Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Nekem is vannak hasonló tüneteim, itt-ott egy pötty, és kora hajnali ébredés. 5-6 óránál többet ritkán tudok aludni, és ez nekem kevés.
De mindezt tolerálom, mert "cserébe" vannak klassz dolgok is: a bokám és csuklóm szépen apad, nincs éhezés, a 3 éve hiába kezelt körömgombám gyógyulni kezdett, és azért a kilók is mennek szép lassan.
Nekem egy hónap alatt közel 3 kg ment le.
Nem sietek sehova, nyárra már csak ki fogok nézni valahogy.:)))
Az, hogy működik, tisztán látszik. Ezért türelemmel, ki gyorsabban, ki lassabban, de mind elérjük a kitűzött célt. És ami a legfontosabb, a teljes tisztulást.
Szia zsuzscsino!
Annyit tapasztaltam, hogy erősebben dolgozik az epe. Az első alkalom után még nyomást is éreztem az epémnél, de azóta már nem. Az emésztésnél látni, hogy több az epe kiválasztás.Talán még azt tapasztaltam, hogy az ebéd után már a vacsora nem kell, csak a zsír beviszem, utána a regenor. Talán igy kevesebb étel rakódik le.Ha zsírosabb ételt eszem akkor kevesebb zsírral potólom. Kiváncsi vagyok nálad , hogyan mükődik.
Sziasztok!
Segítsetek! Én 5. hete szedem a regernort, egy keveset (3 kg) fogytam is. Az első egy-két hétben minden tökéletesnek tűnt, nem fájt a fejem (ez most is igaz), jobban aludtam és jobb volt a közérzetem. Talán egy hete vettem észre, hogy elég sűrűn gyorsan dobog a szívem, rosszul alszom és ma csalánkiütés-szerű pöttyök jelentek meg rajtam. Lehet, hogy ez a méregtelenítés hatása. Kérlek Benneteket, hogy aki találkozott hasonlókkal írja meg a tapasztalatait! Előre is köszönöm!
És még egy pár sor erejéig mindig én:
Január 1. óta iszom a Reg-enort, betartok minden szabályt, pedig nekem is állt a fogyás bő egy hónapig, és voltak olyan tüneteim, amik az elején rendeződni látszottak, majd újra felbukkantak.
DE: Fogyni eddig 5,5 kg-ot sikerült, ami ennél is sokkal többet számít az az, hogy sokkal jobb a közérzetem, javult az emésztésem, nem ég a gyomrom, szép a bőröm és sokkal szívesebben nézek tükörbe.
Kitartást Mindenkinek, főleg akkor, amikor a legnehezebbnek tűnik! :)
Múlt héten egy órán át résztvevője voltam egy diabetológiai konferenciának, ahol elhangzott az a mondat, hogy: "Egyre inkább úgy tűnik, hogy a kettes típusú cukorbetegség a máj működési zavarára vezethető vissza."
Mint tudjuk, a 2. típusú cukorbetegség legnagyobb rizikófaktora a túlsúly.
Kell ennél nagyobb megerősítés, hogy jó dolgot csinálunk, ami hosszú távon a javunkra / egészségünkre válik?
Egyetértek zsuzscsinóval, nem arról van szó, hogy húst hússal kell enni.
A másik dolog, ami eszembe jutott, hogy minden méregtelenítés átmenetileg a tünetek felerősödésével jár - különböző mértékben, és mindenkinek ott, ahol a szervezetében leggyengébb a "láncszem". Ilyenkor kell nagyon erősnek és kitartónak lenni, nem abbahagyni, nem megijedni a tünetek fellángolásától, ezek mindig csökkennek, ahogy beindul a méregtelenítés, ehhez nagyon fontos a sok víz is ("higít", valamint gyorsítja a kiürülést). Másrészt minden Reg-enoros oldal tele van a feltaláló biztatásával, hogy ha elakadás, probléma, kérdés van, hívjuk telefonon, nagyon szívesen segít. Biztosan tudott volna valami használható tanácsot adni! Ha ennyire bedurrantak az ízületeid, csak biztatni tudlak, hogy méregteleníts, hosszú távon a szervezeted meghálálja! :)
Valaki kérdezte az avokádót valamikor, és én arra emlékszem hogy tilos
Erre: Biocom oldalon Szigfrid rábólintásával ott az avokádó krém a vegáknak, akkor most mi is van?
A LIDL-ben találtam fehér húsú grapefruitot :D
Nem vettem csak egyet, mert nem hittem el, hogy tényleg az, és tényleg az :D
Sziasztok!
Mérlegeltem, méricskéltem reggel :)
31. napon:
Derék, csípő: -7 cm
Fenék: -5 cm
Comb(összezárt lábbal kettő együtt, mert ott is van minek fogynia...): -3 cm.
Súly: -4 kg.
Működik a dolog! Betartok mindent, max néha a mennyiség megszalad :D
De nagyon örülök, nem feszülnek úgy a ruhák, sőt, van ami lötyög is, és van olyan, amit évek óta nem tudtam felvenni, most meg már simán hordható!
Hajrá mindenkinek!!! :)
A szívritmus zavar is rendeződött, elkezdtem szedni calcium+magnéziumot, azóta minden rendben :)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása