Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok! Sajna nincs időm végigolvasni a fórumot. Ezért szeretnék érdeklődni, hogy valaki szoptatás mellett szedte-e a reg-enort?
A termék gyártójának nincs kivetése ellene, de engem az érdekel, hogy szoptatás alatt ténylegesen csinálta-e valaki.
Illetve gyümölcs közül almát lehet-e enni? Zöldség lehet bármi (paradicsom, uborka). Köszi
Sziasztok,
Én is tervezem, hogy belevágok a kúrába, de még gyűjtögetem az információkat. Sok hozzászólást elolvastam ebben a fórumban, de bevallom, nem az összeset. Arra szeretnék választ kapni, hogy a Reg-enor nem csökkenti-e a hormon tartalmú fogamzásgátló hatását. Mondjuk pl. azért mert kiürül a szervezetből a méregtelenítés során. Előre is köszi.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata a Intestinal Cleansing Program-ról? Állítólag ezzel a béltisztítással érdemes kezdeni, ill. akkor, ha nagyon nem mozdúl előre a fogyás! Érdelekne, hogy a kúra alatt milyen étrendet érdemes tartani? Mennyire okozott erős hasmenást? stb. Köszönöm előre is a hozzászólásokat. Mindenkinek szép hétvégét, kitartást!:-)
Sziasztok!
Figyelmesen olvasgatom a kommenteket és megmondom őszintén, néha teljesen el vagyok képedve!
Sokan elkezdenek egy egészség-kúrát,( ami ráadásul nem kevés pénzbe is kerül ) és alapvető dolgokkal nincsenek tisztában. Rengeteg különböző anyag áll rendelkezésre, amire ha nem sajnálja az ember az időt, akkor megkapja a választ a kérdéseire. ( ez esetben még a feltaláló is segít! ) És itt van ez a fórum is, ami jó, mert ebből is erőt, segítséget kaphatunk egymástól. Szóval, néha nem értem, hogy sokan miért nem néznek utána még a kúra előtt annak, hogy mi is az, amit fogyaszt ( Reg-enor ) , hogyan működik a kúra stb.! Bocs, senkit nem akartam megbántani!
Kedves Bogyócica!
Természetesen nem Neked szólt a "kirohanásom", hanem azoknak, akik félrevezetik a jóhiszemű embereket és ha ezt tetejébe szakemberként teszik, az még nagyobb bűn. Mi azért vagyunk itt többen is, hogy segítsünk azoknak, akik még nincsenek képben a szabályokat illetően.
A pajzsmirigy alulműködésre azt mondja a feltaláló, hogy a Reg-Enor mellé akkora adag enzimet kell szedni, hogy már szinte túlműködést okozzon, onnan jön majd vissza szépen, de sajnos lassan az érték és áll be a kúra végére a normálisra.
Kedves Asparagus! 1 hónapja csinálom a kúrát, stagnál a súlyom. Pajzsmirigy alulműködésem van, szedek rá gyógyszert. 2 napja vettem spirulina algát, igaz nem bicomos, mert azt nagyon drágálom, a reg-enor mellett!
Én nem biztattam senki a bűnözésre, szerintem sem éri meg. Nyilván fejben dől el a dolog. Én nagyon makacs ember vagyok, ha azt mondom nem, akkor nem! Sose voltam édesség párti. Húsvétot se tartok, már nem egy nagy ünnep! A családnak csinálok sütit, de én abból nem eszem. Pálinkát illetve vörösbort szoktam néha fogyasztani, de most azt se teszem, pedig már voltam céges bulin, nőnapi buliba és csak ásványvizet ittam. Pont azért ment ha nem tartanám be, akkor 5000 Ft-ot buktam volna. Úgy meg nem lenne értelme!
Annak pedig oka van, ha hónapok alatt sem indul meg a fogyás. Többnyire valamilyen hormonzavar áll a háttérben, ahogy eddig figyeltem a beszámolókat.
A bűnözésre visszatérve, úgy is lehet számolni, hogy két héttel tovább kell csinálni, de ugyanúgy egy kidobott flakon.
Ha valakinek megér egy szelet süti 5 ezer forintot, akkor tegye, de ne biztasson másokat. Azért is figyelem ezt az oldalt, hogy vigyázzak Rátok. Akkor döntöttem el, hogy nem lehet elengedni a regenorozók kezét, amikor nekem sikerült a kúra, de már közben is láttam, mennyi téves infó kering. Pedig akkor még töredéke sem volt az ezzel foglalkozó oldalaknak, mint most. Sokszor a hajam tépem, amikor olvasom némelyiket :)
Nem igaz!
Ha bűnözés van, akkor két hétre leáll az egész folyamat, tehát egy egész üveg Reg-Enort kidobtál!
Ezt sem én mondom, hanem a feltaláló!
Ő már csak tudja!
Nem szabad ilyen csábító kelepcébe belemenni, mert nem lesz eredmény, a kidobott pénzen kívül a Reg-Enor jó hírének is ártotok vele.
Ez a kúra egy találmány a hozzá tartozó szabályokkal együtt.
A padlizsánkrémet Én igy készítettem:
Megsütöttem a padlizsánt, összetörtem, tettem bele apróra vágott paradicsomot, és lila hagymát, egy- két gerezd fokhagymát, sóztam borsoztam, ja és meglocsoltam olvasztott kacsazsírral-jó sokkal- ezt kentem piritósra. Ennyi :)
Szia!
Csomagold ki fél dcl-es kis üvegekbe, azt a gépre föltudod vinni!
Sziasztok!
Én ötödik hete csinálom a kúrát, még egyszer sem szegtem meg (legálább is így gondolom), de jön a húsvét. Akkor sem szeretném megszegni az előírásokat, de azért a sonkán és egyebeken kívül jó lenne egy kis sütiféle a megengedett alapanyagokból. Én a családnak mindenképpen sütök, gondolom, ahogy eddig nem csábultam el akkor sem történne ez meg, de szerintem az ünnephez azért hozzátartozik egy kis édesség is. Van valamilyen ötletetek? Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása