Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

2585. asparagus (válaszként erre: 2584. - Asparagus)
2013. márc. 31. 08:03

uppsz, ez egy tojás akart lenni :)))

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

2584. asparagus
2013. márc. 31. 08:02

. ... ..,............ . ...................

. .

. ............ ,7rUP@ZZB8vj7L: .. ...........

. .......... .i57J:uY. .Uu:i:0LL. . . ... ....

. ... . . .L2i,,:k: . ,q7 i;UJ. . .......

. .. . . rki . uO . . JO: .i:B7 . . . ..

. ... . :u:::v,@BP: ... .1@B@iu.:iO: ... ...

. .. . i7:U0j,L5 :Z7 uPi iB7iPEJYU; ....

. ... 1FULr. .E...,Su . .Gu,i:i:F ,7SX@j . ...

. .. BZ:. .S.,.: .vB;:@r : i:.r8 .v@8 . ..

. . P. Xr ,:77rrM ,MJJY::, uS Yq ...

. PJ ,. uBi71UL7: qGMZ :jOukqiiM. iLjOLGL ..

. .Eiuv1u05@Y:,. vu .ki .:iuB@XLJ,,..k ..

. E7 . :..ur . jP. i:E: O7 :; ,.kJ ..

. .Bk .,i,F, . 12 7.i::Mi . . uv,i., :@O .

. i:r7 .:..E 7E,:. ::..M. MY, ...P i, .

. uF7BZruivG. . iO., i.r:i.7M. @viLu7@8,Zi .

. kSB5,i777@qEBSu@@jNPBNkBMOk@@P8O0SBqFqXvZ@vB: .

. M8. j,....:q 8:;ii,;@ 272i .

. E: . ir :. :E. Oi ..i 7N . S@: .

. 7: .:@r,:i .iZ: G:,i: ,qi :. . @: .

. .u .ir2XL8E:uuYv:;Nr ..Or.viMuFL@ui 1 .

. 7Y25ri.. :U. .,iL7@B.B@r7u7:, J1i2OFL. jr ..

. OJ .::,, iX. .@:@j 8L,.,YqqPuS ..

. . :G,.. :.. rX 1jir17 LO::.i , uO: ...

. . L@5Pv:i...iS. 2L ...5P. ,@: . .irrU: ..

, .. :i,77j5ui:7Y 5r,,,:. rP: Oi.YLPuJv@: . ...

. .. :; .:rvrjB@:.,::,..::0@Guuii. .L, ....

. ... .7i .75: :..:,,7k. .vv .....

. .... . :7i. :0v., ,iU1 ,7u, . . ....

. ....... :ir::. rj7 7ur ,:i7r: .........

. .......... .,i7;77;:v@@B7:7LY:: ............

,

2013. márc. 30. 17:59
Áldott Húsvétot Mindenkinek:)
2582. Kivi24 (válaszként erre: 2580. - 75erika)
2013. márc. 29. 08:13
Szia! Vízzel főzöm meg, pici só, édesítő. LEginkább fahéjasan eszem de néha cukrozatlan, sima kakaót is rakok bele, bár a kakaóval vigyázni kell, mert azt sem lehet. Szóval az elején fahéj, vagy esetleg kókusz...:)
2581. 75erika (válaszként erre: 2577. - Asparagus)
2013. márc. 29. 07:58
Neked is köszönöm a választ ! Akkor megpróbálom a céklát ! Lereszelve nyersen, gondolom így jó !
2580. 75erika (válaszként erre: 2576. - Kivi24)
2013. márc. 29. 07:57
Köszi ! A zabkását milyen formában etted? Mert olvastam, hogy tejjel megfőzve, de a terjtermékek nem jöhetnek szóba...
2579. asparagus (válaszként erre: 2578. - Diildike)
2013. márc. 28. 23:04

A szűzteakapszula a tilos, mert kihajtja a zsírt belőled, mielőtt hasznossá tenné magát!!

A cékla citrommal savanyítva sokkal finomabb, és mint ahogy itt tanultam, ha egy darab tormát is teszel bele, sokáig eláll, nem romlik meg.

2578. diildike
2013. márc. 28. 22:28
Köszi Wilmus és Asparagus a segítséget. A toalett használattal nekem is komoly gondjaim vannak. Konkrétan: nem kell mennem. 4-5 napig sem! Szűztea kapszulát szedek,hogy segítsen. A céklát szabad savanyúságként is enni? Azt édesítővel, de ecettel kell csinálni és az ecet az tilos.
2577. asparagus (válaszként erre: 2575. - 75erika)
2013. márc. 28. 17:57

Akartam erre is írni, csak lemaradt.

Naszóval ezt az utat többen jártuk régebben is, nálam a cékla segített és a káposztafélék, karalábé, karfiol, bármilyen formában és nagy adagban.

2576. Kivi24 (válaszként erre: 2575. - 75erika)
2013. márc. 28. 15:32
Szia! Szerintem próbálj meg többet inni! Nekem természetgyógyász javasolta, hogy igyak többet és egyek zabkását,( és pluszban még több folyadék), illetve, azt mondta, hogyha nagyon kemény, és nem akar megindulni, akkor le kell reszelni egy nagyon savanyú almát, és azt enni. hozzáteszem, hgoy ő is regenorozik, tudja, hogy mi a helyzet a gyümölcsökkel. én az almás verziót nem alkalmaztam, de a több folyadék nálam javulást okozott.
2575. 75erika
2013. márc. 28. 07:48

Másik próblémámra is adjatok választ légyszi !!!

A székletürítés... mésnak is van ilyen jellegű problémája vagy csak nekem ? Megy minden nap a dolog csak iszonyatos fájdalmak közt, mert szerintem kemény a dolog ... (bocsánat, de csak így tudom leírni) Mi lenne a megoldás ? Több víz, zöldség???

Írjatok, írjatok !!!

2574. Tiea
2013. márc. 28. 06:29

Látom mindenkinél megy a fogyás is :)

Had osszak meg veletek egy zámomra öröm hírt:)

Mérlegeltem fél üveg reg-enor elfogyasztása után, és nem hittem a szememnek :)

- 4 kiló

Remélem nem is áll meg:)

Szép napot mindenkinek!!!!

2573. asparagus (válaszként erre: 2572. - Wilmus)
2013. márc. 27. 23:02
Nem szabad türelmetlennek lenni, mert még nagyon kicsi ideje iszod. Csináld tovább szorgalommal, a kezdeti sikernek meg örülj, hiszen azt jelzi, hogy a szervezeted jól reagál a méregtelenítésre.
2572. Wilmus
2013. márc. 27. 22:22

Sziasztok!!!!

Még szerencse, hogy elolvastam a mai hozzászólásaitokat, mert én is kezdem elkeseredni!!! Sajnos megállt a fogyásom!!! kb. 11.napja iszom, eddig lement 4.5kg. most viszont megálltam, pedig nagyon szigorúan tartom a diétát de valahogy erről a mostani súlyomról nem tudok elmozdulni!!!!

2571. asparagus (válaszként erre: 2568. - 75erika)
2013. márc. 27. 18:05

Igen, lehetséges.

Teljesen természetes, hogy akár 2-3hétre is leáll a folyamat, legalábbis látszólag, ami nem jelenti azt, hogy a szervezetedben nem megy végbe változás. Nekem éppen egy ilyen szünetben állt be a vérnyomásom a normál értékre, pedig 16 éves korom óta szedtem vérnyomáscsökkentőt. Azóta is rendben van, pedig a szigorúan vett kúrát már karácsony óta nem csinálom.

2570. asparagus (válaszként erre: 2566. - Diildike)
2013. márc. 27. 18:02
Teljesen biztosan csinálhatod a kúrát, semmi veszélye, sőt! Éppenhogy segít abban, hogy ne alakuljanak ki újabb köveid. Akinek egyszer volt, az hajlamos a kiújulásra. Ha kételkedsz, akkor érdemes felhívnod a feltalálót, hogy megnyugtasson.
2569. asparagus (válaszként erre: 2567. - Wilmus)
2013. márc. 27. 18:00
Nem mérted meg magad a kúra kezdetekor, mármint centire? Érdemes. Sokszor a súlyod nem is csökken, csak a centik!
2568. 75erika
2013. márc. 27. 12:18

Sziasztok !!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek ! Másfél hónapja iszom a Reg-enort és minden szabályt betartok. Az első hónapban lement 4 kg, azóta áll a dolog... Ez lehetséges? Majd újból beindul a fogyás ? Ettől függetlenül nagyon jó a közérzetem és sokkal "könnyebbnek" érzem magam ! A másik nagy problémám viszont a székletürítés... na szóval az elég fájdalmas... lehet kevés a folyadék ? Több zöldséget kellene ennem ??? Szerintetek?? Köszönöm előre is !

2567. Wilmus (válaszként erre: 2566. - Diildike)
2013. márc. 27. 08:08

Szia!!!

Nem tudom pontosan, de mintha úgy olvastam volna, hogy igen csinálhatja, de azért még jobban utánanézek nem akarok hülyeséget írni!!!! Én 10 napja iszom és lement eddig 4.5kg.!!!!!!!!! Én sem érzem igazán, csak mintha egy picit kissebb lenne a pocim!!!!! azaz az nem poci, hanem hordóhas, de mintha ment volna le belőle!!!!!

2566. diildike
2013. márc. 25. 18:06

Sziasztok Lányok!

De örülök, hogy Rátok találtam! Tudna valaki segíteni nekem? Két hete iszom a "löttyöt", -2 kg, de ezt csak a mérleg mutatja, én nem érzem. Nem is csak ezért csinálom. Főleg méregtelenítésnek szánom. A kérdésem: Csinálhatja az is akinek már volt epe műtétje? Én tavaly minden előzetes jel nélkül rosszul lettem és hamarosan egy zacskó kővel lettem könnyebb. Van így közületek más is?

2565. asparagus (válaszként erre: 2495. - Asparagus)
2013. márc. 23. 07:20
Sziasztok, ez az én citromdzsem receptem, jó étvágyat hozzá! :))
2564. asparagus (válaszként erre: 2560. - Wilmus)
2013. márc. 22. 19:37
Nézzenek oda, ez már valami!! Csak így tovább! Ugye, nem is olyan nehéz, ha lefelé megy a mérleg mutatója ;))
2563. Kivi24 (válaszként erre: 2562. - Wilmus)
2013. márc. 22. 17:24
Küldtem üzit!
2562. Wilmus (válaszként erre: 2561. - Kivi24)
2013. márc. 22. 17:08

Szia!!!

Nekem pont az édességgel vannak problémáim. Bár egyenlőre nem kívánom az édességet, de ki tudja!!! Szeretnélek megkérni, hogy el tudnád nekem küldeni a citromlekvár receptet. Csak ha esetleg kísértésbe esnék????

2561. Kivi24
2013. márc. 22. 16:17
Sziasztok! Régen jártam erre...:) 11 hét alatt lement 8kiló, és sok sok centi! Még másfél üvegem van, remélem néhány kilótól megszabadulok! Kitartást, aki az elején van, megéri! Lesznek, és vannak nehéz időszakok, de akkor kérdezni kell, ki mit csinált hasonló helyzetben! Nekem sokat segített, hogyha itt kérdeztem, mert megoldottuk! Egyébként talán már egy hónapja, hogy rámtört a lekvárehetnék, és megcsináltam a citromlekvárt,amit itt javasoltak. egy héten keresztül mindig bele-belenyaltam, azóta meg semmi...szinte nem is kívánom az édeset! Át kellett lendülnöm, és ez egy tökéletes megoldás volt! Szóval hajrá!!:D
2560. Wilmus (válaszként erre: 2559. - Asparagus)
2013. márc. 22. 15:22
Köszönöm igyekszem!!! Rajtam nem fog múlni!!! Köszi a bíztatást!!!!! Ma már egy kicsi változást érzek, meg ma ráálta a mérlegre, és ma a 6.nap és lement három kiló!!!!!::---)))))
2559. asparagus (válaszként erre: 2558. - Wilmus)
2013. márc. 22. 10:32

Na, látod, ügyes vagy, csak így tovább!

Ne legyenek fenntartásaid, mert ha pontosan betartod az étrendet, és nincs komolyabb betegséged, akkor már most nézheted az egykéthárom számmal kisebb ruhákat ;))

2558. Wilmus (válaszként erre: 2555. - Asparagus)
2013. márc. 22. 06:45

Szia!!!

Eddig nem bírtam, ki!!! Ma ötödik napja csinálom a kúrát és azóta nem ettem semmi édességet!!!!!Ez már haladás nem???? remélem tovább is fogom tudni csinálni!!!!!!! Lehet, hogy tényleg használ ez a regenor?? az az igazság, hogy fenntartásaim voltak vele kapcsolatban, de gondoltam egy próbát megér!!!!

2557. Tiea
2013. márc. 21. 19:20

Sziasztok!

Kedd óta csinálom és a puffadás teljesen elmúlt, sőőőőt az arcomon látszi állítólag, hogy változom, a kollégáim szerint.

Azt mondták, ma ,mikor kérdeztem hogy miért mit látnak , azt látjuk, hogy van állad :D

Szerintem ez jó kezdet :)

2556. asparagus (válaszként erre: 2550. - Cserfacsillag)
2013. márc. 21. 06:40

Szia! A szervezeted átállítása időbe telik. Kinél hamarabb, kinél később következik be attól függően, hogy az étrendnek mennyi dolga van az emésztéseddel. Ha ez az idő eljött és az étrendet precízen betartod, akkor biztonsággal számíthatsz a jó eredményekre. Nem csak a fogyás a jó eredmény, hanem a puffadás megszűnése, a vérnyomás normalizálódása, a fogínyvérzés megszűnése, allergia, gombás betegségek megszűnése és hosszan sorolhatnám, mert sokan sokfélék vagyunk, mindenkinek más (volt) a problémája.

A fogyás csak egy mellékhatás, aminek persze mindannyian örülünk, de a cél az emésztés rendbetétele.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook