Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

1655. schybie
2012. okt. 6. 12:43

Még egy kérdés, Ti mennyiért szerzitek be?

Kiderült akiről gondoltam hogy forgalmazza, már nem foglalkozik vele. Most nete nézelődök. De érdekelne milyen áron jutok olcsó hozzá?!

Köszi

1654. schybie
2012. okt. 6. 11:37

Ez nagyon jó! Gratulálok! Gondolom közben nem éhezel.

Krumplit se lehet enni, jól tudom? Most állítom össze a tiltolistám, bár lehet jobban járnék azzal hogy mit lehet enni, mint azzal hogy mit nem:)

1653. veres
2012. okt. 6. 10:51
persze, hogy befogadunk. nekem ma reggel újból kevesebbet mutatott a mérleg, 0,3kg-mal, így már 3,7kg-t fogytam 13 nap alatt. Soha nem gondoltam volna,hogy leszek megint ennyi. amikor salátán meg húson éltem, akkor sem fogytam, most meg potyognak lefelé, remélem nem áll meg
1652. schybie
2012. okt. 6. 10:29

Sziasztok!

Remélem befogadtok magatok közé, igaz még nem kezdtem el a kúrát, de márcsak egy-két nap választ el tőle.

Pár hete már foglalkoztat a gondolat, de most megérett, így megpróbálom beszerezni a hétvégén a terméket és jó lenne hétfőn kezdeni.

Elsősorban méregteleníteni és fogyni szeretnék, méghozzá nem keveset.

Egyik ismerősöm 3 hónap alatt 20 kg-t fogyott és elmúlt a köszvénye, helyreállt a pajzsmirigyműködése.

Tuncii, szerintem a diétás édesség se mehet, mert az is valahol édesség, arról nem beszélve hogy tele van méreganyaggal.

Megírjátok nekem, ki mióta csinálja? Mennyit fogyott? És hogy érzi magát?

Tudom ez nem fogyókúrás ital, de anno én csináltam a dr. Naturától a Colonix programot és az pl. az emésztésemre annyira jó hatással volt hogy még így 4 év elteltével is minden rendben odabent:)

A fogyás amúgy a kevés kalória, a szénhidrát és cukor megvonás miatt ilyen számottevő, de ha már kiadok ennyi pénzt, akkor csak sikerül tartanom magam. Azért is írok ide mert anno sikerült már lefogynom, 45 kg-t, és azt is itt a hoxásokkal értem el. Nagy motiváció ha más támogat, ha mást támogathatok.

Befogadtok?!

1651. Tuncii
2012. okt. 6. 09:56

Sziasztok.

Kicsit elmaradtam idő hiány miatt,de jó újra olvasni benneteket!!

Én nem eszem sem rizst,sem krumplit,bár úgy olvastam kicsit lehet enni..Majd talán késöbb.Nokedlit rozslisztből csináltam magamnak,de a párom is abból akart enni,hát egye fene,adtam neki :)).Minden evéshez 2-2 szelet rozskenyeret eszem megpiritva,de négybe vágva.igy többnek látszik :))

Most éppen sült virslit eszem piritott kenyérrel,és élvezem :))

Asparagus,köszi a biztattást.Nem is szeretném feladni,még nem vétkeztem semmit és nem is fogok :)).Na és persze a fórum nagyon jó lehetőség arra,hogy erőt merítsünk egymásból.

Szerintem nagyon sok méreganyag lehet benned,és hidd el elfog múlni a fájdalom.Küldök egy virtuális gyógyitőerőt:)

Mai mérlegelésen 71.3 ez azt jelenti újabb kilócskát hagytam a hátam mögött...Most összesen 2.2kg minuszom van ez nem rossz 3 hét alatt!!Nagyon várom már,hogy a súllyom 6-al kezdődjön,de majd eljön ennek is az ideje.

Figyeljetek,jön egy kérdés !!!

Mi a helyzet a diétás csokikkal,sütikkel,abból vajon ehetünk,ha nagyon kéne a nasi??

Veres szépen haladsz,gratulálok.Szerintem ez tök,jó hogy ilyet pisilsz.Ez egyértelműen a méreganyag eltávozás jele.A sok vízivás is segít,hogy ezt elérhessd!!

Én sem eszem gyümölcsöt,de szerencsém van,nem is voltam nagy gyümölcsös,és nagy tejivó sem.A kávét még mindig nem élvezem csak úgy xilit cukorral tej nélkül,de ez van.Iszom,vagy nem iszom ez a választási lehetőségem :)HA nagyon nasi ehetnékem van vízben főzök fel zabpelyhet és keserű kakaóporral leszórom,erre egy kicsi xilit és nyamiiiiiiii

1650. veres
2012. okt. 4. 13:46

én még nem ettem gyümit,nem is tudom hogy bírom, azelőtt meghaltam volna, ha egy nap nem ehettem volna.

Én most 15ml-el szedem, milyen tünetei vannak, ha sokat szedek,azt írják, hogy észreveszi az ember ha kevesebb kell. Én csak azt vettem észre, hogy nem vagyok meghalva, ha nem iszom kv-t, viszont csak 2 naponta járok nwc-re, régebben minden nap jártam. Ja és a pisim nagyon erős szagú és sárga, pedig megiszom a 3 litert, még többet is.

1649. vjzs
2012. okt. 4. 11:37
Sziasztok! 10 nap alatt 3.4 kg az nagyon szép teljesítmény!Nálam az elején semmi változás nem volt, mint írtam is.Én mindennap megeszem egy fehér grapefruitot. CBA-ban veszem, elég húzós az ára,de nagyon ízlik. Régebben meg nem ettem volna, most meg alig várom, hogy ehessem.
1648. veres
2012. okt. 4. 08:31
Reggeli:2 szelet bundikenyér, ebéd: zöldséges gersli lesz
1647. veres
2012. okt. 4. 08:31
Sziasztok! Ma 10 napja és 3,4kg mínusz!!!! Csípő: 106, comb:65,5
1646. asparagus (válaszként erre: 1641. - Veres)
2012. okt. 4. 08:03

Bevallom, igen, arányaiban nem is keveset...

...de!

A pirított kenyeret mindig jó vastagon megzsírozom, ehhez kell a kenyér.

A rizsbe is keverek jócskán zsírt, úgy is könnyebben ehető a zsír.

Vadrizses barnarizst főzök kb. hetente, a hűtőben eláll, eszem mindenhez, amihez illik.

Édességként eddig csak zabpelyhet ettem édesítővel, kakaóval, kókusszal, fahéjjal, steviával, abba is belekevrem a zsírt, szépen felveszi, észre sem lehet venni és könnyebben is ehető.

Eddig sosem ettem zabpelyhet, ha nem unom meg, a kúra befejezése után is így eszem majd, mert kimondottan ízlik.

Régebben, ha valaki mondja, hogy zsíros zabpelyhet eszik, nagyon furán néztem rá, most meg.. :)))

Krumplit és tésztát egyáltalán nem eszem, nem is hiányzik, bár a rizstésztát megvettem, ha nagyon ennék valami tésztásat.

A reggeli kávéba eleinte tettem rizstejet, de semmivel sem volt jobb íze, mint nélküle, így azt elhagytam.

A gyümölcsök hiányoznak nagyon, ezt megpróbálom ízesített ásványvízzel pótolni.

Fehér grapefruit-t itt nem lehet kapni, így néhanéha a sárgából eszem egy felet, legalább a tudat legyen meg, hogy ettem gyümölcsöt.

Alkohol: fröccsösök vagyunk, az bizony egy jó ebéd után hiányzik. Bálban is voltam, ment a kínálgatás, jó kifogás volt, hogy vezetek, mert nem akartam nagydobra verni, hogy milyen étrenden vagyok. Majd lepődjenek meg a végén!

Karácsonyi ajándéknak szánom az álomsúlyomat :))

Kitartást mindenkinek, aki nem bűnözik, biztosan megkapja jutalmul az olvadó kilóket ;))

1645. asparagus (válaszként erre: 1643. - Vjzs)
2012. okt. 4. 07:51

Szia!

Ez az!

Hol innen, hol onnan másznak le a centik :)) Minden nap mérem a csípő és derékbőségemet, az első három hétben a csípőm lett kevesebb, most, hogy előjött a derekam, onnan mennek le a centik, szinte naprólnapra, ami a súlyomon nem is mindig látszik.

Ja, és a melltartó, már nekem is az utolsó kapocs van soron, nemsokára elővehetjük az eldugdosott régi melltartókat ;))))

Ti hol szerzitek be a cuccot? Én beléptem a rendszerbe, így hosszútávon olcsóbb, mert bízom benne, hogy a baráti körből is belevág valaki és olcsóbban tudom neki adni, mint ahogy eddig én vettem.

1644. asparagus (válaszként erre: 1638. - Tuncii)
2012. okt. 4. 07:46

Azt a feltaláló is írta, hogy nem mindenkinél működik egyformán a dolog, van akinél az elején, van, akinél később, de előbbutóbb mindenkinél beindul a folyamat, kivéve a pajzsmirigy alulműködők.

A kipattogás miatt kár volt abbahagyni a kolléganődnek, mert szerintem a legtöbbünk kipattog, de ez elmúlik. Ahogy nálam elmúlt a gyomorégés is, a magas vérnyomásom is normális szintre állt be két hét után és azóta is rendben van - gyógyszer nélkül. Az ízületeim fájnak, az vagy a szertől van, vagy nem, bízom benne, hogy ez is elmúlik, mert volt, hogy fájtak egy két napig, de ilyen folyamatosan még nem. A csípőm főleg. Bízom benne, hogy most onnan takarítja ki a salakanyagot :))

Úgyhogy hajrá, ha nem előbb, akkor utóbb meglesz a kitartásod eredménye :))

1643. vjzs
2012. okt. 3. 22:52

Szia Tuncii!

Az első 2-3 hétben meg sem mozdult a súlyom, nem éreztem semmit, csak gyakori fejfájást, fáradtságot.Éhes voltam és nagyon kívántam az édességet.

Ott kell átlendülni a holtponton, ott nem szabad feladni, mert egyszercsak elmúltak ezek az érzések nálam és megszűnt a kínzó éhségérzet, az édesség utáni vágyadás.Kezdtem magam egyre jobban érezni!Észrevettem, hogy napról-napra könnyebb és egyre bővebbek a ruhák. Érdekes mód nekem nem a hasam lappadtle, hanem a csípőmről, combomról, fenekemről, meg a hátamról (eddig bevágott hátul a melltartó pántja)indult el a fogyás.

1642. vjzs
2012. okt. 3. 22:41
Én nagyon kevés rizst. Krumplit, tésztát egyáltalán nem. Teljes kiörlésű kenyérből reggel-este két vékonyka szeletet.
1641. veres
2012. okt. 3. 21:34
ti esztek szénhidrátot? kenyeret, rizst...
1640. Tuncii
2012. okt. 3. 18:16

Sziasztok.

Aztabetyárját vjzs ez aztán a siker!!Majdnem ugyanannyival indultam (73.5) és nálam is a legalább 68kg a cél.NA és persze az egészség!!

GRATULÁLOK és igy tovább!!Mesélj had tanuljunk a sikeredből.

1639. vjzs
2012. okt. 3. 14:49
Sziasztok!2 hónapja találtam rá a fórumra. Napokig csak olvasgattalak Benneteket, meg gyűjtöttem az erőt.6 hete kezdtem el a kúrát és azóta ma mértem meg először magam.Ugráltam örömömben, mert 75-ről lementem 68-ra!Elhatároztam, hogy mától bekapcsolódom a beszélgetésbe, mert annyira fel vagyok dobva.
1638. Tuncii
2012. okt. 2. 17:32

Sziasztok.

Szia Asparagus!

Hát én még mindig ingázok a kilókkal.

Hol lemegy,hogy visszajön.1kg fel-le!!

Hétfőn mértem magmat,mert vasárnap elfelejtettem.

-1.20kg,de ez még mindig nem sok.Viszont az alakom nagyon változik,többnek látszi,bár a súllyom ezt nem erősíti meg.Lassan,de biztosan haladok :)) Én már 3 hete szedem és ma volt az a nap amikor szaldgálnom kellett wc-re.Úgy látszik későn érő tipus vagyok:))

Egyébként mindnekit meglepek,semmit nem vétkeztem még(pedig nagy csokifüggő vagyok/voltam)Még diétás csokit-kekszet sem vettem..Viszont lett még 1.5 üveg szerem,mert akolléganőm sajnos kipattogott a grepfruit-tól.Most van 2 hónapi adagom.Amire ez elfogy én is kevesebb leszek (ha másképpen nem,hát pénzben és méreg anyagban):))

1637. veres
2012. okt. 2. 15:04
Kb 17 napra, ha 10ml-el iszod. Én mivel 85kg felett vagyok, 15ml-el kezdtem.
1636. alena65
2012. okt. 1. 21:55
Annyi jót írtok,hogy már nagyon várom mikor kapom meg a Reg-enort, hogy én is elkezdhessem.Mennyi időre elegendő 1 üveg?
1635. veres
2012. okt. 1. 09:31
-2,5
1634. asparagus (válaszként erre: 1630. - Tuncii)
2012. szept. 30. 22:32
Vasárnap van. Eredmény? :))
1633. veres
2012. szept. 30. 07:14

nekem is pirítós volt

ebéd pici rizs töpörtyű és főtt sonka

vacsora húsleves zöldségekkel

1632. asparagus (válaszként erre: 1631. - Veres)
2012. szept. 29. 10:52

Ejha, ez jó hír!

Mi volt a reggelid?

Nekem a szokásos két szelet pirított kenyér megzsírozva, sült oldalas és paprika.

Az ebéd pacalpörkölt lesz, nekem rizzsel.

A vacsora két főtt tojás céklasalátával.

1631. veres
2012. szept. 29. 08:27
-2,2kg 5 nap alatt. El sem hiszem, nagyon örülök, megyek is reggelizni.
1630. Tuncii
2012. szept. 28. 00:05

Helló lányok.

Látom jó sok sikerélmény gyűlt össze.Ez is csak erőt ad az embernek.

Én még sosem éheztem a kúra alatt.Szombaton lesz 2 hete,hogy elkezdtem és majd akkor megmérem magamat.Az 1 hét/ - 1kg volt,de nagyon nem vezsek észre különbséget.Majd kiderül,de nem aggódom,ha nem megy egy ideig semmi.Méreg anyag viszont ürült,de ezt inkább nem részletezem!

Akolléganőm akivel elkeztem a kúrát,sajnos abba is kellett hagynia,mert kipattogott a grépfruit olajtól valószínüleg.Régebben tablettába szedte és akkor is lekellett állnia vele.Ennek ellenére a kajálást ugyan úgy csinálja,és már -2.5kg-nál tart.Jó éjszakát(aki még nem alszik és jó reggelt az ébredőknek)

1629. Lombard
2012. szept. 27. 19:06
3-hete kezdtem, -5 Kg. Nagyon elegedett vagyok! Ez tenyleg mukodik, es ehezni se kell! Beszeltem olyanokkal akik korabban megcsinaltak a kurat, mindenki lefogyott, 10-20 Kg-okat....az nem hizott vissza, aki a regenor nelkul is tovabb folytatta a dietat! Akik a kura utan visszatertek a sutikekhez, kenyerekhez Stb. azok visszahiztak valamennyit.
1628. asparagus
2012. szept. 26. 20:08

Mai menü:

reggeli:

2 szelet pirított teljes kiőrlésű kenyér megzsírozva, töpörtyű, retek.

ebéd: (időhiány miatt) egy főtt tojás, fél arasznyi kolbász

vacsora: gombás tojás resztelt májjal

1627. asparagus (válaszként erre: 1626. - Veres)
2012. szept. 26. 20:04

Azjó!! Akkor megmozdult valami :))

A krumplira, tésztára és az apróbb bűnökre írták itt a többiek, hogy az első egykét hónapban egyáltalán ne, utána már kicsit lehet :))

1626. veres
2012. szept. 26. 09:33
Néha lehet, és tényleg csak picit ettem, zsírral. Ja és fogytam 1kg-ot

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook