Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

5345. Dothy (válaszként erre: 5334. - Asparagus)
2015. márc. 8. 10:21
Nyilván 3 hét után nem várom el, hogy babaőröm legyen :) sőt, igy kicsit azért ha belegondolok, könnyebb elviselni ezeket a problémákat, mert tudom, hogy hat a Reg-Enor, és ha helyre rázódik minden, többé nem lesznek ilyen jellegű problémáim. Ugyanakkor persze izgatottan állok minden nap a tükör elé, hogy látom-e már a változást :)
5344. Moni999 (válaszként erre: 5337. - Szabocska)
2015. márc. 8. 08:21

Csaba humoránál volt, természetesen nem a CBA-ban! :)

Rákeresel a neten több oldal is kínálja, de ha beregisztrálsz a forgalmazóhoz- nem írhatunk nevet ha jól olvastam- De, ha megnézel egy dobozt a neten rajta van, ha képként keresed a reg-enort, akkor rá lesz irva, szóval beregisztrálsz, onnan rendelheted saját magadnak is.

Igaz első vásárláskor 50 pontértéknek megfelelő mennyiségű árut kell rendelned, ami nem kevés, de jobb tőlük, mert ott a legolcsóbb.

Amennyiben nem szeretnél éppen tőlük rendelni, akkor találsz sok helyen web áruházakban!

Jó keresgélést- ha esetleg nem sikerül ráakadnod, akkor kérdezz, privátban szívesen küldök linket amin eléred a terméket!

5343. Mircella
2015. márc. 8. 08:18
Köszönöm szépen a grapefruittal kapcsolatos infókat!:-)
5342. Moni999 (válaszként erre: 5341. - *Ametiszt*)
2015. márc. 8. 08:15

Ha ugyanezt zsírban sütöd, még inkább a mi diétánkhoz köthető! ez egyébként cukkinivel is tud működni, és szimplán gyalult tökkel- akár fagyasztottal is, miután jól kicsöpögtetted.

Köszi a receptet, ki fogom próbálni, rizsliszttel, igy a lányom - aki GM-en táplálkozik- is ehet belőle!

Köszi ismételten!

2015. márc. 8. 06:37

Az egyik fb-os fórumon olvastam egy receptet, és bizony igen jónak hangzik.:)

Hozzávalók:

300 g brokkoli (nyersen!)

40 g zabpehelyliszt (paleo diétázóknak szezámmagliszt)

3 tojás

1 gerezd fokhagyma

só, bors

Elkészítés:

A brokkolit és a fokhagymát aprítógépben ledaráljuk, majd besózzuk. Kb. negyed óra múlva kifacsarjuk a levét és kikeverjük a zabpehelyliszttel, a tojásokkal és a fűszerekkel. Olajspray-vel kifújt sütőpapíros tepsire kanalazzuk (1 tócsni= 1 nagy evőkanál massza), majd a tócsnikat is befújjuk olajsprayvel és 180 fokon készre sütjük. (Fél időben megfordítjuk).

12 darab lesz belőle.

Tálalhatjuk köretként, vagy uzsonnára fokhagymás joghurtos vagy fokhagymás mustáros-növényi tejszínes mártogatóssal.

1 db tápértéke (sütőben sütve):

kalória: 40

szénhidrát: 2,52

fehérje: 3,02

zsír: 1,81

Nyilván nekünk sem olaj, sem mustár, se tejszín. De anélkül is fini lehet.:)

Szerintem a zabpehelylisztet rizsliszttel kéne kiváltani.

5340. asparagus (válaszként erre: 5338. - Zsuzscsino)
2015. márc. 8. 01:40

De jó neked..

Ugye, milyen nagyszerű ember?

Megérdemli, hogy kiálljunk mellette.

Nagyszerű a találmánya is.

Remélem, nemsokára nekem is módom lesz találkozni vele, már nagyon várom és majd beszámolok.

5339. Csaba1960 (válaszként erre: 5337. - Szabocska)
2015. márc. 7. 21:58
CBA- ban
2015. márc. 7. 20:53
Sziasztok!Ma voltam Szabó Szigfrid előadásán.Nagyon nagy hatással volt rám. Rengeteget segített abban,hogy minél jobban meg értsem a rege-nor jótékony hatását. Készségesen válaszolt a feltett kérdésekre,és meg nyugtatott bennünket,hogy ha betartjuk az általa leírtakat akkor igen is lesz eredmény.Mindenkinél másképpen ,de lesz. Nem szabad semmitől sem eltérni.Kért bennünket,hogyha eredményt akarunk akkor zsír bevitele nagyon fontos.Zsírt ,zsírt és megint zsírt.Epe működéséhez zsírra van szükség.Én nagyon örültem annak,hogy személyesen is megismerhetem,mert egy nagyon nagyszerű ember.Csak csodálni tudom,és nem csak a tudását hanem az emberségét segítő készségét is.Köszönöm innen is neki.
5337. szabocska
2015. márc. 7. 20:23
hol lehet kapni ezt a regenort?
5336. khbetti (válaszként erre: 5333. - Dothy)
2015. márc. 7. 17:43
Nekem eddig az arcom nagyon zsíros volt,de most teljesen ki van száradva,és ezt nem tudom hova tenni,sőt nem csak az arcom hanem az egész testem is.
5335. khbetti (válaszként erre: 5332. - Csaba1960)
2015. márc. 7. 17:41
Igazad van Csaba1960,köszi a biztatást!
5334. asparagus (válaszként erre: 5333. - Dothy)
2015. márc. 7. 16:44

Megint csak a feltalálót idézem:

"Egy közérzetjavító kúra 3-4 hónap. Súlyos betegségek esetén pedig 6-6,5 hónap. FELTÉTEL AZ ELŐÍRT TANÁCSOK 100%-OS BETARTÁSA, MERT A REG-ENOR CSAK EGY KULCS A GYÓGYULÁS BEINDÍTÁSÁHOZ. A leírt szabályok betartása nélkül fejfájás, hányinger, hasmenés és rossz közérzeten kívül mást nem fogunk tapasztalni"

A bőrbetegségeket, allergiákat, bélbetegségeket, stb. a súlyos betegségek közé sorolja, melyek nem egyik napról a másikra alakultak ki, úgyhogy sajnos türelemmel kell lenni, de lesz eredmény.

5333. Dothy (válaszként erre: 5323. - Khbetti)
2015. márc. 7. 16:34

Köszönöm kedvességed :)

Nekem ekcémám (is) van, és eleinte nagyon jót tett neki, hogy napi 3 liter vizet/citromos vizet megittam, nem hámlott annyira pl az arcom. Egy hatalmas kiütéses-sebes rész is meggyógyult, aztán most egy picit megint visszajött (bár korán sem olyan durván!), meg itt-ott előjönnek. Az arcomon is változó még: hol jobb, hol nagyon hámlik (viszont nem viszket már annyira), pedig ugyanugy megiszom azóta is a 3 litert. Bízom benne, hogy egyszer már, amikor jobb lesz, utána nem jön elő többet :)

5332. Csaba1960 (válaszként erre: 5318. - Khbetti)
2015. márc. 7. 16:08
Szerinted mi látszik rajtad jobban, a -10 cm, vagy ha -15kg lenne, de egy cm-rel sem lennél karcsúbb? 3 hónap alatt sokan a földhöz vernék magukat örömükben a -10 cm-nek , te meg elégedetlenkedsz? Ez a súlyfelesleg mennyi idő alatt jött fel rád? ... na ugye?
5331. Csaba1960 (válaszként erre: 5326. - Mircella)
2015. márc. 7. 16:02
Tescoban általában lehet kapni, ha van akkor legalább 10 darabot megveszek és ha már csak 3-4 darab van, akkor ismét feltöltöm a készletet, mert van úgy, hogy 3-4 napig nem hoznak. Ha jóban vagy a zöldségeseddel, ő tud hozni,ha megrendeled, mert gondolom ahonnan a pirosat hozza, ott van fehér is. Csak drágább és kesernyésebb, ezért nem fogy annyira és a kisebb boltok nem hoznak, mert rajtuk marad.
5330. khbetti (válaszként erre: 5329. - Asparagus)
2015. márc. 7. 15:07
köszönöm a biztatást,ezután biztosan nem eszek tiltottat!
5329. asparagus (válaszként erre: 5327. - Khbetti)
2015. márc. 7. 15:03

Értelek én, de ebben a kúrában nincs alkudozás, vagy betartja valaki a szabályokat és lesz eredmény, vagy nem, és akkor nem lesz.

Kegyetlen, de ez van.

Meglátod, szépen beindul majd nálad is!

5328. khbetti (válaszként erre: 5326. - Mircella)
2015. márc. 7. 14:43
csak a fehér husút lehet enni
5327. khbetti (válaszként erre: 5325. - Asparagus)
2015. márc. 7. 14:41

Köszönöm a kielégítő választ asparagus,de hát nem kaptam engedélyezett gyömit,de már nem eszek többet pomelót.

Nektek nem száradt ki a bőrötök,nekem még az arcomon is szinte hámlik.

5326. Mircella
2015. márc. 7. 14:36

Sziasztok!

Légyszi valaki mondja meg mi a helyzet a grapefruittal.. sarga.. piros..?? Én egy félét ismerek amit lehet kapni a boltban: sárga héjú, pirosas húsú. Minden nap eszem egyet, ezzel vàltom ki az édesség és gyümölcs ehetnékemet.

Légyszi mondjátok hogy jó gyümölcsöt eszem..! :S

5325. asparagus (válaszként erre: 5324. - Khbetti)
2015. márc. 7. 13:28

Pomelót tilos!

Ezt írja a feltaláló:

"Mi történik, ha a Reg-Enor szedésekor olajat, olaos magvakat, alkoholt, tejtermékeket, süteményeket, gyümölcsöket vagy cukrot fogyaszt valaki?

A felsorolt élelmiszerek mind gátolják a fater papilla kinyílását, még a Reg-Enor FOKOZZA AZ EPE TERMELÉSÉT, ez olyan tüneteggyüttest okoz, mintha epecsatorna elzáródásunk volna.

A tünetek melyek felléphetnek ilyenkor a következők: szédülés, fejfájás, hányinger, gyengeség, hasi görcsök és rosz közérzet lesz urrá rajtunk, pont mint az epecsatorna elzáródása esetén.

Ha valaki nem tartja be a Reg-Enor szedésekor a leírtakat, azonnal fogja érezni a közérzetén, hogy valamit evett amit nem lett volna szabad. Vagyis a „bűn nem marad bűntetlen”.

HA VALIK A FENTIEKET FOGYASZTJA A KÚRA IDEJE ALATT, FOGYÁS HELYETT AKÁR HÍZÁS IS BEKÖVETKEZHET!

ILYEN ESETBEN A KÖZÉRZET JAVULÁSA SEM KÖVETKEZIK BE!

"

5324. khbetti (válaszként erre: 5321. - Ga12)
2015. márc. 7. 13:23
Szia,hát sajna nem tudom,hogy miért ilyen kevés a kg,szerintem nem eszem sokat,szénhidrátot szinte nem is eszem,esetleg 1vagy 2 kis szelet kenyeret pirítva eszem egész nap,mást nem is.Este csak pár szem töpürtyűt kapok be,hogy a lötyit betudjam venni,nem is vagyok éhes.Betartok mindent szigoruan,kivéve talán,h nem kapok fehér grapfruitot és helyette pomelót ettem,de mostmár azt is elhagytam /2 napja/
5323. khbetti (válaszként erre: 5320. - Dothy)
2015. márc. 7. 13:15
gratulálok a szép eredményhez :)
5322. khbetti (válaszként erre: 5319. - Dothy)
2015. márc. 7. 13:14
igen iszom eleget,min.3l,de van hogy több is.Hát igen a hasamból látványos,de a kg már 2,5hónapja áll.
5321. ga12 (válaszként erre: 5318. - Khbetti)
2015. márc. 7. 12:58

Szia!

Ne haragudj, hogy megkérdezem, de azt lehet tudni, miért "csak" ilyen keveset fogytál ennyi idő alatt? Sokat ettél vagy nem sikerült mindent betartanod?

5320. Dothy
2015. márc. 7. 10:06

Helló mindenkinek!

Nagyon jól indult a napom!

Reggeli mérekezés ereményei:

23. napon:

Has, derék: -4 cm

Csípő, fenék: -2 cm

Súly: -3 kg!

Örülök ám, nem is kicsit!!! :) :)

Ja és a súly úgy -3 kg, hogy most mensis napok vannak, nőneműek tudják tapasztalatból, ilyenkor 1-2 kg is bennragad az emberben.... :)

5319. Dothy (válaszként erre: 5318. - Khbetti)
2015. márc. 7. 10:01

SZia!

Iszol elég folyadékot?

-10 cm hasból??? Méghogy nem nagy eredmény??? Na nemár! Az szerintem igen is az! :)

5318. khbetti
2015. márc. 7. 09:20
Sziasztok,kérdésem lenne,nagyon viszet a hónaljam és az egész testem nagyon száraz,ez lehet a lötyitől?10-én lesz 3 hónapja,hogy elkezdtem.Nagy eredményeim nincsenek sajnos :(-2kg,cm has-10,comb-3,mell-3.Esetleg valakinek hasonló tapasztalat?
5317. Moni999 (válaszként erre: 5316. - *Ametiszt*)
2015. márc. 7. 08:26

:D jajj örülök :) akkor négyen, jó ez mindannyiunknak, segítségben, s abban hogy ha kisebb kudarcot élünk meg akkor segítsünk a továbblépésben :)

A régi kúrázok pedig, hát kincset érnek a megélt tapasztalatokkal.

Jól van nem udvarolok tovább, jó ez a csoport, örülök hogy megtaláltam :)

5316. *Ametiszt* (válaszként erre: 5314. - Moni999)
2015. márc. 7. 06:52
Én is itt vagyok.:) február 11-én kezdtem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook