Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mai nap sok Frontin után, holnap nyomott, beteg lesz az ember? fórum

Mai nap sok Frontin után, holnap nyomott, beteg lesz az ember? (tudásbázis)

máj. 5. 13:47
A Frontiról úgy tudom ,hamar kiürül.
máj. 3. 00:24
Nem gondoltam jól,mert ha reggel 6h egy 0.5-és 9h 0.5,az egy egész,na most,ha ettől el alszol,hogyan szeded be három óránként?Szólsz a szomszédnak,hogy ébresszen fel 12h,hogy bevedd a következő adagot?Hülye kérdés!!!
máj. 3. 00:12
Lehet aludni/örökre/annyitól biztos!!!
máj. 2. 10:40

A 3 óránként bevett Frontin után lehet, hogy nem beteg leszel, hanem halott!

Egyetértek Papájával, fogadd meg, amit írt!

5. Ocelot2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 2. 07:49
Lehet.De ne tedd.
4. papája (válaszként erre: 3. - Papája)
máj. 2. 07:14
Kezdd el a mai nap, csak 1 nap ! Minden nap.
3. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 2. 07:13

Magadat teszed tönkre azzal a nyomorult frontinnal. Egyre több és több. Nem igaz, hogy nem lehet e nélkül élni. Már az első szemet sem kellett volna bevenni. Ez egy spirál, ami levisz a mélybe, egyre lejjebb.

Holnap mit mondasz, ugyanezt. Át kell vészelni...és utána is...

Találj értelmes célt minden nap és azt teljesítsd, napról-napra. Mindég csak 1 nap a cél. Hidd el menni fog, hiszen 1 napot egymás után csal kibírsz !

Gondolj arra, hány embernek van gondja, baja és megoldja dilibogyó, alkohol, narkó és mindenféle káros anyag nélkül és él !!!

Kedd el a mai nap, csak 1 nap ! Minden nap.

2. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 2. 07:12
Azt ne tedd. Kiütöd magad.
máj. 2. 06:50

Át kell vészelnem ezt a napot gyorsan, szerintem aludni kellene sokat, igy nem gondolnék a rosszra, nem pörögne az agy!

Ha pl, 3 óránként 0.5 mg frontint veszek be, akkor úgy lehetne aludni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook