South Beach (beszélgetés)
Hello!
Hogy eszel mostanában?
Szió!
Leves ahogy a többiek írták mehet. Meg ekll tanulni ezt a diétát, hogy mit lehet, mit nem.
Pl. rakott zöldség, fasírt, mindent ch nélkül. Én csak darátlhússal szoktam, vagy jó minőségű marhából, vagy pulykamell-pulykacomb keverékből...
ja, benézek néha, de nekem nem megy az SBD, nem tudok ilyen kevés szénhidráton élni :)
jól vagyok köszi, nektek hogy halad a dolog?
Sziasztok!
Holnap kezdem az első szakaszt!
Már sokszor megcsináltam az első szakaszt, nem is volt semmi gond, mindent szépen betartottam, de a második szakasznál már többször elcsúsztam.
Most megrendeltem a könyvet is.
vagy csinálhatsz akár húslevest is, csak zöldségek és tészta nélkül...
sovány marhából, csirkéből pulykából, szerintem még gulyás is mehet, persze krumpli tészta nélkül, csak a lé meg a husi
Szia!
Elolvastad a diétáról szóló cikkeket, meg egy hetes mintaétrendet?
Mert semmivel nem szabad helyettesíteni.Az első két hét lényege, hogy semmi szénhidrtát nem mehet!
Szaiszotk!
Érdemes a könyvet is megvenni, vagy elég ami itt van a neten?
az elszántságod nagyban fog csökkenni 2 hét múlva, ha nem eszel eleget és Te hosszútávra tervezel. Ezt gondold végig, hidd le, megéri hosszútávon gondolkodni.
Ne térj vissza az első szakaszra, mert hidd el, már nem fogynál ilyen ütemben. Ha megnézted a második szakaszt, ott először napi egy ch van, az is tzeljeskiőrlésű, vagy zabkorpás dolgok, aztán napi 2 és később már mehet a napi három, hidd el, fogyni fogsz, csak nem 4 napota 3 kg-t, de ezt el kell fogadni, mert ez így nem is lenne egészséges!
Mogyorót eszem pár szemet esténként. Csak nem írtam bele. Én most nagyon elszánt vagyok.
Viszont lenne egy kérdésem. Szóval most úgy gondolom, hogy még egy hétig csinálom az alapszakaszt. Aztán átállok a másodikra. Mennyi idő múlva kezdhetek megint egy alapszakaszos két hetet? Nekem sajnos a nagy mértékű szénhidrát megvonás jön be. Egyébként nem fogyok. Ja most megmértem magam centivel is. Átlag egy centi lement! Aminek nagyon örülök.
Megtaláltam!:)))
Pár megjegyzés: így nem fogod sokáig bírni, bármilyen elszánt vagy. Az ebéd és vacsi jó, meg még mondjuk az uzsi is, de reggelre egyél többet, ha nem vagy éhes, akkor is. Egyél tojást zöldséggel, túrót zöldséggel, felvágottat, sajtot zöldséggel. A kefír is kevés, szinte üres kalória. Egyél mellé zöldséget, vagy sajtot, vagy felvágottat. Heti kétszer egyél nagyon kevés olajos magvat, az jó nasi és jó zsírok vannak benne.
Így nagyon keveset eszel, merj többet enni, ne várd, hogy 3 hónap alatt menjen le a felesleged. Szerintem 1 év alatt szépen, koplalás nélkül le fogod adni a kilóidat.
Remélem segítettem.