Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Melyik mosószernek a legerősebb és legtartósabb az illata, ha nem használok mellé öblítőt? fórum

Melyik mosószernek a legerősebb és legtartósabb az illata, ha nem használok mellé öblítőt? (tudásbázis)

tegnap 17:38
Évek óta csak öko mosószereket használok. A pumpás kiszerelésű Herbow-k nagyon jóK bár az illatuk nem marad benne sokáig a ruhákban (a napon száradt tiszta ruha illatánál nincs jobb 😊)
13. bnedora (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:03
Igen.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Bnedora)
tegnap 16:44
Az a fehér ugye?
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Channa*)
tegnap 16:44
Kipróbálom a lidliset, köszönöm szépen!
10. bnedora (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:29
Én Coccolino sensitive-t használok.
tegnap 16:27

A persil+kék silan, vagy ariel+kék silán.

De most engem zavarnak, így lidl-s mosószert veszek+lidlis öblítőt (kék doussy). Ezek illata is benne maradnak a ruhákban.

tegnap 16:07
Én kék lenort használok öbliteni,meg marad az illata.Vannak mosóparfümök is szintén tartós illattal.Hasznos lehet még a mosólap, kellemes tiszta illatú és jó tapintású marad a ruha.
7. Józsibirka (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:59

Mi egy Hölgyikével rendeltük a netről sokat, mert mást is vettünk, igy jó akció lett!

De biztos van a T esco, vagy , lidi boltba!

De van a "Floren" és az a

"100" forintos boltban van!

Az is annyira jó, és olcsóbb is !

Nagyon jó! Próbáld csak ki! 🙂

jó lesz megillatozik fainul!

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Bnedora)
tegnap 15:41
Várom a tanácsodat kedves :) Én is úgy gondolom hogy kellene bele.
tegnap 15:30
Az igazi öblítő szerintem nem konkrétan az illat miatt használatos.
4. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:03
Én évek óta ecet és víz keveréket teszek az öblítőtartályba, és illóolajat csöpögtetek hozzá ( citrom vagy levendula vagy más ).
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Józsibirka)
tegnap 12:55
Hol lehet venni ilyet Józsikám?
tegnap 11:35
Violeta!
tegnap 11:34
Két hete úgy mosok, hogy nem teszek öblítőt a gépbe, mert bármilyet próbálok, semmi illata nincs. A ruhák megőrzik a mosószer szagát, de ugye keményebbek. Tudnátok olyat ajánlani ami erős és tartós az illata?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook