Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Asparagus, most fejbe kólintottál: nem, persze, hogy nem éri meg. Mától nem is lehet ilyen, fogjatok szavamon!!!
Nálunk ködös, hűvös, nem szeretem idő van, de most újult erővel ugrok a regenorba és kívánom Nektek is, hogy sok erőtök legyen hozzá. Ne essetek kísértésbe, bűnbe, élvezzétek az új formát.
Szép jó reggelt!
Asparagusnak igaza lehet, ha nem nagy a súlytöbblet akkor lassabb a fogyás. Illetve ahhoz hogy egy folyamat beinduljon, ahhoz is idő kell.
Valaki megfigyelte már, hogy selymesebb a bőre? Pár napja vettem észre hogy olyan, mint amikor nehéz napjaim vannak, akkor szokott ilyen jó selymes lenni. De most félidőnél se járok, szóval nem azért van.
Lassan beveszem a konyhát, reggelire kacsazsíros pirítóst ettem, úgyhogy nem fogok elcsábulni az illatok miatt.
Már semmit!
Erre mondja a feltaláló, hogy lehet bűnözni, miért ne, de akkor kétheti adagot kidobsz az ablakon, mert legalább két hétig teljesen hiába fogyasztod majd a Reg-Enort, nem történik semmi! Megéri?
Sziasztok!
Kicsit eltűntem, kihasználtam az szabadságom:)
Tegnap állatkertben voltam Nyíregyházán, 7 órát sétáltam, azt hiszem a mozgást a hétvégére kipipálhatom:)
A mérleg is igen kegyes volt, ismét -2kg, azaz összesen a 14 nap alatt 5kg, ami tökéletes.
Igaz nekem van miből aprítani:(
Főztem estére tojást, az volt az estebédem. Holnap túrófánkot sütök a családnak, remélem nem kap el a hév, mert azt nagyon szeretem:)
Én rakottpadlizsánt fogok csinálni hús és sajt nélkül, azt nagyon szeretem:)
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy volt aki nem fogyott semmit a rege-norral?
Én a férjemmel és a 14 éves lányommal csinálom ezt a kúrát,de az egy hónap alatt nem sok változás történt.Talán egy-egy kg.az elején,azóta semmi.Teljes mértékben betarjuk a szabályokat.Megjegyzem nem sok fölösleg van rajtunk,kb 5-6 kg-tól szeretnénk megszabadúlni.Na meg a méreganyagoktól.
Hál istennek tegnap este mégsem ettem semmi édeset nyomtam magamba a vizet hogy ne gondoljak rá.Ma volt finom hús leves sok zöldséggel és töltött káposzta.Reggeli sült kolbász és persze sok zöldség.
Nem győzök csodálkozni mennyi vizet iszok a kúra előtt jó volt ha megittam max egy litert most még minimum három liter,de inkább négy vagy több.Remélem nálam is szépen olvadnak majd le a kilók mint nálatok.Jó fogyást mindenkinek!
Én tegnap brokkoli krémlevest főztem, de mielőtt berántottam volna a tejfölös rántással kivettem belőle egy kis adagot magamnak.Reszelt sajt helyett pitítós kenyeret tettem bele. A második fogás zúza pörkölt volt rizstésztával. Sütöttem a családnak jó kis gesztenyés sütit, persze abból nem ettem, még meg sem kóstoltam.A vacsorám pedig grillcsirke salátával volt. Nem éhezem és mégis fogyok. Most vagyok a 3.hét végén és már 4 kg-ot fogytam.
Mindenkinek jó fogyást kívánok továbbra is.
Sziasztok!
Jó bulizást nektek, gyönyörű idő lesz még ma is!
*
Az édességre azért tényleg vannak regenoros tippek, nem érdemes bűnözni, mert visszaüt!
Lehet kapni natúr gesztenyepürét, kevés vízben feloldott édesítővel keverve szerintem ugyanolyan finom és nem tiltott! Bár nekem szerencsére egyáltalán nem hiányoznak az édességek, ha nasizni támad kedvem, bekapok pár karika kolbászt :))
Végre találtam (tőlünk 100 km-re) fehér grapefruitot egy Coop boltban. Köszönöm annak, aki írta, hogy ott lehet kapni. Tényleg méregdrága, nade ha krémest ennék, az se lenne olcsóbb!
Megjegyzem, nem értem, mi a különbség a piros és a fehér között, mert nekem a fehér mintha még édesebb is lenne..
*
A folyamat nálam úgy alakul, ahogy terveztem, a két hét leállás után újra megindult valami, ami azt jelenti, hogy átlagban megvan a heti egy kiló fogyás és két centi csípőbőség csökkenés.
Pedig tegnap nemigazán tartottam magam a szabályokhoz, babgulyást kértem ebédre és krumpli és galuska is volt benne. Azzal nyugtattam magam, hogy néha a krumpli és a tészta is megengedett.
Ma itthon is babgulyást főzök, füstölt csülökkel. Azt szeretem ebben az étrendben, hogy csupa olyat ehetek, amit amúgy is imádok! A kocsonyahús pedig már lesózva várja a hűtőben a jövő hetet.
Még mindig hihetetlen, hogy csülökkel is lehet fogyni :))
*
Ez az eredmény a legmerészebb álmaimat is felülmúlja! Karácsonyra esélyem van beleférni az előre kinézett, kedvenc ruhámba, nameg a szilveszter, előre örülök!
Kívánok minden reg-enorosnak türelmet, kitartást!
Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, az eredmény meglesz, kinek előbb, kinek utóbb!
Sok sikert!!!
Sziasztok!
Ma finom töltött káposzta volt az ebéd,de egész nap a édességen jár az eszem,és itt mindenki a nasiról ír.Azonnal elpusztulok ha nem ehetek valami édeset.Ti mind olyan jól bírjátok csak én vagyok ilyen puhány?
vjzs szomszédvárosban laksz.Én Tatabányai vagyok :)
Ejjjjjjjjjjjjjjnye gesztenyepüré??, na az bizony finom!!
Pont erre szoktam gondolni,hogy utána biztos mérges lennék magamra ha ennék csokit,és látom valóban lehet benne valami,mert nálad is ez történt.
Most már ne mérgesitsd magadat majd legközelebb megállod
Sziasztok.
Szia gabcsibi.
Sajnos én is nagy nassolós vagyok,de ez az életforma vezetett ide,hogy van rajtam felesleges hájacska :)
6 hete csinálom és 2.6 kg minusz.De a heti mérlegelésem még nem volt meg.De most nem érzem,hogy fogytam volna,kicsit félek is ráállni a mérlegre.Most iszom a második üveggel a regenorból.Még van 2 üvegem aztán meglátom veszek-e(anyagiak miatt,itt a karácsony)
Tegnap sikerült végre egybe kisütnöm a palacsintát.Nem hagyott nyugodni,hogy nektek sikerül,akkor én mit bénázok.Persze amikor darabokban volt az íze akkor is olyan volt,csak az illuzió is kell az izekhez :)Most rendes palacsintám volt,ejjjjjjj de ügyes vagyok(vállveregetés).
Örömmel olvasom,hogy bringázol.Én is bringás vagyok.Imádok tekerni,főleg túrázni.
Kellemes pihenést mindenkinek.
MA nem főzöcskéltem magamnak.De holnap gyroshúst álmodtam meg magamnak zöldségelle,na és lehet hogy sütök ismét palacsintát(fahéjast/kakaóst...a lekváros nagyon hiányzik )Ugyanis hétfőn megyünk a munkatársaimmal kirándulni BP-Gödöllő és jó lenne ha lenne nasim,mert a Mcdonaldsnál is megállunk és az nálam nagy kedvenc.Valamivel pótolnom kell a mc fagyi imádatomat :)
Sziasztok.Igyekszem majd jönni,jó pihenést mindenkinek!!!
Sziasztok!
Nekem nem javasolták kúra alatt a Msgne B6-ot, mert a B vitamin növeli az étvágyat, ezét maradtam a sima magnéziumnál, a Magnerot-nál.Nálunk Tatán is gyönyörű idő van, 23 fok és most van a 3 napos Öreg-tavi lehalászó fesztivál. Gyertek, gyönyörű város.
Sajnos, tegnap bűnöztem, ami nem jellemző rám, de valahogy olyan erővel tört rám a vágy, hogy kész voltam. Ettem egy kis darab gesztenyemasszát, annyira jól esett. De aztán nagyon mérges voltam magamra.
Sziasztok.
veres....ne keseregj,nem vagy evvel egyedűl.Én is ingázok hol fel,hol le.Na de majd akúra végén nem lesz ilyen,mert szép karcsúak leszünk :)
vjzs....én magnéziumot szedek napi 1x,mást nem!
gabcsibi...te vagy az első akitől ezt hallom,hogy ennyi visszament ilyen rövid idő alatt.Nagyon sok egyszerű szénhidrátot ettél,ez okozhatta?Abból is lehet tanulni amit majd te mesélsz(remélem).
Mentek valamerre a hosszú hétvégén?Úgy tünik jó idő lesz.Mindnekinek jó pihenést ha valaki nem tudna jönni
Én is a MagneB6-on gondolkodom, mert az idegrendszeremnek az jót tesz:)
Reggelire virslit ettem, mivel szabin vagyok és ráérek, ebéd még nem volt, a takarítás fontosabb volt.
Elvileg töltött káposzta van, de azt hiszem maradok a virslinél, mert nem kívánok semmi "nehezet".
A vízvisszatartás nagyon is igaz, a holdállás is, de az se mindegy voltál-e wc-n vagy sem, illetve hogy mennyit ittál. Nekem ezektől mind-mind változni szokott a súlyom, úgy, hogy amúgy nem is változik:)
Ma tiszta hepi vagyok,rántott karfiol lesz az ebéd uborbával és paradicsommal.
Regelire pedig disznó sajt volt,persze zsíros pirítósal és uborka,paradicsom,retek.
ma igyekezek nagyon sok zöldsöget magamba nyomni,remölem meg lesz az erdmény!!!!!
Nyugi-nyugi, alakulni fogsz szépen.
A menstruáció előtt például a vízvisszatartás miatt növekedhet a súlyod.
Ti szedtek vitamint?
Nekem elég gyorsan szaladt le az 9-10 kg és bizony fáradékony voltam, meg egyre többször húzta a lábam a görcs,éjjel nem jól aludtam. Most mióta szedem a multivitamint és napi 3x magnéziumot, sokkal jobb. Valószínű kimerült a vitaminraktáram.Vagy kitudja?
Ha figyelted, nálam majdnem két hétig nem történt semmi. Talán ma mintha picit lejjebb ment volna a mutató.
Mindenkinél hullámzik, kinél előbb, kinél utóbb.
Ez lendített át engem is a mélyponton!
Ki tudja, mi az oka, talán a holdállás, a hormonok?
Türelem és kitartás, úgyis meglesz az eredmény, ha nem hagyjuk el magunkat :))
Hát nem:) Lazulok:)
Én szerencsére imádom a karfiolt, cukkinit, kedvencem a padlizsán, ezekből tök finom ételeket lehet csinálni. A brokkoli, zeller, nem a barátom, de bármi jöhet: bab, zöldbab, paradicsom, paprika, hagymák, uborka, stb.
Ezt így olvasva, azt mondanám tök egészségesen élek:) Csak azok a fránya isteni szénhidrátok ne lennének (csoki, süti, sós rágcsák). Na most ezek nincsenek, a zsír meg elveszi a kedvem az ételtől, szóval haladok:)
Vacsira virslit ettem, és egy fél magvas zsemlét pirítva az elmaradhatatlan zsírral:)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása