Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

2555. asparagus (válaszként erre: 2554. - Wilmus)
2013. márc. 21. 06:36

Szia!

Ha nem bírod ki, hogy ne egyél édességet, akkor ez a kúra sem fog segíteni!

2554. Wilmus
2013. márc. 20. 10:47

Sziasztok!!!

Én még új vagyok itt. Szeretnék tanácsot kérni Regenorral kapcsolatban. Vasárnap kezdtem el inni, naponta 3x10ml.-t mert már ezt tartom az utolsó fogyási esélyemnek. Már rengeteg dolgot kiprobáltam, de sajnos egyik sem használt igazán. Négy évvel ezelőtt 85kg voltam. Már akkor sem voltam elégedett magammal. Kaptam egyik kedves kolléganőmtől egy gyógyszert amit azóta be is tiltottak. Attól 3hónap alatt 25kg-tól sikerült megszabadulnom.Utánna jött a baba, aki most két és fél éves. Szülés után 78kg voltam. Azóta 95nél tartok. Enni nem eszem sokat. csak édességet, de egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne egyek!!!!!!!! A regenor használ ilyen esetben????

2553. gandyy
2013. márc. 19. 06:57

A kúra előtt nem reggeliztem, sőt összevissza kajáltam. Nekem is nagyon furcsa volt reggelizni, ebédelni és vacsorázni.

Amikor először csináltam a kúrát (16 hétig), akkor a 3. héten lefogytam 1,5 kilót, aztán a 8 hétig semmi. El is voltam keseredve. Utána viszont elindult a fogyás. A 16. hét végére -8,5 kilóval voltam kevesebb. Mindezt úgy, hogy nem ittam a Regenort (anyagi okai voltak), csak a diétát tartottam. Aztán a kúra befejeztével ettem mindenfélét. Visszajött 2-2,5 kiló, de nem is ez volt a fő gond, hanem az, hogy nem éreztem jól "belül" magam. Ezért újrakezdtem, és amikor 2 hónap alatt 5 kiló lement, akkor kicsit könnyítettem. Eszek néha tiltott ételeket, de egy nap, csak egy félét. Ez bevált, könynedén tudom tartani a súlyomat és közben jól is érzem magam.

2552. greczineerzsi (válaszként erre: 2548. - Felady)
2013. márc. 18. 22:30
Szivesen küldök ha megírod privátban mennyiért vetted ,és garantáltan eredeti!!Erzsi
2013. márc. 18. 12:26
Én is ma kezdtem el a kúrát. Elég nehézkes, mert én soha nem szoktam reggelizni. Szerintetek ki lehet hagyni a reggelit?
2550. cserfacsillag (válaszként erre: 2547. - Mézesdelfin)
2013. márc. 18. 08:45

Szia! Ebben a cipőben járok én is. Ha nem is híztam, de fogyni sem fogytam. Én sem eszem semmi tiltott dolgot, mert úgy vagyok vele, hogy saját magamat miért is csapnám be? Kicsit lelombozó, hogy nem fogyok, de már csak azért sem !!! adom fel.

Szép hetet mindeninek!

2549. greczineerzsi (válaszként erre: 2548. - Felady)
2013. márc. 17. 20:27
Én már túl vagyok egy kúrán,biztos,hogy jól választottál csak kell egy kis kitartás és szigorúan be kell tartani az előírást.
2548. felady
2013. márc. 17. 18:06
Sziasztok ! Én holnap kezdem, remélem jól választottam. Minden esetre méregtelenítésre biztosan jó lesz és talán fogyásra is... kérlek Benneteket, aki tud olcsóbb beszerzési forrást írja meg priviben, mert nem 1-2 üveg kell-és az úgy már húzós lesz a pénztárcámnak. Előre is köszi a segítséget. Mindenkinek kellemes átalakulást kívánok: Zsóka
2013. márc. 17. 07:38
Sziasztok! Pont 1 hete kezdtem a kúrát, az eredmeny +1 kg és a hasam is nagyobb lett! El vagyok keseredve és dühös vagyok mert becsületesen betartottam mindent sőt tésztát, süteményt (a receptben találhatók közül) nem ettem, csak néha pirított rozs kenyeret. A többi zöldség és hús, barna rizs vagy köles, sok-sok nyers zöldség no meg libazsír. Az a baj, hogy akkor kitartó az ember, ha valami működni látszik az motivál. Így viszont... Pedíg jó volt, nem éheztem, nem is ettem túl sokat. Tapasztalt valaki ilyet? Ha csak stagnálna de hízni? :(
2546. Moncsicsiii40 (válaszként erre: 2544. - Izisz44)
2013. márc. 16. 21:25
Szia! Nekem is volt ilyen panaszom. Epeköve van/volt és szerintem már a májam is fájt. Pár hét után teljesen elmúlt. Már mindent tudok enni és semmim se fáj.
2545. Tiea (válaszként erre: 2544. - Izisz44)
2013. márc. 16. 15:07

Szia!

Nem lehet ,hogy epe köved van??? Azt piszkálhatja.

2544. izisz44
2013. márc. 14. 11:30

Sziasztok!Szeretném megkérdezni tőletek, hogy mi lehet az ok,hogy az utóbbi pár napban érzem,hogy fájdogál a jobb borda alatt valami, vagyis valami ott nagyon nem okés. Pedig szerintem nem ettem semmi olyant amit nem szabad. Talán a párolt karfiol és brokkoli a ludas??vagy mi lehet. Tejtermék,tészta,cukor semmi ilyen nincs, akkor???

vagy talán a kávé?de azt is csak forrázosat keveset,és pici xilit cukorral. Nem tudom mi lehet a gond, de most azt hiszem léböjt kúra lesz a hétvégén.

Mindenkinek jó pihenést, jó kedvet, a rossz idő ellenére is.

2543. Kivi24 (válaszként erre: 2542. - Bizakodó46)
2013. márc. 13. 07:22
Én néha használtam Norbis kenyeret, ugyanúgy megpirítva, mint a hagyományost. Ja, és rizsszemtésztából csináltam egyszer rizsfelfújtat. Remélem nem ártottam vele saját magamnak....de ha igen, akkor is ez van :)
2013. márc. 12. 19:33

Sziasztok! Most olvasgattam át alaposabban a net-en található regenoros recept gyűjteményt és étrend mintát, de több helyen is olvasok benne gombát, valamint tésztát. Bolti felvágottat, parizert, virslit. Ezek nem tiltott dolgok?

Teljes kiőrlésű lisztből készült tésztát lehet használni, mondjuk 2-3 hetente 1 alkalommal?, vagy csak rizslisztből készült tészta lehet. Mi van a Norbi Update kenyérrel és tésztával?

Köszönöm!

2541. asparagus (válaszként erre: 2540. - Bizakodó46)
2013. márc. 12. 13:39

Ha egyáltalán lefelé ment a mérleg, az már jó jel!!!

A többi majd alakul annak függvényében, mennyire tartod be a szabályokat.

Nem, sajnos alkoholt egyáltalán nem lehet, tele van cukorral és élesztővel, főleg a sör :((

Hogy legolcsóbban-e, azt nem tudom, de neked is írtam üzenetet.

2013. márc. 12. 13:13

Sziasztok!Én febr.19-én kezdtem a kúrát, tehát 3 hete, de még csak 1,5 kg ment. Lehet, hogy ez a továbbiakban töb lesz, mint heti 0,5 kg? Eléggé elkeseredtem ma reggel, amikor ráálltam a mérlegre. Én csak heti 1-szer mérem magam.

Kérdezni szeretném, hogy mivel tilos az alkohol, így főzéshez,sütéshez sem lehet használni egyáltalán? Pl: sült csirke combok 0,5-1 dl száraz fehér borral, zöldségekkel sütve, vagy csirkecombok 1 dl sörrel meglocsolva?

Engem is érdekelne, hogy hol lehet a legolcsóbban beszerezni a Reg-enort.

Köszönöm!

2539. korte80 (válaszként erre: 2537. - Asparagus)
2013. márc. 12. 08:48
Szia! Nekem is el tudnád küldeni? Köszönöm
2538. strigis (válaszként erre: 2537. - Asparagus)
2013. márc. 11. 22:41

Szia!

Nekem is elküldenéd priviben?

2537. asparagus (válaszként erre: 2536. - Messi58)
2013. márc. 11. 22:25
Szia! Írtam üzenetet.
2536. messi58
2013. márc. 11. 22:05

Sziasztok !

Mostanában folyamatosan olvasom a hozzászólásaitokat.Mivel már vagy 30 éve küzdök a túlsúlyommal elhatároztam, hogy elkezdem a REGENOR kúrát.Már szinte mindent elolvastam ami az interneten elolvasható ebben a témában. A pozitív tapasztalataitok megerősítettek, hogy ezt én is végig fogom csinálni.Én is azt szeretném megtudni, hogy honnan tudok a legolcsóbban hiteles eredetű REGENOR-t rendelni ?

2013. márc. 11. 20:51

Sziasztok! Ma kezdtem az 5. hetet és -7kg..ha nekem is valaki azt mondja ez előtt, hogy zsírt meg szalonnát fogok enni, kinevetem. És a közérzetem is sokkal jobb:)

Hétvégén nyúlhús leves volt, meg nyúlpaprikás nokedlival (rizslisztből), uborka salival, Én párolt brokkolit, meg párolt karfiolt ettem hozzá, simán uborkával. Egyre könnyebb úgy főznöm, hogy csak 1 félét csináljak. És még élvezem is. Holnap bableves lesz, a család kap hozzá bögrés-mákost. Én meg sült húsit.

Élvezem, hogy jókat eszek (zsírt!!!) és még fogyok is. És centiben sokkal több látszik. És káposztát is birok már enni (az epém miatt).

Kitartást mindenkinek!

2534. árszika
2013. márc. 11. 14:45
Sziasztok! Szombaton kezdtem el a reg-enor szedését, ma megmértem magam, de mé semmi változás:) üdv Nektek
2533. asparagus (válaszként erre: 2532. - Mézesdelfin)
2013. márc. 11. 06:31
Ez a beszéd! Sok sikert! :))
2532. mézesdelfin (válaszként erre: 2530. - Asparagus)
2013. márc. 10. 22:51
Köszönöm asparagus! Azóta még jobban beleástam magam a szakirodalomba és elbattyogtam zsírért meg szalonnáért a henteshez. Ilyen nem volt évek óta a hűtőmben :)Teljesen más az étkezési kultúrám de mégsem jó ha mindíg visszajönnek a fölös kilók, szóval meggyőzhető vagyok, csak értenem is kell mit csinálok. Holnap elkezdem! És kész! :)
2531. Kivi24
2013. márc. 10. 19:12

Sziasztok! Két hétig nem fogytam kilóban semmit, viszont centiben karcsúsodtam. Most, 9 hét után -7 kilónál járok, és sok sok centi mínusz. Igyekeztem nem elkeseredni, másoknál is olvastam, hogy ugyanezt tapasztalták. A kúra felénél már túl vagyok, de rengeteg elismerő szót kapok, szóval megérte az erőfeszítést. nem mintha olyan nehéz lenne sült szalonnát enni :D Szóval kitartást mindenkinek, aki most kezdi főleg, de tényleg eltökéltség kérdése az egész.

A tejtermékek nem hiányoznak, inkább a gyümölcsök, főleg az alma. de mire vége a kúrának jön az eper, egyenesen a kertünkből, és elég kitartást ad továbbra is! :)

2530. asparagus (válaszként erre: 2530. - Mézesdelfin)
2013. márc. 10. 09:04

Szia!

Zabtejet és rizstejet nyugodtan fogyaszthatsz, hol olvastad, hogy nem? Persze, ha tartalmaz oljaat, akkor nem, de ez rá van írva.

Ha félsz a szalonnától és a kolbásztól, akkor ez a kúra nem biztos, hogy neked való! Hiszen ennek az étrendnek éppen az a lényege, hogy zsírt együnk, hogy dolgozzon az epénk. Így természetesen nem lehet olajban párolt ételeket enni, hiszen éppen az olajtól blokkolt le az emésztőrendszerünk, ez az oka, hogy felrakódtak ránk a kilók. A tej és a tejtermék pedig az erjedés miatt tiltott, ha ezeket is eszed, akkor teljesen feleslegesen csinálod a kúrát, kidobott pénz, amit ráfordítasz.

Vagy betartod a szabályokat és garantáltan lesz eredmény, vagy nem tartod be és csalódott leszel.

Te döntesz.

2529. asparagus (válaszként erre: 2528. - Zsugota)
2013. márc. 7. 20:28
írtam üzenetet
2528. zsugota
2013. márc. 7. 19:51

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy honnan lehet hitelesen és legolcsóbban a REgenort beszerezni?

A választ előre is köszönöm :)

2013. márc. 7. 18:54

Sziasztok!

Ugyebár 4. hete szedem a Regenort. 1 hete észrevettem, hogy sokkal ritkábban vagyok éhes és sokkal kevesebbet is eszek. Viszont a kezdeti gyors "anyagcserém" is leállt. Normális ez szerintetek? Csak az elején hajt meg a lötyi? A fogyás viszont centiben(látványra) sokkal jobb, mint amit a mérleg mutat:)

2526. Timesz35
2013. márc. 7. 12:11

Én 3 üveg Regenorig napi 1000-1200 kcal ettem .

Mennyiségre nem volt sok,mer ugye bár napi 3-szor 2 dkg zsírt enni az sok kcalória volt..

Pontosan 184 kcal/2dkg zsír.

Nem is fogytam egy dekát sem.

Most 2 és fél hete napi 500-800 kcal között étkezem,

ami napi egyszeri bőséges evést jelent ekkor eszem meg 2 dkg zsírt.

Így már beindult a fogyásom!

Nem azért írtam,hogy bárki is kövesse az én példámat,mert ez egyáltalán nem helyes táplálkozási mód.

De amit nem eszem meg attól nem hízom!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook