Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Ó, ez nagyon cuki, Niki! Nekünk kellene, ha még megvan! Meg is szervezhetnénk lassan megint egy találkát, aztán ott tudnánk üzletelni... :D
Ja, még annyit akartam mondani, hogy vettem tesco-s popsitörlőt, 315 ft. Kíváncsi leszek, milyen, ha jó, majd ajánlom... :D Eddig odavoltam a Pampers-ért, de már nagyon zavar az illata... :(
Nem kell vkinek Fisher Price rágóka tök új csomagolással együtt? Hétvégén kaptuk a rokonoktól, de nem voltam ott és kibontatták a férjemmel, hogy nézzék meg,h milyen jó... Na de nekünk már van egy tök ugyanilyen. :S
Odaadnám egy ezresért?
Visszanéztem a blogomban: a 28. terhességi héttől kezdve csak azzal aludtam végig. Máté meg újabban csak azon szeret szopizni. Egy darabig még váltogattuk, hogy fekve az ágyban/kanapén, de most csak rázza magát olyankor. És jó, mert van 2 szabad kezed, közben le tudod vágni a körmét pl. :) olyankor nem figyel, ha eszik! :)
Múltkor az oltás után a nyakáig bekakilt szopizás közben (a dokinál ugye fel-le vettük a pelust) - így nem volt elég a külső huzatot kimosnom, hanem a belsőt is ki kellett... na az nem egy jó móka... :S
Köszi Niki,fel is vettem vele a kapcsolatot.
Egyre nehezebb aludni:(
Máté szokott rajta szopizni?
nekem innen van egy ugyanilyen és a terhességem kb 5-6. hónapja óta használom folyamatosan. Meg vagyok vele elégedve. Rámész, hogy az eladó összes aukciójának megtekintése, és ott van több színben is. ;)
Lányok hol érdemes megnéznem a szopis párnát?
Brendonban nagyon drága:((
Szia Niki!
én is digitálisat vettem:-(,már mindegy.De az oldal jóó!el is mentettem a címet magamnak:-)
Anyukák,ti milyen játékokat vettetek a babónak érkezése előtt?nekünk egy darab lapozható plüss kiskönyv van:-)
Ja és a kifogóról: a tetrát ajánlotta a védőnő (és anyukám is) :) és igazuk van - én is jobban szeretem, mint a frottírt. Viszont figyelni kell, mert Babybruinban van 90/100-as és 90/140-es is (én egyszer megszívtam, hogy a kicsit vettem véletlen). De még a 90/140-es is "kicsi" - anyósom odaadta még a férjem tetra fürdőlepedőjét: 140/140 és BAROMI JÓ! Háromszögbe hajtva, fantasztikusan be lehet bunyolálni a gyereket! Most teszveszen meg vaterán találtam egy magyar gyártó termékeit, akik még csinálnak ekkorát, most rendeltem, hét közepe fele kapom meg - majd nyilatkozom róla.
Ja és textil pelenkát NE vegyetek a Sparban! ;)
Vásárolni jóóó!!! :) Mióta megvan Máté, jóformán csak neki vásárolunk, magamra vhogy nem is veszek semmit, neki jobb keresgélni! :)
Most pont lázmérőt hajtok - elegem lett a szar digitálisból (egy órának tűnik, mire popsiban megmérem neki) és eszembe jutott, hogy a kórházban milyen egyszerűen megmérték a mi hőnket a halántékon. Ezt találtam:
Úh most hajtom a legjobb halántékhőmérőt! :)
Mi is a hidegfrontot nem bírjuk úgy látszik,de nem vészes.Szombaton esküvőn voltunk,éjjel értünk haza,semmi baja nem volt Julcsinak,csak most megint kel 5 körül enni...Eddig tök jól elvolt,9-10 körül szunya,és 8 körül kelt.
tök jó,hogy Máté ilyen gyorsan fejlődik :) mi most kezdtünk úgy nőni,hogy kezdenek kicsik lenni az első ruhái :)
tTegnap bevásároltunk:kókuszmatrac,lepedők,matracvédő,frottír kifogó,tetra kifogó,körömszett,vízhőmérő,lázmérő,hajkefe.ugy szeretek Nórikának vásárolni:-D
Már nem sok minden kell neki:-)
Sziasztok Lányok!
Használ valamelyikütök Libero pelust?Nekem van két csomag Libero soft Baby 2es,jumbo pack 90db-os 3-6kg-os,egyiket bontottam csak,még 10db.sem hiányzik belőle,a másik teljesen ép,bontatlan,eladnám,mert nekünk a pampers jön be,bolti ára 4000körül van,én odaadnám féláron,ha valakit érdekelne,a két csomagot 4000ért...,minthogy itt álljon...ha valakit érdekelne,irjatok nyugodtan! :)
Mesy
én Laktoherbet kórházban nem ittam, itthon is csak mikor ráparáztam, hogy nincs elég tejem - most már ilyen súlygyarapodás mellett nem parázok... :)
Laktoherbet intenzíves gyerekorvos azt mondta, ne úgy készítsem, mint a dobozán, hanem 1 l-hez 1 filter, és max napi 2 liter.
Van homeo bogyó is - azt szedtem egy darabig napi 5 szemet. de azt hiszem csak 15 napig szabad? passz, mert csak hébe hóba bekapkodtam.
Sztem az a lényeg, hogy szoptass, amint tudsz, ha nem (mert mondjuk nincs veled a baba) akkor fejjél azonnal és olyan rendszerességgel, mintha szoptatnál, még ha nem is jön semmi. És etess amilyen gyakran csak kéri a baba - ha az elején még 1 órán át is, akkor 1 órán át. Ha ez nincs meg, szart sem ér a Laktoherb. :)
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?