Speedfitness tapasztalatok (beszélgetés)
Akkor hagyd abba.
Esetleg kérdezz rá ott ahová jársz, hogy mi legyen a bérleteddel. Biztos előbbre jutsz, mint hogy itt érdeklődsz.
Tőlem nem kell, én csak megjegyeztem.
Az már a saját véleményem, hogy attól hogy kiírsz egy helyet még nem lesz hiteles. Illetve : az, hogy te reklámozod ezt az oldalt, az feljogosít arra, hogy az itteni szabályzatot semmibe vedd? ;)
Szia!
Nem lehet, hogy túlságosan megerőltetted magad?
Pont amikor írod a hozzászólást, akkor kellene olvasnod, hogy ne reklámozz!
Amit "segítségből" írtál, azt miért nem önzetlenül tetted?
Sziasztok!
Miért van az,hogy már a 3.alkalmon túl vagyok, és az utolsó alkalom után aznap este és a rá következő pár napra majd kiugrott a szívem a helyéről?
Szia Spin70!
Alakformálás alatt sok mindent lehet érteni. Ha napi mondjuk 1 órát futok az is alakformálás, mivel zsírt égetek és még az alakom is jobb lesz tőle. :))
Igen, minden bizonnyal igazad van, több izom segítségével több zsírt is égetsz el. 3 kilót fogytam speedfitnesstől 11 alkalom alatt. Köztudott, hogy az izom nehezebb mint a zsír, tehát ha folytatom még izmosabb leszek ergo morgó vigyorgó a súlyom is nő amellett hogy a zsírszázalékom csökken. Én pedig nem akarok NDK súlyemelő nő lenni. Köszönöm szépen.
Megkérdeztem ma nincs külömbség a két edzés közt.
Most kezdem élvezni ezt a mozgást könnyen megy..főleg ha nem eszem elötte.Nekem nagyon megtetszett.
Igen, sajnos ez a hátránya ezeknek az akcióknak (viszont én pl. teljes áron nem tudnám megvenni, gondolom, más is így van ezzel). Szerintem próbálj majd meg előre foglalni több időpontot.
Én egy másik szalonba is vettem még azelőtt, hogy kijött volna az Erzsébet téri szalon akciója. Az is majdnem ilyen áron volt, csak nem 8, hanem 6 edzés van benne és az Speed fitness, nem X-Body. Aztán mikor időpontot akartam foglalni, mondták telefonban, hogy csak online lehet. Megnéztem, és már csak március közepén volt olyan időpont, ami nekem is jó volt. Azért vettem utána ide az Erzsébet téribe is egy bérletet, hogy már most el tudjak kezdeni járni, ne kelljen már heteket várnom.
Szerintem biztos nem lesz kidobott pént. Igaz, én mostanában nem sportoltam, de olyan izmokat megmozgat, amit mással nem tudsz, pl. alhas, az nekem egy nagyon nagy meglepetés volt! Felülésekkel képtelenség azt az izmot megdolgoztatni, amit ezzel megdolgoztatnak.
Összesen kb. 50 perc az egész. Bemész, lecuccolsz, megiszod az italt, átöltözöl. Jön maga az edzés, és utána a másik ital, tusolás, felöltözés (persze a tusolás nem muszáj) és esetleg újabb időpont egyeztetése.
A tegnapi edzés után ma azért már közepes izomlázam van, főleg a hasamban, a combom pedig feszesebb lett.
Sajnos majd csak jövő héten megyek, mert már betelt minden időpont, szerintem most kezdenek el járni az akciós bérletesek.
Kedves Spin77,
a 2. edzésen vagyok túl és szerintem nem lesz iszonyú izomlázam (az első után sem volt olyan, hogy mozdulni se tudtam volna). Szerinted ez mitől függ? Kéne, hogy legyen? Itt többen írták, hogy durva izomlázuk volt. Úgy érzem, feltekertük addig a teljesítményt, ameddig el bírtam viselni. Egyébként elég izmos típus vagyok, és könnyen is építek izmot. Köszi a választ!
Szia! Ma voltam másodszor az Erzsébet téri szalonban, nagyon jók a tapasztalataim :) Az edzők nagyon kedvesek, edzés alatt végig mondják az instrukciókat, bíztatnak, szép és színvonalas a szalon és tényleg kapsz előtte-utána megfelelő italt is.
Első alkalom után nekem a karomban volt főleg izomlázam, amúgy máshol csak enyhén, szóval nem volt olyan érzésem, hogy alig bírnék megmozdulni. Második alkalommal már nagyobb fokozaton bírtam mindent csinálni és nem voltam ki annyira, mint az első után. Persze azért rendesen megdolgoztat! Egyébként én is akciósan vettem a 8 alkalmas bérletet.
Szia Flower-fairy!
A 280-as választ Neked írtam, csak kicsit elbénáztam :)
Bocsi.
Szia!
Az izotóniás italokról általánosan az alábbiak mondhatók el:
Az izotóniás ital rendszeres fogyasztása fokozza a teljesítőképességet, növeli az állóképességet, egyenletes erőnlétet biztosít.
Az izotóniás ital szénhidráttartalmát gyorsan hasznosítja a szervezet, mely erősíti az ereket és a szívizomzatot, élénkíti az izomműködést,
Az izotóniás ital vitamin tartalma segíti a koncentráló képességet, magas ásványi anyag tartalma tartós erőnlétet biztosít,
Az izotóniás ital gyorsítja az emésztési folyamatokat, segíti a máj és a vese méregtelenítését.