Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

1685. asparagus
2012. okt. 12. 15:21

Konkrétan erre gondoltam:

"Az alacsonyabb árfekvésű termékekben gyakran szójafehérjével helyettesítik a húst, ezeknél több ízfokozó és színezőanyag is kell, hogy a hús megfelelő illúzióját elérjék a gyártók."

1684. asparagus (válaszként erre: 1678. - Szilagyibeata)
2012. okt. 12. 15:18
Én meg azt ajánlanám, hogy azt nézzétek meg, de nagyon, hogy a párizsi miből van!!!
1683. szilagyibeata (válaszként erre: 1681. - Tuncii)
2012. okt. 12. 12:50

Tuncii - nem lehet mustárt enni!!! :(

Nézd meg, mi van benne: cukor, ecet... erjed! Piros pont a kolléganődnek!

NÉZZÉTEK MEG MINDENNEK AZ ÖSSZETÉTELÉT!

1682. Tuncii (válaszként erre: 1681. - Tuncii)
2012. okt. 12. 11:58

PONTOSÍTOK,NEM EMAIL CÍM VOLT,HANEM OLDAL CÍM!!

Na de mindegy többet ilyen nem lesz,mert nem szeretném,ha kizárnának innen.Jó itt nekem veletek:))

1681. Tuncii
2012. okt. 12. 11:57

Sziasztok.

Rögtön egy kérdésem kezdem.

Én előszeretettel eszem a sült virslit/kolbászt mustárral.A kolléganőm szerint nem jó,ha mustárt is eszem hozzá,mert szerinte erjed a gyomorban..Hát ez kicsit lehangolt,szerintetek ehető a mustár a kúra alatt??

Hát Bea látod,milyen hülye vagyok?! Én abban voltam az epekő nem tud kijönni csak műtét utján távolítható el..Hát ismét tanultam.

Mai kajám.Reggel piritost ette töpörtyűkrémmel és erőspaprikával.

Melóra sütöttem húst ez mellé pároltam zöldbabot és brokkolit is..Harmadik kaja még egy adag töpörtyűkrém piritossal.Ma ez nagyon bejön nekem!!

alena,jönnek majd az eredmények,csak légy kitartó.

Képzeléjétek,kaptam privátbaN "lecseszést" a moderátortól amiért kiirtam egy email címet.Hát figyelmetlen voltam :(( Privátba viszont lehet küldeni ilyeneket ugye??

2012. okt. 12. 10:53

Ja, ebéd:

Kelbimbó regenorosan: pici vízben pároltam egy csomag kelbimbót, fehér borssal, lestyánnal, sóval. Mikor majdnem kész volt, gyorsan átsütöttem jó sok kacsazsírral. Lehet erre is ütni tojást, vagy sütni mellé kolbászt, husit. A gyerekeimnek is ízlett!

1679. szilagyibeata (válaszként erre: 1675. - Vjzs)
2012. okt. 12. 10:48

Elküldtem priviben, nézd meg!

Én regenor kúra közben csináltam az olíva olajos, keserűsós májtisztítást... Hidd el, úgy kipucol, hogy egy szikra nem marad benned, nem csak az olajból, de másból sem nagyon :D:D

Ne izgulj, nem ez fog bekavarni...

DE: az időpintokat, a leírást és a pihenést is szigorúan tartsd be!!!

1678. szilagyibeata (válaszként erre: 1676. - Schybie)
2012. okt. 12. 10:45

Elvileg ehetsz zabpelyhet, bár Szigfrid azt sem nagyon ajánlja... esetleg rizspehely, de az elég drága.

Bundáskenyérnél a kenyeret előbb készítsd el pirítósnak, úgy zsírban sütve regenoros.

A rántott párizsit miben forgatod? Mert a klasszikus zsemlemorzsa nem igazán jó... Én régebben párizsi módra készítettem - az még könnyebb is -, rizsliszttel + tojással.

Ecet helyett ha citromot csöpögtetsz rá, ugyanolyan finom.

valahol olvastam itt, hogy a savanyú káposzta főzve lehet, pedig nem! Azt is nyers káposztával és édesítőszeres citromlével lehet csak (pl.: töltött káposztánánál). Nagyon fincsi a párolt lila káposzta ugyanígy, ecettel, édesítőszerrel locsolva, csak pici zsírral párolva, a végén lehet önteni rá a zsírt!

A töpörtyűnél is vigyázz, mert gyakran az összetételében van szőlőcukor, s az már nem jó! Jobb, ha kacsa - vagy libahájat veszel, s magad olvasztod ki! Olcsóbb, finomabb, s tuti nincs benne adalékanyag! Kb. 1-1,5 óra alatt ki tudsz sütni 1-2 kg-ot, lassú tűzön!

1677. alena65
2012. okt. 11. 20:10
Végre én is elkezdtem.Ma van a második napom,alig várom hogy valami változást vegyek észre magamon,de gondolom arra még egy picit várnom kell.
1676. schybie
2012. okt. 11. 17:21

Nem tudom de zabpelyhet lehet enni? Kókuszt? Mert ha ezek nincsenek a tiltólistán akkor tényleg akár még sütni is lehet majd:)

Én ma zsírban sült tengeri halat ettem paradicsommal, paprikával. Estére bundáskenyeret sütök, mert lakógyűlésre kell mennem és sokáig fog tartani:(

Holnap rizibizi és rántott párizsi lesz a menü, nem is hangzik diétásan:)

Nekem az ecetes és joghurtos saláták is hiányzonak, nagy salátaevő vagyok.

Köszönöm az infókat a vajról. Ma vettem töpörtyűt, az is zsír, de máshogy:)

1675. vjzs
2012. okt. 11. 17:14

Bea, hétvégén szeretném megcsinálni a májtisztítást. Tudnál egy oldalt ajánlani, ahol elovashatom, hogy pontosan hogyan kell csinálni? Találtam egyet, de ott azt írják, hogy másfél dl szűz olivaolajat öntsünk a keserűsós oldathoz + grapefruit levet.

Az a gondom, hogy nekünk a kúra alatt nem lehet olajat fogyasztani!

1674. szilagyibeata (válaszként erre: 1673. - Tuncii)
2012. okt. 11. 16:59

Tuncii - He-He, honnan tudom, hogy elment az epekövem? :D

Szerinted? Megnéztem! :D Úgy kipucol ez a kúra, hogyha visszapillantasz az eredményre, csak a zöld göböket látod! :D

Mai kajcsi: regenoros darált hús leves, zöldségekkel, regenorosan

Hamis tejbe rizs (rizst főztem vízben, édesítőszerrel, rizs tejport kevertem bele, magamnak tettem bele kókuszreszeléket, na és egy jó kanál zsírt) Hmmmm... hát nem volt olyan "igazi"...

1673. Tuncii
2012. okt. 11. 10:07

Sziasztok.

Újra itt vagyok.Tegnap rossz volt a net nem tudtam belépni.

schybie............Aztabetyárját mennyit fogytál régebben.Ez aztán a siker.Majd most is elfogod érnmi a vágyadat,csak most meg is maradsz a súllyodnál.KITARTÁS!!!

Én is iszonyat édesszájú vagyok,de most valahogy megy.Még ilyen sokáig sosem bírtam ki édesség nélkül.Bár nálam bevált,hogy ha nagyon kéne,csinálok zabpelyhez.Felfőzöm vízben és keserű kakaóporral leszorom és arra a xilit cukor.Olyasmi mint a tejbegriz..Mit eszünk??

Ne egyél vajas dolgot,szerintem se!

MAjdnem elfelejtettem a kérdésedre válszolni.Hát igen én mellette sportolok.Nagyon régi bringás vagyok.kb 90% avval járok melóba és bármerre.Imádok tekerni,ez mellett van egy vizslám akit ugye futtatni kell.Igy ő is bringás lett :)) Néha lejárok futni.Régebben galyrament a lábam a futásban(túlsúly miatt szerintem,akkor 83 kg voltam,ami nekem nagyon sok,már fulladtam tőle ha megerőltettem magamat)és akkor abba kellett hagynom.Most lassú vissza szoktatást kezdtem,de még csak éppenhogy..Ez mellett nemsokára elkezdek ismét úszni járni.Igaz csak mellbe tudok,de jövőre ismét átszeretném úszni a Balatont igy meg kell majd kezdenem az edzéseket.Szóval a 2013 terv.Tavasszal körbebicózni 1 nap alatt a balatont(balatonkör által szervezett bringás program),nyáron pedig átúszni :))

Hát én szerencsés vagyok,mert szeretem a zsíros dolgokat.de a zsíroskenyérhez eszem töpörtyűkrémet,májkrémet Kicsit változatosabb.Csináltam magamnak gombocos káposztát csak barnaliszttel rántottam be.A kész kajához pedig 1 evőkanál libazsírt.Azthittem kifog fordulni a gyomrom tőle,de NEM!!! nem volt gáz az íze.Sütök magamnak kolbász annak a zsírját is elhasználom,hiszen más az íze.

szilagyibea.......ez jó ötlet,kaphatunk jó kis ötleteket.

Nálam a reggeli kacsazsíros kenyér májkrémmel.Délután meló,oda pedig 2 adag tojásoslecsót viszek.Nálam ma ez lesz a nyerő!

Honna tudod,hogy elment az epeköved,amiről írtál?

vjzs..........az epegörcs is borzasztó lehet.Én gyerekkoromtól vesekő gyüjtő vagyok.Számítok rá én is,csak nekem annyival könnyebb,hogy van rá esély hogy kipisiljam,mig az epe nem ilyen

1672. asparagus (válaszként erre: 1671. - Schybie)
2012. okt. 10. 19:14

A vaj is tejtermék, úgyhogy nem. Próbáld meg eldugni a zsírt, pl. a meleg pirítós beissza és észre sem lehet venni + amúgyis eltakarják a ráfektetett szalonna szeletek ;))

*

No, kitartást és sok sikert!

1671. schybie
2012. okt. 10. 19:03

Sziasztok!

Lehet hülyét kérdezek, de ha jól tudom vajat (állati) nem lehet enni a kúra alatt. Erről mit tudtok? Pedig olyan jó lenne ha lehetne, mert a teavajat imádom, a zsírtól pedig már kezd rázni a hideg:)

1670. schybie
2012. okt. 10. 16:51

Én is csináltam már ezt a májtisztítás, nekem is nagyon jó volt. Csak ajánlom.

Nekem még a Colonix program is hatásos volt, annyira hogy teljesen rendbe tett odabent.

Azóta eltelt pár év, és sok hulladékot magamba raktam:(

1669. szilagyibeata (válaszként erre: 1668. - Vjzs)
2012. okt. 10. 15:05
Szia, megírtam priviben. Nem fájt, dehogy! Csak azért 1,5 napig nem ehetsz, s közben folyton rohangálsz a WC-re. Kötelező pihenni ilyenkor! Azért én 2 kicsi gyerek ellátása mellett csináltam, de dolgozni, nagy munkákat csinálni még otthon sem lehet!!! Muszáj rászánni egy bő 1,5 napot (pl.. péntek du. + szombat!
1668. vjzs
2012. okt. 10. 09:43
Megírnád (vagy küldenél egy linket,hogy hol találom) a májtisztítás lényegét, menetét? Miért nagyon nehéz? Fájt, vagy mit éreztél? Könnyebb lett utána? Köszi előre is a választ.
1667. szilagyibeata (válaszként erre: 1664. - Vjzs)
2012. okt. 10. 09:12

A Szigfrid azt mondta egy előadásán - s nyílván ez a terméke használatának értelme is -, hogy amint a zsírral, rásegítve a löttyel beindul az epeműködés, olyan bikémiai és akár hormonális folyamatok is beindulnak, amelyek ezeket a puffadásokat megszüntetik, sőt korábban az epére veszélyesnek tűnő anyagcserefolyamatokat beindítják. A sok zsír ilyen-olyan formában ( :) ) kipucolja a szervezetet...

Ajánlotta még a keserűsós májtisztítást, de annak szabályait nagyon szigoróan be kell tartani, ill. pontosan kell tudnod, hogy van-e 2 - 2, cm-nél nagyobb epeköved, ami a májtisztító kúrától el is akadhat. Ő évente többször is megcsinálja még mindezek mellett. Én kipróbáltam tavasszal, 3-szor egymás után, 2 hetente, elég nehéz, de nagyon jó. Egy csomó epekövem ment el (nem is tudtam, hogy nekem van!), s egy reflexológus megmasszírozott utána, s azt mondta, teljesen rendben van a májam, s a beleimben is csak kevés méreganyag van.

Annyit érdemes tudni, hogy míg korábban a keserűsót bármelyik patikában be tudtad szerezni 10 dkg-os kiszerelésben, addig most nekem volt ahol azt mondták, hogy már nem adhatnak... míg egy másik patikában, simán vettem 2 csomaggal...

1666. szilagyibeata (válaszként erre: 1663. - Vjzs)
2012. okt. 10. 09:05
Az íze is fincsi volt! :)
1665. schybie
2012. okt. 9. 17:08

Sziasztok!

Szerintem lehet benne valami amit írsz vjzs. Ha tele van az ember "szeméttel" és nem úgy működnek a dolgok ahogy kéne, akkor elképzelhető. Szerintem kis mennyiséggel, de próbáld ki.

Ma vagyok a 2. napomon, már megint szaladtam haza:)

Ebédre paradicsomos káposztát ettem, natúr hússal, holnap tojásos lecsó lesz, ha végre eljutok a konyhába. Nekem ez a zsír evés a nehéz, de majd valahogy hozzászokom.

Többiek?!

1664. vjzs
2012. okt. 9. 16:52
Visszatérve a karfiolra: mielőtt elkezdtem a kúrát én már mindentől felfújódtam: karfioltól, kukoricátől, borsótól stb.és sajnos egy hónap alatt volt két epegörcsöm is, előtte soha semmilyen bajom nem volt,ezért nem értettem a dolgot. Most visszagondolva: tele lehettem méreganyaggal és nem dolgozott az epém, nem választott ki. Ez lehetséges vagy rosszul gondolom szerintetek. Most 7 hete semmi ilyesmit nem ettem, hogy félve, de kipróbálom a karfiolt...hátha nem jön a görcs.
1663. vjzs
2012. okt. 9. 13:18

Sziasztok!

...és az íze? Imádom a karfiolt, biztosan kipróbálom!

2012. okt. 9. 10:25

Sziasztok!

Hónapokkal ezelőtt olyat csináltunk, hogy szinte naponta megosztottuk egymással, hogy ki mit evett aznap.

Nekem a reggeli most nagyon nehezen megy (egyáltalán nem :( )

Ebédre karfiolros füstölt, pulyka kolbászt csináltam, zsírban sütve, lelocsolva fölvert tojással, tejföl és sajt helyett.

1 fej karfiolt rózsáira szedtem, beterítettem vele a sütöpapíros tepsit, a közepére kb. 0,5 kg-nyi Kinga füstölt, főtt pulykakolbászt fektettem beirdalva, plusz karikázva is. A karfiolt megszórtam fűszerrel, ill. kacsazsír darabokat tettem a karfiol tetejére, kb. 1,5 dl vizet alá, hogy meg tudjon puhulni a karfiol. (Nyilván jobb, ha külön megpároljuk a karfiolt, s utána sütjük össze, hogy ne főjjön a zsír, mert az nem annyira jó, de ahhoz most nem volt kedvem.)

Mikor már majdnem kész lett, 4 db tojást fölvertem - elbírt volna jóval többet is -, s ráborítottam a karfiol rózsákra, s utána még pár percet sütöttem.

Az illata isteni!

1661. schybie
2012. okt. 8. 18:58

Sziasztok!

Egy kedves hölgynek köszönhetően ma már el is tudtam kezdeni a kúrát:)

Hát nem tudom más is volt-e így, de az utolsó lépéseket hazaérve már rohanva tettem meg, átmosott a cucc. Van aki járt még így?

Tuncii, sajnos volt miből ledobnom azt a sok kg-t, de annál többet is fogytam már volt hogy 145kg voltam, legsoványabban pedig 77. De inkább ne is beszéljünk erről, mert elmegy a kedvem mindentől.

Most érzem magamban erőt, csak az a baj, hogy sosem ettem se zsírosat, se hasonlót, nekem az édesség a gyengém, most elég nehezen csúszik a zsíroskenyér, stb. De majd belerázódok, ettem-ittam ettől durvább dolgot is már.

Ma 12 óráztam, de holnap lesz időm magamra estefele, úgyhogy előszedem a szobabicajt is.

Te mozogsz valamit mellette? Ha neked nem nagy súlyból kell veszítened, akkor szerintem nagyon jó eredmény amit elértél, amúgyis heti fél kg-t tartanak az orvosok is egészségesnek.

Nem tudom holnap mit eszek, mert most csak az ágyamra vágyok. Ti mit szoktatok?! Hétköznap nem sok időm marad főzni, ma kilőttem a tojásrántottát, talán a paradicsomos káposzta kicsit helyretenne, mert olyan érzésem van, mintha tiszta zsír lenne a nyelőcsővem. (bár lehet ezt már beképzelem:))

Jó éjt!

1660. vjzs
2012. okt. 8. 15:12

Sziasztok, tudnátok segíteni abban, hogy hol és kitől szerezhetnék be lötyikét Tatán? Ökonetes értékesítő van itt a környéken, nem tudjátok?

Akitól eddig vettem és együtt csináltuk a kúrát Ő kismama lett és abbahagyta.

1659. Tuncii (válaszként erre: 1652. - Schybie)
2012. okt. 8. 10:48

Szia schybie.

Én is még elég új vagyok,igy nem vagy együl a kezdők között :))

Szóval ne menjen a diétás sem...a fenébe..de ha nem hát nem.Még jó,hogy nem vettem :))

Nem semmi 3 hónap alatt a 20 kg.Bár talán durva fogyás,de ha ilyen jók lettek az eredményei,akkor nem lehet baj belőle.

Én kicsit több mint 3 hete csinálom és 2.20kg az eredméynem.Persze azt nem állíythatom,hogy túl sok feleslegem lenne.Én igazából egy 8 kg körül szeretnék megszabadulni,de ha 5 lesz annak is örülök.Fő az egészség!!

A colonix programról hallottam,de az nekem annyira brrrrrr.Megnéztem a képeket akkor és én mondtam,hogy ezt nem.Persze az a jó,ha kijön ami nem odavaló,de én lehet,hogy rosszul lennék a látványtól.Itt most szerintem tudod mire gondolok.

45kg-t fogytál????????Te atyaég...Hogy érted el,mit csináltál??? Nagyon gratulálok.

1658. alena65
2012. okt. 7. 20:47
Sziasztok!Szertném segédségeteket kérni,tudna valaki ökonet forgalmazóra címet Komáromba?
1657. asparagus (válaszként erre: 1655. - Schybie)
2012. okt. 6. 19:12

Ez érdekes, az előbb írtam Neked és eltűnt..

Annyi volt a lényeg, hogy írtam Neked emailt.

1656. asparagus (válaszként erre: 1651. - Tuncii)
2012. okt. 6. 19:11

:))))

Köszi a virtuális gyógyítóerőt, már mintha hatna :DDD

Gratulálok a részeredményhez!

Krumpli ritkán engedélyezett, a rizst meg direkt ajánlja a feltaláló, minden formában.

Ma töltött káposztába csomagoltam be, egy videón mondta, hogy engedélyezett. A savanyú káposztát csak nyersen tiltja, főzve nem, bár láttam olyan írását is, ahol nem engedi főzve sem. A videónak hiszek :))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook