Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
uppsz, ez egy tojás akart lenni :)))
Kellemes Húsvétot Mindenkinek!
. ... ..,............ . ...................
. .
. ............ ,7rUP@ZZB8vj7L: .. ...........
. .......... .i57J:uY. .Uu:i:0LL. . . ... ....
. ... . . .L2i,,:k: . ,q7 i;UJ. . .......
. .. . . rki . uO . . JO: .i:B7 . . . ..
. ... . :u:::v,@BP: ... .1@B@iu.:iO: ... ...
. .. . i7:U0j,L5 :Z7 uPi iB7iPEJYU; ....
. ... 1FULr. .E...,Su . .Gu,i:i:F ,7SX@j . ...
. .. BZ:. .S.,.: .vB;:@r : i:.r8 .v@8 . ..
. . P. Xr ,:77rrM ,MJJY::, uS Yq ...
. PJ ,. uBi71UL7: qGMZ :jOukqiiM. iLjOLGL ..
. .Eiuv1u05@Y:,. vu .ki .:iuB@XLJ,,..k ..
. E7 . :..ur . jP. i:E: O7 :; ,.kJ ..
. .Bk .,i,F, . 12 7.i::Mi . . uv,i., :@O .
. i:r7 .:..E 7E,:. ::..M. MY, ...P i, .
. uF7BZruivG. . iO., i.r:i.7M. @viLu7@8,Zi .
. kSB5,i777@qEBSu@@jNPBNkBMOk@@P8O0SBqFqXvZ@vB: .
. M8. j,....:q 8:;ii,;@ 272i .
. E: . ir :. :E. Oi ..i 7N . S@: .
. 7: .:@r,:i .iZ: G:,i: ,qi :. . @: .
. .u .ir2XL8E:uuYv:;Nr ..Or.viMuFL@ui 1 .
. 7Y25ri.. :U. .,iL7@B.B@r7u7:, J1i2OFL. jr ..
. OJ .::,, iX. .@:@j 8L,.,YqqPuS ..
. . :G,.. :.. rX 1jir17 LO::.i , uO: ...
. . L@5Pv:i...iS. 2L ...5P. ,@: . .irrU: ..
, .. :i,77j5ui:7Y 5r,,,:. rP: Oi.YLPuJv@: . ...
. .. :; .:rvrjB@:.,::,..::0@Guuii. .L, ....
. ... .7i .75: :..:,,7k. .vv .....
. .... . :7i. :0v., ,iU1 ,7u, . . ....
. ....... :ir::. rj7 7ur ,:i7r: .........
. .......... .,i7;77;:v@@B7:7LY:: ............
,
A szűzteakapszula a tilos, mert kihajtja a zsírt belőled, mielőtt hasznossá tenné magát!!
A cékla citrommal savanyítva sokkal finomabb, és mint ahogy itt tanultam, ha egy darab tormát is teszel bele, sokáig eláll, nem romlik meg.
Akartam erre is írni, csak lemaradt.
Naszóval ezt az utat többen jártuk régebben is, nálam a cékla segített és a káposztafélék, karalábé, karfiol, bármilyen formában és nagy adagban.
Másik próblémámra is adjatok választ légyszi !!!
A székletürítés... mésnak is van ilyen jellegű problémája vagy csak nekem ? Megy minden nap a dolog csak iszonyatos fájdalmak közt, mert szerintem kemény a dolog ... (bocsánat, de csak így tudom leírni) Mi lenne a megoldás ? Több víz, zöldség???
Írjatok, írjatok !!!
Látom mindenkinél megy a fogyás is :)
Had osszak meg veletek egy zámomra öröm hírt:)
Mérlegeltem fél üveg reg-enor elfogyasztása után, és nem hittem a szememnek :)
- 4 kiló
Remélem nem is áll meg:)
Szép napot mindenkinek!!!!
Sziasztok!!!!
Még szerencse, hogy elolvastam a mai hozzászólásaitokat, mert én is kezdem elkeseredni!!! Sajnos megállt a fogyásom!!! kb. 11.napja iszom, eddig lement 4.5kg. most viszont megálltam, pedig nagyon szigorúan tartom a diétát de valahogy erről a mostani súlyomról nem tudok elmozdulni!!!!
Igen, lehetséges.
Teljesen természetes, hogy akár 2-3hétre is leáll a folyamat, legalábbis látszólag, ami nem jelenti azt, hogy a szervezetedben nem megy végbe változás. Nekem éppen egy ilyen szünetben állt be a vérnyomásom a normál értékre, pedig 16 éves korom óta szedtem vérnyomáscsökkentőt. Azóta is rendben van, pedig a szigorúan vett kúrát már karácsony óta nem csinálom.
Sziasztok !!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek ! Másfél hónapja iszom a Reg-enort és minden szabályt betartok. Az első hónapban lement 4 kg, azóta áll a dolog... Ez lehetséges? Majd újból beindul a fogyás ? Ettől függetlenül nagyon jó a közérzetem és sokkal "könnyebbnek" érzem magam ! A másik nagy problémám viszont a székletürítés... na szóval az elég fájdalmas... lehet kevés a folyadék ? Több zöldséget kellene ennem ??? Szerintetek?? Köszönöm előre is !
Szia!!!
Nem tudom pontosan, de mintha úgy olvastam volna, hogy igen csinálhatja, de azért még jobban utánanézek nem akarok hülyeséget írni!!!! Én 10 napja iszom és lement eddig 4.5kg.!!!!!!!!! Én sem érzem igazán, csak mintha egy picit kissebb lenne a pocim!!!!! azaz az nem poci, hanem hordóhas, de mintha ment volna le belőle!!!!!
Sziasztok Lányok!
De örülök, hogy Rátok találtam! Tudna valaki segíteni nekem? Két hete iszom a "löttyöt", -2 kg, de ezt csak a mérleg mutatja, én nem érzem. Nem is csak ezért csinálom. Főleg méregtelenítésnek szánom. A kérdésem: Csinálhatja az is akinek már volt epe műtétje? Én tavaly minden előzetes jel nélkül rosszul lettem és hamarosan egy zacskó kővel lettem könnyebb. Van így közületek más is?
Szia!!!
Nekem pont az édességgel vannak problémáim. Bár egyenlőre nem kívánom az édességet, de ki tudja!!! Szeretnélek megkérni, hogy el tudnád nekem küldeni a citromlekvár receptet. Csak ha esetleg kísértésbe esnék????
Na, látod, ügyes vagy, csak így tovább!
Ne legyenek fenntartásaid, mert ha pontosan betartod az étrendet, és nincs komolyabb betegséged, akkor már most nézheted az egykéthárom számmal kisebb ruhákat ;))
Szia!!!
Eddig nem bírtam, ki!!! Ma ötödik napja csinálom a kúrát és azóta nem ettem semmi édességet!!!!!Ez már haladás nem???? remélem tovább is fogom tudni csinálni!!!!!!! Lehet, hogy tényleg használ ez a regenor?? az az igazság, hogy fenntartásaim voltak vele kapcsolatban, de gondoltam egy próbát megér!!!!
Sziasztok!
Kedd óta csinálom és a puffadás teljesen elmúlt, sőőőőt az arcomon látszi állítólag, hogy változom, a kollégáim szerint.
Azt mondták, ma ,mikor kérdeztem hogy miért mit látnak , azt látjuk, hogy van állad :D
Szerintem ez jó kezdet :)
Szia! A szervezeted átállítása időbe telik. Kinél hamarabb, kinél később következik be attól függően, hogy az étrendnek mennyi dolga van az emésztéseddel. Ha ez az idő eljött és az étrendet precízen betartod, akkor biztonsággal számíthatsz a jó eredményekre. Nem csak a fogyás a jó eredmény, hanem a puffadás megszűnése, a vérnyomás normalizálódása, a fogínyvérzés megszűnése, allergia, gombás betegségek megszűnése és hosszan sorolhatnám, mert sokan sokfélék vagyunk, mindenkinek más (volt) a problémája.
A fogyás csak egy mellékhatás, aminek persze mindannyian örülünk, de a cél az emésztés rendbetétele.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása