Macskákról minden (beszélgetés)
Élmény lehetett.
Szeretem én is a gólyát, de a kertembe jobb ha nem jön. Kiszedné az aranyhalat a tóból, összeszedné a békákat, nem örülnék.
Jó is az ügyes vagy. Azokból legalább a madarak is tudnak inni.
Nálam is vannak kitéve pedig cica nincs már. Nagyobb virágalátéteket rakok ki. 1 van a fotóim között is dugig madárral.
Mikor Isten a macskát teremtette, mosolygott és így szólt: "adok az embernek gyógyszert, minden szomorúság ellen!"
Akinek van cicája tudja, hogy ez így is van! Ha rossz a kedvem, rám néz a nagy szemeivel és mindjárt jobban érzem magam!!!
Öreg cicusunk hívóneve is "Nyuszi"!
Nagyon aranyos! Hidd el ért az több szót is - ha akar éppen!
A ti cicátok is válogatós???
Gyönyörű a Lucifer. Kösz a képet, ilyen kisebb macskára
való pórázt meg nem is láttam, már arra.gondoltam, hogy a nagymacska pórázbol veszek be,de nagyon ügyes és mozgékony a kicsi, félek hogy valahogy kibujik. VAgy varrTok neki.
Most a macska hordozóban levegoztetem, de nem nagyon tetszik.neki.
Mégegyszer köszönöm.
Az állateledeles boltban vettem.
Nem könnyű belőle kibújni, de azért néha sikerül neki, ha nem húzom meg rendesen.
Ez kisméretű kutyusta meg macskára is jó.
Milyen póráza van Lucifernek? Vetted vagy varrtad,en is szeretnék az 1 éves cicakisasszonyomnak pórázt, de nincs megfelelő méret.
Póráz nélkül nem merek vele kimenni,a legelső kimenetele után is kb 1 órán keresztül kergettuk a kis fürge állatot.
"Imádnivaló fertelem" - ez óriási! :D
Kivi egy 13 éves vörös házimacska, gerincproblémákkal. Többször kapott szteroidkúrát, hogy rendbejöjjön - a legutóbbi alkalommal bénulásból hozták vissza.
Mázli egy fekete, leginkább félperzsára hasonlító - szintén 13 éves - gyönyörűség. Mindkettő ivartalanított kandúr, de nagyon eltérő személyiségek. :) Imádom őket!
Nekem egy imádni való Luciferem van.
Szép szürke, talán orosz kèk meg valami házimacska keverék.
Karácsony előtt elcsapta az autó, éppen hogy túlélte.
Azóta cicapórázon lehet csak kint, elég hosszú, bejárhatja a fél udvart.
Van napos hűvös virágos hely.
Beköltözött a kutyaházba.
De amilyen rafinált, néha így is kibontja magát a hámból, csak hogy a frászt hozzá ràm.
De imádom.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Mondd minden nap, köszönöm!
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- Idézetek a macskákról!!