Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Szia! Mivel sok zsírt eszünk, ezért lassabban éhezünk meg, tehát relatíve kevesebbet eszünk, de többnyire mást, mint eddig.
Neked is azt tudom javasolni, hogy olvasd végig a fórumot, olyan, mint egy tananyag ;))
Az én tapasztalatom nem is tapasztalat, csak következtetés... már ami az általa bekövetkezett fogyást illeti.
Sok mindent hallottam a Reg-enorról és elhatároztam, hogy veszek és végig csinálom. Megvettem az első adagot és meglepetésként ért amit a dobozban lévő ismertetőn találtam. Tudniillik, pont azt a táplálkozási rendet tartja fontosnak a Reg-enor alkotója, amit én már évek óta kikísérleteztem magamnak és 40 kilót sikeresen le is adtam. A meglévő 10-15 kg feleslegem meg csak a "bánat-falatozás"-aimnak köszönhetem, némi túlevésnek.
Tehát számomra úgy tűnt, hogy enélkül a kiadás nélkül is (amit a szer megvásárlása jelent) remekül működik a módszer. Ám mivel már úgy is megvettem, hát elkezdtem szedni. Nem kellett volna. Sajnos a súlyom nem változott, de az emésztésem rendesen felborította.
Sziasztok!
Lassan vége lesz a kúrámnak! :) Aki már befejzte, mennyire, s mit tart meg,azért, hogy ne hízzon el? pl: mennyiszer eszik tejterméket, gyümit stb.
Szia!
Nekem nagyon bejött a zabkása reggelire, zabpehely, édesítő, víz, fahéj...majdnem olyan, mit a tejbegríz! :) Sok sikert!
Szia!
Ha végigolvasod a fórumot, minden kérdésedre megtalálod a választ.
Kissé időigényes ugyan, de megéri, sokan innen tanultuk meg. Sok sikert!
Sziasztok!
Én most szeretnék elkezdeni egy Reg-enor kúrát , és olyan tapastalati segítségte lenne szükségem, hogy miket esztek... Reggeli, ebéd, vacsora.
Ebédre a rántott hús-rízselt (Menza kaja) tudom bagyjából megoldani, reggelire+vacsorára nagyjából bármit.
A leírásom megvan, hogy miket nem lehet enni, inkább az érdekelne, hogy Ti miket esztek és számotokra mennyire hatásos a kúra?
A bizalmatokat és a rám fordított ídőt előre is köszönöm! :-)
Lányok, el kell fogadni, hogy mindenki szervezete és egészségi állapota más és más.
Aki problémásabb, annál nehezebben indul be a folyamat, de beindul!
Az is természetes, hogy a fogyás időnként meg-meg áll, mert olyankor máshol dolgozik a Reg-Enor, nem a zsírral van elfoglalva.
Legyetek türelemmel és tartsátok be a szabályokat, az eredmény nem marad el!
Természetesen, ha komoly panaszok jelentkeznek, vagy hónapokig nem történik semmi, akkor annak a hátterét ki kell deríteni és fel kell hívni a feltalálót, aki mindig felveszi a telefont és készségesen segít.
Sok sikert! :)
Szia!
Én 7 hete csinálom és nálam is csak 3,5 kg ment le. A többiek sokkal nagyobb sikerekről számolnak be. Én is betartok mindent, de nem megy gyorsabban. Egy kicsit én is elkeseredtem, de kitartok.
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot,és bíztatást kérni tőletek! még új vagyok..pénteken(04.05) kezdtem a Reg-enor szedését. Mindent szígoruan betartok!!!Ma ráálltam a mérlegre,és 0,7 kg HÍZTAM!!!! Kicsit el vagyok keseredve! Volt valaki ilyen helyzetben?
A másik amit szeretnék kérdezni....Kúra alatt lehet fájdalomcsillapítót szedni? ( Algoflex fejfájás ellen)
Kedves Sorstársak!
Én lassan egy hónapja kezdtem a "műsort" kb. 2,5 kg ment le. Sokféle diéta után szeretnék a túlsúlyomtól végleg megszabadulni. Mozogni is kellene, de a gerincsérvem miatt egyelőre nem merek. Melyikötök mennyit tudott fogyni mozgás nélkül? Más: A Testkontrollnál azt mondják, hogy a társítás is fontos, hogy mit-mivel eszünk. Zöldséget szénhidráttal (nálunk rizzsel, vagy kenyérrel, húst zöldséggel. A Regenor mellett ez sem érdekes? Jó lenne egy okos válasz.
Szia!
Én is azt hittem, hogy függő vagyok. Másfél hónapja kezdtem el a kúrát. Azelőtt mindennapos volt a tejtermék az édesség, rengeteg tészta és kevés húst ettem. Azóta viszont még csak kísértésbe sem estem. Pedig húsvétkor legalább 4 féle fincsi sütit sütöttem. Szerintem a legnagyobb győzelem önmagunk legyőzése. Nekem ez eddig sikerült és hidd el Neked is fog. Magabiztosabb lettem. De ez lehet, hogy csak az én tapasztalatom. Mondják el a többiek is a véleményüket.
Óhh...mi csupa szénhidrát és tejtermék függőt ismertünk, ma már nincs belőlük már egy sem :))
Sok sikert!
Sziasztok!
Csatlakoznék ha lehet. Még be kell szereznem a lötyit. Van valakinek jó (olcsó) forrása?
Visszajáró leszk szerintem. Jónak tartoma tapasztalatok megosztását.
Esetemben érdekes lesz a diéta.
Szénhidrát és tejtermék függő vagyok :D
Ella
Sziasztok !
Szerintetek a toast kenyér jó? Ebben elbizonytalanodtam !
Sziasztok !
Én bevallom derakasan, kicsit megrogytam a sok finomság láttán...Sonkatekercset nem tudtam kihagyni, de most változatlan lelekesedéssel folytatom !
Sziasztok!
Ki-hogy bírta az ünnepi eszem-iszom dínom-dánomot?
Nekem kivételesen a sütikkel gyűlt meg a bajom. Kibírtam, de nagyon nehéz volt:( Viszont jó zsíros sonkákat lehetett enni:)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása