Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
most olvastam egy érdekes cikket a Hummel Zoltán oldaláról:
nagyon érdekes.. szinte ugyanazt mondja, mint a Sigi.. hogy zsír és zsír kell a puffadásmentes emésztéshez, az alacsony koleszterinszinthez és a fogyáshoz... :-)
Gratulálok!!!!
Persze, folytathatod, ezt a feltaláló is több helyen említi.
Én nem fogytam, de nem is volt súlyfeleslegem. (Colitis kirobbanásakor már soványra fogytam, ezért féltem, hogy fogyok ettől is, nem úgy lett)
Hogy mire jó a Reg-Enor szerintem?
- rendberakja a bélflórát (a candidát visszaszorítja, így aki emiatt volt túlsúlyos, azt fogyasztja, aki pedig emiatt volt sovány, az utána - Sigi szerint - normalizálja)
- a zsírrétegbe elraktározodott méreganyagokat kitisztítja
Viszont jön a nyár... és hát nekem szeptember 6-án járna le a colitis ulcerosa miatt ajánlott 6 hónap Reg-Enor. Van még 2 üveggel, azaz még 1 hónapra való. Akkor lesz 4 hónap kereken. A vérképem jó, közérzetem is... a gyümölcsökről pedig nem tudok lemondani egész nyáron...a kertben ott a folytonérő eper, a fákon a sárga és őszibarack, meggy, cseresznye, jön a dinnyeszezon stb...
A kérdés az: elég ez a 4 hónap? muszáj lenne végigcsinálni a maradék 2 hónapot? Mit vesztenék, ha abbahagynám?
Nem fogyni akarás miatt kezdem el, és nem is változott a súlyom. A bélflóra helyreállítása volt a cél. Vajon elértem? számítana az a plussz 2 hónap?
Kinek van valami tapasztalata?
2,5 hónap Reg-Enor után is voltam laborban. Hogy mit csinált? Semmi rosszat! leíok néhány adatot (az utolsó eredmény a regenoros, az első a májtisztítások elötti, azaz egy éves):
MON%(≤8): 12,2 - 9,5 - 9,1 - 13,4 - 9,6 - 8,4 - 6,7
Reticulocyta(5-15/1000vv): 3,9 - 4,8 - 4,6 - 4,4 - 4,4 - 7
Bilirubin,direkt (≤6umol/l): 11,1 - 7,1 - 7,3 - 8,3 - 8,3 - 7,8 - 8,1 - 6
A vizelet pH 7, tehát a húsos-zsíros diéta nem savasította el a szervezetet!
Az LDL-koleszterin (a rossz koleszterin) ≤ 2,6 mmol/l : 2,6
Köszi a választ, valószínű én ennyit nem eszek . De megpróbálom növelni a mennyiséget !
Tényleg volt ilyen hogy alma+sárgarépa reszelve ! Ezt is kipróbálom !!!
Sziasztok!
Február 10-én kezdtem a kúrát- most tartok -15 kg-nál:) Az epepanaszaim megszűntek, már káposztát is ehetek, sőt eszek is. Tényleg kell a sok zsír! én is reggelente 2 pirítóst eszek zsírral. Ebédbe meg amibe csak lehet beleteszem. Van, hogy mindent szénhidrát nélkül eszek, mégse leszek rosszul soha. Pl.: a kedvencem a pacalpörkölt- minden nélkül céklával vagy max. pirítóssal:)
Sok sikert mindenkinek! Nekem is van még kb 3 hónapom:)
nekem is "nyögősebb" lett, mint volt, de én azt figyeltem meg, ha kiwit ettem, az mindig lazított. (a produktumban látszottak a magok)
Meg a sok-sok nyers zöldség. Napi 2-3 tálkával, azaz szinte minden evéshez.
Hogy miket? cékla-répa reszelve, citromlével meglocsolva, káposzta gyalulva de naturan, saláta-uborka-reszeltrépa... stb
Te mennyi nyerset ettél?
Amúgy a Sigi ajánlott valami reszelt savanyú almát a szorulással küzködőknek, nem?
Én két és fél hónapig csináltam a kúrát és minden szabályt betartottam , 5 kg-minusszal zártam + jó közérzettel. De sajnos egy problémám megmaradt ami már az elején kezdődött és tanácsot is kértem tőletek. Most újból szeretném kérdezni a tapasztalatotokat :
nekem nagyon nehezen megy a nagy wc-zés, amivel korábban nem volt gondom... időnként fájdalmas is a dolog, lehet aranyerem lett az erőlködéstől ??? Bocs a téma miatt, de hátha mást is éritn.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása