South Beach (beszélgetés)
Nagyon érdekes, hogy a gyümölcsöktől nem hizom, pedig ma is annyit zabáltam belőlük, hogy az leirhatatlan. És szőlő is meg banán is van benne.
Az sbd 9. napja utáni megszakitásnál kicsit aggódtam, 9 fehérjenap után egy full gyüminap majd jól betesz. Na mondom, majd most a szervezet jól beraktároz CH-ból. Hát nem ez történt. Sőt. A gyüminap továbbra is jól működik nálam, egyik napról a másikra ilyenkor látványosan csökken a súly.
Hát, tény, hogy ezt a képet nagyon-nagyon jól beállítottad!!!! :)))
Hétvégén megveszem a mérleget!!!
60 kg-snak? nem kell a rizsa, nekem is van szemem :)))
Egyébként is behúztam a hasam, kinyomtam a seggem meg a mellem, az oldalnézet mindig előnyösebb, mint a szembenézet. Ja és a közel azonos szinű felső és alsó ruházat is slankít :D Blablabla...
Szerintem is jó lesz egy sima digi mérleg. Én is meg vagyok elégedve az enyémmel most. A régi hagyományos mérlegem nagyon idegesítő volt. Egymás után ha 3x ráálltam, még véletlenül se mutatotta ugyanazt. Ráadásul csalt is 1-2 kilót kb.
Akkor felesleges.... maradok a simánál. Épp most néztem egy újságot, csak 3000 ft. Hétvégén azt hiszem, megyek érte! :)
Pedig a képeken szrintem is sokkal vékonyabbnak látszol, mint amennyi a súlyod. Ránézésre én olyan 60pár kilósnak saccolnálak.
A nagy fenéket vagyok vékonyabb, van rajtam még legalább 6-7 kiló túlsúly a BMI szerint is. Bár a mérlegelődben elég régi adatok vannak. Mennyi is vagy most? :)
Ááhh, a gyüminap simán megy igy, a fehérjenappal sem lenne bajom alapban, csak nem így hogy 14 nap egymás után.
A mostani diétám:
hétfő: gyüminap
kedd: fehérjenap
szerda: gyüminap
csütörtök: fehérjenap
péntek: gyüminap
szombat: fehérjenap
vasárnap: keményítő - szénhidrátnap
Igy változatos, pont a fehérjétől, nyers dudváktól, meg a gyümiktől nem szoktam hizni, viszont a csunya keményitő-CH dolgoktól igen. Azt is kell enni néha, egy nap egy héten pont elég lesz arra, hogy ne vonjam meg magamtól teljesen, és mivel ez pont a vasárnap, egyébként is akkor szoktam bűnbe esni, meg a család is ilyenkor eszik jobban, ezért pont jó lesz arra az egy napra.
Most néztem rá a fotóidra, tök csinos vagy 71 kilósan!!!! Vékonyabb mint én!:))
Ha nem birod ch nélkül, hogy megy majd ez a sok gyüminap??? Ez ugyanúgy koplalás, nem?:)
Na és miket fogsz enni?
Ilyen szerelmi izgalmak.:)
Bár még minden másnap nem csináltam gyüminapot, ez nekem is új lesz majd meglátom hogy birom. Aztán lehet, hogy 1 hétig csinálom ezt, aztán csak simán vegyes kimélő étrend. Aztán 1 hétig újra ezt a gyümiset. Ez még a jövő titka.
Szeretek kísérletezni. :)
Az első 14 napos sbd-t én is birtam, csak utána jött a gond. Most meg érzem, ha végigcsinálnám is, utána újra gondok lennének, ezért nincs értelme.
Meglepő módon én a gyümölcsöktől nem hizom, pedig rengeteget eszem egy gyümölcsnapkor. Én szeretem őket, simán birom. Végül is a gyümi is CH, nem ragaszkodom én a csokihoz, meg a sütikhez, simán megnyugszom egy jó nagy adag édes gyümölcstől :)
Neked digitális mérleged van?
Nem rossz az új diétád, megnéztem hogy csinálod! A vasárnapi sok szénhidrátot le lehet koplalni hétfőn...:))
A minden másnapi gyümölcsnapot bírod? Nem sok? Én ennyit azért tuti nem bírnék ki. Bár tök mindegy, miből eszek keveset.. Nem is tudom....Kiváncsi leszek az eredményeidre!
Sajnálom, hogy nem bírtad ezt a diétát, de igazad van, csináld úgy, ahogy tényleg kedvedre való!
Nekem nagyon bejön, egyáltalán nem is gondolok a ch-okra. És nagyon jól érzem magam. Ja, és még a fejem sem fájt!! (kopp-kopp)
Azért van így, mert 1 hétig szigorú vagy, túlzottan is, persze hogy falási rohamaid vannak. Ha szépen nyomnád a második szakaszt, ugyan nem fogynál heti 2-3 kilót, csak 0,5-1,5-t, de az folyamatos lenne, nem lennél éhes és szépen lefogyogatnád a maradék pár kilócskát.
Á, csak magánéleti izgalmak érnek, szerencsére pozitívak.:))
Ezért is hagytam abba, mert megint 78-ról lement 72-re cirka 1 hét alatt, ennek semmi értelme hogy most a következő héten kinnal keservvel megint lemenjen mondjuk 2-3 kiló, de aztán iszonyú falásrohammal végződjön újra. Semmi értelme. Tegnap volt egy kisebb falásroham, még kordában tudtam tartani, de egy hétig ha még fehérjézem rosszabb lett volna a helyzet. Elég lesz nekem ez a 72 kg most.
Te hogy haladsz ? És mitől voltál a múltkor ideges ? :)
Szia!
Hm...........
Írtam Neked, hogy egyél ch-t, mert így nem lehet bírni. Sajnálom, hogy nem ment. Így nehéz a fogyi, mert kiéhezteted magad állandóan, így ne csodálkozz, ha nagyon kívánod a "bűnös" étkeket.
Szia!
Igen, nehogy kiéhezz, aztán megegyél mindent, amit látsz!
Tartod az 5 étkezést? Mert ha igen, akkor nyugodtan egyél keveset, de 5*, mert akkor mozog az anyagcsere!
Na én befuccsoltam újra tegnap, most cirka egy hétig birtam csak fehérjéken. Tegnap este megszakitottam, mert nem birtam.
Nem megy ez nekem, hiányzik a szénhidrát. Most abbahagytam SBD-t. Most kigondoltam valami újat, hátha az működik is és tartani is tudom.