Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani? fórum

Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani? (tudásbázis kérdés)


2016. júl. 4. 20:19

Sziasztok

meg tudná valaki mondani, hogy Sopronban átlagosan milyen áron dolgoznak a magánrendeléseken a nőgyógyászok? Nemrég el kellett mennem a kórházba vizsgálatra de amilyen bunkó és lekezelő volt a nővér és az orvos is... hát ha nem muszáj többé a közelébe se megyek...

16. akerdezo (válaszként erre: 15. - Hanna94)
2014. ápr. 2. 21:36

Sziasztok,

lenne egy nagyon fontos kérdésem.

Szeretnék Sopronban nőgyógyászhoz menni, de nem ott van a bejelentett lakcímem, hanem Vas megyében, ill. Bécsben. Ennek ellenére mehetek Sopronba állami rendelésre a kórházba, nőgyógyászatra? (természetesen fizetem a magyar Tb-m)

15. hanna94 (válaszként erre: 12. - E369fc680d)
2014. márc. 29. 06:45
Musch doktornőt próbáld meg, jó és nagyon lelkiismeretes.
14. Adri005 (válaszként erre: 12. - E369fc680d)
2013. okt. 2. 10:39

Szia!

Én 25 hetes kismama vagyok Soproban. Gyerekkorom óta a Nagy Bálinthoz járok, őt tudom szívből ajánlani. Illetve volt szerencsém a Farshidhoz is ő is nagyon kedves rendes. Az egyik ismerősöm nála szült, hogy azt mondta, teljesen meg volt elégedve vele. Bálint tipptopp doki, magán jártam hozzá mindig. A Peitl Szilárdhoz semmiképp ne menj, ha jót akarsz magadnak. Múltkor hozzá küldtek ultrahangra. Én egyszerű egyet vagyok, nem panaszkodok, mindig kedves, mosolygós vagyok, még rosszul is vagyok vagy ilyesmi, de ez olyan bunkó volt, de az még hagyján, olyan durván csinálta az ultrahangot, hogy egész délután fájt utána a hasam. Mikor megkérdeztem a baba nemét, alig akarta megmondani, kb mintha mi közöm lenne hozzá. Remélem tudtam segíteni:)

13. hajini
2013. okt. 2. 10:32

Szilárdnak van egy stílusa, amit meg kell szokni. én évek óta hozzá járok. nem vagyok alap eset, de nekem mindent megtett, segít, ahol tud... holnap pl munkaidőn kívül (ügyelet után) ottmarad, h a maradék vizsgálataimat megcsinálja. néha nyers, de rendkívül őszinte.

Szilveszter doktorról is csak jót tudok írni, velem ő is kedves volt...

Úgy tudom a Rada nem rendel a kórházban, csak magánban.

én a Farshidtól mászok falra...velem nagyon nagyon bunkó volt.


én most készülök hsg-re...brrr

2013. okt. 2. 09:53

Sziasztok!

Gyermeket tervezünk a párommal,ezért keresgélek,de sehol sem találok teljes listát a soproni nőgyógyászokról.Dr. Bikkesnél voltam,de egyáltalán nem volt szimpatikus,most próbálok mást találni,de sokkal nyugodtabban választanék,ha ajánlanátok valakit,aki emberséges és mindig lehet rá számítani a terhesség alatt.Remélem,tudtok segíteni.Nagyon hálás lennék érte.

Köszi.

11. Yubee
2013. szept. 18. 14:40
Sziasztok. Lehet, hogy már nem olvassátok, de leírom én is a sztorimat. Elsö gyermekemet, Szilveszter doktornál szültem, magánbetege voltam (18voltam akkor), rémálom volt. Lekezelő, türelmetlen. Második gyermekemet Rada doktornál, semmi gond nem volt, kedves, türelmes, szintén magánbetege voltam. Míg a 6 hetes gyermekágyi vizsgálat után kaptam egy rossz hírt, hpv és p3 a lelet. A doktorúr nem foglalkozott vele, mir elmentem Berkes doktorhoz és egy évig tartó sikertelen kezelés után műtött. Rada a műtét napján vizitelt, gúnyosan megjegyezte, szerinte erre semmi szükség nem volt. A citológia eredményt már nem tudtam az orra alá dörgölni, de remélem megnézte később. Rákos részt távolított el Berkes dr. Ez az én történetem.
10. Andela
2011. okt. 19. 19:36

Nagy Bálinthoz nekem is volt szerencsém. Elég vicces volt, benn feküdtem hsg-n, vizitre jöttek, és kérdezte, volt-e vérvétel és mi lett az eredmény. Mindenki csak bólogatott, én pillogtam, mint a lukinyúl, mert nem volt vérvétel. Karazma szólalt meg, hogy dehát hsg-nél sose szoktak. Dokibá kicsit meg volt szédülve.

Egyébként Radáról csak jót (személy szerint én), de ekkor épp szülést vezetett, nem volt ott. :-)

2011. okt. 17. 18:57

Sziasztok!

Én egy 21 hetes kismama vagyok. Találkoztam már több orvossal is terhességem alatt, de sajnos nem tudom eldönteni, kinél szüljek, ugyanis egyik sem jobb mint a másik. Egyedül a Nagy Bálintról nem hallottam rosszat, ezért az ő gondozására járok, de ahogy telnek a hetek, egyre biztosabb vagyok, hogy NEM AKAROK nála szülni... A Peitl velem pl. iszonyat bunkó és flegma mindig, a Rada nagyon normális volt, viszont a másik kismamával olyan hangnemben beszélt, hogy nehezen álltam meg szó nélkül. Én egyre inkább azt tapasztalom, hogy ELŐSZÖR magánúton kell megkeresni a dokit, és csak utána normális a kórházban is. Én voltam Nagy Bálintnál magánrendelésen (de már csak a terhesség idején), de még megvizsgálni sem volt hajlandó, és azóta is pont olyan durva, mint előtte. Igazából a magánrendelésen is az volt sajnos, a benn töltött 10 percből kb. 4-et telefonált. Talán nem így lenne, ha a terhesség előtt is hozzá jártam volna. Szóval, szerintem ezt tényleg mindenkinek ki kell tapasztalni, hogy ki normális és ki nem. Csak hát kinek van erre pénze, hogy mindenki rendelésére elmenjünk??? :-O

2011. okt. 11. 13:04
Én Dr. Berkes Sándorhoz járok évek óta.Róla is hallottam jót is rosszat is,de engem csakis a saját tapasztalataim vezérelnek és azok jók.Biztosan vegyes véleményeket fogsz kapni mindenkiről.Én Őt tudom ajánlani!Szép napot!
7. Andela (válaszként erre: 6. - T.Orsa)
2011. okt. 11. 11:28
Rada. Van, aki az ő stílusát se szereti, de én maximálisan meg vagyok elégedve vele. A "sztorimat" leírom privátba. :-)
6. T.Orsa (válaszként erre: 5. - Andela)
2011. okt. 11. 10:17
Elárulod,ki az a doki,akit megtaláltál?
2011. okt. 11. 10:15

Sziasztok!

Engem Peitltől mentsen meg az úristen! Soha többet még csak a folyosón se akarok vele találkozni! Babát szeretnénk, (külső, nem deformáló, zsugorodó) mióma miatt műteni akart, amit másik 4 (!!!) orvos cáfolt meg, és mondta, hogy meg ne engedjem a műtétet! És ez csak egy dolog...... ÉN is Sopronba járok, sok dokinál voltam, mire megtaláltam azt, aki nem engedi el a kezem! És mióta kezel, rendben van minden!

2011. okt. 11. 07:08

Őt nekem is ajánlották már,viszont rosszakat is hallottam róla(bunkó volt,lenéző).

Szerintetek van elég tapasztalata?Én nagyon nehéz eset vagyok :-/

3. szöszi79 (válaszként erre: 2. - Viktory1)
2011. okt. 11. 07:02
Én is őt hallottam,sőt ha sikerül újra teherbe esnem hozzá szeretnék majd járni.
2011. okt. 10. 18:46
Én évek óta Dr. Peitl Szilárhoz járok én nagyon elégedett vagyok vele!
2011. okt. 10. 16:49
Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook