Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Semmivel... dokik azt mondják, csak tiszta vízzel szabad mosni, még tusfürdő se érje... szerencsére a gyerekágyas szobákban van bidé, könnyebb többször mosogatni így.
Én vittem nedves wc papírt, hogy még a sima papír se "irritálja" azt a részt...
nekem teljesen mindegy!!de akkor inkábba Barátság park,ott meg lehet normálisan állni!
az az a park,ahol a Székely kapu van?
sziasztok!
köszi Bogi a tippeket:-)most van 56-ból és62-ből olyan 5-6 db-om,kiegészítem,hogy 10-10 legyen,és akkor egyenlőre ennyi:-)
Hál istennek,pont a cseh tetrát vettük meg:-)Hol kerül ilyen kevésbe a pelus??ez a 28/db ár nagyon jó!!!
Kiváltottam a Hipp csomagot, amihez a kupon a Felicitasos kórházas csomagban volt. Van benne bébiétel, bébiital, tea és pár pép minta, egy pólócska, meg egy újabb kupon, 8 hónapos kortól.
Gergő holnap lesz 4 hónapos és nem nagyon tudom, mit csináljak... védőnő szerint eszembe ne jusson még bármit adni neki, gyümit, vagy valami pépet. De mivel minden kajához kb 100-120 ml tápszert kap, csak a többi tej, erősen gondolkodom... ha csak szopizna, nem gondolkodnék... szerintetek?
Én is azért vettem Sparosat, mert akciós volt éppen, meg 80×80-as (a többi 70×70) és a kiságyunk 70/140 - gondoltam, tök jó lesz a feje alá, mert be tudom majd tűrni oldalt. De utálom... :S
TeszVeszen saresz78-tól vettem, adott számlát korrekt és akármilyen kombinációban feltesz neked csomagot: pelenka-kifogó-nyálkendő van:
Fürdőlepedő:850 Ft/db 140X140-es, 140X100 cm-es 625 Ft.
Pelenka 200 Ft/db
Nyálkendő, 45X45cm-es pelenka 120 Ft.
Ahogy néztem van Vaterán is olcsóbban, lehet, csak ki kéne próbálgatni, de most már betáraztam textilpelenkákból azt hiszem... :)
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?