Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

5555. nbea
2015. márc. 20. 17:48

Sziasztok! Sajna nincs időm végigolvasni a fórumot. Ezért szeretnék érdeklődni, hogy valaki szoptatás mellett szedte-e a reg-enort?

A termék gyártójának nincs kivetése ellene, de engem az érdekel, hogy szoptatás alatt ténylegesen csinálta-e valaki.

Illetve gyümölcs közül almát lehet-e enni? Zöldség lehet bármi (paradicsom, uborka). Köszi

5554. asparagus (válaszként erre: 5549. - Agneslilla)
2015. márc. 20. 15:06
persze hogy hormon, elnézést, csak épp valakivel az enzimekről beszélgettünk és elírtam
5553. Kisbuci39
2015. márc. 20. 15:05

Sziasztok,

Én is tervezem, hogy belevágok a kúrába, de még gyűjtögetem az információkat. Sok hozzászólást elolvastam ebben a fórumban, de bevallom, nem az összeset. Arra szeretnék választ kapni, hogy a Reg-enor nem csökkenti-e a hormon tartalmú fogamzásgátló hatását. Mondjuk pl. azért mert kiürül a szervezetből a méregtelenítés során. Előre is köszi.

5552. karika62
2015. márc. 20. 15:05

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata a Intestinal Cleansing Program-ról? Állítólag ezzel a béltisztítással érdemes kezdeni, ill. akkor, ha nagyon nem mozdúl előre a fogyás! Érdelekne, hogy a kúra alatt milyen étrendet érdemes tartani? Mennyire okozott erős hasmenást? stb. Köszönöm előre is a hozzászólásokat. Mindenkinek szép hétvégét, kitartást!:-)

5551. ga12
2015. márc. 20. 14:11

Sziasztok!

Figyelmesen olvasgatom a kommenteket és megmondom őszintén, néha teljesen el vagyok képedve!

Sokan elkezdenek egy egészség-kúrát,( ami ráadásul nem kevés pénzbe is kerül ) és alapvető dolgokkal nincsenek tisztában. Rengeteg különböző anyag áll rendelkezésre, amire ha nem sajnálja az ember az időt, akkor megkapja a választ a kérdéseire. ( ez esetben még a feltaláló is segít! ) És itt van ez a fórum is, ami jó, mert ebből is erőt, segítséget kaphatunk egymástól. Szóval, néha nem értem, hogy sokan miért nem néznek utána még a kúra előtt annak, hogy mi is az, amit fogyaszt ( Reg-enor ) , hogyan működik a kúra stb.! Bocs, senkit nem akartam megbántani!

5550. dorem (válaszként erre: 5549. - Agneslilla)
2015. márc. 20. 14:11
De.
5549. agneslilla (válaszként erre: 5548. - Asparagus)
2015. márc. 20. 13:54
Hormont, nem?
5548. asparagus (válaszként erre: 5547. - Bogyócica)
2015. márc. 20. 13:05

Kedves Bogyócica!

Természetesen nem Neked szólt a "kirohanásom", hanem azoknak, akik félrevezetik a jóhiszemű embereket és ha ezt tetejébe szakemberként teszik, az még nagyobb bűn. Mi azért vagyunk itt többen is, hogy segítsünk azoknak, akik még nincsenek képben a szabályokat illetően.

A pajzsmirigy alulműködésre azt mondja a feltaláló, hogy a Reg-Enor mellé akkora adag enzimet kell szedni, hogy már szinte túlműködést okozzon, onnan jön majd vissza szépen, de sajnos lassan az érték és áll be a kúra végére a normálisra.

5547. bogyócica (válaszként erre: 5544. - Asparagus)
2015. márc. 20. 12:40

Kedves Asparagus! 1 hónapja csinálom a kúrát, stagnál a súlyom. Pajzsmirigy alulműködésem van, szedek rá gyógyszert. 2 napja vettem spirulina algát, igaz nem bicomos, mert azt nagyon drágálom, a reg-enor mellett!

Én nem biztattam senki a bűnözésre, szerintem sem éri meg. Nyilván fejben dől el a dolog. Én nagyon makacs ember vagyok, ha azt mondom nem, akkor nem! Sose voltam édesség párti. Húsvétot se tartok, már nem egy nagy ünnep! A családnak csinálok sütit, de én abból nem eszem. Pálinkát illetve vörösbort szoktam néha fogyasztani, de most azt se teszem, pedig már voltam céges bulin, nőnapi buliba és csak ásványvizet ittam. Pont azért ment ha nem tartanám be, akkor 5000 Ft-ot buktam volna. Úgy meg nem lenne értelme!

5546. Csaba1960 (válaszként erre: 5544. - Asparagus)
2015. márc. 19. 23:04
Asparagusnak teljesen igaza van. Ha bűnözöl egyszer, bűnözni fogsz máskor is. És mindig oda leszel az édességért. És ha vége a kúrának, sikerrel, sikertelenül, de te, aki rendszeresen vétkeztél, ugyanott fogod folytatni, ahol abbahagytad a kúra előtt. És akkor nem csak az az egy -egy üveg regenort dobtad ki az ablakon, hanem az egészet. Akkor inkább add azt a pénzt egy szegény embernek, mert annak van valami értelme. Szerintem ez a kúra azért nagyszerű, mert nem éhezel, ezért ha vége, nem fogsz két kézzel "zabálni", hanem tudod ezt az életmódot folytatni a regenor nélkül.Nekem ez a célom. Mert ha sikerül végig csinálnom, akkor szeretnék egy sovány és főképpen egészséges ember maradni. És te?
5545. Csaba1960 (válaszként erre: 5527. - Anirobi)
2015. márc. 19. 22:42
Szerintem csináld meg a családnak a sütiket, de te most méregtelenítesz. Mindegy, hogy hétköznap, vagy ünnep van. Ünnepelj, de a diétában légy következetes.
5544. asparagus (válaszként erre: 5543. - Bogyócica)
2015. márc. 19. 22:11

Annak pedig oka van, ha hónapok alatt sem indul meg a fogyás. Többnyire valamilyen hormonzavar áll a háttérben, ahogy eddig figyeltem a beszámolókat.

A bűnözésre visszatérve, úgy is lehet számolni, hogy két héttel tovább kell csinálni, de ugyanúgy egy kidobott flakon.

Ha valakinek megér egy szelet süti 5 ezer forintot, akkor tegye, de ne biztasson másokat. Azért is figyelem ezt az oldalt, hogy vigyázzak Rátok. Akkor döntöttem el, hogy nem lehet elengedni a regenorozók kezét, amikor nekem sikerült a kúra, de már közben is láttam, mennyi téves infó kering. Pedig akkor még töredéke sem volt az ezzel foglalkozó oldalaknak, mint most. Sokszor a hajam tépem, amikor olvasom némelyiket :)

5543. bogyócica (válaszként erre: 5538. - Asparagus)
2015. márc. 19. 21:31
Én nem akarok bűnözni, csak mások írták, hogy jön a Húsvét és szívesen ennének süteményt. Nyilván nem jó, ha bűnöz az ember, de ha megtörténik, akkor két héttel tovább kell csinálni, de az is lehet, hogy nem zavar be annyira. Egyéntől függ. Olvastam olyat is, aki bűnözött mégis fogyott. Én nem bűnözök, de nem is fogyok! Nekem a fogyás lenne az első cél.
5542. dorem (válaszként erre: 5541. - Khbetti)
2015. márc. 19. 21:13
Köszi, aranyosak vagytok.:)
5541. khbetti (válaszként erre: 5533. - Dorem)
2015. márc. 19. 19:59
Gratulálok,nagyon ügyes vagy!!
5540. dorem (válaszként erre: 5537. - Agneslilla)
2015. márc. 19. 18:38
Az utóbbi időben kezdődött, eleinte ritkán, majd egyre gyakrabban előfordult. Erős fejfájás hányingerrel, gyógyszer és alvás segített. Ha ez nem volt meg, majd kipurcantam. Mióta elkezdtem a kúrát, kétszer fordult elő nagyon enyhe fejfájás.
5539. husika45
2015. márc. 19. 15:30
Sziasztok! Én második hete csinálom a kúrát vagyis csak étkezésben! Regenort még nem iszom! Kellene már venni, csak kicsit bizonytalan vagyok! Tapasztalatom eddig: nem dagad a bokám,nem kívánom az édességet, az első héten kicsit àlmosabb voltam egész nap,fogytam 2 kg!Ennyi!
5538. asparagus (válaszként erre: 5536. - Bogyócica)
2015. márc. 19. 15:19

Nem igaz!

Ha bűnözés van, akkor két hétre leáll az egész folyamat, tehát egy egész üveg Reg-Enort kidobtál!

Ezt sem én mondom, hanem a feltaláló!

Ő már csak tudja!

Nem szabad ilyen csábító kelepcébe belemenni, mert nem lesz eredmény, a kidobott pénzen kívül a Reg-Enor jó hírének is ártotok vele.

Ez a kúra egy találmány a hozzá tartozó szabályokkal együtt.

5537. agneslilla (válaszként erre: 5533. - Dorem)
2015. márc. 19. 14:36
Milyen típusú volt a migréned? A kúra kezdetén nem jelentkezett gyakrabban?
5536. bogyócica (válaszként erre: 5525. - *Ametiszt*)
2015. márc. 19. 13:23
Én is ott olvastam a fb.on, az ökonatura oldalán. Írták azt is, hogy egyszer-kétszer lehet bűnözni, de azon a napon nem szabad bevenni a reg-enort. A bűnözés olyan, mintha egy távol-futó, egyszer csak visszafele futna egy darabig, megállna, aztán elölről kezdené. Tehát ha bűnözés van, akkor tovább kell csinálni a kúrát!
5535. Moni999 (válaszként erre: 5533. - Dorem)
2015. márc. 19. 13:15
Hát igazán gratulálok :) ezek nagyon szép minuszok! :)
5534. *Ametiszt* (válaszként erre: 5532. - Moni999)
2015. márc. 19. 12:10
Köszönöm! Nagyon jól hangzik! :)
5533. dorem (válaszként erre: 5528. - Böbe 56)
2015. márc. 19. 11:32
Kb. Két és fél hónapja csinálom a kúrát. Kilóban még mindig 4 körül mozog, alig pár dekákat megy le, vagy ami lement, az is visszajön. Viszont hasban 14 centi, csípőből 7 centi. De csak ezeket mérem! Ruháknál tapasztalom, hogy itt is, ott is kényelmesebb. Plusz nincs derékfájásom, vérnyomásom megjavult, migrénes fejfájások megszűntek, puffadás elmúlt, gyomorsav nem volt mostanában, ciklusom rendeződni látszik, de ezt még nem merem elkiabálni. Egyszóval ne a mérleget nézd csak, hanem minden egyebet.:)
5532. Moni999 (válaszként erre: 5525. - *Ametiszt*)
2015. márc. 19. 10:48

A padlizsánkrémet Én igy készítettem:

Megsütöttem a padlizsánt, összetörtem, tettem bele apróra vágott paradicsomot, és lila hagymát, egy- két gerezd fokhagymát, sóztam borsoztam, ja és meglocsoltam olvasztott kacsazsírral-jó sokkal- ezt kentem piritósra. Ennyi :)

5531. agneslilla (válaszként erre: 5530. - Agneslilla)
2015. márc. 19. 10:23
Föl tudod, bocsi kimaradt a szóköz. Allergiás vagyok a helyesírási hibákra!
5530. agneslilla (válaszként erre: 5524. - Pabloka)
2015. márc. 19. 10:21

Szia!

Csomagold ki fél dcl-es kis üvegekbe, azt a gépre föltudod vinni!

5529. biborka00
2015. márc. 19. 09:22
Szerintetek a Máriatövis kapszulát szedhetem a Regenor mellett?
5528. böbe 56
2015. márc. 19. 08:51
8 hete diétázom szerintem be is tartom, de nem igazán fogyok. Az első hetekben lement 3kg azóta semmi.El vagyok keseredve mikor olyan szép eredményekről olvasok akkor nálam miért nem működik? Sok teát iszom, amit canderellel izesitek talán itt a hiba? Vagy csak türelmetlen vagyok? Várom a tanácsaitokat.Egyébbként a puffadásom az megszünt a közérzetem sokkal jobb csak hát én fogyni is szeretnék legalább 5kg
5527. anirobi
2015. márc. 19. 08:23

Sziasztok!

Én ötödik hete csinálom a kúrát, még egyszer sem szegtem meg (legálább is így gondolom), de jön a húsvét. Akkor sem szeretném megszegni az előírásokat, de azért a sonkán és egyebeken kívül jó lenne egy kis sütiféle a megengedett alapanyagokból. Én a családnak mindenképpen sütök, gondolom, ahogy eddig nem csábultam el akkor sem történne ez meg, de szerintem az ünnephez azért hozzátartozik egy kis édesség is. Van valamilyen ötletetek? Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez.

5526. asparagus (válaszként erre: 5521. - Bogyócica)
2015. márc. 19. 07:20
Ez évek óta vita tárgya, szerintem, ha a feltaláló azt mondja valamire, hogy nem lehet, akkor nem lehet, az Ő találmánya, Ő tudja, miért nem lehet. Nekem Ő a zsinórmérték, irkálhatnak mindenféle oldalakon azt, amit akarnak. Igaz, olyan is volt már, hogy évekkel ezelőtt tiltott valamit, később pedig megengedte - pl. a gránátalma - azzal az indoklással, hogy sokkal több a jó hatása a kúrára, mint a rossz. A savanyú káposztáról még nem hallottam ilyet, persze nincs kizárva, kérlek másold ide a forrást, vagy állásfoglalást kérünk Tőle, és így nem keringenek egymással ellentétes információk.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook