Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

1835. Viki 60
2012. okt. 29. 20:08

Asparagus ha hiszed,ha nem éppen krumplipaprikást főztem a hétvégén, de nem ettem belőle egy falatot sem.

Köszönöm a gratulációkat és a jó kívánságokat. Én is mindenkinek jó fogyást kívánok.

1834. Tuncii
2012. okt. 29. 17:39

Sziasztok.

Szóval a telihold alatt nehezebbek vagyunk?? Hát ez jó,mert az én súllyom nem csökkent,vagyis ezekszerint fogytam :)) Na ez tetszik..

asparagus,én aztán mindnet betartpok,mésincs heti 1.5 kg..

Szerintem ez hülyeség.Nem vagyunk

egyformák,mi lenne ha mindenki ennyit fogyna?Főleg ha valakinek nincs is igazán súlytöbblete,csak kb 1-2 kg....Szegényke elfogyna,mert méregtelenit :))

1833. petya0502 (válaszként erre: 1828. - Viki 60)
2012. okt. 29. 11:34
Szia!Kölest és bulgurt biztos szabad,én megkérdeztem !Gratulálok a szép eredményedhez!!
1832. asparagus (válaszként erre: 1828. - Viki 60)
2012. okt. 29. 06:46

Valaki azt írta itt a fórumon - nem tudom, ki, mert én csak az infókat másoltam ki magamnak - hogy kölest, bulgurt, kuszkuszt is szabad.

*

Egyébként elképzeltem, hogy mondjuk krumplipaprikást főzöl a családnak és kiveszed a saját adagodból a krumplit :))))

Nem zrikállak, meg ne sértődj, csak jót mosolyogtam..

*

Az öt és fél kg az nagyon jó eredmény!!!

Ez csak a legjobbaknak sikerült eddig!

Azt mondta a feltaláló, hogy heti másfél kilót kellene fogyni, ha valaki rendesen betartja az étrendet, na, ez nekem nem sikerült, meg ahogy olvasom, többeknek sem még, mármint a másfél kiló per hét.

Csak így tovább!

1831. veres (válaszként erre: 1830. - Schybie)
2012. okt. 29. 06:04
de jó és még meg is jött, úgyhogy dupla kg garantált
1830. schybie
2012. okt. 29. 04:48
Ja, ma telihold van, így aki mérlegel és többet lát, lehet emiatt:)
1829. schybie
2012. okt. 29. 04:46

Sziasztok!

A kölesről sajnos nem tudok nyilatkozni.

Ma 3 hete hogy csinálom. Kíváncsi leszek hogy fogom bírni, egyenlőre jól:) tegnap ismét hastáncoltam, érzem is a kezem. Most ép szakad az eső, így nem bicajjal megyek majd dolgozni, hanem gyalog, ez is valami.

A végén mindenki elfogy mellőlem:) így legyen!

1828. Viki 60
2012. okt. 28. 18:04

Sziasztok!

Én ugyanúgy főzök mindent, ahogy eddig, csak az én részemet mindig kiveszem az ételből mielőtt tiltott dolgokat tennék bele. Úgy érzem, hogy betartok minden utasítást és ennek megvan az eredménye is. 4 hét alatt sikerült 5,5 kg-ot fogynom. Nagyon boldog vagyok. Remélem ez így fog menni továbbra is.Az az igazság, hogy nekem kb. 20 kg-ot kellene legalább fogyni, hogy jól érezhessem magam a bőrömben. Abban nem vagyok biztos, hogy kölest lehet-e enni. Ha valaki tudja, legyen szíves írja meg. Köszi. Sziasztók.

1827. Tuncii
2012. okt. 28. 13:58

Sziasztok.

asparagus.......nahát milyen ügyes vagy.azért az ilyen ötlet is tud ösztönözni.

Van nekem is hasonló sztorim.Megvettem két olyan nadrágot(kb 2 éve) ami nem volt még sosem rajtam,mert nem férek bele,de majd fogok:)) Jó persze,nem volt drága azért is tettem meg,szóval levolt árazva colosseum-ban kb1000-1200Ft-ra.Akkor úgy gondoltam mit veszíthetek,max ezt az összeget,de ma azt mondom tavasszal már hordani fogom őket :))

szilágyibea....köszi az infót.Ezek szerint azt is néznem kell,hogy a teljeskiörlésű lisznek milyen az évjárata?,azta mikre kell figyelni...Pedig ha gombásodás volt,akkor senkinek sem tezs jót nem csak nekünk ártalmas.

1 hónap alatt 10kg??az azérte lég dúrva,nem lett baja??

Micsoda receptötletek.köszi :)

2012. okt. 28. 10:42

Leírok nektek pár receptet, amit az egyik ismerősöm - aki 1 hónap alatt 10 kg-ot fogyott - "regenorosított".

Babkrém (S. Ági receptje)

Hozzávalók:

- darabolt paradicsom konzerv, vagy friss paradicsom héja nélkül

- 2-3 Kidney bab

- fűszerek ízlés szerint

Összefőzzük, botmixerrel összetörjük! Pirítósra kenve fincsi!

Töltött cukkini (S. Ági)

Hozzávalók:

- cukkini kivájva

- olasz fűszerkeverék

- olasz darabos paradicsom konzerv

- hagyma

- darált hús párolva

- cukkini kivájt bele

- friss v. száraz kenyeret ledarálni

- vékony szeletelt bacon

A hozzávalókat a kivájt cukkini és bacon nélkül összekeverni, majd a baconbe tekerni, s beleilleszteni

a kivájt cukkinibe. Persze meg is tölthetjük a cukkinit, s a tetejére teríthetjük a bacon csíkokat.

Töltött, sós, palacsinta variációk (S. Ági)

Fehér tönköly liszttel készítünk Reg-Enoros palacsintát

(Pl.: 10 dkg liszt, 2 dl víz, csipet só, 0,5 dl szódavíz, vagy kávéskanál szódabikarbóna. Ebből kb. 4-5 db palacsinta lesz. Ezt annyiszor veszed, ahány db-ot szeretnél készíteni. - szerk. -)

Paradicsomos ágyra teszünk zöldséges,.reg-enoros ragut, pluszban fűszereket, beletekerjük a palacsintákba.

A palacsintákat tepsibe tesszük, alá zsírt, a tetejére bacon csíkokat, és jól átsütjük.

Töltelék lehet még:

- tojásrántotta kolbásszal

- spárga + sonka

- cukkini + csirkemell kockák

1825. szilagyibeata (válaszként erre: 1816. - Tuncii)
2012. okt. 28. 10:12

Tuncii - amit bemásoltál, azt a Szigfriddtől személyesen kérdeztem, ill. hallottam az előadásán. Elmondta azt is, hogy a termék melletti "sárga lapon" olyasmit is bele kellett vegyenek, ami az engedélyezés miatt kellett, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a krumpli, tészta visszafogja az eredményeket, így a kiwi is... Sőt, annak is érdemes utánanézni, hogy az adott évi gabonatermés mennyire jó. pl.: 2011-es teljes kiőrlésű lisztet ne használj, mert akkor nagy volt a gombásodás!

A tiltó-lista nem kitolás, hanem segítség ahhoz, hogy mi mindenre érdemes odafigyelni, hogy a termékhasználatot ne kidobott pénznek érezzétek, hanem a lehető legeredményesebben tudjátok használni.

Így inkább a tiltólistát vegyétek inkább figyelembe.

1824. schybie (válaszként erre: 1823. - Asparagus)
2012. okt. 28. 08:02

Gratulálok a szép eredményhez:)

A héten én is a nyári rövid ujjúmat húztam fel pulcsi alá és abszolút nem úgy állt mint augusztusban:) ez jó hír.

1823. asparagus (válaszként erre: 1820. - Gabcsibi)
2012. okt. 28. 06:24

Szerintem front van, nézz ki az ablakon :((

*

Azt tudod, hogy most még a természet ellen is dolgozunk?

Ebben az időszakban tárolja be a testünk a télire való zsírt, védekezésül a hideg ellen.

Cseppet sem kell csodálkozni, ha most lassabban megy a fogyás.

Igazuk van a többieknek, átlagban hosszabb távon meglesz a heti egy kiló.

Szerencsére nálam is így alakult, a két hetes leállás után lement egy kiló, így összesen 7 kiló mínusznál tartok 8 hét után.

A mai menü csirkebecsinált leves és sült kacsa lesz reg-enoros káposztasalátával (édesítővel és citrommal) meg egy kis kacsazsírral kikevert krumplipürével.

*

A költségekhez hozzáfűzöm, hogy szerintem is simán megkeressük a lötty árát a meg nem vett holmikkal. Az édesszájúak az édességeken, a szénhidrátfüggők a péksüteményeken, én meg pl. a bogyókon spórolok: elhagytam a vérnyomáscsökkentőt, a C vitamint (mert azt gondolom, hogy a szer + a citrom pótolja) és a szűzteakapszulát is.

Meg a rengeteg gyümölcs és sajt, amit nem veszek meg, az is kisebb vagyon lenne ma már.

Azt gondolom, hogy nem kerül pénzbe a kúránk.

*

Az előbb felpróbáltam egy topot, amit szem elé tettem - mert nagyon szép és évek óta nem fértem bele - hogy ebbe kell belefogynom, és már csak mellben szűk egy kicsit! Határeset, kosztüm alá simán felvehetném! 12-es angol méret, ami a német 38-asnak felel meg. Már a 16-osnál tartottam. Ez nagyon jó hír - nekem :))

Húúú, de csinosak leszünk karácsonyra! :)))

Hajrá mindenkinek!!! Megéri a kitartás, a türelem :))

1822. veres (válaszként erre: 1820. - Gabcsibi)
2012. okt. 27. 20:57
kevés a zsír és front is van. nekem azóta nem fájt a fejem mióta iszom4
1821. alena65
2012. okt. 27. 20:04

Sziasztok!

NoSalty-n találtam, biztos hogy el fogom készíteni:

•1 sertésdagadó

•2 sárgarépa

•2 fehérrépa

•1 kisebb zeller

•2 tojás

•1/4 kg máj

•só

•bors

•ZSÍR

•20 dkg csiperkegomba

1.A dagadót felszúrjuk óvatosan (ha nem tudjuk megcsinálni, kérjük meg a hentest!).

2.A zöldségeket egészen apró, 1-3 mm-es kockákra vágjuk. A májat is felvágjuk minél apróbbra.

3.A zöldségeket és a májat megpároljuk-pirítjuk a zsíron, sózzuk, borsozzuk.

4.A májas zöldséget kihűtjük, hozzákeverjük a tojásokat.

5.Megtöltjük a dagadót, a végét lezárjuk egy hústűvel.

6.Sűrűn locsolgatva készre sütjük.

7.Kb. 15 perc pihentetés után felszeleteljük.

sütési hőfok: 180°C

1820. gabcsibi
2012. okt. 27. 17:45
Veres gratulálok nagyon ügyes vagy.Jó lenne ha nálam is gyorsan megindulna a fogyás.Tegnap végül nem ettem semmi édességet,hősiesen ellenálltam a kísértésnek.Ma viszont egész nap fáj a fejem.Front,vagy kevés a zsír?
1819. Tuncii (válaszként erre: 1818. - Veres)
2012. okt. 27. 15:04
menjen biza :)
1818. veres
2012. okt. 27. 13:46
ma végre az utolsó bejegyzett kg alá sikerült mennem, így 33nap -4,6kg. szerinem ez jó, csak így menjen tovább
1817. Tuncii (válaszként erre: 1815. - Vjzs)
2012. okt. 27. 12:15
vjzs küldtem privátba egy linket,ide nem tudom kilehet-e tenni,de mivel múltkor "megszídtak" igy most nem teszem ki a közös oldalra :))
1816. Tuncii
2012. okt. 27. 12:12

Sziasztok.

schybie....Én is örökbefogadtam a vizslámat :)

Jó lehet ez a hastáncos dvd.Szerintem nem lehet ide feltölteni fényképet,pedig jobabn mutatna a tropi.ZUMBA..hát igen az tényleg jó.Jópár hónapig jártam aztán a nagy melegben abbahagytam azóta meg lusta vagyok újra lemászni.Kár,hogy nem itt van a házunk körül :)

vjzs...nemlehet sülttököt sem :(

Bemásolom amit találtam

"Mindenféle zöldséget ehetsz, de ne legyen magas a cukortartalmuk, ill. nagyon rostos legyen!

Pl.: cékla, répa jó, mert nagyon erős rostjaik vannak. DE: a cukorrépa természetesen nem jó!

Így a sütőtök sem!" .....hát ez is kilőve

Ami érdekes A neten a regenor oldalon az van,idézem...."Burgonyát, tésztát ne használj! ",mag a szer mellé becsomagolt sárga lapon (3 oldalon)az van,hogy fogyaszthatunk krumplit korlátozott mennyiségben..Elég sok az ellentmondás szerintem!!

Szóval én etten már 3X,de zsírban sütve és nagyon kicsi mennyiségeta sok zöldség mellé!!

Én ma reggel palacsintát sütöttem magamnak,Valahogy nem kívántam a piritóst!!

1815. vjzs
2012. okt. 27. 10:18

Sziasztok! Ha már gesztenyét nem lehet enni, szerintetek sült tököt igen?

Másk kérdésem: én 10 hete nem ettem egy falat krumplit sem, pedig imádom mindenféleképpen.

Ti sem esztek egyáltalán? Vagy néha-azért megengedett? A múltkor írta Tuncii azt hiszem, hogy evett egy marék zsírban sült szalmakrumplit. Azóta ez izgatja a fantáziámat, de még nem mertem kipróbálni.Pedig mit nem adnék érte?

Eddig 9 hét 9kg minusz. Karácsonyra szeretném elérni a bűvös 60-ad számot a mérlegen. Az még elméletileg 6 hét 6 kg. Már azon töröm a fejem, hogy mit fogok csinálni, ha befejezem a kúrát.

Azt hiszem a cukorról lemondtam. Rájöttem, hogy nincs rá szükségem. A nyírfacukor tökéletesen pótolja és olyan kevéstől is jól érzem magam.

Inkább ezek hiányoznak: mandula,dió, mazsola, gesztenye, aszalt gyümölcsök, sült tök, sült alma, birsalmakompót.Ezeknek a legnehezebb ellenállnom. De nem veszek, hogy ne is essek kísértésbe.kísértésbe. Karácsonykor viszont ezek az ízek nagyon hívogatóak nekem.Valószínű a mértéket kell majd beirányozni. De nem vagyok egy nagy habzsolós szerencsére.

1814. schybie
2012. okt. 27. 06:00

Sziasztok!

Egy palota shi-cu keverék kutyusunk van. 6 hete találtuk és befogadtuk. Tündéri egy kópé, megpróbálok felrakni róla képet. Már vagy 20 éve nem volt kutyánk, férjem amúgyis szeretett volna:)

Nekem nem sok kedvem van ma dolgozni menni, de a postán szabadságot kértem, legalább oda nem kell mennem, csak a főállásomba, az meg talán nem lesz annyira szörnyű.

Egyébként nem hastáncolok, hanem van egy hastánc aerobic dvd-m. Nagyon szeretem évekkel ezelőtt amikor elkezdtem fogyózni, ezt használtam. Fél órás, jó, nyugtató a zene, aerobic hastánc elemekkel, felsőtestre nagyon jó. Ez a bemelegítő, ha már sikerül lefogynom egy bizonyos szintre akkor ismét eljárok majd zumbázni, mert azt nagyon szerettem, de ekkora súllyal szétmegy a bokám 1 órás ugrabugrától.

Jön a hideg...

1813. Tuncii
2012. okt. 27. 00:04

schybie....Milyen kutyád van??

Nekem egy vizsla :)

Nagyon tetszik a hastánc,de még sosem próbáltam.

Én nem dolgozom,de egy szabadságom bánja.

asparagus....jó kis kaja volt ez amit gyorsan összedobtál.!

gabcsibi...ugye nem ettél édességet??? UGYE NEM???

alena...én már jártam igy néha és biztony bevettem kaja nélkül a szert.Inkább úgy mint sehogy.Én ezt gondolom,de lehet hogy nincs igazam!!

Tudja valaki mi apiritós lényege?,Miért jobb igy?

Most jó éjt és jó pihenést mindnekinek és persze gyors munkát a dolgozóknak

1812. Tuncii (válaszként erre: 1808. - Schybie)
2012. okt. 26. 23:59

Milyen kutyád van??

Nekem egy vizsla :)

Nagyon tetszik a hastánc,de még sosem próbáltam.

Én nem dolgozom,de egy szabadságom bánja

1811. alena65
2012. okt. 26. 20:06

Sziasztok!

Ezt a receptet én is ki fogom próbálni.Ma kimaradt az ebédem,mert jártuk a temetőket.Ti mit csinálnátok kihagynátok a harmadik adagot,vagy bevennétek később kaja nélkül?Ma mérlegeltem 14nap után mínusz 3kiló,remélem ez továbra is így fog fojtatódni.Én még eddig nem tornáztam semmit hacsak nem veszem tornának azt hogy néha bringázok,ti mind tornáztok?

1810. asparagus
2012. okt. 26. 19:43

Ma vacsorára egy jól besózott csirkét tettem a kizsírozott tepsibe szétterítve, köré meg alá krumplikarikákat, cukkinikockákat, negyedelt hagymákat, paprikacsíkokat (ezek voltak itthon, de bármit lehet), az előkészítés nem volt több 15 percnél..kacsazsírral locsolgatva szép pirosra sütöttem.

Citrommal és édesítővel készült mellé a lilahagymasaláta. Fenséges volt :))

A család észre sem veszi, hogy reg-enoros ételeket eszik ;))

1809. gabcsibi
2012. okt. 26. 19:21
Jó a káposztarecept.Ki fogom próbálni.Ma dolgoztam egész nap és holnap is megyek 1-ig.Kéne valamit főzni de mit.Kicsit nyűgös voltam ma,szalonnát vittem magammal de nem kívántam.A piritós amit vittem hozzá megpuhult,nem az én napom volt.Ennék valami édességet!!!
1808. schybie
2012. okt. 26. 17:04

Sziasztok!

Hát igen én is néha elgondolkodok hogy a lötty, + ilyen kaja, meg olyan kaja , hogy az mennyi de utána rájövök hogy most nincs üdítő, csoki, süti, stb, tehát sokkal kevesebbet költök:) sajnos előtte rengeteget ettem, de valahogy a szénhidrát eteti magát, minél többet ettem annál több kellett, nem úgy most. Néha még enni is elfelejtek. Remélem ez így marad:)

Holnap Ti dolgoztok? Én 1-ig, utána családlátogatás, szóval lesz program hétvégére is.

Ma este kutyasétáltatás, de vasárnap ismét hastáncolok (vagy hájtáncolok?! :))

1807. Tuncii
2012. okt. 26. 12:44

Sziasztok..Már el is loptam a receptet kösziiiiiiiii.

schybie....Most a héten nem mozogtam igazából(lusta disznó vagyok most pár napja)csak amit melóba rohangálok össze-vissza.Na az is jópár km persze.Egyébként bringázok.

A hétvégén bepótolom.

MA szalonnát viszek magammal melóba.

Reggel zabkásást ettem keserű kakaóporral+xilit.

Vacsira pedig sok zöldség húsival.

Jó kis kaja leszez nekem mára.

Nagyon inycsiklandozóan mutat a szalonna és a felkarikázott paprika a tálkában.a húsos dobozkámról,meg már ne is beszéljünk :)

A Sparban levan árazva a xilit 799-re.Én nem vettem észre egy kolléganőm szólt.

200ft-al olcsóbb azért az is számít,mert elég drága dolog.Volt még kajabónóm,igy vettem 3 dobozzal.Sajnáltam rá ennyit kiadni,de avval vigasztaltam magamat,hogy diéta elött sokkal többet költöttem magamra csokira sütire,pékárúkra,na és persze levan a gond idénre:)

Úgy döntöttem én már ezután is igy fogom édesíteni a kajáimat+ a kávét.Nem szeretnék nagyon visszaszokni a kristálycukorra.Hiszen ott az élő példa hová vezetett ez az életmód.Persze a kávéba fogok tenni tejet,de xilit mellé!

Moste lköszönök,mert nemsokára meló

1806. vjzs
2012. okt. 26. 09:07

Hú, de finom lehet ez a káposzta!

Én meg még nem is reggeliztem, most jut eszembe.

Szép napot minden regenoros társamnak!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook