Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
bocsi, átsuhantam felette... :)
akkor nem megyünk... :)
Ma megjött egy kölcsön MeiTai-om! A mamami honlapján lehet feliratkozni, így egy hétig ki lehet próbálni ingyen. Nem egy olcsó mulatság, úh én 4-re is feliratkoztam, mielőtt vásárlásra adnám a fejem. :) Lehet, holnap abban megyünk, mert tesztelgetnem kell! Már alig várom, de Máté persze ilyenkor alszik... :)
Én is azért írtam 1-2 között, igyekszünk akkor fél 2-re odaérni.
Én a Lenkey utca-Kis János utcai parkolóban (SZTK) szoktam megállni - ott mindig van hely, és árnyék.
helló:)
mi megvárjuk az őszt a talikkal. amíg lehet nem utaztatom Milánt ilyen melegbe, de akkor tuti elmegyek.
az ASK NEKEM 5 VOLT LEGALÁBB NEM FÁJ, CSAK HA TÁGÍT A DOKI. NA AZ.....KIB*SZOTTUL.
végülis a szülésznő is azt mondta,hogy olyan mint a kenetvétel,csak barinőm most beparáztatott:-(
De akkor egy-egy.
Szuper!Én ott leszek akkor!!
akkor deák tér,fél kettő?melyik része?játszótér?
egyáltalán nem kellemetlenebb, mint mondjuk egy sima kenetvétel - sztem. Ne parázzatok rajta, én többször is voltam. ;)
Csajok - mit szólnátok a holnap 1-2 órához a Deák téren? Így talán Bogiék is oda tudnak érni...
Viki te jössz? Hajni??
Tényleg annyira szörnyű az az ASK??
Barátnőm 3-ra volt kiírva,még nem szült meg,de azt mondta,hogy nagyon rossz volt:-((
Sziasztok csajok.
Nekem nyaralóm van azért jutok nehezen ide.
Lehet hogy most hülyeséget kérdezek de ha beindul a szülés hirtelen hova kell menni?oda a körasztalhoz hátra?
Niki ti hova mentetek mikor elfolyt a viz?
A Rossman-os törlőkendő sem rossz, de lehetne kicsit nedvesebb... mint a DMes, ami elég száraz, de jó az illata... még nincs meg nekünk az igazi, amit szeretünk, na! :D
Pedig azt is kipróbáltam, hogy a csomagokat fejjel lefelé tároltam, elvileg így lefolyik a nedvesítő cucc, de ugyanúgy száraz a DM-es... fenébe. :(
hali!hétfőn voltunk a 2 hós oltáson,én jobban sírtam,mint Julcsi...
Viszont találtak nála egy kis szívzörejt,amit pénteken néznek meg :S
úgyhogy nem tudom tudunk-e menni,8-12ig van a rendelés,de nincs időpont,nem tudom mennyien lesznek :S
Nem így terveztük,bocsi lányok,lehet,hogy 1 héttel eltolva nekünk jobb lenne,vagy mondjuk most pénteken is,meg köv.héten is :) ha van kedvetek,és hátha ráérünk többen következő héten.
Aggódni nem kell azt mondta a dr.nő,előfordul ilyen piciknél,és alig hallható,ha nincs csendben Julcsi,meg se hallja.
A törlőkendőnek erős illata van,nekem nsm tetszik,itthon amúgy is szivaccsal törlöm a popsiját,nálunk könnyebben letisztítja,mint a törlőkendő.
Ja,bocsi,ha nem mindig vagyok,most telepítettük újra a gépet,és még rakjuk rá a progikat stb. :)
Tündi leteszteltem az eurós pampers törlőt - nekem se tetszik az illata - túl erős. Eddig Sensitive-t, meg Baby Fresh-t próbáltunk - azokat szerettem.
Most nézem, hogy Rossmannban 6 db-os több féle: 1900.-, pontokkal: 1615 Ft. Úgy csak 270-re jön ki darabja...
Halihó - megjöttünk a "nyaralásból"... :) Nagyszülőknél voltunk Fűzfőn, Máté szokásához híven sokat nyűglődött - fura volt neki a hely + ha a kutya ugatott - a gyerek sírt, és fordítva, úh még dolgoznunk kell ezen azt hiszem. Mindenesetre fáradtabb vagyok, mint előtte... :) Viszont anyukámtól kaptunk egy kis kimenőt, úh csobbantunk egyet a Balatonban a férjemmel - most voltunk először kettesben, mióta megszületett a baba.
Sztem ne toljuk a pénteket - max elmegyünk hárman. :) bár Bogi is ígérte, csak biztos most nincs annyit gépközelben. Nekem jó az Erzsébet kert, Barátság park, Deák tér, belváros, amit akartok - úgyis kocsival kell mennem. :S Csak legyen normális idő. Igazából Boginak kéne írni, hogy naki melyik lenne kényelmesebb, mert ő lesz gyalog.
nem hordok,köszi!(még szoknyát sem!)
nem tudom mi lesz a pénteki talival,pár napja halott a fórum:-(
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?