Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
ha már palacsinta... vettem ma rízslisztet, mert már megvonási tüneteim vannak :D édesség hiány.
Szóval rízslisztből készítem a palit. Olvastam valakinél, hogy a pudingport édesítővel és vízzel készítette, plusz citrom. Ezen az alapon bármely íz elkészíthető, cukor és tej nélkül nem?
Sziasztok!
Van köztetek olyan aki húgyútifertőzésre szedte, vagy gombásodásra? Tapasztalatok? Valamilyen tanácsot tudtok nekem addni, ha most kezdem el. Azt olvastam, hogy tej érzékenyek nem szedhetik. A kislányomnak felszívódási zavar van és állandó felsőlégúti gyulladása, ezeknél a betegségeknél is használ a szer? Sajnos neki tej és tojás allergiája van:(
Ó de örülök! :) Tegnap nagyon rossz volt, mintha influenzás lennék, úgy fájt mindenem. :( És fáradt is voltam nagyon. Korán lefeküdtem.
Tegnap azt is bevezettem, hogy 6 után nem fogok enni. Tegnap fél 6-kor vacsiztam. :)
Salvya, nem félek én tőle. :) Ugyan nem mindig kifejezetten zsír, de a töpörtyűkrémes pirítós plö nagy favorit, szóval van zsír bevitel is!
Iszom is.
Nem tudom a méregtelenítés mikor indul be, nálam még mindig víztisztaságú a pisi.
Pirítósból mennyit lehet egy nap?
Az jó, ha mindened fáj!
Azt jelenti, hogy jól csinálod és nálad nagyon jól dolgozik a Reg-Enor, így kezdődik, ha beindul a folyamat.
Pár nap vagy egykét hét múlva épp az ellenkezőjét tapasztalod majd, olyan energikus leszel, hogy csak nézel :))
A zsírra figyelj nagyon.
Sziasztok!
Senki ne izguljon, ha meg áll a fogyás. Nekem is meg állt , utánna nem is volt kedvem mérni magam :( 22 nap után 6,5 kg minusz!!!!
cinder ella! a zsírmennyiség nagyon fontos, mert a Reg-Enor kitisztítja a sejtekből a méreganyagot, de ha nincs zsírbevitel, nem termelődik annyi epe, illetve az epével nem jön ki a májból a sok méreganyag, hanem a szervezetben marad, és ez pl. fejfájást okozhat.
Ne félj a zsírtól! fél kanállal a tányér levesedbe, fél kanállal a másodikfélére és már meg is van :-)
szia Cinder Ella,
megvan minden étkezésnél a 30gramm zsír? (az kb. egy jó kanálnyi)
A zsírszalonna kisütésénél egyáltalán nem adalékanyag a tej, az iparban azért teszik bele, hogy még mielőtt kisült a töpörtyű, megkapja a piros színt, ezzel mennyiséget növelnek a minőség rovására.
Nem nagy munka otthon kisütni a szalonnát, és olcsóbb is és biztosan adalékmentes.
Szabad-e Reg-Enor kúra alatt enni:
- polenta/mamaliga/kukoricadara/puliszka? (ki hogy hívja)vízben főzve, egy kanál zsírt bele és vöröshagymával, sültszalonnával... nyamm.
- kuskus/couscous?
- bulgur?
- hajdina?
- bundáskenyér zsírban sütve?
mert a piritóst és a sok rizst már kezdem unni...
No hát belecsaptam a lecsóba :D
vagyis ma elkezdtem a kúrát. Nagy boldogan faltozom a tepertőt, hozzá némi retek .... és akkor vettem észre a töpis dobozon, hogy tejet is tartalmaz... pfff. most akkor a mai napom odalett? vagymi?
Szia Salvya!
Engem annó eltiltottak a fűszerestől és az erőstől. Azóta eszek pirítós kenyeret erős paprikával:)A kúrától egyre jobban vagyok- de tudnod kell, hogy az epém miatt kezdtem bele. Semmi gondom a zsírossal:))) Holnap kezdem a 10. hetem.
szia Moncsicsii,
mióta iszod a Reg-Enor-t? neked is azt mondta a Sigi (Szabó Sigfrid),hogy 6 hónap alatt teljesen helyrehoz?
Te csináltál elötte májtisztítást? (nekem 11x kellett, hogy kitisztuljon a máj)
Én azért féltem egy kicsit ettől a zsírdús diétától, mert a gastros-doki mondta, hogy kerüljem a füstölt cuccokat, vörös húsokat, káposztaféléket... és hát most pont ezeken élek... :-)
de nincs különösebb bajom... nem fáj a hasam
Szia!
Nekem colitis ulcerósám van/volt...mióta szedem lötyit azóta rendeződött a székletemés abeleim sincsenek felpuffadva:)
sziasztok,
a Reg-Enort én március 6-án kezdtem, és lenne néhány kérdésem.
1., van-e valaki a listán, aki nem fogyás miatt,hanme bélbetegség (IBD, IBS) miatt csinálja, ill. csinálta? Vagy valakinek az ismerőse? Szeretném a kapcsolatot felvenni egy ilyen személlyel.
2., étkezés után mennyivel kell bevenni? fél óra? 1-1,5 óra? 2 óra?
Taps :))
Ugye, milyen hihetetlen, hogy ilyen jókat lehet enni és mégis fogyunk tőle :))
Nálunk ma húsleves sóskamártással (saját termés!) holnap pedig végre grillezééééés!!!! :DDDD
Mai menü:csirkepaprikás, párolt brokkolival:)
Holnap: paradicsomos húsgombóc
És ami még elkészült: csilisbab:)
Szóval...9 hét után elmondhatom, hogy sokkal kevesebbet eszek, nagyon változatosan és érzem a természetes ízeket:)Ja,...és -10 kg:)
Kitartást mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása