Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudja valaki hogy homeopátiás szereket lehet-e használni a kúra alatt? Ezekben van némi tejcukor...
Köszi, és viszont minden jót neked is és mindenkinek, és további kitartást!
Némelyünknél nem mondhatni "gyors"-nak a fogyás ütemét, de ugye lassú víz partot mos.:D
Ma szét vagyok esve, a reggeli löttyön kívül 2-3 órás késéssel ittam. Most beállítottam a telefonon hogy jelezzen. Remélem azért lesz némi hatás.
Holnapra még nincs ebéd-ötletem, éppen azon agyalok. Van azért előnye is a korán kelésnek, mindig reggel főzöm az ebédemet.:) Talán rántott tojás leves lesz és vízbenrizs.:)
De aranyos vagy! :)
Igen, lehet :)
Lehet hogy elég volt kiirni Magadból :)
Örülök, hogy nyugodt alvásod volt :)
Természetesen nem, igaz sem beteg nem vagyok sem kövér :D
Azt nem egészen értem hogy a tejtermék, gondolok itt a sajtokra mitől lenne egészségtelen? kalcium bevitel szempontjából, főleg nőknek azért kell, az hogy most ez a diéta nem engedi, attól még az hasznos! :) Persze ez csak az én véleményem :)
Köszönöm, hogy leirtad. Ezért is bízom benne, hogy nálam is igy lesz :)
Tegnap este simán el tudtam aludni, most nem volt semmilyen panaszom :)
Tegnap ért véget a 4. hetem. 2,9 kg fogyás, aminek nagyon örülök. Bízom benne, hogy a folytatás is ilyen jó lesz.:)
Tegnap ebédre sült kacsacomb volt rizibizivel, céklával, ma tojásos lecsó lesz.
Pótoltam a fagyasztóban a rizslisztes nokedlit, legközelebb csülökpöriből spájzolok be.:)Bevált nálam, hogy mindig van amit csak elő kell venni. Semmi tiltott ételt nem ettem, viszont a megengedettekből valószínűleg kicsit sokat. Nem éhezek, nem hiányzik semmi, szóval minden oké.:)
Fél 11 tájban szoktam elaludni, ehhez képest a hajnali 3-4 órai ébredés nekem korai.
Ma végre jót aludtam, 7,5 órát nagyon mélyen. Este 8-kor már villanyoltás volt.:) Nem bírtam tovább ébren lenni, de ez egy pihentető éjszaka volt:)
Mai extra gyors ebéd, miután este megette a család a mai ebédemet is.:)))
Ami lett volna: sárgaborsó főzelék pirított kolbásszal.
Ami lett: bacon szalonnát pirítottam, estéről maradt kolbászt tettem rá, aztán egy cukormentes kukorica-borsó konzerv felét, a végén pedig rizstésztát. Bőséges volt, finom is, és végre nem a szokásos étel.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása