Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

2825. asparagus (válaszként erre: 2824. - Csipke50)
2013. júl. 2. 22:01
Én megfőzöm, de többen esküsznek a nyersre.
2824. Csipke50 (válaszként erre: 2823. - Asparagus)
2013. júl. 2. 22:00
Nyers cékla, vagy főtt?
2823. asparagus (válaszként erre: 2821. - Csipke50)
2013. júl. 2. 21:39

Nagyon finom a szeletelt cékla is sok citrommal, érdemes kipróbálni. Tegyél bele tormát is, akkor tartósító nélkül is sokáig eláll a hűtőben.

Különben nagyon jó salátákat lehet alkotni kacsazsírral és citrommal, vagy ha paradicsomot is teszel hozzá, ami magában is savanykás, remek ízkombinációk jöhetnek ki, hiszen most a fűszereknek is szezonja van :))

2822. asparagus (válaszként erre: 2819. - Tiara64)
2013. júl. 2. 21:35

Igazán nincs mit, könnyen beleszalad az ember az ilyenbe :))

Alig pár hete csináltam a kúrát, amikor láttam egy videót, ahol Sz.Szigfrid kérdésekre válaszolt. Egy kérdező azt kérdezte, hogy lehet-e töltött káposztát enni? Szigfrid azt válaszolta, hogy lehet. Na, ennek örömére főztem egy nagy fazékkal és rendesen rájártam. Legalább 3 hétig nem mozdult utána a súlyom, pedig úgy tudtam, hogy nem bűnöztem. Aztán elgondolkodtam, hogy a Szigfridnek valószínű, egyértelmű volt, hogy édes káposztából, csak nekem nem :))

2821. Csipke50
2013. júl. 2. 21:34

Ja, most olvastam tovább!Szóval akkor nem. :(

Nagyon hiányzik egy jó savanyúság. Tegnap teljes kiörlésű rozslisztből csináltam tojásos nokedlit, de a salátát csak egy kis citrommal locsoltam meg.

2820. Csipke50 (válaszként erre: 2817. - Tiara64)
2013. júl. 2. 21:27
Köszi, kipróbálom!
2819. tiara64 (válaszként erre: 2818. - Asparagus)
2013. júl. 2. 20:57
Igazad van, nekem ez meg sem fordult a fejemben, csak azt gondoltam, hogy uburkát lehet, krumplit lehet, kenyeret meg piritás nélkül nem, ezért hát lehet. Jó, hogy szóltál, köszönöm szépen :-)
2818. asparagus (válaszként erre: 2817. - Tiara64)
2013. júl. 1. 21:28
Nem szeretnék veled vitatkozni, de ez akkor is erjed és nem lehet! Ez a savanyítási mód az erjedésen alapul, az élesztőgombák végzik. Ezzel az erővel a savanyú káposztát is ehetnénk.
2817. tiara64 (válaszként erre: 2813. - Csipke50)
2013. júl. 1. 20:51
A kovászos uborkát régi krumplival készisd "svábosan", azzal savanyisd. Egy 5 literes üveghez egy nagy krumplit nyersen karikázd fel,és tedd az üveg aljára a felét, rá az uborkát, a szokásos fűszerezés, majd a tetejére is egy kis krumpli! Így már eheted, ráadásul a leve nem lesz zavaros, és akár télére is elrakhatod!
2816. asparagus (válaszként erre: 2814. - Sugi13)
2013. júl. 1. 19:00

Sok sikert!

a mai menüd remek :))

2815. asparagus (válaszként erre: 2813. - Csipke50)
2013. júl. 1. 18:58
Nem, mivel erjesztett, tele van élesztőgombával!
2814. sugi13
2013. júl. 1. 16:13

sziasztok!

Én is csatlakozok hozzátok,juni 26,-án kedtem a reg-enort , eddig 1kg,20 dkg-ot fogytam 78,2-ről indultam.Kezdetben a lötyi után állando hányingerem volt ugy 3-4 orás, egyik nap este sem tudtam enni miatta,pár pattanás itt -ott .Nagyon sokat olvasgattam itt is és videokat is néztem mielőtt rendeltem,sokat segitetetek az irásaitokkal a döntésben köszönöm mindenkinek hogy megosztotátok a tapasztalataitokat itt. remélem nekem is segit a nyavajáimon,pl: puffadás főleg élesztős dolgoktol,

a bőr nem lesz lötyi és esetleg még a csikokat is eltünteti remélem varázslo,ki pucul a mérgektől.

Hála a zsiros kajákkal nincs gondom olyan régimodi paraszlánynak tekintem magam előte is jöhetet a teperő ,zsiros kenyér, kolbász,hurka szalonna ,tojás .Persze napi szinten ettem salátákat naturon husikhoz ,reggelihez.

Bemutatkozás képpen ennyi, remélem nem haragudtok hogy ilyen hosszura irtam a sztorim?

Mai étkeim,

R:3db kocka pir kenyér ,sült szalonna ,3 db fürjtojásos rántotta ,retek csira.

E: tepertő ,2 szelet disznosajt, pir zsemle vekni ,1 db tv paprika.

V: toros csülök husival + zsem vek

2813. Csipke50
2013. júl. 1. 15:29
Szerintetek kovászos uborkát lehet enni? Abban nincs ecet.
2812. salvya
2013. júl. 1. 12:32

sziasztok,

mivel kirepülök Európából, nem tudom folytatni a Reg-Enort, és maradt egy 1/3 üveggel. Kidobni sajnálom, ha megromlana azt is sajnálnám, így elajándékoznám.

Holnap, azaz kedden napközben Tapolcán leszek, és szerdán pedig megyek fel Pestre.

A buszom elvileg 10:30-ra ér be a Népligetbe. Ha valakit érdekelne, és oda tudna jönni érte, szívesen átadnám.

Üdv: Szilvi

2811. dna1
2013. jún. 30. 22:23
Köszi, mára békén hagylak! Jó éjszakát! :)
2810. tiara64 (válaszként erre: 2809. - Dna1)
2013. jún. 30. 22:11
Szerintem nem zavar be a gyógyszer szedésbe, nyugodtan szedheted együtt is.10 ml kell szedned, ha csak méregteleníteni akarsz, 15 ml ha fogyni is.Egy üveg kb 17 napig elegendő az előírt adagolás mellett. Röviden ennyi :-)
2809. dna1
2013. jún. 30. 21:40
Megint itt vagyok, bocsi......azt írtad, reggel éhgyomorra......mi van a gyógyszerekkel? Mehet együtt, vagy kell hagyni időt a kettő között? Mitől függ, hogy 10 vagy 15 ml? Egy üveg mennyi időre eéág, illetve mennyi a havi adag?
2808. dna1
2013. jún. 30. 20:29
Ez nekem tökéletesen megfelel, ha nem feltétlen szükséges elmenni hozzá. Mondtam, nektek hiszek, és hamarosan sort kerítek rá, hogy megrendeljem. Addig meg olvasgatom az itt írtakat, és jövök a kérdéseimmel, kételyeimmel! :)
2807. tiara64 (válaszként erre: 2806. - Dna1)
2013. jún. 30. 19:47
Van kérdésed, vagy kételkedsz, akkor természetesen felveheted a kapcsolatot Sz.Szigfriddel, szivesen válaszol a kérdéseidre,de nem kell személyesen elmenni hozzá, ha nem akarsz. Elég sok tapasztalt "reg-enorozó"csajszi van itt a fórumon, szinte minden kérdésre megkeressük közösen amegoldást, segítünk egymásnak!
2806. dna1
2013. jún. 30. 19:39

:) Köszönöm. Olvasgattam már, csak eléggé szkeptkus vagyok, ezt a fórumot ismerem, nektek inkább hiszek, mint a hirdető felületeken olvasható tapasztalatoknak.

Szóval akkor nem kell feltétlen elmenni a Sz. SZigfridhez.... így könnyebb lesz.

2805. tiara64 (válaszként erre: 2804. - Dna1)
2013. jún. 30. 19:28
Ismerősöm ajálására kezdtem el szedni, utána kerestem az interneten is természetesen. Elég sok helyen találsz róla ha a keresőbe Étrendet, ételrecepteket, tapasztalatokat,stb. A reg-enorhoz van egy tájékoztatás dobozban, az adagolásról és a használatról.Naponta 3-szor kell inni 10-15 ml-t.Reggel éhgyoomorra, majd minden étkezés után 1,1,5 órával a többit. Lényeg, hogy minden étkezéshez meg legyen a megfelelő mennyiségű zsírbevitel ahhoz, hogy rendesen dolgozzon az epe.
2804. dna1
2013. jún. 30. 19:18

Akkor ha jól értem, tök magadtól vagy valaki ajánlására kezdtétek el? EWsetleg az adagolásáról írnál? Vagy a benne levő utasítás szerint?

Köszönöm a segítséget.

2803. tiara64 (válaszként erre: 2802. - Dna1)
2013. jún. 30. 18:59
Nekem egy kedves kolleganőm szokta hozni 6190.-Ft-ért.Kb ugyan annyira jön ki az ára mintha postán rendelnéd. Lehet interneten is rendelni, ott 5.000,-Ft körül van + postaköltség. Érdemes belevágni, tényleg jó!
2802. dna1 (válaszként erre: 2801. - Tiara64)
2013. jún. 30. 18:50

Nagyon szépen köszönöm!

Hogy jutsz hozzá, el kell menni a feltalálójához? Aki esetleg volt, ott mik a tapasztalatok?

2801. tiara64
2013. jún. 30. 17:40
Szia! Az öcsém 2-es tipusú cukorbeteg,a vele járó összes nyűggel és nyavalyával. Egy hónapja issza a Reg-enort, és eddig csupa pozitív tapasztalata van. Megszűnt a lábdagadása, nem törnek rá evési rohamok, sokkal energikusabb, javult egy kicsit a cukra is. Bízom benne, ha tovább folytatja a kúrát, akkor a súlya is csökkenni fog, ami egy cukrosnál nagyon fontos! Bátran tudom ajánlani mindenkinek. Mellesleg én is iszom, kb 2 hónapja, eddig 3 kg dogytam, ami nem túl sok, de annyi energiám van, hogy a hegyet el tudnám hordani. Jól érzem magam a bőrömben, és eza fontos!
2800. dna1
2013. jún. 30. 10:05

Sziasztok!

Kérésem van hozzátok: nincs most időm közel 3000 hozzászólást végigolvasni (folyamatban van!!), ezért kérdezném, van itt valaki, aki röviden beszámolna nekem arról, hogy jut hozzá a Regenorhoz, és milyen tapasztalatai vannak a fogyáson kívül? Én egy családtagnak szeretném, aki elsősorban 2. típusú cukorbeteg, ehhez "járó" bórproblémákkal, magas vérnyomás, gyógyszertől kialakult szinte állandó lábdagadással..... Elege van a gyógyszerekből, én találtam ezt a neten, de szeretnék élő, valós véleményeket is ez ügyben, nem olyanokat, akiknek talán valami érdeke fúződik a pozitív véleményalkotáshoz.

Előre isköszönöm szépen, aki szakít időt a válaszadásra.

2799. asparagus
2013. jún. 29. 07:16

Sziasztok!

Ti sosem esztek?? :P

Nálunk ma babgulyás lesz, szeretem, mert kevés munka van vele és kiadós.

Este beáztattam a vesebabot és a sok szalonnaevés miatt megmaradt lefagyasztott szalonnabőröket.

Ezeket felöntöm annyi vízzel, amennyi ellepi, teszek bele 4-5 babérlevelet, és főzöm fél órát, majd beleteszem a húsokat, felkockázott csülköt, fület, farkat, kevés szívet, addig főzöm, amíg kicsit puhulni nem kezdenek. Akkor teszek bele nem túl vékony karikára vágott sárgarépát a zöldséget, egy hüvelyes paprikát, egy paradicsomot, esetleg, aki szereti, kevés zellert is tehet hozzá, de tényleg keveset mindenből, ne a zöldségíz domináljon. Óvatosan megsózom, mert a szalonnabőrökből oldódik ki só. Amikor minden puhára főtt, akkor zsíron kevés rizslisztet melegítek, teszek hozzá egy evőkanál töröttpaprikát, langyos vízzel felöntöm és az ételhez keverem. Pár percig forralom, utánaízesítem és már készen is van.

Jó étvágyat!

2798. gandyy (válaszként erre: 2772. - Trubadar)
2013. jún. 25. 07:49

Amikor elkezdtem a kúrát, akkor a 3. héten lement 0,5 kiló. Aztán semmi és semmi, én meg totál ki voltam akadva emiatt. Majd a 8-9. héttől kezdve leszaladt rólam még 7 kiló 1,5 hónap alatt. Szóval, ne add fel. Már csak azért sem, mert utána benned lesz a Mi lett volna ha folytatom..? gondolat.

Biztos fogsz fogyni. Én is irigykedve olvastam azokat a kommenteket, akik már az első héten fogyásról számoltak be, nálam meg semmi. De végül aztán elértem azt a súlyt, azt a kinézetet, amiben jól érzem magam.

Kitartás! :)

2797. Kriszta 82 (válaszként erre: 2796. - Csipke50)
2013. jún. 24. 16:02
:D Az lesz!
2796. Csipke50 (válaszként erre: 2795. - Kriszta 82)
2013. jún. 24. 11:47

De diabetikus legyen az a fagyi! :)

Ma már azok is nagyon finomak.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook