Speedfitness tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Annyira nem vagyok benne a témában. Az Amplifitness érzésre is más, kellemesebb. Mellény helyett egész testre simulós ruhát kell felvenni, nem gyűrődik. Rengeteg programot tartalmaz,(fogyás, izomépítés, állóképesség stb.) ahol változik a Hz szám és az impulzusok hossza, volt hogy 10 mp-ig kitartott. Szóval sokkal összetettebb.
Szerintem teljesen mindegy, mind a két géppel edzhet kezdő és haladó is.
Szia.
Szerintem ebben az állapotban az INTENZÍV sport nagyban befolyásolja a tej mennyiségét, minőségét.
Innentől csak rajtad áll, hogy neked mi a fontosabb.
Szia!
Mi a különbség a speedfitness és az Amplifitness között?
Kezdőnek mit javasolsz?
Köszi!!
Ezzel még mindig nem tudsz meggyőzni...
Miért pont a győzikével hasonlatozol??
Az kinek hiteles???
Sziasztok!
Ti mennyi idő után tapasztaltatok eredményeket?
Nem az izomlázra gondolok :)
..és milyen gyakran jártok?
Én azt gondolom, hogy attól tudod megvenni aki forgalmazza.
Vagy ez beugratós kérdés volt? ;)
Sziasztok!
Mi az oka, hogy kétszer voltam, és semmi izomlázam nem volt sem közvetlen utána, sem pedig másnap? Olyan mintha nem csináltam volna semmit, és nem is szoktam sportolni semmit.Lehet, hogy nekem nem hatásos? Úgy érzem az egész csak pénzkidobás. Vagy rossz edzőhöz mentem?
Sziasztok! Ha veszek 3 vagy 6 alkalmas a
bérletet, akkor van rá esély, hogy ennyi után is érzem az eredményt? Nem szeretném az ablakon kidobni az árát, ha nem.
Kedves Belluka!
Az amit mindenki tapasztal, az az, hogy a gerincmerevítő izmok megerősítésével jobb lett a tartása, elmúlt a hátfájása. Ezt még az is elismeri aki egy mikrogrammot nem fogyott tőle (mert az igazsághoz hozzátartozik, hogy vannak ilyenek is, más kérdés, hogy az izom fajsúlya nehezebb mint a zsíré). Alapvetően a rehabilitációra jó a készülék, de azt tudnod kell, hogy előtte mindenképpen kérd ki szakorvos tanácsát. Ha engedi az orvos akkor arra kiválóan alkalmas lesz az EMS, hogy tónusban tartsa az izmaidat. Igazából sok esetben még a szétnyílt gerinc csigolyáknál (sérv előtti állapot, amikor még nem buggyant ki a kocsonyás anyag) akkor gyógytornával, izom megerősítéssel rendbe lehetne hozni még, és elkerülni a gerincsérvet.
Kedves Gillko26!
Visszaolvasva láttam, hogy te tényleg ismered ezt a gépet, ezért talán tudsz nekem válaszolni. Én Ülőmunkát végzek, két hónapja volt gerincműtétem, nem szeretek és nem is bírok sokáig mozogni, de szeretném egy kicsit edzeni az izmaimat, szted én használhatom a gépet ?
Köszi
Sziasztok !
Tudja vlaki, hogy mi a különbség a speedfitness és az e-fit gép között ? Mindkettő EMS rendszerű, úgyis néz ki, csak az utóbbi jóval olcsóbb, egy 10 alkalmas bérlet, csak 35.000.- Ft. Viszont az utóbbira a honlap azt irja egy edzés kb. 20 perc, a speedre meg azt mondjátok elég 10 perc is.
Aki mindkettőt próbálta, irja le legyen szíves a tapasztalatait. Persze lehet, hogy azért olcsóbb, mert még nincs annyira elterjedve, Pesten még csak két szalonuk van, vidéken is csak egy. Ja meg azt is mondták, hogy a speedfitnessgép német, az e-fit pedig amerikai.
Köszi
3 cm 1 alkalom után?????
Az hogy lehet?
Sziasztok!
Én hétfőn voltam először. Tetszik is, de akivel beszéltem szinte mindenkinek volt izomláza. Hát nekem nincs:) Holnap megyek a következőre.
Csak a combomat mértem meg előtte, abból 3 cm-t ment le:)))
Lehet bicikli , lépcsőzés, Úszás! Lényeg, hogy a pulzust hosszú időn keresztül megemelje.
Ezek mind jól parosithatok a speedfitnessel .