Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Én ma kezdeném a kúrát, valaki csatlakozna hozám???
167 cm 62 kg. 57 kg-ra kellene sikerüljön.
Látod, ügyes vagy!
A kúra nem olyan borzasztó, annyira meg lehet szokni, hogy álmodban is fújod, mit lehet és mit nem. Az volt a taktikám, hogy nem sütöttem, csak ha nagyon muszáj volt. Ha nincs valami az orrod előtt, kisebb a csábítás.
Sokan csináltuk már végig, csak nem járnak ide vissza. Én azért jövök, mert nekem is jólesett, amikor a többiek segítettek.
Végy egy serpenyőt, tégy bele zsírt, majd süssd meg a zöldspárga darabokat. Én csak a végét vágtam le, és ami jött szállas lehúztam.
Süssd meg kér oldalról, sózd meg enyhén....
hmmm isteni finom volt! :)
Szia!
Ha itt a fórumban visszaolvasol, akkor látsz laboreredményeket is.
Nekem nem volt bajom, ezért nem voltam laborban se előtte se utána.
A vérnyomásom két hét után a gyógyszerezett magasról (16 éves korom óta szedtem vérnyomáscsökkentőt, most 54 vagyok) lement a normál értékre, a pulzusom is az átlagos 100-ról normálisra, el is kellett hagynom a gyógyszereket, mert az alacsony vérnyomástól szédültem, és azóta is ott maradt, pedig a kúrát már karácsony óta nem csinálom.
Most direkt megmértem, kávé után!!!, a vérnyomásom 121/74, a pulzusom 60.
Nekem már csak ezért is megérte a kúra.
Ja, és nem mellesleg, a súlyomat is tartom.
sziasztok,
a Reg-Enor hatékonyságát - úgy tűnik - itt mindenki csak kg-ban és cm-ben méri.
Van valaki, aki vérképet csináltatott azóta (és persze elötte is)? Milyen laborban mért változást hoz(hat) a "lötyi"?
Jól látod, egymást erősítjük, ha valaki elpityeredik, lelket öntünk belé és később vidáman újságolja el, hogy megérte a türelem, a kitartás, mert azért általában mindenkinél vannak mélypontok, amikor legszívesebben nagy ívben tenne az egészre, ilyenkor jövünk mi, többiek :))
Sok sikert Neked is, nyárra pedig formás alakot ;))
Sziasztok!
Én ma este ittam meg az első kis kupa "lötyim-et" , eszméletlenül várom és tiszta izgatott vagyok.
Igazából én nem vagyok duci, csak van rajtam 5-6 kiló súlyfelesleg,(157 cm 63 kiló) és anyukám javasolta a Reg-enor-t mert ugye kicsi korom óta a kis "úszógumimmal" küzdök. Nagyon bízom abban, hogy elérem a célom, és a diétám betartom, emelett a napi edzéstervem is, ami elég kemény lesz, és "megtisztulok" majd júliusban teljesen új külső/belső-t fogok kapni!
Látom igazi kis "családdá" kovácsolódtatok össze, és nagyon segítőkészek vagytok! Mostmár bármi gondom van hozzátok fordulok! :)
Puszi nektek, és szép estét!
Ugye, milyen egyszerű és finom! No, azért ezt is mértékkel, mert a szénhidrát az szénhidrát, aki fogyni is akar, nem csak méregteleníteni, annak csak keveset szabad.
2677. magyar.e72 2013-05-04 18:55
A napi háromszori étkezés a folyamatos zsírbevitel miatt kell. Nem mellesleg a gyomrot is folyamatosan terheli, ami amúgy is ajánlatos.
2676. cinder ella 2013-05-04 09:15
Avokádó sajnos nem, teli van növényi olajjal és az a kúra alatt tilos. A kúra végeztével ehető.
2675. cinder ella 2013-05-04 09:15
A lábgörcs sajnos természetes és arra kell készülni, hogy egyeseknél végigkíséri a kúrát. Nekem kb. heti gyakorisággal jött elő. Kalcium és magnézium pezsgőtablettát ittam, szerintem az segített.
2672. Mosoly 25 2013-05-01 17:49
Igen, a gyógyszerekre ezt mondta, viszont a Proenzi tudtommal nem gyógyszer. Szerintem minden ilyen készítmény szedése előtt érdemes felhívni a feltalálót, az a biztos, nehogy kidobott pénz legyen bármelyik is.
*
Szép vasárnapot és anyák napját, akit megillet!
*
Mi, bajaiasan, ma halászlével ünnepelünk :)) (mellesleg ma van a 34. házassági évfordulónk)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása