gép, és mindenki változik, már pár alkalom után.
Melyik kerültben vagytok?
Nekem összesen van 22 kilóm pluszban.
Na, ezt most úgy mondtam, mintha éppen csak lenne valami kevéske :D
Megyek, megnézem.
Minap kaptam egy fotót a vendégünktől.....felteszem.:-)
Sajnos, előtte fotó nem készült, de ő pl. 1 éve kezdett fogyózni, huszon-pár kilótól megszabadult már, amikor elkerült hozzánk. Volt még rajta jócskán felesleg,(hurkácskák a hason, deréktájon,külső-belső combon) és nem volt feszes...na de most!:-) 15 edzésen van túl.
Kb. 5000-7000 körül tudok naci+pólót. Az túl drága?
nemrég egy készítő behozott hozzánk anyagot, meg árajánlatot, az anyag sokkal vékonyabb, rosszabb minőségű volt, mint a miénk, ő 4500-ért kínálta az együttest.
Esetleg érdeklődj a Revital központban, 9. kerület.