Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Csaba humoránál volt, természetesen nem a CBA-ban! :)
Rákeresel a neten több oldal is kínálja, de ha beregisztrálsz a forgalmazóhoz- nem írhatunk nevet ha jól olvastam- De, ha megnézel egy dobozt a neten rajta van, ha képként keresed a reg-enort, akkor rá lesz irva, szóval beregisztrálsz, onnan rendelheted saját magadnak is.
Igaz első vásárláskor 50 pontértéknek megfelelő mennyiségű árut kell rendelned, ami nem kevés, de jobb tőlük, mert ott a legolcsóbb.
Amennyiben nem szeretnél éppen tőlük rendelni, akkor találsz sok helyen web áruházakban!
Jó keresgélést- ha esetleg nem sikerül ráakadnod, akkor kérdezz, privátban szívesen küldök linket amin eléred a terméket!
Ha ugyanezt zsírban sütöd, még inkább a mi diétánkhoz köthető! ez egyébként cukkinivel is tud működni, és szimplán gyalult tökkel- akár fagyasztottal is, miután jól kicsöpögtetted.
Köszi a receptet, ki fogom próbálni, rizsliszttel, igy a lányom - aki GM-en táplálkozik- is ehet belőle!
Köszi ismételten!
Az egyik fb-os fórumon olvastam egy receptet, és bizony igen jónak hangzik.:)
Hozzávalók:
300 g brokkoli (nyersen!)
40 g zabpehelyliszt (paleo diétázóknak szezámmagliszt)
3 tojás
1 gerezd fokhagyma
só, bors
Elkészítés:
A brokkolit és a fokhagymát aprítógépben ledaráljuk, majd besózzuk. Kb. negyed óra múlva kifacsarjuk a levét és kikeverjük a zabpehelyliszttel, a tojásokkal és a fűszerekkel. Olajspray-vel kifújt sütőpapíros tepsire kanalazzuk (1 tócsni= 1 nagy evőkanál massza), majd a tócsnikat is befújjuk olajsprayvel és 180 fokon készre sütjük. (Fél időben megfordítjuk).
12 darab lesz belőle.
Tálalhatjuk köretként, vagy uzsonnára fokhagymás joghurtos vagy fokhagymás mustáros-növényi tejszínes mártogatóssal.
1 db tápértéke (sütőben sütve):
kalória: 40
szénhidrát: 2,52
fehérje: 3,02
zsír: 1,81
Nyilván nekünk sem olaj, sem mustár, se tejszín. De anélkül is fini lehet.:)
Szerintem a zabpehelylisztet rizsliszttel kéne kiváltani.
De jó neked..
Ugye, milyen nagyszerű ember?
Megérdemli, hogy kiálljunk mellette.
Nagyszerű a találmánya is.
Remélem, nemsokára nekem is módom lesz találkozni vele, már nagyon várom és majd beszámolok.
Megint csak a feltalálót idézem:
"Egy közérzetjavító kúra 3-4 hónap. Súlyos betegségek esetén pedig 6-6,5 hónap. FELTÉTEL AZ ELŐÍRT TANÁCSOK 100%-OS BETARTÁSA, MERT A REG-ENOR CSAK EGY KULCS A GYÓGYULÁS BEINDÍTÁSÁHOZ. A leírt szabályok betartása nélkül fejfájás, hányinger, hasmenés és rossz közérzeten kívül mást nem fogunk tapasztalni"
A bőrbetegségeket, allergiákat, bélbetegségeket, stb. a súlyos betegségek közé sorolja, melyek nem egyik napról a másikra alakultak ki, úgyhogy sajnos türelemmel kell lenni, de lesz eredmény.
Köszönöm kedvességed :)
Nekem ekcémám (is) van, és eleinte nagyon jót tett neki, hogy napi 3 liter vizet/citromos vizet megittam, nem hámlott annyira pl az arcom. Egy hatalmas kiütéses-sebes rész is meggyógyult, aztán most egy picit megint visszajött (bár korán sem olyan durván!), meg itt-ott előjönnek. Az arcomon is változó még: hol jobb, hol nagyon hámlik (viszont nem viszket már annyira), pedig ugyanugy megiszom azóta is a 3 litert. Bízom benne, hogy egyszer már, amikor jobb lesz, utána nem jön elő többet :)
Értelek én, de ebben a kúrában nincs alkudozás, vagy betartja valaki a szabályokat és lesz eredmény, vagy nem, és akkor nem lesz.
Kegyetlen, de ez van.
Meglátod, szépen beindul majd nálad is!
Köszönöm a kielégítő választ asparagus,de hát nem kaptam engedélyezett gyömit,de már nem eszek többet pomelót.
Nektek nem száradt ki a bőrötök,nekem még az arcomon is szinte hámlik.
Sziasztok!
Légyszi valaki mondja meg mi a helyzet a grapefruittal.. sarga.. piros..?? Én egy félét ismerek amit lehet kapni a boltban: sárga héjú, pirosas húsú. Minden nap eszem egyet, ezzel vàltom ki az édesség és gyümölcs ehetnékemet.
Légyszi mondjátok hogy jó gyümölcsöt eszem..! :S
Pomelót tilos!
Ezt írja a feltaláló:
"Mi történik, ha a Reg-Enor szedésekor olajat, olaos magvakat, alkoholt, tejtermékeket, süteményeket, gyümölcsöket vagy cukrot fogyaszt valaki?
A felsorolt élelmiszerek mind gátolják a fater papilla kinyílását, még a Reg-Enor FOKOZZA AZ EPE TERMELÉSÉT, ez olyan tüneteggyüttest okoz, mintha epecsatorna elzáródásunk volna.
A tünetek melyek felléphetnek ilyenkor a következők: szédülés, fejfájás, hányinger, gyengeség, hasi görcsök és rosz közérzet lesz urrá rajtunk, pont mint az epecsatorna elzáródása esetén.
Ha valaki nem tartja be a Reg-Enor szedésekor a leírtakat, azonnal fogja érezni a közérzetén, hogy valamit evett amit nem lett volna szabad. Vagyis a „bűn nem marad bűntetlen”.
HA VALIK A FENTIEKET FOGYASZTJA A KÚRA IDEJE ALATT, FOGYÁS HELYETT AKÁR HÍZÁS IS BEKÖVETKEZHET!
ILYEN ESETBEN A KÖZÉRZET JAVULÁSA SEM KÖVETKEZIK BE!
"
Szia!
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de azt lehet tudni, miért "csak" ilyen keveset fogytál ennyi idő alatt? Sokat ettél vagy nem sikerült mindent betartanod?
Helló mindenkinek!
Nagyon jól indult a napom!
Reggeli mérekezés ereményei:
23. napon:
Has, derék: -4 cm
Csípő, fenék: -2 cm
Súly: -3 kg!
Örülök ám, nem is kicsit!!! :) :)
Ja és a súly úgy -3 kg, hogy most mensis napok vannak, nőneműek tudják tapasztalatból, ilyenkor 1-2 kg is bennragad az emberben.... :)
SZia!
Iszol elég folyadékot?
-10 cm hasból??? Méghogy nem nagy eredmény??? Na nemár! Az szerintem igen is az! :)
:D jajj örülök :) akkor négyen, jó ez mindannyiunknak, segítségben, s abban hogy ha kisebb kudarcot élünk meg akkor segítsünk a továbblépésben :)
A régi kúrázok pedig, hát kincset érnek a megélt tapasztalatokkal.
Jól van nem udvarolok tovább, jó ez a csoport, örülök hogy megtaláltam :)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása