Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Macskákról minden fórum

Macskákról minden (beszélgetés)

1 2
szept. 23. 05:00
Tegnap láttam tvben és nagyon meglepődtem. Macska kaphat vért kutyától. Egy leukózisod macska kapott így vért kutyától. Igaz, csak egyszer lehet, mert másodszor már súlyos reakciókat váltana ki.
39. 55Judit (válaszként erre: 38. - Cilabogyó)
máj. 7. 20:06

Élmény lehetett.

Szeretem én is a gólyát, de a kertembe jobb ha nem jön. Kiszedné az aranyhalat a tóból, összeszedné a békákat, nem örülnék.

38. cilabogyó (válaszként erre: 37. - 55Judit)
máj. 7. 18:35
Én mindent próbálok kihasználni a madarak etetésére és itatására. Nagyon hasznosak, mert sokkal kevesebb a féreg a földben. Ma hatalmas meglepetés ért reggel, húzom fel a redőnyt és a második szomszéd kertjében a gólya szedegette a bogarakat. Eddig ilyet nem láttam.
37. 55Judit (válaszként erre: 36. - Cilabogyó)
máj. 7. 18:21
Leleményes! De jó lenne nekem is egy olyan szék!
36. cilabogyó (válaszként erre: 35. - 55Judit)
máj. 7. 18:18
Régi pille széket találtam a portán, azt fordítottam meg és annak a tetejébe teszem a vizet a madaraknak. Mindig "teltház" van.
35. 55Judit (válaszként erre: 34. - Cilabogyó)
máj. 7. 12:45

Jó is az ügyes vagy. Azokból legalább a madarak is tudnak inni.

Nálam is vannak kitéve pedig cica nincs már. Nagyobb virágalátéteket rakok ki. 1 van a fotóim között is dugig madárral.

34. cilabogyó (válaszként erre: 30. - 4aff15b221)
máj. 7. 12:42
Én nyáron az udvaron és a kertben is több helyre teszek ki nekik vizet, hátha isznak. De ittak is tavaly a kertben.
33. 55Judit (válaszként erre: 30. - 4aff15b221)
máj. 7. 12:38
Volt egy olyan cicám, ami nem akart tálkából inni. Mindig felugrott a fürdőszobában a kézmosóra illetve bele, mert a széle keskeny, és ott nyávogott hogy nyissam ki a csapot. De ő kinti-benti cia volt, kint a kerti csap melletti vödörből, vagy a kerti tóból ivott.
32. 1021440b02 (válaszként erre: 30. - 4aff15b221)
máj. 5. 18:03
Igen, és végül az enyémből isznak. 😄
31. l.luiselotte (válaszként erre: 24. - 1021440b02)
máj. 5. 17:37
Az én nagy cicám bánatában sír.valamelyik nap idegesítő rossz munkám volt / h.o-ban dolgozom/,nem értem rá vele foglalkozni, kerulgetett, hizelgett, látta, hogy nem hat rám és csupa könny lett a szeme. Aztán fél délután vele voltam és megbocsátott.
máj. 5. 14:19
A macskák keveset isznak, de azért mindig tenni kell nekik friss vizet több tálba is.
máj. 5. 14:16
A macskák nagyon tudnak szeretni, akkor is, ha ezt sok kutyás el sem tudja hinni. A szerető macskatekintetben minden benne van. Hogy szeret, hogy büszke rád, hogy örül neked, és te vagy neki az Isten. Nem igaz, hogy a macska Istennek tekinti magát az emberrel szemben. A miénk legalábbis nem.
máj. 5. 14:05
Sziasztok :) Köszönöm, a válaszokat, mindjárt el is olvasom .
27. Ramcsika (válaszként erre: 25. - 55Judit)
máj. 4. 18:44
így van Judit! Nagyon lehet szeretni, pedig az én cicusom még nem is a kedves cicák közé tartozik!
26. Ramcsika (válaszként erre: 24. - 1021440b02)
máj. 4. 18:42
Én pár napig nem voltam itthon, az első alkalommal rám sem nézett mikor hazaértem. Nem jött hozzám, teljesen meg volt sértődve! Ha most elmegyek már nem duzzog, vár és boldog!🐈‍⬛
25. 55Judit (válaszként erre: 23. - Ramcsika)
máj. 4. 17:09
Hát még mikor az öledbe kunkorodik és dorombol!
máj. 4. 16:31
Több hétig távol voltam, teljesen kifordultak magukból. A fekete macskám sírt, amikor visszajöttem.
máj. 4. 16:25

Mikor Isten a macskát teremtette, mosolygott és így szólt: "adok az embernek gyógyszert, minden szomorúság ellen!"

Akinek van cicája tudja, hogy ez így is van! Ha rossz a kedvem, rám néz a nagy szemeivel és mindjárt jobban érzem magam!!!

22. Piroska52 (válaszként erre: 21. - L.luiselotte)
máj. 2. 21:58
Biztos találsz, a kínaiban is láttam már.
21. l.luiselotte (válaszként erre: 20. - Piroska52)
máj. 2. 19:28
Köszönöm,megpróbálom, hátha szerencsem lesz. ha nem,akkor varratok, de azért Szegeden illene,hogy valahol legyen.
20. Piroska52 (válaszként erre: 17. - L.luiselotte)
máj. 2. 18:50
Szívesen, kicsi kutyára való pórázt próbáld meg.
19. Anyagi (válaszként erre: 6. - Hottie)
máj. 2. 17:53
Cuki!!!! :)))
18. Anyagi (válaszként erre: 3. - Bnedora)
máj. 2. 17:51

Öreg cicusunk hívóneve is "Nyuszi"!

Nagyon aranyos! Hidd el ért az több szót is - ha akar éppen!

A ti cicátok is válogatós???

17. l.luiselotte (válaszként erre: 16. - Piroska52)
máj. 2. 17:13

Gyönyörű a Lucifer. Kösz a képet, ilyen kisebb macskára

való pórázt meg nem is láttam, már arra.gondoltam, hogy a nagymacska pórázbol veszek be,de nagyon ügyes és mozgékony a kicsi, félek hogy valahogy kibujik. VAgy varrTok neki.

Most a macska hordozóban levegoztetem, de nem nagyon tetszik.neki.

Mégegyszer köszönöm.

16. Piroska52 (válaszként erre: 14. - L.luiselotte)
máj. 2. 16:49
Tettem fel képet, ha kinagyítod lehet látni milyen.
15. Piroska52 (válaszként erre: 14. - L.luiselotte)
máj. 2. 16:46

Az állateledeles boltban vettem.

Nem könnyű belőle kibújni, de azért néha sikerül neki, ha nem húzom meg rendesen.

Ez kisméretű kutyusta meg macskára is jó.

14. l.luiselotte (válaszként erre: 12. - Piroska52)
máj. 2. 14:46

Milyen póráza van Lucifernek? Vetted vagy varrtad,en is szeretnék az 1 éves cicakisasszonyomnak pórázt, de nincs megfelelő méret.

Póráz nélkül nem merek vele kimenni,a legelső kimenetele után is kb 1 órán keresztül kergettuk a kis fürge állatot.

13. Sirga (válaszként erre: 5. - 55Judit)
máj. 2. 13:29

"Imádnivaló fertelem" - ez óriási! :D

Kivi egy 13 éves vörös házimacska, gerincproblémákkal. Többször kapott szteroidkúrát, hogy rendbejöjjön - a legutóbbi alkalommal bénulásból hozták vissza.

Mázli egy fekete, leginkább félperzsára hasonlító - szintén 13 éves - gyönyörűség. Mindkettő ivartalanított kandúr, de nagyon eltérő személyiségek. :) Imádom őket!

máj. 2. 10:28

Nekem egy imádni való Luciferem van.

Szép szürke, talán orosz kèk meg valami házimacska keverék.

Karácsony előtt elcsapta az autó, éppen hogy túlélte.

Azóta cicapórázon lehet csak kint, elég hosszú, bejárhatja a fél udvart.

Van napos hűvös virágos hely.

Beköltözött a kutyaházba.

De amilyen rafinált, néha így is kibontja magát a hámból, csak hogy a frászt hozzá ràm.

De imádom.

11. Tai (válaszként erre: 1. - 4aff15b221)
máj. 2. 10:16
Skót lógófülű ezüst szürke cicám van, imádom. Szeret az ablakban nézelődni, eszik-alszik semmi gond nincs vele. Barátságos és hízelgő cicus, ő is sokat purrog :-)
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook