Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

1745. asparagus (válaszként erre: 1742. - Schybie)
2012. okt. 18. 16:16

..és bogyózol is, mint a nyuszik? :)))

*

Nekem sajna zöldségben csak a zöldalma megy (menne) nyersen..

*

Kacsaapróléklevest főzök ma soksok bennefőtt zöldséggel.

1744. Tuncii (válaszként erre: 1741. - Alena65)
2012. okt. 18. 15:57
Imádom a kocsonyát!!
1743. Tuncii
2012. okt. 18. 15:56

Sziasztok.

Kiskoromban de sokszor ettem ilyen tojásásrgás krémet..Na,erre felbúzdulva ma ki is próbálom.

Tegnap angyon izlett a paprikástojás,igy ma is csináltam magamnak reggelire.A másik kajám az álltejbegriz,vagyis vízben főzött pehely kakaóporral+xilit.

Most pedig az elöbb sültkolbászt ettem.Kicsit késöbb csinálom a csirkehúsit(holnapra).Talán lesz hozzá brokkoli is,de ezt még megálmodom.MA kaptam 1 doboz töpörtyűkrémet az úramtól,igy megérkezett a pótlás is mire a mostani kifogyna.Ez azért angy öröm,mert nem liba töpörtyű.Az azért annyira nem jön be mint a disznó!

1742. schybie
2012. okt. 18. 15:34
Főkép zöldségekből nyerem a sok rostot, azt sokat eszek nyersen. Még kihasználom hogy van minden:)
1741. alena65
2012. okt. 18. 11:40
A kocsonya az nagyon jó ötlet,de én most rántott karfiolt ennék.Bio boltban találtam kukorica prézlit,holnap ki is próbálom.Ma még van a tegnapi csirke paprikásból.
1740. asparagus (válaszként erre: 1734. - Tuncii)
2012. okt. 18. 11:17

Még egy ötlet:

nyers tojássárgáját édesítővel és kakaóporral kikeversz, akkor olyan lesz, mint a csokikrém, gyors fogyasztásra sütire vagy simán csak rizstésztára is finom.

1739. vjzs
2012. okt. 18. 10:32
Sziasztok! Én is pont a kocsonyára gondoltam nemrégen. De én már azt is várom, hogy hétvégén főzzek egy nagy fazék finom húslevest, jó sok cupákkal,karajcsonttal.
1738. asparagus (válaszként erre: 1737. - Alena65)
2012. okt. 18. 10:02

A receptek ebből a fórumból valók. Pár napig csak olvasgattam és másolgattam, mielőtt belevágtam a kúrába.

*

.. nemsokára jön a kocsonyaszezon!!!

Azt direkt reg-enorosoknak találták ki :))

1737. alena65
2012. okt. 18. 09:05

vjys- szerintem lehet karfiolt enni mert többen is írtak karfiolos recepteket ahogy vissza olvastam.Nagyon jól hangzik a 9 kg remélem egyszer én is elérem. Gratulálok csak így tovább!

Tuncci- kitartás ne hadd magad Te vegy az erőssebb!

asparagus- nem győzök csodálkozni milyen kreatív vagy van mit tanulnom tőled.Kösz a jó recepteket és ötleteket.

schybie-gratulálok a 3 kilóhoz.Te mennyi rostot eszel és milyen formába,mert lehet hogy komolyan nem elég amit én ezsek.

Tegnap

Regeli-pirírós,sült szalonna,paprika,paradicsom

Ebéd-csirke paprikás,barna rizs,saláta

Vacsora-tojásos lecsó

1736. schybie
2012. okt. 18. 07:57

Sziasztok!

Én még mindig dögrováson vagyok. Viszont kegyes vol a mérleg -3kg.

Mától szabin vagyok, úgyhogy sűrűbben jövök, tényleg jó lenne ha benépesülne a fórum.

Nekem a wc-vel eddig gondom nem volt, sőt. A reggeli szokásosat még egy délutáni trónolással is megfejeltem, engem pucol ez a cucc. Lehet nem esztek elég rostot!

Most hogy itthon vagyok ráérek a nagy főzésekre:) a karfiollal most mi van? Lehet vagy nem lehet? szerintem simán lehet, rakott karfiolt és rakott káposztát gondoltam a hétre, sajt és tejföl nélkül persze.

A mozgást még nem erőltetem, mert úgy köhögök mint egy őrólt:(

1735. Tuncii
2012. okt. 17. 19:41
habcsók kész is van,bár kicsit megbarnult,de nem baj.Csinálhattam volna édesebbre is,de a kókusz jól érződik.Ez volt a próbagyártás,ebből máris tanultam mit hogy csináljak legközelebb.
1734. Tuncii (válaszként erre: 1733. - Asparagus)
2012. okt. 17. 19:28

Szóval izmosodsz..hát ez nagyon jó ötlet :))

Ez a süti nagyon jól hangzik.Úgy látszik te leszel a megmentőm!!

Mégis van remény az édességhez vezető úton(és az te vagy) :) Kösziiiiiiiiii

Mekkora csészét használtál és mennyi pöttyöt tettél hozzá úgy körülbelülre??

Most van a sütőben a habcsókom is,már nagyon várom.....

Várakozás közben pedig megvacsiztam.Csináltam egy kis zöldpaprikás tojásrántottát,két kis szelet piritossal!!

1733. asparagus (válaszként erre: 1730. - Tuncii)
2012. okt. 17. 16:23

Gyere sírj a vállamon, most nálam is áll minden. Úgy fogom fel, hogy most izmosodom, az izom pedig nehezebb, mint a zsír :))

Édességéhség ellen nem jó ez az ötlet? Innen a fórumról másoltam:

"

készíts tejberizst vízzel, édesítővel és kókuszreszelékkel. Ha kész üss bele pár tojássárgáját, pár kanál teljeskiőrlésű lisztet, majd forgasd bele a felvert tojáshabot. Tedd a masszát kikent tepsibe és süsd 30-40 percig 190 fokon. Teheted muffinsütő formába. És nagyon finom. Annyira édes amennyi édesítőt teszel bele. Tehetsz bele kakaót, fahéjat. . .

Sima kakaós piskótát csináltam teljes kiőrlésű liszttel + édesítővel.

Meg mostanában a kekszekre vagyok ráállva nagyon, hamar kész van, és eláll.

Tegnap zabpelyhes kókuszosat csináltam:

Hozzávalók:

1 csésze cukor -> édesítő

½ csésze növényi olaj -> zsír

1 tojás

1 csésze liszt -> tk. liszt

1 teáskanál sütőpor

½ teáskanál só (lehet kevesebb is)

1és ½ csésze zabpehely

½ csésze kókuszreszelék

Elkészítése:

Verd fel egy kicsit a tojásokat a cukorral és az olajjal. Add hozzá a lisztet, a sütőport és a sót. Végül keverd bele a zabpelyhet és a kókuszt. Diónyi tésztadarabokból formázz lapos sütiket. 2, 5-es fokozaton 7-10 percig süsd.

Szárazabb lett, mint amikor "normál" hozzávalókkal készítettem, így ütöttem hozzá még egy kisebb tojást, és így jobban összeállt, lehetett golyózni!:) Próbáljátok ki, nekem bejött!

Nem tudom, h ki milyen édesítőt használ, én személy szerint nem szeretem a folyékony ízét. Pöttyöt szoktam, vagy ha sok pénzem van, veszek port a sütikhez. Most pöttyöt használtam (és ne nevessetek), mozsárban porrá törtem, mert nem tudtam felolvasztani semmiben. . :)

"

1732. asparagus (válaszként erre: 1729. - Vjzs)
2012. okt. 17. 16:20
A karfiolt miért ne? Sehol nem láttam, hogy tiltva lenne.
1731. asparagus (válaszként erre: 1727. - Veres)
2012. okt. 17. 16:19

Pedig reméltem, mert nagy segítség lenne.

Hiába, a gyümölcshiány itt azért érződik..

Azt megfigyeltem, ha céklát eszem, akkor rend van.

Csak valahogy nem jut eszembe a zöldségesnél sose :))

1730. Tuncii
2012. okt. 17. 15:38

Sziasztok.

Kicsit letartgiában vagyok.Ma valahogy baromira ennék csokiiiiiiiiit.Nagyon nehezen bírom,hogy ne rohanjak ki a marcipános csokimért ami rám vár!!!

Mindjárt kimegyek és megcsinálom a habcsókot,hátah bejön az édesség pótlására.

Egészségügyis.....te mennyit fogytál??Szerintem felesleges innod ha már túlvagy a kúrán,de persze te tudod!!

Viki60...biztos a tisztulás miatt van a fáradékonyság,és azt se felejtsd hogy kivonod az egyszerű szénhidrátot az életedből.Ez is hiányzik a szervezetnek mégha haszontalan is!!Szépen fogylát eddig.

Olyan jó olvasni,hogy ti ennyit fogytok.

Én meg lehet hogy nem is fogok tovább haladni.A csúdába is,szeretném,ha nálam is látványosabb lenne.A

1729. vjzs
2012. okt. 17. 11:15

Alena, ez jó hír! Én is eszem mindennap a grapefruitot, mégsem segít ogazán.

Szerintetek karfiolt lehet enni? A múltkor már készülődtem rá, de elmaradt. Nem szeretnék bűnözni, mert nagyon fontos lenne a lelkemnek, hogy ne álljon le a fogyás, mert könnyen elmegy a kedvem. Sajnos, így vagyok összerakva. Most 8 hét 1nap: -9kg.

1728. alena65
2012. okt. 17. 11:00

Sziasztok!

Nálam is a nagy wc-vel van gondom,megpróbálok minden nap enni egy grapefruitot hátha segítt,remélem jobb lesz.Reggel nem tudtam ellenálni és rááltam a mérlegre-1.1kg.Nagyon jó napom lett,remélem hogy folytatódik a folyamat.

1727. veres
2012. okt. 17. 09:50
nincs
1726. asparagus (válaszként erre: 1725. - Veres)
2012. okt. 17. 09:20

Szia!

Ha van jobb ötleted, elfogadom.

1725. veres
2012. okt. 17. 09:06
gyógyszertárban is. Vigyázni kell mert a sima szűztea kapszula nagyon meghajt!!! Én a szűztea+cla-t szoktam szedni, de azt is csak egyesével, így is hatásos. Délben beveszem és másnap reggel garantált az eredmény. Nem mertem eddig bevenni, mert viszont nagyon nem szereti a zsírt. Amikor én ezzel fogyiztam, amint pici zsírt érzékelt máris hascsikarás és rohanás lett a vége.
1724. asparagus (válaszként erre: 1723. - Asparagus)
2012. okt. 17. 09:01
Na, én nem látom a képet, a keresőbe írtam, hogy szűztea kapszula, lehet kapni a DM-ben, meg szerintem minden olyan helyen, ahol gyógynövényeket lehet kapni.
1723. asparagus
2012. okt. 17. 08:56

[link]

ha amúgy nem látszana

1722. asparagus (válaszként erre: 1721. - Vjzs)
2012. okt. 17. 08:54

Ilyen:

[link]

1721. vjzs
2012. okt. 17. 08:46
Nálam is agyanez a helyzet, megpróbálom én is a szűzteát. Ilyen névvel lehet kapni? Hol?
1720. asparagus (válaszként erre: 1719. - Veres)
2012. okt. 17. 07:10
Nálam ugyanez. Nekem a szűztea kapszula van segítségemre.
1719. veres
2012. okt. 17. 06:21
nekem a nagy wc-vel vannak gondjaim!!! előtte minden reggel voltam, most meg jó ha 2-3 naponta. pedig iszok csak munkaidőben 3 litert, plussz még otthon.
1718. veres
2012. okt. 17. 06:19

én pont az ellenkezője, egyáltalán nem vagyok fáradt.

tegnapi kaja:

R: bundikenyér, füstölt,főtt tarjával

e: rizstészta paradicsomszósszal és csicseriborsóval

V: főtt szafaládé salátával

de: 2db muffin rizskók diétás, én csináltam

1717. veres (válaszként erre: 1705. - Tuncii)
2012. okt. 17. 06:15
köszi a bíztatást, kitartok, ma jött meg az újabb adagom
1716. alena65
2012. okt. 16. 22:23

Sziasztok!

Szerencsére a fejfájásom már elmúlt,de iszok is becsületessen.Ma már megittam majdnem 4 liter.

Regeli:pirítós,sült szalonna,paradicson,paprika

Ebéd:tojásos lecsó,barna rizs

Vacsora:tojásos rizs

Jó éjszakát mindenkinek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook