Sok ideget kaptam tegnap, nagyon rosszul vagyok, háziorvos segíthet ez esetben? (beszélgetés)
2025. máj. 2. 10:07
Szerintem az "ideget kapni" nem talál az orvosi szótárban.
A menj el a p.csaba, talán.
5. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. máj. 2. 09:02
Ha azzal hívod őket, hogy ideges vagy, semmit nem fogsz elérni. De ha konkrét panaszod van, amit az idegesség okozott, mint magas vérnyomás, szívpanaszok, akkor jobb ha nem hívod őket, hanem bemész.
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. máj. 2. 08:48
Globus tudja a tutit. Ha nyugtatóhoz jutnál csak eltompítaná az agyadat, amint elmegy a hatása még rosszabbul éreznéd magad. Nagy séta, ha jól esik tornagyakorlatok, az is jó ha csak átmozgatod magad. Relaxálni szörnyű idegállapotban a legnehezebb, de ha sikerülne sokat javítana a közérzeteden néhány perc is. A probléma persze ugyanaz marad, de ha kicsivel lazábban tudsz rágondolni talán könnyebb.
Kitartás!
3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. máj. 2. 08:10
Mi a panaszod?
Ha ideges vagy, inkább sétálj a szabadban. Többet ér, mint egy marék nyugtató.
2. bnedora
2025. máj. 2. 08:01
Attól függ, hol laksz. Nálunk már csak tanácsokat adnak, nem jönnek ki.
2025. máj. 2. 07:50
Mit tennének ha felhívom az ügyletet?
Jártatok már igy?
További ajánlott fórumok:
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Mennyi pénzt szoktál adni a háziorvosodnak, ha házhoz hívod?
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- "Vizitdíj" háziorvosnak fekvő betegtől
- Milyen orvoshoz fordulhatnék(már mindenki hipochondernek néz a háziorvostól kezdve a családomig), aki komolyan venné a tüneteimet?