Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Bocsi eléggé eltűntem, elhunyt az apukám és szerdán lesz a temetése, még nem vagyunk otthon, ezért nem írtam eddig. (szerintem elég jól vagyok)
A találkozó nekem is tetszett, azóta már Tirzus felállt és két foga van.
aha, állítólag gyümivel fini. Milimost Milupa Pepti Plus 2-t kap ez tejallergiásoknak van. ő nem az, csak ennek jobb íze van, ezt hajlandó megenni. sztem P Plus 1-eset ki kéne próbálnod. ezt csak doki írhatja fel, azért nem ajánlják mert drágább.
lisztérzékeny vok én, de amíg szoptatsz átmegy a tejeden is. ha ez a táp nem segít, akkor nagyobb esély van, h ő is az.
Mili most kezdi a gabonás hozzátápit babakexel, eddig nem fosik tőle és nem is puffad fel a hasa. ez jó jel:)
Oké! Gergő érzékeny valamire, csak nem tudják, hogy tej, vagy gabona. Sajnos így csak ízetlen, meg szar kajákat tudok neki adni... :(
Almát is keverhetek bele akkor, ugye, nem csak főzeléket? Gondoltam, almát reszelek, kinyomom a levét és a víz egy része helyett ezt tenném bele...
:) most alszik. nemsokára megyek tejcis világnap babaklubba:)
Sinlac: nekem azt mondta azt csak süríteni adjam neki, magában meg sem eszi. én azt csak főzelékek higításához adom. megkóstoltad? kurvaszar!!! a nestle jóccakát is. azt nem vegyetek:)
Szegény Milán, jobbulást neki!
Gergőnek írtak fel Sinlac tejpépet tegnap. Azt mondta a dokinő, az utolsó előtti étkezést kiválthatom vele. Oda is adtam Gergőnek, aztán egész este sírt, üvöltött és úgy bealudt, hogy reggel 6ig meg sem nyikkant. Szerintem sok volt neki és nagyon betöltötte a gyomrát. Utólag gondolkodtam, hogy kezdhettem volna csak fél adaggal... :(
azt még nem tudom,hogy szükségem lesz-e ezekre...
szülés előtt nem akarok még ilyeneket megvenni..
szegény kisfiad!!jobbulást!!
szinte mindent, de a kedvenc a sütőtök, cukini meg a husik:)
igen fél éves a nyuszika. csak most beteg. rendelőbe bekaptunk egy kis torokgyuszit:)
jaaaa :) akkor tényleg praktikusabb egy ernyőre csukható :)
Milán már 6 hós,igaz? miket eszik már?
hogyhogy eladjátok a babakocsit? pedig nagyon jó,azt mondtad,nem? vagy már nem vált be nagyon?
megtaláltam a babaruha boltot az Erzsébet utcán,15-ig zárva.. majd legközelebb benézek :)
akiket én ismerek kismamik,már mindnek van:-S
mást nem adsz el?
nekem ilyen zenélő-forgó kéne kiságy fölé,meg játszószőnyeg.egyenlőre...
nem fog:-D
Akkor holnap 13:30Deák tér,játszi!!
:D
én nem értem az idei nyarat,mindig ilyen szokott lenni?
Holnapra jó időt mond :)
Féltheted is! :D
A frontok Mátét is kikészítik - dehát kit nem: 35 fok - 15 fok - 35 fok... és ezt 1 héten belül...:S szerdára már megint kánikulát mond...
majd félthetem a lányom,a fiaitoktól:-D
csak vicc ám!!
Kész vagyok az időjárástól:-((
ezek a frontok annyira megviselnek:-((
ma pl. alig tudok menni,mert olyan húzó-nyomó érzés van lefelé:-(
meg kijött egy visszér ott lenn(de nem aranyér):-(
Azthiszem,nem jó napom van ma:-((
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?