Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Speedfitness tapasztalatok fórum

Speedfitness tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
216. kiscsillag18 (válaszként erre: 215. - Jona)
2011. nov. 21. 06:41
fúú hát futni nem annyira szeretek :) szerintem itthon Réka tornázok majd :) az is jó?:) v csak a kardió?
215. Jona (válaszként erre: 211. - Kiscsillag18)
2011. nov. 20. 21:15

Szerintem nyugodtan kérdezz rá ott ahol most jársz, hogy a kövi bérlet mellé esetleg számíthatsz-e valamire.

Csak nyerhetsz vele (a hűséget mindenki jutalmazza)

Futni lehet, sőt tanácsos a kardió edzés e mellé, de DIÉTA az amit kell tartani. ;)

214. Jona (válaszként erre: 200. - Gilko26)
2011. nov. 20. 21:09

Akiket a többi stúdió utálhat azok azok, akikről Ti is kaptatok körlevelet. ( a miértre gondolok )

Azért az se semmi, hogy négy helyet próbál ki valaki - persze így is lehet spórolni. Ugye a próba ára kicsit kedvezőbb.

Nálunk is beesik egy-egy olyan aki állítja, hogy ez az első, még soha sehol nem próbálta, aztán az edzésnél úgyis elárulja magát a mozdulatai, viselkedése.

Néha más stúdió tulajok ( vagy leendő tulajok ) is beesnek, aztán egyből olyanokat kérdezgetnek amik az edzésekhez nem, de az üzlethez van közük.

ááá

213. Jona
2011. nov. 20. 21:00

Akinek igénye van arra az nyújt nálunk is. Az meg, hogy most tanultuk az tök jó, de ugye a jó pap is holtig tanul. ;)

Majd rájössz, hogy ha csinálsz egy tényleg erős edzést, nem egy tingi-tanglit , akkor nagyon is szívesen fekszenek az emberek egy egyenes talajon.

212. kiscsillag18 (válaszként erre: 211. - Kiscsillag18)
2011. nov. 20. 20:51
mm a levezetésnél fekszem a szőnyegen (amikor 5 perces program van) :D kicsit hülyén fogalmaztam, bocsi :)
2011. nov. 20. 20:50

lesznek nyitási akciók?:P esetleg privátban elküldöd nekem a címet és a bérlet árakat, ha nem vagyok indiszkrét?

Gilko megkérhetlek erre téged is?:) nem akarok bunkó lenni, csak most fog lejárni a bérletem, aztán gondolkozom, hogy máshol is kipróbálom. levezetésnél nekem mindig feküdnöm kell, így nem annyira hatásos?

210. Gilko26 (válaszként erre: 201. - Kiscsillag18)
2011. nov. 20. 19:15
igen. :)
209. feha83
2011. nov. 20. 11:47
Bocs nem ide szántam a hozzászólást!
208. feha83
2011. nov. 20. 11:46

Ja elfelejtettem!

Én is Femibiont szedek. Már megvettem a 800-asat, amit ugye 3 hónapos kortól lehet szedni, hát majdnem elájultam az árától! De úgy beszéltük, meg hogy minden második vagy harmadik nap szedek majd belőle!

207. krisy74 (válaszként erre: 197. - Kittike74)
2011. nov. 20. 10:35
nem tudom, de én megijedtem egy kicsit. 29-re kaptam időpontot kardiológiára, ott megkérdezem, hogy lehet-e ettől. De addig is abbahagytam az edzést...
206. kiscsillag18 (válaszként erre: 205. - Pipikebaba)
2011. nov. 19. 13:21
vmit hallottam, de nem tudtam h a speedfitnessnél is lehet így csinálni
205. pipikebaba (válaszként erre: 202. - Kiscsillag18)
2011. nov. 19. 04:19
Csak hallottál valamit erről, így...? Ha egyik nap futni mész, másik nap gyúrni az nem hatásosabb, mintha csak futsz?
2011. nov. 19. 04:15

*fekszel.

(Nem értettem miért van aláhúzva:-)))

203. pipikebaba (válaszként erre: 198. - KisFruzsi)
2011. nov. 19. 04:14
Cellulitnál folyamatosan mozogsz, relaxnál fexel a földön. (Szt. István krt.)
202. kiscsillag18 (válaszként erre: 200. - Gilko26)
2011. nov. 18. 19:27
ha mellette mozgok, akk még hatásosabb a kettő együtt?:) bocsi, h megint kérdezek, csak még erről így nem hallottam :$
201. kiscsillag18 (válaszként erre: 200. - Gilko26)
2011. nov. 18. 19:24
a ti stúdiótok Pesten van?:)
200. Gilko26 (válaszként erre: 198. - KisFruzsi)
2011. nov. 18. 10:45

Kedves KisFruzsi!

Meglehetősen nagy kontrasztok vannak az egyes helyek közt a személyi feltételek miatt... Mint az előző válaszban említettem sok helyen csak ezt az "EMS tréner" kurzust végeztetik el az emberrel,ami kb. arra elég, hogy megtudja a gép működését (a piacon lévő EMS gépek közül van olyan aminek ez a gyorstalpaló kurzus még a gép használatára is kevés). Illetve sok dolog ami ott elhangzik "amit mondani kell a vendégnek" az úgy ahogy van egy baromság. Onnan ismerszik az igényes hely, hogy nem hazudnak hogy minden lesz egyszerre "fogyás, izomtömegnövelés, állóképesség", hanem felvilágosítanak, hogy valóban jó az EMS edzés, és hatékony. De leginkább akkor, ha mellette odafigyelsz a táplálkozásra, és lehetőleg néha mellette mást is mozogsz. Hozzáteszem, ami az edzésen történik elsődlegesen az izomépítés. Amúgy a Cellulit közben mi mozgatjuk az embert, hogy miért és hogyan azt nem írom le ide, mert így is utál már minket a többi stúdió, mert nálunk mindenki szakképzett és lelkes, tehetséges + igazat mondunk a vendégnek ha kérdez, és nem utolsó sorban tudunk válaszolni a kérdéseikre. Tegnap mondta el pl. egy lány, hogy eddig ez a 4.hely ahol kipróbálta, és nálunk volt először, hogy elmondták miért akarjuk megitatni a végén fehérje turmixal. Illetve mi világosítottuk fel, hogy amikor az első edzés után "másfél hétig volt izomláza" az már nem izomláz volt, hanem izom gyulladás, mivel egy izomláz nem tarthat olyan sokáig.

199. Gilko26 (válaszként erre: 197. - Kittike74)
2011. nov. 18. 10:32
Amit te érzel, az inkább a túledzettség tünetei. azon belül is inkább a basedowid típusúé. Ha tapasztaltad még a követekzők némelyikét akkor szinte biztos: nyugtalan alvás, ingerlékenység, állandó szomjúságérzet, izzadékonyság, étvágycsökkenés...stb. A túledzettség azt jelenti, hogy túl nagy terhelések érik a szervezetet, túl gyakran és emiatt nem tud regerálódni. A vicc kedvéért kérdezd meg az edzőt, hogy szerinte összefügghet-e a kettő. Ha azt mondja "semmi biztos más miatt" akkor valószínű valami gyökér, akivel elvégeztették ezt a két napos tréner képzést, és semmilyen sporttudományi és vagy edzői végzettsége nincs.. Szedj vitaminokat, és csökkentsd a terhelést egy kicsit, bizonyára neked lassabban adaptálódik a szervezeted az EMS tréninghez.
2011. nov. 18. 07:48

Sziasztok!

Nemrég kezdtem el járni és mivel nincs összehasonlítási alapom, szeretném tudni, hogy máshol hogy működnek a dolgok. Ami furcsa nekem, hogy a cellulitisz edzés alkalmával, nem csinálunk semmi gyakorlatot, csak a földön fekszünk. És ugyanígy az 5 perces levezetéskor is. Ez normális, máshol is így van? Nem lenne hatékonyabb ha akkor is mozognánk vmit?

Előre is köszi a választ :-))

197. kittike74 (válaszként erre: 195. - Krisy74)
2011. nov. 16. 17:24

Én 3 edzésen vagyok túl, nálam most jelentkezett a szívdobogás, illetve egy általános idegesség érzés..

Lehet, hogy van összefüggés a speedfitness és a tünetek között?

196. Amy23 (válaszként erre: 195. - Krisy74)
2011. nov. 15. 09:15
Szia! lehet van olyan szívbetegséged amiről nem tudtál. (szívbetegeknek nem is ajánlott ez a mozgásforma) De az is lehet hogy túl nagy impulzust kaptál mellizomra... Én nem tudom milyen lehet mert én mellre direkt nem kérek semmit egyáltalán... Állítólag megemeli a mellet és nem "fogysz" onnan, na én nem kísérletezgetek azzal hogy az a kevés is ami van eltűnjön (így is ment le belőle sok... :-/) Nekem öröklötten prolapsusom van (nem biztos hogy jól írom) amikor is rosszul záródik a szívbillentyű de ez nem nagy mértékű és azt mondják "normális" azaz minden második embernek van ilyen gondja.
195. krisy74
2011. nov. 13. 15:49

8 alkalommal voltam edzésen, és kb. 1 hete furcsa szívdobogásokat veszek észre magamon nyugalmi helyzetben. Úgy be-be dobban a szívem, hogy a torkomban is érzem, olyan "halálfélelmem" van olyankor.

Ez lehet a speedfitness mellékhatása? Hétfőn kérek időpontot kardiológiára, mert kicsit megijedtem ettől, és abba is hagytam az edzést....

194. Amy23
2011. nov. 12. 15:47
Én nem értem milyen izomlázról beszéltek ti folyton! Nagyon erőteljesek azok az órák is amire én járok utána meg akarok halni kb... na ez az érzés tart 1 óráig még :D de akinek ez izomláz menjen el egy hot-iron órára amit férfi tart! Egy hétig nem tudtam lábra állni! Jó, nekem is nehezemre esik a lépcsőn feljönni :D speedfitness után egészen a következő edzésig amikor megint kapok egy "dózist" de legalább mozgásképes vagyok :D
193. Jona
2011. nov. 10. 22:12

Értem. Meglepő, hogy milyen szakavatott lettél az első alkalom után.

Igen ez mind így van ahogy írod, DE : aki csak kipróbálta, annak mindegy, hogy két nap múlva mit csinál, hiszen 99%-uk örül, hogy ÉL, mert addigra teljesedik ki az izomláz, izommerevség.

Ja : feltételezem, hogy nagyon profi lehet az edző közvetlenül nyitás után ;)

Sok sikert nektek is az induláshoz !

192. lulu9
2011. nov. 10. 21:58
De lehet menni mert "az edzések között lényeges, hogy biztosított legyen az elegendő regenerálódás. 36-72 órás regenerálódási időt kell figyelembe venni az EMS tréning nagy intenzitása miatt. Ezért javasolt a heti 2 alkalommal történő 20 perces tréning. Edzettségi szinttől függően ez heti 3 alkalomra is emelkedhet." És nekem így több mint 48 órám lesz, arról nem is beszélve, hogy most a cellulit programot fogom csinálni, nem ugyanazt mint a múltkor. :)
191. Jona (válaszként erre: 190. - Lulu9)
2011. nov. 10. 17:51
Akkor nem jól csinalhattak valamit , mert egy becsületes helyen nem mehetnel két nap múlva újból edzeni.
190. lulu9 (válaszként erre: 178. - Lili85)
2011. nov. 10. 15:59

Sziasztok!

Igen most nyílt egy új szalon a 18.kerületben (a Nemes utca 117-ben) ahol tegnap voltam először és nagyon kedves és profi volt az edző, látszott rajta hogy imádja amit csinál! :) Szóval én csak ajánlani tudom és mivel csak most nyitottak van nyitási kedvezményük, én holnap meg is veszem a bérletet. :)

189. pipikebaba (válaszként erre: 188. - Amy23)
2011. nov. 10. 04:28

Az, hogy mindkettő emeletes marhaság.

A súlyodnál azt az apró tényt vedd figyelembe, hogy jóval izmosabb vagy, mint 1 hónapja, az izomtól pedig nehezebb, a zsír pedig csökkent rajtad, lásd a centiket. Nem mindegy hány kiló vsgy, ha a ruhaméreted csökkent, az alakod az izom miatt jóval formásabb?

Én évek óta sportolok, ebben van sok gyúrás is, 8 alkalom után láthatóan/érezhetően fejlődött az izomzatom. Persze háj is van most rajtam jócskán:-(

Gratula az eredményhez!

188. Amy23
2011. nov. 9. 09:01

Sziasztok! Szeretném én is megosztani a tapasztalataimat, persze kérdéseim is lennének bőven! A diétát nagyon jól tudom tartani már több mint egy hónapja, csak délelőtt eszem szénhidrátot. (egy átlagos nap: reggelire banán vagy "jó reggelt" keksz /miért tűnt el a diétás változat a boltokban?/ , ebédre zöldség csirkehússal, vacsira pedig halat eszem paradicsommal vagy mozzarella-paradicsom).

Nemrég járt le a 10 alkalmas bérletem (még megyek 3 alkalmat vagy többet...) a 8. alkalom után 5,5 kg-al voltam/vagyok kevesebb, a karból 2.5 cm , a csípőből ami nekem amúgy is nagyobb 2.5cm, derékból 5.5 cm, a "szabó-mérési" csípőből 6cm, a combból sajnos csak 1 cm ment le. 80 kg volt az induló súly ami most ugye 74.5 kg. Hát nem vagyok elégedett... a súlyomat nem igazán mérem mindig, a látvány nagyon jó de egyre kritikusabb vagyok magammal szemben... Kérdés: a fehérjeturmix után tényleg csak 2-2.5 órával lehet enni?(ezt mondta a speed edzőm) Egy ismerősöm akinek személyi edzője van közölte, hogy lehet előbb is sőt jobb mert hamarabb elég a zsír, a szükséges tápanyag meg beépül! "Az edződ meg valószínűleg azért mondta ezt mert ha nem éred el olyan hamar a kívánt eredményt, úgyis veszel még egy bérletet!" Akkor most mi az igazság???

187. snow white (válaszként erre: 185. - Benda1)
2011. nov. 3. 09:36

Szia!

Engem érdekelne, ha még nem csaptak le rá. Hová szól a kupon?

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook