Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

1595. Tuncii
2012. szept. 14. 11:08

Sziasztok.

Suitakötő köszi szépen atanácsodat.Hallottam már a házikészítésű rizstejről is.A kolléganőm meg is szeretné csinálni.Ha neki sikerül én is nekivágok:))

A piritóst meg becsomagolom.

Életemben előszőr megittam feketén a kávét.Hát nálam már ez is egy hatalmas előrelépés.Ez is erőt ad,hogy nem lesz gond a kúra alatt,menni fog.Főleg,ha tudok még másokkal is igy.

beszélgetni akik szintén "sorstársak".

Aspargus....kétszersült,hu ez is jó ötlet.Ezer éve nem nézegettem a kétszersülteket.A hóvirágra emlékszem,de megpróbálok rátalálni az aranyra is...Milyek bolt legyen a kiindulási célpont,te hol veszed?

Te a bolti rizstejet veszed??Találtam egy gyógynövényest aki nem csak literes hanem 3x2dl kiszerelésben is árul,igaz 600ft/6 dl.Persze még mindig jobb mintha megromlik a literes tej.

Nagyon rendesek vagytok,hogy segítetek,köszönöm!!!

1594. asparagus (válaszként erre: 1591. - Tuncii)
2012. szept. 13. 17:20

Szia Tuncii! Úgy tudom, kétszersültet lehet enni, nekem a teljes kiőrlésű Arany kétszersültet ajánlották.

A kávét rizstejjel iszom, mert nekem is hiányzott a tej...nem vészes. Egy csipet fahéjjal észre sem lehet venni azt a pici más ízt.

1593. Lombard
2012. szept. 13. 13:05
Egy hete kezdtem a kurat. Elso nap atszaladt rajtam 5X, a 2.naptol az ellenkezobe csapott az anyagcserem...egy het utan normalizalodott. 2,5-kg-ot fogytam! 54-eves vagyok, eddig semmi nem hasznalt...meg 8kg folosleg van rajtam, remelem sikerul! Egyik jo ismerosom 23-kg-ot dobott le, heti egy kilonkent... Ö, 50 eves, es megsem log a bore most sem!!! A vernyomasa rendezodott, elhagyta a gyogyszereit!A kenyer helyett ketszersult celszeru! A friss cekla fozve, citrommal, mest.edesitovel kivalo! Hetente jelentkezem az eredmennyemmel. Udv. Hajra!
1592. Szitakötő :) (válaszként erre: 1591. - Tuncii)
2012. szept. 13. 12:21
Kedves Tunci! A szénsavas üdítőitalok tíltottak mert cukrot es tartosítósyert tartalmaynak, ugyan úgz mint a szénsavmentesek és mint bármi ami palackba vagy konyervbe van zárva. A szénsavas víz a leírás szerint megengedett, de egészségesebb forrás vizet vagy mentes vizet inni. A kávéd ha nem megz feketén akkor próbáld meg házi de csak házikészítésű rizstejjel, itt olvastam, hogy sokan itták bár meg van a a jellegzetes rizs íze, úgy, hogy nem tudom milyen íze lehet a kávéban. Én süttem vele, mert nagyon édesszájú vagyok és imádok sütni és kitaláltam tortát is, hogy meglehessen enni, ott nem érződött de sok egyébbel volt keverve. Kitartást a diétához jah és a pirítós, csak a zacsis mególdás van és oda kell figyelni, hogy becsomagóld :)
1591. Tuncii (válaszként erre: 1589. - Asparagus)
2012. szept. 13. 11:00

Szia asparagus.

TEgnap nekem is megjött a szerem,de nem kezdtem ma még el.Azthiszem hétvégén indulok neki(szombaton)mert mi van,ha meghajt a szer?Melóban ez elég gáz lenne.Jó olvasni,hogy ilyen szépen haladsz pedig 10 napja sincs,hogy szeded.gratulálok!!!

A szénsavas üditőket tiltják,én úgy olvastam,bár én sem értem mitől másabb a szódavíz/hacsak nem azért mert ami nem víz,az már izesített

Bárki tudna nekem segíteni,hogy ti hogy oldjátok meg apiritóst melóban.2 napja elvittem zacsiba,visszapuhult.tegnap nem zártam össze kőkeményre kiszáradt!!Sütővel csak nem mászkálhatok a munkahelyemre:))

Ma vettem xilit-et tegnap pedig rozslisztet.Lassan minden meglesz ami kelhet,kivéve a kávémba a tej..hát az iszonyat drága és 1 litert alapból sem használok el kávéba.Ma megpróbálom életemben elöszőr feketén meginni.Itt van elöttem,de eddig nem ittam bele...hát nemsokára kiderül:))

piritósra légyszi válaszoljatok és + abonettet lehet enni??

1590. Tuncii (válaszként erre: 1588. - Zsuzsi13)
2012. szept. 13. 10:46

Szia Zsuzsi.

Nem vagyok Pesti,de azért néha járunk fent.Köszi a tippet

1589. asparagus
2012. szept. 12. 13:11

Sziasztok!

Eddig csak olvastalak benneteket - ráment pár éjszakám, mert jegyzeteltem is - köszönöm a recepteket, a tapasztalatokat, az étrendeket. Tőletek merítettem bátorságot a kezdéshez.

Magas vérnyomásom van és 10 felesleges kilóm.

Szeptember 4-én kezdtem, 80 kilóval és 141/85-ös vérnyomással. Ezt gyógyszerrel állította be az orvos.

Az első nap kicsit zűrös volt, nem kellett nagyon messzire mennem a mellékhelyiségtől, aztán másnaptól átcsapott az ellenkezőjébe, szűztea kapszulával segítem a dolgot, kisebbnagyobb sikerrel :))

A vérnyomásom a második naptól lement 120/70 környékére, minden nap mérem, ez az érték stabilizálódott.

Jelenleg 78 kg vagyok, de a változás centikben mérhető igazán.

109-es csípőbőséggel kezdtem, most tartok 103-nál.

Ma rámjött egy olyan nadrág, ami egy éve nem, amitóta felszedtem 5 kilót, és a melltartó kapcsát is a legszorosabbra kellett állítanom.

Még mindig nem ez a legnagyobb eredmény, hanem az, hogy nem puffadok! Jó, ebben nagy szerepük volt a barackoknak, körtéknek, tőlük párás szemmel vettem búcsút, ahogy a szőlőtől, almától is. De valamit valamiért.

A reg-enor előtti utolsó napokban úgy éreztem, nemsokára felszállok! ..ez egycsapásra elmúlt.

Ha csak ennyi haszna van, már megérte!

Az étrendet nem nehéz betartanom, hiszen eddig is nagy kedvelője voltam a jó cupákos, remegős húsoknak, szalonnáknak, kolbászoknak, ez rendben is van.

Édesszájú nem vagyok, bár ma olyanra vetemedtem, amire még soha, vettem rebarbarát és az előbb megfőztem kevés édesítős, citromos vízben, főtt rizspelyhet szánok mellé esti nasinak, mert az kell :))

A tapasztaltabbaktól kérdezem, ugye a rebarbara nem tiltott étel?

Eddig nagyjából azokat ettem, amiket itt és az említett könyvben olvastam, annyi kiegészítéssel, hogy tegnap regenoros rakott karfiol volt a vacsora és a mai reggeli. Attól regenoros, hogy tejföl helyett az én adagomat egy tojásos-rizslisztes-citromos öntettel öntöttem le. Nem lett rossz.

További sok sikert kívánok magunknak :))

1588. Zsuzsi13 (válaszként erre: 1586. - Tuncii)
2012. szept. 12. 12:33

Szia!

Ha pesti vagy, a Százados úton van a Herbaház kis és nagyker csak ajánlani tudom.

1587. jjkgh
2012. szept. 12. 08:06

Sziasztok!

Pár napon belül én is csatlakozom Hozzátok. A diétát ma reggel kezdtem el. Mit ne mondjak, kifejezetten jól esett a zsíros pirítós zöldségsalátával. :) Ettől függetlenül hatalmas önuralomra lesz szükség ahhoz, hogy be is tudjam tartani a diétát.

Próbáltam visszaolvasni a fórumban, de egy majdnem 7 hónapos kislány anyukájaként nem sokra jutottam. Olvastam néhány weboldalt ahol ellentétes dolgokat találtam. Pl. Szénsavas italokat nem lehet inni, de egy másik oldalon a szódavíz fogyasztása megengedett... Tudnátok segíteni, hogy lehet-e ásványvízből szénsavasat inni? Illetve meg van-e határozva. hogy mennyi folyadékot lehet meginni egy nap?

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv!

1586. Tuncii
2012. szept. 11. 10:00

Sziasztok.

Tegnap megrendeltem a szert 5690/500ml.Szerintem holnap megkapom.Ma már azért úgy eszem amit lehet,édesség kizárva és sok más is!!

Próbáltam venni rizslisztet és xilit-et.Lisztet nem kaptam az édesítő meg 300g/900Ft volt.Még holnap körbenézek valahol csak kapok!

Egészségügyis .....ezt töltöttem le és ki is nyomtattam magamnak igy könnyebb forgatni és szerintem nagy segítségemre lesz!

Bemásolom a linket hátha valakinek segítségére lehet(Baloldalon lent van lehetőség a letöltésre )

[link]

1585. egészségügyis (válaszként erre: 1583. - Tuncii)
2012. szept. 10. 17:09

Szia Tündi!

Milyen könyvet töltöttél le?

1584. Zsuzsi13
2012. szept. 10. 12:18

Sziasztok!

Időnként visszaolvaslak Titeket, de jó látni, hogy régebbről is vannak még itt visszatérők. Én még nem térhetek vissza teljesen a pocaklakóm miatt. A terhesség alatt egy időben szinte nem is tudtam tartani a diétát. Most pár hete jött egy gondolat, hogy újra regenorosan étkezzek. Több zsírt fogyasszak. Egyedül a napi 1 bögre tejről nem tudok lemondani, és sajna kipróbáltam több fajta tejet, mindtől rosszul voltam.

1583. Tuncii
2012. szept. 10. 10:38

Sziasztok.

Tündi vagyok Tatabányáról!

Új vagyok és teljesen kezdő ebben a májtisztitós kúrában.Már napok óta olvasgatlak benneteket és úgy látom jó csapat vagytok és segítetek a kezdőknek.Most nézegetem a neten hol és mennyiért tudnám beszerezni e reg-enort és hol vegyem meg.Ettől függetlenűl ma már piritóst reggeliztem kacsazsírral,paradicsom+paprikát!.Mit tagadjam jól esett :))

Letöltöttem a netről a könyvet is,ami tele van ötletekkel,igy látom jókat lehet enni.Persze én iszonyat édesszájú vagyok és felkel kötnöm a gatyámat,hogy ezeket most megkell tagadnom magamtól,de valamit-valamiért.A kávémat eddig cukorral és folyékony teszínnel ittam,na ettől viszont félek!!!

Ha bármi ötletetek lenne amit célszerű betartanom és hasznát tudom venni azt MEGKÖSZÖNNÉM!! Tündi

2012. szept. 9. 08:42
Én az utóbbi két hétben szinte alig tudtam betartani a kúrát, mert nem voltam itthon és megoldhatatlan volt a pirítós és társai. Szóval ettem mindenfélét, a cukorral azért vigyáztam, de a lényeg, hogy szinte semmi nem jött vissza.
1581. kittia
2012. szept. 8. 16:52
Èn még elég ùj vagyok itt, de néha felnézek olvasgatni. A lényeg: 2 flakontòl -7kg. Szinte mindent betartok ami elő van irva, annyival egészitem ki a kúrát, hogy néha Norbis kenyeret eszek, és Norbis cukrot hasznàlok. A fő célom a fogyàs, és egy egészséges életmòd kialakítása.
2012. szept. 3. 12:32
Nektek is van baj a vércukorszintetekkel a kúra alatt? Nekem van, hogy nagyon magas, ma meg nagyon alacsony és eléggé rosszúl vagyok tőle. Mézet vettem be, hogy kicsitt megemelje bár nem szabadott vólna de kapásból nem volt jobb ötletem. Mit lehet ilyenkór mást csinálni?
1579. gandyy
2012. szept. 2. 20:07
Először 3,5 hónapig csináltam a kúrát, akkor 7,5 kilót fogytam, Bár a Regenort csak 8 hétig ittam. Aztán abbahagytam 1 hónapra és híztam 2,5 kg-t, igaz ettem mindent, amit addig nem ehettem. Majd újrakezdtem (ennek már 2 hónapja), és 2 hét alatt lement ez a +2,5 kiló. Jelenleg úgy csinálom a kúrát (regenor nélkül), hogy nem veszem annyira szigorúan, eszem tiltó listásakat is, de ha eszem, akkor 1 nap csak 1 féle jöhet szóba. Nem mindennap "bűnözök", de pl. a fagyinak ebben a melegben nem tudok nemet mondani. :) Kiderült számomra, hogy nekem szükségem van korlátokra, mert különben összeeszem mindenfélét, és ez a kúra megfelelő korlátokat ad. Az előző kúra alatt lefogytam annyit, hogy már jól érzem magam a bőrömben, és most még így "bűnözve " is, de könnyedén tudom tartani a súlyomat. Nem tervezem be a kúra végét, szerintem átállok erre az étkezési módra.
2012. szept. 1. 14:05
Szerintem az hogy milyen liszt sokat nem csinál, bár már én sem tudom annyi mindent mondanak mindenütt. Inkább a zsír mennyiség a lényeg és ezt tapasztaltam is. Ha jó zsírosan eszek, már mint nem tocsogó zsírban de étkezésenként meg van a jó nagy evőkanál zsír akkor nagyon használ. Én úgy tapasztaltam mintha a kilóimat enném lefele azzal hogy megeszem a jó kanál zsírt étkezésenként. A lisztre vissza térve, már az előbbi kommentemben is írtam pár sórt a lisztről, meg még olvastam is a ökonet oldalán egy cikket amiben valaki reggelire megevett vagy 9 szelet zsíros kenyeret, nem biztos a 9 de tudom hogy rengeteg volt és nagyon sokat fogyott vele úgyhogy a zsír a nagyon fontos. Olvastam azt is, hogy aki fogyni szeretne a reg-enorral az ne egyen sok kenyeret és csak teljes kiörlésüt meg ne egyen rizset, csak húst meg zöldséget, mivel a reg-enor nem fogyókúrás szer s így oda kell figyelni az étkezésre, hogy fogyjál, de viszont egy ökonet termékes könyvben a reg-enor a fogyókúra cémcsoportba volt besorólva, arra ajánlották úgy, hogy ezt a felét nem értem már. Ki kell tapasztalni a liszt felét, de a zsír az nagyon jó és nagyon fontos ez tuti biztos :)
2012. szept. 1. 07:42
Én vettem rizslisztet, mert azt írja, hogy a rizst korlátlan mennyiségben lehet, de még nem próbáltam ki.
1576. Szitakötő :) (válaszként erre: 1575. - Petya0502)
2012. aug. 31. 12:19
A főzelékben más, mert ott nem sül, a pudingban meg a főzelékben csak főtt tej lesz, de a sütiben meg a palacsintában nem csak a masszába teszem bele hanem meg is sütöm ezért gondolkodtam el rajta. Amúgy nem használom sehova a kúra alatt. A palacsintába teljes kiörlésű lisztet használok, de nem lesz igazi palacsinta íze. De kaptam egy CD-t ami reg-enoros és Sigfrid beszél rajta és tanácsokat ad és Ő azt mondta rajta, hogy Ő a kenyérnél pl a fehér lisztből készűlt kenyeret ajálja mert csak a fehér liszt tartalmaz valami olyat amit pl ha étellel eszed és el fogsz betegedni tőle akkor a fehérliszt azt kihozza és megérzed, hogy valami baj van az étel ízével, a többi lisztnek nincs ilyen tulajdonsága. Úgy, hogy szerintem nyugodtan lehet a palacsintát is fehérlisztből készíteni. Üdv szitakötő
1575. petya0502 (válaszként erre: 1574. - Szitakötő :))
2012. aug. 31. 07:51
Kedves Szitakötő!Szerintem a tej palacsintába sem megengedett a Reg-enor kúra alatt,hiszen a főzelékekbe sem tehetünk tejterméket!Te milyen lisztből készíted a palacsintát??
2012. aug. 30. 21:22
Elgondolkodtam valamin ... és szeretném a Ti véleményeteket is kikérni. Ugy-e tilos a tejtermék, de pl sütibe vagy a palacsintába a tej, vagy egyéb tejtermék mit bele dolgozunk a masszába majd megsütjük, akkor az nem úgy reagál a szervezetben mint ha innék egy csésze tejet. Eddig semmibe nem használtam, de elgondolkodtam ezen, hogy akkor a palacsintába használt tej is táptalajt piztosít a baciknak, vagy fogyasztható? Szerintetek?
2012. aug. 29. 11:04
Mérhetetlen nagy itt a csönd ... már hetek telnek el mire valaki valamit ír. Senkinek nincsenek tapasztalatai? Véleménye? Nekem van egy nagyon kellemetlen tapasztalatom. Nem hiába írtak le semmit a tájékoztatóra. Vasárnap nagy családi összejövetel volt, s minden finomság, miket nagyon szeretek és azt sem tudom, hogy mióta nem ettem. Gondoltam, hogy kicsitt bünözök, mert ha másnak sem lett semmi baja nekem miért lenne. Nem így lett, varásnap éjjel rettenetesen rosszúl voltam, azt hittem, hogy nem érem meg a reggelt és még azóta sem jöttem tökéletesen helyre. Nekem ez intő példa volt. Szóval ha bünözől nem csak az elfogyasztott reg-enor megy kárba, ami nem olcsó, hanem tényleg mellékhatásai is lehetnek. Tehát tessik betartani minden utasítást mert nagyon nem kellemes a mellékhatása. Mindenkinek további kitartást :)
2012. aug. 21. 20:17
Igen valóban egészségtelenül ettem, én már csak tudom:) Csokit meg ilyesmit nem igazán, de a péksütemények kitöltötték a napomat. 60,60 kg-ról kezdtem és most vagyok 59,2 kg. Kíváncsi vagyok, hogy meddig megy lefelé.
1571. Szitakötő :) (válaszként erre: 1570. - Egészségügyis)
2012. aug. 21. 19:54
Rettentő egészségtelenül étkeztél, de jó, hogy elszántad magad a reg-enor mellett, mert így majd sikerül megszoknod egy kicsitt egészségesebb életmodot. Nem zabáltam magam agyon a nyáron, mert soha nem ettem sokat, csak nem mondtam ellent a tiltott dolgoknak, de jo erzes volt, hogy ehettem csokit anelkul, hogy vissza jonnenek a kilok. Nekem még van két szuper receptem ami ugyancsak serkenti az anyagcserét és besegít a fogyásban, az egyik egy gyógynövény tea, a másik meg zöldség és gyümi mix. A tea: ánizs, borsmenta és gyermekláncfű levél keverék édesítő nélkül és friss citrommal. Általában reggel és este iszom ebből egy csészével. A másiknak meg nagyrész a cékla az alapja, mert nagyon jó a reg-enor mellett is azt olvastam. Szóval cékla, murok, grépfrút és citrom meg gyömbér ( ezt nem tudom, hogy szabad-e fogyasztani, de ebből amúgy is csak nagyon kicsi jár, a többi izlés szerint ) gyümölcscentrifugában kifacsarom a levüket és megiszom, nekem nagyon ízlik és csupa vitamin és nagyon jütékony hatású :)
2012. aug. 21. 18:15
Ez biztató, hogy nem jött vissza neked semmi a nyáron, pedig ugyanúgy ettél mint előtte. Nálam az a baj, hogy a Reg-enor előtt fornettin éltem ill kakaóscsigán. Reggel 5 db fornetti, délben is, este vagy 1 szendvics vagy valamennyi főtt kaja. Nem ettem sokat csak az volt a baj, amit ettem. Szénhidrátot-szénhidráttal és állandóan puffadtam. Most úgy tűnik, hogy ez is múlóban van. Most általában zsíros kenyeret, szalámit, tojást eszem.
2012. aug. 21. 17:54
Egészségügyis gratulalok :) további kitartást! Nekem -2 kg egy hét alatt de nekem jócskán van ahonnan lemenjen. Áprilistól június elejéig már csináltam egyszer két hónapot, akkor -1o kg sikerült elérnem, aztán abba hagytam es a nyár nyújtotta lehetőségeket kihasználtam es nem figyeltem kicsitt sem, hogy mit eszek és nem szedtem vissza egy dekát sem, sőt, még lement a majdnem 3 hónap alatt 3kg, most összesen -15-nél tartok, de nem csak az alakomnak tett jót a reg-enor :) Remélem, hogy most is ilyen sikeres lesz :) Te mit szoktál enni általában? Üdv Szitakötő
2012. aug. 21. 17:36
Nekem 1 hét alatt -1,5 kg.
2012. aug. 21. 13:32
Kedves Petya! Fogtál neki újra a reg-enorn-nak? Nekem ma egy hete, hogy újra kezdtem, úgyhogy remélem majd egymás segítségére leszük az elkövetkezendőkben :)
2012. aug. 16. 18:50

Sziasztok!

A tájékoztatóban az van, hogy rizstésztát lehet enni korlátozás nélkül. Szerintetek ugyanez érvényes akkor a rizslisztre is?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook