Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Speedfitness tapasztalatok fórum

Speedfitness tapasztalatok (beszélgetés)

96. evih
2011. aug. 11. 11:45

Zalia: A ruha felrakása durván 2 perc, nem 15. Mindegy. Nem kell hinni benne, de ismétlem, a fórum lényege az lenne, hogy megosszuk a tapasztalatokat, nem pedig hogy osszuk az észt, meg váadskodjunk. Igaz, arra van idő, amire fordítasz, és nem, nem lehet napi 30 perccel lefogyni (nekem nem, mert nem sok van amiből van. Egy 100 kilós emberről olvadni fognak a kilók annyitól. Nekem az olyan lenne, mintha a számhoz emelnék egy ropit. Vagyis semmi. Amikor 76 kg voltam 3 hónap alatt fogytam 63ra, semmi, semmi mozgás!! Csak kaja. A kaja miatt jött vissza 5, mert nem figyeltem, este zabáltam. Most nem ettől az 5-től akarok szabadulni, hanem a 10től ami az álmomtól választ el. De ez pusztán kajával már nem megy 30 fölött, ezt el kell fogadni, lelassul az anyagcsere és kész. Erre jó ez. Erre is.

Keszani: Szerdzso kérdése komoly volt?? Azt hittem vicc, és nem reagáltam, bocs. Ugyanis ez baromság, és kekeckedés, természetesen nem fog elfogyni az izmod, de onnan bont, ennyi. Mindegy, olvass utána ha érdekel. És ha úgy érzem, hogy löttyedek egy idő után, veszek még egy bérletet, ennyi. Csodák nincsenek, de nagyon tévedtek, ha azt hiszitek, hogy mi azt gondoljuk, hogy ez egy csoda. Tudjuk hogy nem. De nekünk, akik próbálták legalább van miről beszélni. A program végén elmondom majd a tapasztalatokat és a végkövetkeztetést. A kilókat és visszajelzéseket. És ha sikerül, amit szeretnék, nem érdekel, ki mit gondol róla.

95. zalia
2011. aug. 11. 10:40

jo reggelt mindenkinek.

Elosor is elnezezs ha megbantottam volna barkit is es igaz hogy tegnap egy kicsit kifutott a kezunkbol ez az eges dolog.nem tudom hogy kell ide felrakni kepet de kesobb megprobalok.

ebbol az egeszbol csak annyit szeretem volna atadni hogy nem kell mindent megvenni vagy elhinni amit a tv mond,mert mindenkibe megvan az ero hogy sajat erobol elerje a celjat.

Igazad van windyke oda eljutni hogy 30 kg kellet leadjak eleg szegyen ezt tudom jol koszi hogy emlekeztetsz ra .nem az a lenyeg hogy mi volt vagy voltal hanem a felismeres a rosszban es azt megvaltoztatni a lenyeg hogy hova tartasz most es hogyan.

A mosgas szerinten a legjobb modszer es nekem mindig az a legnagyobb bizonyitek hhogy ne vegyuk meg ezeket a doldokat hogy a vilagszerte elismert sportedzok sem hasznaljak.

es igen le tudsz adni 3 kg 2 het allatt csak napi 30 perc tornazassal.

Mindenki mondja hogy nincs ideje elmenni edzeni ,meg munka meg gyerek meg ..stbTudom azt hiszed en ithon ulok ??nem De csak nem tudom elhini hogy nincs 30 perce valakinek egy nap hogy tornazon ...Anyi drot van azon a gepen hogy csak az tesz 15 percet hogy felkeszulj a kezdesre..

En mindig azt mondtam hogy nincs 30 percem aztan rajottem ha iogazan akarod igen is van es ha nincs csinalsz.A gyerekedet nem nem viszed el az iskolaba mert nincs idod nem???csinalsz idot ...

94. keszani (válaszként erre: 92. - Evih)
2011. aug. 11. 10:19

a másfél ora és a 2ora között pont 30 perc van, amit ha ugrálással, v sulyemeléssel, futással töltesz akkor meglátod mi a különbség.

a bicajt példának mondtam, mert tudom jol,h nagyon kevés izmot mozgat meg. és lehet, h ez olyanokat stimulál, amit mással nehezen érsz el, de majd a bérlet utáni szinten tartását is megnézném, h azokat az izmokat hogy fogod megmozgatni.

93. keszani (válaszként erre: 92. - Evih)
2011. aug. 11. 10:16

sok sikert hozzá.

ha lenne se csinálnám ezt, még 1x hangsulyozom.

de látod, eddig arrol volt szo, h aki nem probálta (!!!) az ne alkosson véleményt, de már az, h 1 alkalom nem alkalom.

miről számolnék be? azzal hirdetik magukat, h ezt érezni kell, akkor majd érzem 1 alkalommal.

20 perc? midnenkinek arra van ideje, amire akar. és lustaság, mert 20 percbol 13 alkalom alatt 1x ha 20 percet fog tornázni, de nem képes felemelni a popoját és 45 percet teljes beleéléssel tornázni.

de biztos igazatok van, és a lassu grepp, karemelés, lábemelés mindet tulszárnyal.

de hajrá, érjétel el a céljaitokat!

92. evih
2011. aug. 11. 10:08
Ez a program olyan izmaidat mozgatja, amit bicajjal a büdös életben nem mozgatsz meg. Másfél óra az majdnem kettő, nem tévedtem nagyot! Ez 20 perc. Nagyon nagy különbség!! És megint a pénz, én ezt megértem, de a pénzhiány nem ugyanaz, mint a lustasággal vagdalkózás, ezt értsd meg. Vagy -vagy. Kipróbálnád, oké. És? Utána miről mondasz éleményt? Az izomlázadról? Vagy az érzésről? Ez pedig nem egyenlő azzal, amit 10-12 edzés nyújt. Nem fogom ezt csinálni egy életen át, hiszen nekem sincs annyi pénzem, de elindít egy úton, és átlendít a holtponton, és ad egy olyan sikert, amit utána fent fogok tartani. És igen, rajtam "csak" 8-10 kg van, hozzáteszem, nem vagyok kövér, sőt, csinosnak érzem magam, de vannak testrészek ami problémás, ennyi. 170 cm vagyok és most 68 kg. 58 az álom, de hidd el, ez csak az én mániám,mert amúgy nehéz a csontom, és izmos vagyok, 6 évig táncoltam
2011. aug. 11. 09:59
még vmi...10 perccel kezded a tonrát? 5nél tartottál mikor ezt irtad és 14 percet nyomtál le... akkor mirol beszélunk? miért fizetek én 20 percet? h fekudjek?
90. keszani (válaszként erre: 88. - Evih)
2011. aug. 11. 09:57
jahh és Szerdzso nagyon jó kérdést tett fel neked, amire nem ragáltál :D
89. keszani (válaszként erre: 87. - Evih)
2011. aug. 11. 09:53

én azt soha nem mondtam,h csinálnám, h leváltanám a normál testmozgást erre. és mirt ne lehetne 1 próba? utána már alkothatok véleményt és nem mondhatjátok,h aki nem próbálta ne kritizáljon.

és igen, lustaság...megmozgat? izomlázad lesz? fél év kihagyás után ulj biciglire,menj le 4-5 km-t és utána is lesz izomlázad és leizzadsz.

arrol én nem tehetek és senki sem, h Te mellékállásba is dolgozol és nincs idod heti 4x tornázni, és nem kifogás a 2 ora, mert napi 45 perc is untig elég, MAX a másfél ora.

fikázás? én vélemény nyilvánításnak nevezném, de Te tanár vagy, tudhatnád, h a kettő között mi a különbség, hisz én érvelek is, és sztem nem indokolatlanul vannak kételyeim.

és bocsánat, h én 2x meggondolom, h mire költöm el azt a 25 eurot+5euro oda-vissza az ut. és ha ezt szeretném kiprobálni, mivel akkor havi 240 eurot hagynék ott erre.

és még mindig SENKI nem adott rendes magyarázatot a kételyeimre.

csináljátok, és ha lesz eredmény akkor arra is kíváncsi lennék, persze az alkalmak mennyiségére is, és,h utána mihez kezdenétek magatokkal. v egy életen át ezzel edzenétek?

88. evih
2011. aug. 11. 09:44
Jah, és abból elmehetsz egy próbaedzésre hihi :-))))))))
87. evih
2011. aug. 11. 09:21

Windyke, nagyon nagyon örülök Neked, a szívemből szólsz!!! Keszani, már ne haragudj, de váltogatod a véleményed, azok sportja, akik lusták másra?? Nem képesek megerőltetni magukat? Akkor te miért akarod kipróbálni? Talán az a baj, hogy drága neked, nem? Hiszen ezt írtad, és ez érthető, te most ugyanúgy fikázod ezt, mint Zalia!! Olvasd vissza, mit írtál, én mondtam, hogy egy alkalomnak nincs értelme, de te akkor is ki akarod egyszer próbálni, ez nem csak "lustaság", hanem butaság is.

Zalia kedves, nem alkotunk véleményt olyanról, amit nem ismerünk, nevetséges a felháborodásod. Nem is értem, miért húzod fel magad?? :-))) Vitatkozol itt lusta és hülye emberekkel, mint mi, ez a fórum a tapasztalatokról kéne hogy szóljon, nem ilyenekről. Menj és keress egy neked való fórumot. És hogy lusták vagyunk? Hááát ezt viszont kikérem magamnak, 5kor kelek, fél 8kor már az irodában ülök, 5re érek haza és mellékállásban tanítok. Esta 8ig. Minden nap!!! Hétvégén is. Bocsi, de nincs időm heti 4x napközben 2 órát edzeni egy teremben, mert helyette pénzt keresek. Lehet, hogy azért telik nekem erre? :-)) A helyes válasz 5000 ft-ot ér :-))))))))))))

86. keszani (válaszként erre: 85. - Windyke)
2011. aug. 11. 09:07

én sem probáltam még, de 1x tuti elmegyek, csak most még a nyaralásra sporolok. kíváncsi vagyok rá, és mivel tul nagyokat igérnek, ezért vannak kételyeim az ügyben.

1 éve nekem már az nagy szo volt,h heti 3x egy 2 perces Rékát lenyomjak, viszont december ota heti 4x max 1 orát aktívan mozgok (és ez nem munkába valo séta, bicigli v hasonlo téves testmozgások, hanem cardio alapu torna). ezért is tudom jol, h milyen megszenvedni a testért. persze tök jó lenne, ha igy lehetne (persze ha olcsobb lenne, nálunk 25 euro/alkalom) fogyni. kételyeim az körül vannak, h tény, h a zsír akkor kezd el égni, ha kelloképen felporgeted a pulzusod. az egy dolog,h az ember izzad, de az nem egyenlo a zsírégetéssel ( vegyuk alapul a 40 fokos nyarakat, mikor folyon izzad az ember mégsem fogy). de állítolag Gyozike lánya is ezzel adott le 16 kilot március ota,viszont neki kulon étrendje is volt. az a helyzet, h ha pénzed van, mindent megtudsz oldani.

ha eléred a célod kérlek tegyél fel egy képet, h milyen voltál és lettél,mert megnézném. most egyik ismerosom jár 2 hete heti 2 alkalommal, nagyon várom az eredményét.

de azt is megnézném,h aki ezzel érte el célját és a pénztársája kimerul mivel tudja fennatrtani a gyorsan, konnyen elért eredményét.

85. windyke (válaszként erre: 84. - Keszani)
2011. aug. 11. 08:58

Köszönöm a normális hozzászólást! Látod, így is lehet valamiről elmondani a véleményedet. Ha elolvasod az előzményeket, láthatod, hogy nálam az verte ki a biztosítékot, hogy olyanról alkotott véleményt, amit csak a neten látott, életébe még a közelébe sem ment. Ez olyan, mintha egy koncertől amin ott sem voltam, másnap írnék egy negatív kritikát.

Nem érzem, hogy LENÉZNÉM aki nem szimpatizál ezzel a mozgásformával, csak felháborít az, ha valaki olyanról ír flegma, nagyképű véleményt, amiről azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák.

Az ára: olvashattad, hogy nekem sajnos csak ez az olcsó szar mardat!

Egyébként ez nem a lusta emberek sportja, nagyon tévedtek, ha így gondoljátok. Ha lusta lennék, akkor meg sem mozdulva, bevennék valami csodabogyót és várnám, hogy fogyjak. Ez azoknak nagyon szuper, akiknek nincs idejük a konditermekben 1-1,5 órát eltölteni, heti 3-4 alkalommal. És abban valóban igazad van, hogy ez elsősorban feszesedésre nagyon jó. Ha 30kg-ot szeretnék fogyni, akkor biztosan először a Szigeten futkároznék, mert ettől nem lehet ilyen mennyiséget leadni.

És lehet véleményt alkotni normális, kultúr ember módjára is. Bár véleményem nekem olyan dolgokról van, amit előtte megtapasztaltam, kipróbáltam,vagy legalább alaposan utána jártam.

2011. aug. 11. 08:31

már bocsánat, de szépen lesullyedtetek.

windyke- nem szép dolog mást gunyolni, mert nem tud helyesen írni, főleg, ha szólt is,h nem teljesen magyar ember, hisz Te is tudhatod, h a magyar helyesírás nem egy könnyű dolog. ez egy forum, ahol tudtommal megoszthatja az ember a véleményét másokkal, és attól, h vki nem támogatja ezt a mozgást, attól még nem hülye. mindenkinek más jött be, mindenki másnak a híve. az egy dolog, h leizzaszt, de tény, h nagyon drága ennek a "sportnak" a tartós használata. és ezt Te is beláthatod. örülök, h Te rátaláltál erre és van rá tőkéd. De mégis lehet ennek a módszernek is vmi "hátránya" hisz a sok sportoló, testedző, és az emberek nagy része még sem ezt haszálják. vki jobban élvezi azt, h megdolgozik a testéért és azért lássuk be, egy futás sokkal egészségesebb mint ez. egy alaposan átmozgato, véreringést fokozo mozgás több kellemes "mellékhatással" jár, mint egy gépre rákötött edzés. Ez gondolonnagyon jo lehet izomépítésre. Ha neked ez vált be, csináld, de ne nézd le, aki nem így vélekedik rola.

Zaila- neked sem kéne lenézned azokat, akik behódolnak ennek a testmozgásnak. igen, nekem is az a véleményem, h azoknak van kitalálva, akik lusták másra, v nem képesek kicsit megeröltetni magukat, de attól még nem nézem le őket. mindenki maga dönt a teste felett. és biztos mindenkinek van oka rá, h ehhez nyult. tartjuk ezt tiszteletben, tanácsot lehet adni, biztos lesz, aki mellette rendes tesmozgást is választ, de lesznek jó páran akik a könnyebb utat választják.

gratulálok, h sikerült életmódot váltanod és lefogynod 30 kilot, nagyon szép eredmény, és tudom,h óriási akaraterőnek kellett lennie,h mindezt végig tudd vinni :D

83. windyke (válaszként erre: 82. - Zalia)
2011. aug. 11. 07:15
Nem tudtam, hogy már ilyen intim viszonyba kerültünk, hogy a Drágád vagyok! Rendben nyertél: nekem sajnos csak ez az olcsó szar jutott, veled ellentétben! :-) Nem lehet mindenki olyan menő, profi diéta guru, mint te. Bár azért kicsit fiatal vagy ahhoz, hogy 30 kg-ot kellett fogynod, de gondolom ez a sok okoskodás, és fikázás közben csusszant fel rád! :-) További szép napot neked, és osszad tovább az észt itt, én addig megyek és edzek ezzel az olcsó szarral! :-) Jaj majdnem elfelejtettem: nem hiszem, hogy heti 2x20 perc kardió edzéstől, fogytam volna egy hét alatt 3 kg-ot. De biztosan a te módszereddel ugyan ennyi idő ráfordításá után 6 kg mínusznál járnál.
82. zalia
2011. aug. 10. 22:34
ja megvalami draga ha erre vagy buszke hogy ezt a olcso szart megvetted akkor lehet hogy nem kene reklamozni magad!!!!!Ez nem egy osszeg:)
81. zalia
2011. aug. 10. 22:31

imadog veled beszelni mert megnevettesz :)Csak azert mert valaki nem olyan ostoba hogy megvegye maganak amit a tv mond inkabb felemeli a feneket es izzad nem 2 orat hanem min 5 az nem azt jelenti hogy azert csinalja nert nem engetheti meg maganak a drotokat.De hat akkor semmi sem all az utadba hogy kiprobald a Shake Weight for men ........hahahahahahahahahah

Ha megnezted bisztos bele is szeretsz...

80. windyke (válaszként erre: 79. - Zalia)
2011. aug. 10. 22:23
Ne idegeskedj, árt a feszes bőrödnek! :-) Imádom az olyan okos tojásokat (pontos j-vel), akik mindent és mindenkit lefikáznak, úgy, hogy fogalmuk sincs az egészről. És tudod mit, örülök, hogy megengedhetem magamnak, hogy kipróbáljam ezt a módszert. Van akinek ez jut, van akinek marad az otthoni dvd!
79. zalia
2011. aug. 10. 22:17
koszi szepen probalom a legjobbamat nem teljes Magyar vagyok es nem is ott elek meg nincs is magyar billentyuzetem okos tolyas
78. zalia
2011. aug. 10. 22:15

akkor gondolom ezt is megveszed kiprobalod mielott tudnag hogy hulyeseg.A reklam azt mondja hogy ez minden amire szukseged van:)

[link]

ha ha ha ha

77. windyke (válaszként erre: 76. - Zalia)
2011. aug. 10. 22:13
Az okos ember az elesseket két s-el, az ahhoz-t pedig két h-val írja!
76. zalia
2011. aug. 10. 22:07
Az okos ember megsporolta volna azt a penzt:)
75. zalia
2011. aug. 10. 22:05
aha gondoltam hogy valani ilyen fog kovetkezni.garantalom neked hogy ha csak cardiot csinaltad volna akkor ugyan ugy leadtal volna vagy meg tobbet!!!!es men kell minden hulyeseget kiprobalni csak azert mert a reklam azt mondtta hogy nagyon jo.En probalok nem kisgyerek lenni!!!nem lell hogy elesek ahoz hogy tudjam!!Koszi
74. windyke (válaszként erre: 73. - Zalia)
2011. aug. 10. 21:50
Így már értem! Szerintem hiba olyan valamiről véleményt alkotni, amit ki sem próbáltál. Szerintem ez sem csodamódszer. Nekem teljesen fair módon elmondták, hogy figyelni kell itt is az étkezésre, és emelett még heti egy-két kardió edzés szükséges, ahhoz, hogy fogyjál. Nekem két alkalom után mondta a főnököm, hogy fogytam, pedig nem tudta, hogy elkezdtem. Nem kardióztam még mellette, mert nem volt rá időm. A táplálkozásra oda figyelek, de nem koplalok. És csak mivel nem próbáltad, elárulom, hogy szakad rólam a víz, kb. olyan szinten, mintha egy órát végig ugráltam volna. Mindenki maga döntse el, hogy milyen módon tud és akar lefogyni. Csak könyörgöm, ne hurrogjunk le olyat, amit csak a neten néztünk meg!
73. zalia
2011. aug. 10. 21:37
csak megneztem ,de eleg is volt
72. windyke (válaszként erre: 66. - Zalia)
2011. aug. 10. 21:36
Szia! Bocsánat, hogy beleszólok, de ki is próbáltad a speedfitnesst, vagy csak megnézted a neten???
71. zalia
2011. aug. 10. 21:02
hogy megyek at??
70. zalia
2011. aug. 10. 21:00
En minden nap Jillian Michael dvd csinalom 30 min es rokton utana 30 min Nadia Sawalha Fat to fab dvd csak a cardiot.ez a keto kikeszit teljesen:)
69. keszani (válaszként erre: 68. - Zalia)
2011. aug. 10. 21:00
nagyon ajánlom, v a beachbodybol bmelyiket. nagyon hatásosak, de gyere át a forumra (Insanity, 60napos edzésprogram, v Beachbody "termékek"re és ott beavatlak :D
68. zalia
2011. aug. 10. 20:52
ok en meg nem csinaltam az insanity de most gondolkodom rajta
67. keszani (válaszként erre: 66. - Zalia)
2011. aug. 10. 20:48
én tudom miylen az insanity, végig csináltam :D és még 1x belevágok majd. lement 20 centi, szoval jo vagyok :D és abbol 5 a derekamrol, ami köztudott, h nem a legkönnyebb. de meglesem a Te ajánlatod si :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook