Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

5495. oszj1986
2015. márc. 17. 16:42
Egy üveg biocom-os regenor eladó! 5000 ft az àra. Postàzom is ha szükséges.
2015. márc. 17. 13:42
Sziasztok! Olyan személyt keresek, aki Szolnok esetleg Cegléd környéki és most fog majd rendelni újabb csomagot.
5493. *Ametiszt* (válaszként erre: 5489. - Anirobi)
2015. márc. 17. 04:52

Nekem is vannak hasonló tüneteim, itt-ott egy pötty, és kora hajnali ébredés. 5-6 óránál többet ritkán tudok aludni, és ez nekem kevés.

De mindezt tolerálom, mert "cserébe" vannak klassz dolgok is: a bokám és csuklóm szépen apad, nincs éhezés, a 3 éve hiába kezelt körömgombám gyógyulni kezdett, és azért a kilók is mennek szép lassan.

Nekem egy hónap alatt közel 3 kg ment le.

Nem sietek sehova, nyárra már csak ki fogok nézni valahogy.:)))

Az, hogy működik, tisztán látszik. Ezért türelemmel, ki gyorsabban, ki lassabban, de mind elérjük a kitűzött célt. És ami a legfontosabb, a teljes tisztulást.

5492. zsuzscsino (válaszként erre: 5490. - Belo)
2015. márc. 16. 17:57
Szia Belo! Csak tegnap este kezdtem a zsír evést egyenlőre nincs jelentősebb változás.Ma reggel is elnyalogattam két teás kanálnyi kacsa zsírt.Délben nem kellett,mert az ebéd zsírosan lett elkészítve,majd most este vacsi után nyalakodok egy kicsit.Tegnap csináltam sárgarépa cékla rizs liszt,és zsír hozzá adásával muffint.Egész jó lett,de egy picit szárazabb.Jó lett volna hozzá egy kis lekvár,vagy bele pár szem meggy,de sajna tilos.Nem kaptam választ a rebarbarára,hogy ehető -e vagy nem.Nagyon jó lenne,ha szabadna akkor már sok mindennek lehetne az ízesítője.Mivel a rebarbara zöldség ezért úgy gondolom,hogy bele férne.Már arra is gondoltam,hogy írok a Szabó úrnak és meg kérdezem.Hátha választ kapnék rá.Majd feltétlen foglak tájékoztatni,hogy mi történik velem a zsír evéstől,de addig is kitartást nekünk.
5491. skanya
2015. márc. 16. 13:12
Sziasztok, van itt valaki aki IR-inzulinrezisztencia mellet kipróbálta a kúrát?
5490. Belo (válaszként erre: 5477. - Zsuzscsino)
2015. márc. 16. 13:06

Szia zsuzscsino!

Annyit tapasztaltam, hogy erősebben dolgozik az epe. Az első alkalom után még nyomást is éreztem az epémnél, de azóta már nem. Az emésztésnél látni, hogy több az epe kiválasztás.Talán még azt tapasztaltam, hogy az ebéd után már a vacsora nem kell, csak a zsír beviszem, utána a regenor. Talán igy kevesebb étel rakódik le.Ha zsírosabb ételt eszem akkor kevesebb zsírral potólom. Kiváncsi vagyok nálad , hogyan mükődik.

5489. anirobi
2015. márc. 16. 12:36

Sziasztok!

Segítsetek! Én 5. hete szedem a regernort, egy keveset (3 kg) fogytam is. Az első egy-két hétben minden tökéletesnek tűnt, nem fájt a fejem (ez most is igaz), jobban aludtam és jobb volt a közérzetem. Talán egy hete vettem észre, hogy elég sűrűn gyorsan dobog a szívem, rosszul alszom és ma csalánkiütés-szerű pöttyök jelentek meg rajtam. Lehet, hogy ez a méregtelenítés hatása. Kérlek Benneteket, hogy aki találkozott hasonlókkal írja meg a tapasztalatait! Előre is köszönöm!

5488. zsuzscsino (válaszként erre: 5486. - Moni999)
2015. márc. 16. 09:29
Én is nagyon szenvedek a száraz bőröm miatt.Mondhatom azt,hogy térdtől lefele,és nyaktól felfele,és a kezeim.Nem győzőm testápolóval kenegetni a hájamat.Nagyon rossz érzés,de bízom abban,hogy valamikor majd csak megszűnik.Úgy tapasztalom a régebbi bejegyzések alapján is,hogy másoknál is ilyen jellegű gondok vannak. Valószínű velejárója,és az is elképzelhető,hogy nem véletlenül kell naponta ilyen sok folyadékot inni.Kellemes napot mindenkinek!
5487. Mircella (válaszként erre: 5486. - Moni999)
2015. márc. 16. 08:59
Az én bőröm is szárazabb lett.
5486. Moni999
2015. márc. 16. 08:37
Valaki régebben irta a bőrszárazságot, cirka egy hónapja használom a terméket és az arcom már rendesen szikkadt..:( Előtte kombinált volt de mostanság erősen szárazzá vált, más is tapasztalt hasonlókat?
5485. Csaba1960 (válaszként erre: 5475. - Krisszi77)
2015. márc. 15. 21:58
Amellett, hogy citromsárga a héja, az a legjellemzőbb, hogy 100 forinttal drágább.
2015. márc. 15. 20:29

És még egy pár sor erejéig mindig én:

Január 1. óta iszom a Reg-enort, betartok minden szabályt, pedig nekem is állt a fogyás bő egy hónapig, és voltak olyan tüneteim, amik az elején rendeződni látszottak, majd újra felbukkantak.

DE: Fogyni eddig 5,5 kg-ot sikerült, ami ennél is sokkal többet számít az az, hogy sokkal jobb a közérzetem, javult az emésztésem, nem ég a gyomrom, szép a bőröm és sokkal szívesebben nézek tükörbe.

Kitartást Mindenkinek, főleg akkor, amikor a legnehezebbnek tűnik! :)

2015. márc. 15. 20:20

Múlt héten egy órán át résztvevője voltam egy diabetológiai konferenciának, ahol elhangzott az a mondat, hogy: "Egyre inkább úgy tűnik, hogy a kettes típusú cukorbetegség a máj működési zavarára vezethető vissza."

Mint tudjuk, a 2. típusú cukorbetegség legnagyobb rizikófaktora a túlsúly.

Kell ennél nagyobb megerősítés, hogy jó dolgot csinálunk, ami hosszú távon a javunkra / egészségünkre válik?

5482. forty-five (válaszként erre: 5476. - Borzikati)
2015. márc. 15. 20:14

Egyetértek zsuzscsinóval, nem arról van szó, hogy húst hússal kell enni.

A másik dolog, ami eszembe jutott, hogy minden méregtelenítés átmenetileg a tünetek felerősödésével jár - különböző mértékben, és mindenkinek ott, ahol a szervezetében leggyengébb a "láncszem". Ilyenkor kell nagyon erősnek és kitartónak lenni, nem abbahagyni, nem megijedni a tünetek fellángolásától, ezek mindig csökkennek, ahogy beindul a méregtelenítés, ehhez nagyon fontos a sok víz is ("higít", valamint gyorsítja a kiürülést). Másrészt minden Reg-enoros oldal tele van a feltaláló biztatásával, hogy ha elakadás, probléma, kérdés van, hívjuk telefonon, nagyon szívesen segít. Biztosan tudott volna valami használható tanácsot adni! Ha ennyire bedurrantak az ízületeid, csak biztatni tudlak, hogy méregteleníts, hosszú távon a szervezeted meghálálja! :)

5481. Moni999
2015. márc. 15. 19:54

Valaki kérdezte az avokádót valamikor, és én arra emlékszem hogy tilos

Erre: Biocom oldalon Szigfrid rábólintásával ott az avokádó krém a vegáknak, akkor most mi is van?

[link]

5480. zsuzscsino (válaszként erre: 5476. - Borzikati)
2015. márc. 15. 19:54
Azért nem értem,mert nem feltétlen kell hússal húst enni.Rengeteg zöldséget,főzeléket lehet készíteni.Az ételeket én úgy szoktam elkészíteni,hogy szalonnát pirítok a zöldség alá,és tulajdonképpen ott van a zsír mennyiség amit enni kell.Ott van a tojás nagyon sok elkészítési módja van.Pl.tojás pörkölt főzelék mellé.Zsírral kell azt is elkészíteni.Én a szendvicsemet is római vagy jégsali levelekkel borítom be és úgy eszem.Isteni finom.Nem tudom te miért is ettél olyan sok húst?A hét napból több nap is van ,hogy nincs az étkezésemben semmi hús. Mondjuk a szalonnán kívül.Sajnálom,hogy ilyen benyomásod van,de én azért lehet,hogy megkérdezném a feltalálót.
5479. Moni999 (válaszként erre: 5477. - Zsuzscsino)
2015. márc. 15. 19:42
Én is igy szoktam :))
5478. Moni999 (válaszként erre: 5475. - Krisszi77)
2015. márc. 15. 19:41
Kívül más a színe, a fehér húsúnak biztos hogy citromsárga, vagyis vajsárga, de nem minden citromsárga fehér húsú- sajnos ez nem tud működni 100 %-ban, tapasztalat
5477. zsuzscsino (válaszként erre: 5474. - Belo)
2015. márc. 15. 19:37
Szia Belo!Azt nem tudom,hogy működik-e,ma meg próbáltam a vacsim után kacsazsírt enni.Hát mit mondjak én nem melegítettem fel,mert úgy biztos,hogy nem ment volna,de a kanálról szépen lassan le nyalogattam.Kíváncsi leszek,hogy lesz -e változás. 13-n múlott egy hónapja ,hogy elkezdtem -4kg az eddigi eredményem.Most én is beiktatom a zsír evést,ha bírom.Majd biztatjuk egymást.Kitartás,és önfegyelem aztán meg lesz az eredmény.
5476. borzikati
2015. márc. 15. 19:24
Sziasztok! Nagyon tetszett eleinte a regenor elmélet , s maga az étrend is..... De ....nem igaz mindenkire. 7 hétig csináltam becsületesen a regenor kúrát. 1 deka nem sok annyi sem ment le rólam. Mellete flabeloszt is használtam. Annyi történt hogy ami szintén rossz tapasztalat, hogy úgy be durrantak az izületeim a sok hús és zsír evéstől, hogy még egy héttel a kúra után is fellángolóban van. Pedig megcsináltam rögtön a regenor letétele után egy 5 napos Dr. Steinberger Fitt lébőjt kúrát. Ettől már kicsit a belsőm megkönnyebűlt, s fogytam 2 kilót az 5 nap allat. Aki tud megfelelő elméletet erre a sikertelenségre kérem írja meg!
5475. krisszi77
2015. márc. 15. 18:28
Sziasztok!Sokan írtatok,hogy vettetek grapefruitot és piros volt a belseje.Hogy lehet megkülönböztetni a fehér húsútól?
5474. Belo
2015. márc. 15. 16:25
Érdekes dolgot figyeltem meg. 1 hónap telt el a kúrámból és már annyira bírom a zsíros dolgokat, hogy az étkezések után (ami nem áll nagyon zsíros ételből)3 evőkanál langyosra melegített libazsírt eszem. Nagyon jó az epe kiválasztás és a fogyás is jobban megindult.Több folyadékot is kíván a szervezet.Mit gondoltok erről, hosszú távon mükődik ez?
5473. Moni999
2015. márc. 15. 14:06

A LIDL-ben találtam fehér húsú grapefruitot :D

Nem vettem csak egyet, mert nem hittem el, hogy tényleg az, és tényleg az :D

5472. Dothy (válaszként erre: 5471. - Mircella)
2015. márc. 15. 13:29
Köszi :)
5471. Mircella (válaszként erre: 5466. - Dothy)
2015. márc. 15. 12:54
De jóóóóó!!! :) :) Gratulálok!
5470. Dothy (válaszként erre: 5468. - Khbetti)
2015. márc. 15. 10:40
Neked is köszönöm :)
5469. Dothy (válaszként erre: 5467. - Moni999)
2015. márc. 15. 10:39
Köszönöm! :)
5468. khbetti (válaszként erre: 5466. - Dothy)
2015. márc. 15. 10:14
Gratulálok a nagyon szép eredményhez!!!
5467. Moni999 (válaszként erre: 5466. - Dothy)
2015. márc. 15. 09:37
Gratulálok, ügyes vagy- ez nagyon szép eredmény :)
5466. Dothy
2015. márc. 15. 09:05

Sziasztok!

Mérlegeltem, méricskéltem reggel :)

31. napon:

Derék, csípő: -7 cm

Fenék: -5 cm

Comb(összezárt lábbal kettő együtt, mert ott is van minek fogynia...): -3 cm.

Súly: -4 kg.

Működik a dolog! Betartok mindent, max néha a mennyiség megszalad :D

De nagyon örülök, nem feszülnek úgy a ruhák, sőt, van ami lötyög is, és van olyan, amit évek óta nem tudtam felvenni, most meg már simán hordható!

Hajrá mindenkinek!!! :)

A szívritmus zavar is rendeződött, elkezdtem szedni calcium+magnéziumot, azóta minden rendben :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook