Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

1865. schybie (válaszként erre: 1863. - Asparagus)
2012. nov. 2. 14:08

Most egyvalami lenne hatásos: a csokicsúcs (nagy kedvenc:))

de nem fogok enni, akkor sem.

Kivit viszont veszek, mert nem hinném hogy nagy kárt tehet, azért kösz az infót, erről még nem hallottam!

1864. asparagus (válaszként erre: 1862. - Schybie)
2012. nov. 2. 13:00
Most jöttek meg a gyerekek bevásárlásból, kissé??? meglepődtem. A tesco-ban a nyírfacukor a negyed kilós egy ezres, a Zöld Sarokban az egy kiló kétezer. Saját kárán tanul az ember.
1863. asparagus (válaszként erre: 1862. - Schybie)
2012. nov. 2. 10:55

Nem kellene a kivit enned, valahol írta a feltaláló, hogy csak azért olvasható a tájékoztatóban engedélyezettként, mert az engedélyt másképpen nem kapta volna meg.

A grapefruit sem pótolja?

1862. schybie
2012. nov. 2. 10:47

Majd referálj!

Holnap megyek bevásárolni, gondoltam veszek kivit, mert kezd gyümölcshiányom is lenni. Nálam most van egy mélypont, de majd ezen is túl leszek:)

1861. asparagus (válaszként erre: 1860. - Schybie)
2012. nov. 2. 10:34

[link]

Ezt sütöm ma reg-enorozva (ha bent hagyják a linket)

Liszt helyett rizsliszttel, természetesen édesítővel, vaj helyett zsírral (csökkentett mennyiséggel) és tej helyett vízzel.

Kíváncsi leszek :)))

1860. schybie
2012. nov. 2. 08:36

Reggelim: pirítóson egy kis zsír, hozzá házi töpörtyű, 1 főtt tojás és uborka. Ahh, asszem az ebédet ma kihagyom:) Más ha az ember itthon van és nyugodtan tud étkezni.

Gratula asparagus! Tényleg nagyon ügyes vagy.

Ma chilisbabot fogok főzni a férjemnek, én nem szeretem, pedig ezt is lehetne enni.

Kezdek meghalni az édességéért, jönnek lassan a nehéz napok. Tegnap evés helyett elmentem inkább kutyát sétáltatni:)

1859. asparagus
2012. nov. 2. 06:28

Sziasztok!

Csináltam statisztikát (ha már a szakmám) :))

58 nap alatt fogytam 8 kilót, tehát naponta 0,14-et, így ha ebben az ütemben haladok, akkor a következő 51 napban, ami a kúrából nekem még hátravan, 7 kilót fogok leadni, ami tökéletesen megfelel a terveimnek.

80 kilóról indultam, 65 az álomsúly!

Remek ez a cucc!

Egy percig sem éheztem eddig, sőt, kimondottan nekem való ez az étrend!

Nemsokára disznóvágás, nyamiiii :))

Kitartást mindenkinek!

A barátnőm azt mondta, hogy már ne fogyjak tovább, mert nyúzott leszek, ez magyarra lefordítva egy kis irigységet jelent :DDD

Tegnap találkoztam azzal a másik barátnőmmel, aki 4 hónap alatt fogyott 22 kilót. Talán 3 kilót, ha visszaszedett az egy év alatt, azt is azért, mert (a saját szavaival): nem eszik, hanem habzsol!

Ő nagyon sütis.

*

Tegnapi menük:

reggeli: kocsonya

ebéd: stefánia céklával

vacsora: kakaspörkölt egy kevés krumplival

Családi vacsora volt, rengeteg sütivel, azzal vigasztaltam magam, hogy itthon vár a grapefruit, azt meg ők nem kapnak :))

*

Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást mindenkinek! ..és nem bűnözni ám! :PP

1858. gabcsibi
2012. nov. 1. 21:35
Helló!Köszi az aggódást,most jól vagyok.Valószínű,hogy összefüggésben van a rosszullét avval,hogy nincs epehólyagom.februárban írtam Szigfrid úrnak az oldalán,és azt válaszolta nyugodtan ihatom.Hát majd meglátom,hogyan lesz a továbbiakban.Egyébként 10.nap -2kg persze ebbe a hányás bőven besegített.Mindenkinek szép estét kívánok.
1857. Tuncii
2012. nov. 1. 19:31

Sziasztok.

Gabcsibi....

Ez a rosszulléted nekem nem tetszik.Próbálj beszélni a feltalálóval.Ha ez nálad ismétlődik,akkor nem lehet hogy nálad gond ez az ital!!Egy telefont megérne,nem???

ksziszka80...de ügyes vagy.Jól haladsz az biztos :)

Nálunk is esett szinte egész nap.

Reggel is eláztunk és persze délután is.Fő a változatosság :)

Hude stivesen ennék én is fincsi töpörtyűt.Jó kis háziváltozatot persze.

2012. nov. 1. 14:01
Köszönök szépen mindent. Itt is elég rossz az idő, hol esik, hol nem
1855. schybie (válaszként erre: 1844. - Ksziszka80)
2012. nov. 1. 10:26

Örülök a szép sikerednek! Gyere nyugodtan ha úgy érzed! Szívesen "látunk" :)

Tegnap édesapám házitöpörtyűt és zsírt "készített", a töpörtyűt lemeoztam, az finom lett.

Itt iszonyat idő van, nem ép temetőbe való:( mintha az égiek is sírnának...

Holnap szabadságot kértem főállásomban, a postán meg amúgy is szünnapunk van így végre hosszú hétvégén vagyok.

A körmösöm fodrász kolléganője is kb 6 hete csinálja, szombaton megyek hozzájuk, kiváncsi vagyok az eredményére.

1854. asparagus (válaszként erre: 1853. - Veres)
2012. okt. 31. 14:31
Köszi, rékeresek, csak jobban szeretek olyat sütni, amit már valaki kipróbált :))
1853. veres
2012. okt. 31. 14:21
nagynál nem tudom, hogy működik, én régen ez úgy találtam, hogy 5 perces süti, csak átírtam általam ehetőre is. keress rá esetleg
1852. asparagus (válaszként erre: 1851. - Veres)
2012. okt. 31. 13:21
Csak azért kérdezem, mert emelném az adagot egy egész tepsire, vendégeket várok és ez nekik is jó lenne meg nekem is ;))
1851. veres
2012. okt. 31. 13:13
én nem szoktam semmit sem mérni,vagyis csak annyit,hogy : 4ek liszt, 2ek kakaó, késhegynyi sütőpor, 1 tojás, loccsintok rá édesítőt, összekeverem, és annyi vizet teszek hozzá, hogy egy kicsit lágyabb tésztát kapjak, mint a galuska. Nekem ez 4 muffinformába elég félig. Mikróban kb2,5 perc elég neki. Én szoktam figyelni, elindul felfelé a tészta és onnan már nemsok kell neki. Próbáltam már 3 perccel is, de akkor nagyon száraz lett. Lehet bele gyümölcsöt is keverni.
1850. asparagus (válaszként erre: 1849. - Veres)
2012. okt. 31. 11:48

ez érdekes..

Ennyi kakaó elég keserű tud lenni, mennyi édesítő kell?

1849. veres
2012. okt. 31. 08:57
nem, helyettesíti a többi lisztet is
1848. asparagus (válaszként erre: 1847. - Veres)
2012. okt. 31. 06:51
A 4 evőkanál liszthez nem sok a 2-3 evőkanál kakaó?
1847. veres
2012. okt. 31. 06:42

én tegnap csinálta 5 perces süti diétás változatát, jó lett.

4ek rizsliszt, 2-3 ek kakaó, 1 tojás, édesítő, pici sütőpor kikeverni, pici víz. Szilikonos muffin forma, nekem van darabos, félig megtölteni, mikróba 2,5 perc. nagyon csillapítja az édesség utáni vágyamat.

1846. asparagus (válaszként erre: 1844. - Ksziszka80)
2012. okt. 31. 06:35

Ejha!!!! Ez remek eredmény!!!

Kibírtad, hogy nem szóltál hozzánk? :)))

2012. okt. 31. 06:18
Lenne egy kérdésem is, én a palacsintába, igaz még csak 1-szer mertem enni rizslisztet tettem, s ha rántás kell valamibe azt is ebből csinálom. Most olvastam, hogy van, aki teljes kirőrlésű lisztet használ, azt is lehet? Én úgy gondoltam, ha csak rizstésztát lehet, akkor csak rizslisztet, DE ezek szerint mégsem.
2012. okt. 31. 06:15
Sziasztok. Eddig csak olvastalak Benneteket, s erőt gyűjtöttem, ill. merítettem. Tegnap volt 6 hete, hogy elkezdtem, s az eredmény -8 kg. Ennek nagyon megörültem, mivel ezalatt volt 1,5 hét amikor semmi nem változott, s már úgy gondoltam, hogy oké ez sem jött össze. Ilyenkor feljöttem, s olvastam a fórumot, s nem adtam fel. Köszönöm nektek az erőt.
1843. asparagus (válaszként erre: 1842. - Gabcsibi)
2012. okt. 31. 06:05

Úgy látszik, nálad ez a módi :((

(A fejfájás nekem is megvolt egy hétig. )

Az, hogy nincs epehólyagod, magyarázhatja, nem? Termelődik az epéd, de nem tud megpihenni a hólyagban, hanem azonnal ürül, és mivel ezzel a szerrel jó nagy löketet kapsz, így reagálhatott.

Ezt írja a szakirodalom:

"Az epetermelés folyamatos, kb. napi 1–1,5 liter, de napszaki ingadozás észlelhető. Éjjel kevesebb epe termelődik, mint nappal, étkezések után kb. három órával van a maximumon. Az epehólyagban felgyülemlő epe az epehólyag falának felszívóképességének köszönhetően betöményedik, az epe a májban termelt folyadékhoz képest 10%-kal töményebbé válik. A közös epevezetéken keresztül jut az epe a nyombélbe. A bélbe történő beszájadzást erős izomgyűrű zárja. Étkezési szünetekben, ill. megfelelő inger hiányában zárt az izomgyűrű, és így az epe nem kerül a bélbe. Természetes vagy mesterséges ingerek hatására az epehólyag összehúzódik, és a tárolt epe a nyombélbe ürül."

1842. gabcsibi
2012. okt. 30. 19:21
Sziasztok!Csajok tök beteg voltam 2 napig.A fejfájás után jött a hányinger hányás.Pont ugyanúgy mint februárban.Tegnap nem is ittam a lötyit.Ma már jól vagyok.Szerintetek nálam ilyen intenzív a méregtelenítés az elején?Mondjuk nincs epehólyagom,lehet,hogy ez az oka.
1841. Tuncii
2012. okt. 30. 16:32

Sziasztok..

vjzs jó partyzást..Azért azon jót mosolyogtam ahogy elképzeltem kikapsz a csili-vili retikülödből egy fél tábla szalonnát :))))

na most komolyra fordítva..Szerintem ott is lesz sok zöldség és húsi hegyek,nem lesz baj..Hát piálni nem fogsz,de víz csak lesz!!!

Ma reggel felfelé mozdult a mérleg,de nem is kellett volna ma ráállnom tudtam én..csak ah itt az ideje,pár nap múlva!!Na majd akkor már jó lesz.

1840. alena65
2012. okt. 30. 09:51

Sziasztok!

Viki- gratulálok jó hallani a sikeredről ez nekem is erőt ad.

vjzs-ez a leves lefagyasztás nagyon jó ötlet mert soha nem voltam leves párti,de mot nagyon jól esik.

Telihold akkor az az oka hogy már két napja nem mozdul a mérleg állása!

1839. vjzs
2012. okt. 30. 06:56

Húha...telihold, már tényleg egyre kisebb az esélyem a 10 kg-os jubileumra. Ma este egy puccos állófogadásra megyünk a párommal. Esélyem szerintem nem sok lesz az evésre.Ivás eleve kilőve.Majd beszámolok róla, bírtam-e enni egy falatot is. A táskámban meg csak nem vihetek szalonnát meg tepertőt egy kis pirítóssal?!

Szép napot mindenkinek!

1838. schybie (válaszként erre: 1831. - Veres)
2012. okt. 30. 03:35

Így van. Én 2 dologtól szoktam vizet visszatartani: 1 nehéznapok, 2 telihold:)

Sülthús ettem, a pirítóssal meg kikapartam a zsírt:) így azért más íze van, finom hónapos retket ropogtattam hozzá.

Az orvosok által a heti fél kg az egészséges, és ebbe lehet is valami. És tényleg nem mindegy hogy valaki 120 kg, vagy 85 mert más a két kg-ból fogyni (én márcsak tudom:(, volt mindkettőhöz "szerencsém")

Tegnap fél 7-kor értünk mindketten haza, így elmaradt a kutyaséta, talán ma ha időben végzek akkor elmegyünk, mert érzem kéne a mozgás.

1837. vjzs
2012. okt. 29. 22:06
Ja...és most a kúra alatt éreztem rá arra az ízre, hogy a vajretek és a karalábé nyersen ropogtatva nekem nagyon bejön. Nagyon sokat megettem már a 10 hét alatt és élvezem, hogy nem fújódok fel tőlük.
1836. vjzs
2012. okt. 29. 20:21

Sziasztok! Nekem holnap lesz 10 hete, hogy elkezdtem és nagyon kiváncsi leszek, hogy meglesz-e a bűvös 10-es szám a mérlegen minuszban.

Kérdezném, hogy Ti esztek-e kiwit? Most szabad vagy sem? Én szabad, nem szabd- ettem 2 darabot az elmúlt héten. Nagy gondom, hogy eddig kaptam itt Tatán fehér grapefruitot, de lassan egy hete nincs sehol, csak piros és majd megveszek érte. A kiwi ennek pótlására volt. Ha nem szabad, nem lesz meg valószínű a 10kg.

Amikor a múltkor erőlevest főztem egy nagy fazékkal, lefagyasztgattam magamnak margarinos dobozokba üres levet főtt husival. Annyira jól esik, ha ehetem, vagy ihatom, pedig soha nem voltam egy nagy húsleveses.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook