Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Én örülök az értékelésnek Niki! :)
Igazából mi Sparosat vettünk, mert az volt jó áron anno, bár tényleg nem egy szuper minőség. Megnézem majd a teszvesz-t én is!
Már akartam kérdezni, hova tűnték Bogi... :)
ugyan senki nem kért tőlem pelenka-értékelést, de adok, ugyanis túl vagyok az első mosás-vasaláson a teszveszes vásárlásom után. Szval
a Sparosnak 2 oldala szegett, nagyon vékony, gyűrődős, nyúlós, bolyhosodós...
a TeszVeszen vásárolt (új, számlás, nem használt) vastagabb, 3 oldalt szegett, nem nyúlós, szépen vasalható, első mosásra nem bolyhosodott ki, de majd meglátjuk... 200.-/db
a BabyBruin 4 oldalt szegett, a legvastagabb (bár ebben is figyelni kell azt hiszem, hogy sűrű szövésűt vegyen az ember) - mindenben pozitív, de bolyhosodik... ~250.-/db
Fürdőlepőben viszont csakis 140/140-es tetra! :)
Igen, az illata zavar, Bogi... :s Valahogy nekem nem az a friss babaillat... :)
Én a Vanish szappant használom, gyorsan beáztatom a ruhát, megdörzsölöm vele, az is szépen kihozza a kakit.
Amúgy Gergőnek már hetek óta nagyon folyik a nyála, sokszor ezért öltöztetem át naponta 2-3szor, mert derékig nyál... :)
hali!
nekünk is jó az aug.6 :) "nyaralunk" a nagyszülőknél éppen,most megyünk a másikhoz majd.
nálunk Pampers pelus van,mi szeretjük,28 Ft/db áron vettük a 2-es méretet,ez a legolcsóbb eddig. A törlőkendőnk szintén P.,azt az eurosban 4 ft/db áron vesszük,az is a legolcsóbb,bár illatos,ez zavar gondolom Tündi.
Bodyból nekünk van rövid-hosszúujjú,Szandi,Viki nektek szerintem hosszúujjú fontosabb,hűvösebb lesz.Darabra nekünk mindegyikből kb.3-4 van,elég egyelőre,most a nagyobbak jönnek majd. Tegnap pl. akkorát hányt Julcsi,én is,ő is átöltöztünk :)
pelusból meg a cseh pelus a legjobb szerintem,elég vastag is,tartja a formáját is,és szépen könnyen vasalható :)
ja,és a flóraszept nagyon jó dolog,kakis ruhát átmosod gyorsan,és utána beáztatod flóraszeptes vízbe,eddig nálunk minden tiszta,nem foltos,remélem így is marad :) bocs,ha hosszú lettem :)
egy millióval... :) na azért nem, de jó ha van, mert itt egy kaki, ott egy nagyobb buki, és 3 nap alatt megtelik egy fregoli... :)
Sztem 10 legyen legalább - aztán majd a többiek megmondják. ;)
Köszi a tippet,mindenképp bekukkantok majd:-) Bár egyenlőre most már csak pár body kell,azt meg ujat akarok.
Tényleg!Hány darab bodyval érdemes indítani??
44 pont - KÖSZI!!! :D
Most jöttek meg a kifogók+pelenkák - első ránézésre vékonyabb, mint a BabyBruin talán, de jobb minőségű, mint a Sparos - majd pár mosás eldönti. Én azt utálom, hogy bolyhosodnak... :S
Az Erzsébet utcában a Parola és a Dömötöri között félúton nyitott egy használt gyermekruha üzlet - 2.200.-/kg minden. Van 2 járókányi baba-ruha. Elsőre azt hittem, aranybányára bukkantam, mert rögtön kiemeltem pár édes darabot, csak rám volt kötve Máté, így nem igazán tudtam hajolgatni. Tegnap visszamentem, és hát so-so. Végig bogarásztam, amennyire csak lehetett - de végül csak pár kincsre akadtam. Azt hittem, jobb lesz. Mindenesetre nézzétek meg. ;)
Van a pontgyűjtő kártya, amire minden vásárlásnál felírják a pontokat, 200 forintonként 1 pont. Ingyen lehet igényelni minden DMben.
Minden üzletben van terminál, ahol lehet kinyomtatni kupont pl az 50 pontos kuponfüzethez, ha van már annyid és a pénztárnál adják a füzetet oda. A DM honlapján meg lehet nézni, hogy melyik kuponfüzetben éppen milyen kedvezmények vannak, általában -25% egy bizonyos termékre, dezodorra, tusfürdőre, sokszor mosópor, wc papír, öblítő is van akciósan.
Amúgy nem nagyon van ám a Pampersnél olcsóbb Niki, ha az ember "sakkozik". Én pl utóljára úgy vettem Pamperst, hogy 6199,- volt a DMben a játékdobozos verzió, amiben 140 db 3as pelus volt. Váltottam rá -25% kupont, meg volt még egész vásárlásból -10%, amit szintén be lehetett így is váltani... szóval kb 4300 ft volt a 140 pelus...
A DM-est mi próbáltuk, a Babylove-ot. Nekem nagyon bejött, aztán elszörnyedve láttam egy ismerősnél, hogy a 3as mérettől felfelé nem az a puha, mint a kisebb, hanem totál nejlon, tehát szar... :(
A Rossmanost próbáltuk, az sem rossz. A tesco-s lila is nagyon jó, az most lesz akciós, azt hiszem 1300 ft / 26 db (3as).
úgy látom, ma csak mi vagyunk aktívak... :)
Szval mi eddig csak Liberot és Pamperst használtunk - nálam egyértelműen Pampers, férjem unokatesója meg a Liberora esküszik. Gyereke válogatja gondolom. (szval ha vkinek kell eladó Libero, nálam is jelentkezhet, nem csak Dorkánál...) Lassan viszont ki kéne próbálni egyebet: tesco, dm, rossmann, aldi - hátha bejönne vmelyik olcsóbb is - kár hogy nem lehet termékmintákat venni. :(
Milyen pelust használtok? Kíváncsi vagyok... másnál is volt ilyen?
Eddig mi nagyon Pampers rajongók voltunk, de mostanában 2-3szor csupa kaki volt Gergő háta, kifolyt valahogy, pedig nem is volt olyan "jumbo" adag... 3as méret, ami elvileg 9 kilóig jó, meg látszik, hogy még nem kicsi rá... nem gumis a dereka, lehet, hogy számítana?
Oké! Szerintem lehetne megint Erzsébet kert, mint a múltkor... kinek mikor lenne jó?
Mondjuk jövő péntek (aug 6?)?
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?