Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

5615. Dothy (válaszként erre: 5614. - Panka1960)
2015. márc. 25. 11:03

Na akkor vesézzük ki :D

Irtad, hogy fejben dől el. Amit írtál még, abból látszik, hogy jól el is dőlt, azzal nincs probléma. Csak fogalmazd át az egy mondatot, hogy maradéktalan legyen a sikerélményed ;)

Egyébként én a centiknek inkább hiszek, mint a súlynak, hiszen ha pl. sportol is valaki a diéta mellé, akkor izomtömeg növekszik, zsír hiába lesz mínuszos, a súlyalehet, hogy marad. Viszont a centi és vitaláitás érzése nem hazudik :) Ugyanolyan súllyal kisebb ruhákat hordatni és jól érezni magad: ez a cél :)

5614. panka1960 (válaszként erre: 5613. - Dothy)
2015. márc. 25. 10:43
Köszi a biztatást. Azt hiszem kicsit félreérthető voltam. Nem az édességgel van bajom, hanem a súlyommal. Az eredmény miatt vagyok kicsit ingatag. 3 hónap alatt az a 3-3,5 kg szerintem kevés. Régebben feladtam volna, de most kitartok legalább 4 hónapig.
5613. Dothy (válaszként erre: 5600. - Panka1960)
2015. márc. 25. 09:23
Agykontroll alapfok: a szónak és a gondolatnak ereje van, az agyad aképpen cselekszik, ahogyan beszélsz és gondolkozol. Ha ezt mondogatod, tényleg belegebedsz a végére! Csak pozitivan! :) :)
5612. Dothy (válaszként erre: 5611. - Csaba1960)
2015. márc. 25. 09:15

[link]

Ebben a videóban Szigfrid is és egy természetgyógyász együtt mondják el, hogy reflux esetén mi a teendő. Már nem emlékszem, hogy közepe, vagy vége táján, de érdemes végignézni :) A zabtejes poénért pláne :D

5611. Csaba1960 (válaszként erre: 5610. - Asparagus)
2015. márc. 24. 22:50
Én öt hét regenorozás után hagytam abba a reflux gyógyszer szedését, de újra kellet kezdenem, mert nem bírtam nélküle, pedig reggeli utánra tettem át a regenort. Hogy van ez a sós víz?
5610. asparagus (válaszként erre: 5609. - Bobidomi)
2015. márc. 24. 21:55

Dejó!!

Lehet, hogy a feltaláló maga sem tudja, hogy a refluxosokkal is milyen jót tesz a találmánya :)

5609. Bobidomi
2015. márc. 24. 20:49
En refluxos voltam, feltem is, de semmi tünetem sincs. Nem hogy felerősödött volna, hanem se köhögés, se rekedtség, se sav, se gyomorégés, se fàjdalom, semmi! Nekem már ezért is megérte!
5608. krisszi77 (válaszként erre: 5606. - Csaba1960)
2015. márc. 24. 19:06
Ez így van ahogy írod.
5607. asparagus (válaszként erre: 5604. - Dorem)
2015. márc. 24. 17:35
Nemrég mondta, hogy a refluxosok is csinálhatják a kúrát, csak reggel igyanak egy pohár vizet, amiben egy teáskanál sót oldottak fel, és a Reg-Enort ne éhgyomorra igyák, azt már egyébként sem ajánlja, hanem reggeli után ugyanúgy, mint a többi étkezésnél, tehát 1-1,5 óra múlva és így biztosan szépen lassan, de megszűnik a reflux.
5606. Csaba1960 (válaszként erre: 5600. - Panka1960)
2015. márc. 24. 16:08
Szerintem nem kell belegebedni. Ezt ne fogyókúrának fogd fel, mert akkor ugyanaz fog történni, ami a többinél. Még akkor is , ha végigcsinálod. Ezt egy életformaként fogd fel. Ha letelik a kúra, akkor se állj vissza a sütizős, csokizós életformára, mert eltelik 6 hónap és ugyanott fogsz tartani, ahol elkezdted. Nem kell a családnak sem sütiket sütni, nekik sem teszel jót vele és magaddal is csak kívántatod. Erre férfiként azt a példát tudom felhozni, ha naponta a kupiba járnék a lányokkal beszélgetni, valószínű nem tudnék hosszútávon hűséges maradni. Ha nem mész be a "sütikupiba" valószínűleg nem fogsz elcsábulni. Felejtsd el a sütit, még beszélni sem kell róla, mert már attól is megkívánod. A süti méreg a szervezetnek! Hosszú távon mérgez, mint a cigi, meg a pia, drog.
5605. dorem (válaszként erre: 5603. - Napraforgo10)
2015. márc. 24. 15:15
Velem is előfordult már. 2-2,5 óra elteltével vettem be, illetve egyszer teljesen kimaradt, mert nem volt nálam. Nálam nem történt semmi.
5604. dorem (válaszként erre: 5601. - Belo)
2015. márc. 24. 15:13

Az este olvastam át megint a tájékoztatót, a refluxra pont azt írta, hogy arra nem jó, felerősíti a tüneteket. Szerintem beszélj a feltalálóval, de ne emailben, hanem telefonon. Viszont előre írd le a kérdéseket, nem tart mesedélutánt, célratörőnek kell lenni nála.:)

A laktózérzékenység egyik tünete a hasmenés, a lisztérzékenységnek nem tudom. Érdemes gasztros dokit megkeresni, diagnosztizáltatni, adóvisszatérítés is jár érte. A laktózérzékenyek laktáz enzimet szednek, ami kapható patikában, de szerintem drogériákban is vannak.

Ha tényleg liszt (glutén) és laktóz érzékeny vagy, és ezeket kiiktatod, ill. szedsz enzimet, gyanús, hogy megszűnik a hasmenés és puffadás.

Amiket írtam, nem szakemberként írtam, csak amit a tesómon láttam. Mindenképp beszélj orvossal, Szigfriddel, legalábbis én ezt tenném a helyedben.

2015. márc. 24. 14:29
En meg csak marcius elejetol regenorozok, de sajnos mostanaban megtortent, hogy elfelejtettem bevenni miutan ettem (1-1,5 ora )a regenort. Ilyen esetben mi a teendo.
5602. Moni999 (válaszként erre: 5601. - Belo)
2015. márc. 24. 14:23

a youtube-on ha rákeresel a termék nevére, akkor feldob jó pár viedót a feltalálóval, ott elég sok kérdésre választ kapsz szinte elsőkézből :)

[link] ez az első rész, érdemes megnézni azt hiszem 5 van belőle :) Ha ebben nincs válasz, akkor érdemes e-mail-ben megkérdezni Szigfridet, minden bizonnyal kapsz választ! Sok sikert!

5601. Belo
2015. márc. 24. 11:12
Szeretném megkérdezni, hogy liszt és laktóz érzékeny betegséggel is lehet a kúrát csinálni. Úgy olvastam, hogy a laktózérzékenységre valami enzimet kell szedni, annak mi a neve és hol lehet beszerezni. Az ételallergiára is jó? Állandó hasmenés és reflux (állandó büffentés) rossz közérzetet biztosít. Aki tud ebben tanácsot adni, kérem irja meg.Köszönöm.
5600. panka1960 (válaszként erre: 5599. - Moni999)
2015. márc. 24. 10:39
Sokszor nehéz, amikor sütit készítek a családnak. Nagyon édesszájú voltam (vagyok). Azt mondják fejben dől el. Nagyon le szeretnék fogyni. Sok fogyókúrába belekezdtem, aztán abbahagytam. Most elhatároztam, ha belegebedek is megcsinálom.
5599. Moni999 (válaszként erre: 5598. - Panka1960)
2015. márc. 24. 09:55
Panka irigyellek- a türelmedért:) Nekem már reg-enor iszonyom van pedig még csak negyven napja sincsen hogy elkezdtem, és még azt sem mondhatom hogy nincs eredmény, de mégis :)
5598. panka1960 (válaszként erre: 5596. - Dorem)
2015. márc. 24. 09:05
köszi. Ilyen türelmes még az életben nem voltam. Mármint fogyókúra szempontjából. Ismerősöm 30kg-ot fogyott 5 hónap alatt, ezért vágtam bele. Még bízom benne, hogy nekem is használ.
5597. kirimó
2015. márc. 24. 08:50
Sziasztok! Egy kis erőt ,és kitartást szeretnék adni minden kurázónak .Mi a párommal január 1én kezdtük el betartunk minden szabályt én 7kg fogytam ,ő pedig 12kg :)én úgy gondolom ez nagyon szép eredmény .Most egy hónapja a kislányom is csatlakozott hozzánk ,ő pedig egy hónap alatt 6kg fogyott :)kitartást mindenkinek !
5596. dorem (válaszként erre: 5595. - Panka1960)
2015. márc. 24. 08:43
Szerintem legyél türelmes, biztos még máshol dolgozik a regenor.:)
5595. panka1960
2015. márc. 24. 08:09
Sziasztok! Már régóta olvasom ezt a fórumot, és ha nem lenne, már feladtam volna. január 11.-én kezdtem a kúrát, csak 3-3,5kg ment le. Az is ingadozik. A közérzetem sokkal jobb, ezért arra gondoltam, ha nem is fogyok, legalább méregtelenítek. Valamit tettem az egészségemért. 20kg-tól szerettem volna megszabadulni. Majd meglátjuk. Jó hogy vagytok!
5594. lazacc (válaszként erre: 5569. - Moni999)
2015. márc. 23. 18:35
Köszi a bíztató szavakat, sajnos a kenyérrel még mindig gondom van, nem tudok nélküle meglenni, főleg imádom a piritóst. De ma már azert jobban ment, főztem rizstejet a kávémba, padlizsánkrémet, hogy ne csábuljak el. Legnagyobb hőstettem, tegnap epertortát készítettem és meg sem kóstoltam. Már csak két szelet van, ezt megúsztam!
2015. márc. 23. 18:23
Akik már végeztek a kúrával és szép eredményeket értek el fogyás területén is , Tőlük kérdezem, ha esetleg benéznének, a szénhidrátbevitelt mennyire fogták vissza, naponta mennyi pirítóst fogyasztottak?Köszönöm!
5592. Mircella (válaszként erre: 5590. - Kenzol)
2015. márc. 23. 14:29

Én részemről Candidára gyanakszom. Ezt pár éve amikor a problémáim kezdődtek meg is állapították, szigorú étrendet kellett volna tartanom, plusz kaptam valami irgalmatlan undorító gyógyszert amit kín keservesen tudtam meginni. Nem tudtam végig csinálni...:(

Azóta csak jöttek a kilók, fogyni pedig nem tudtam hiába próbáltam bármit.

Pár hormonkezelés még plusszban rásegített..

De ennek most működnie kell!!! Muszáj!!!

Látod, azért valami kezd alakulni, neked is rendeződik az emésztésed. Ez az első lépés, majd jön a többi is remélem!:)

5591. Dothy (válaszként erre: 5590. - Kenzol)
2015. márc. 23. 11:55

Szia! Én is javasolnám, hogy a feltalálóhoz, aki kiváló reflexológus hírében áll, próbálj időpontot szerezni. Biztos vagyok benne, hogy kideríti mi a gond, és megszabadít téged a sokéves szenvedéstől! :)

Most szombaton egy, a Reg-enort gyártó cég rendezvényén kb. 5 percet volt a színpadon, nem sokat beszélt, de egy végtelenül kedves, szerény ember, aki már sok száz emberen segitett, mondhtaom, hogy az 5 perc alatt 500 ember napját bearanyozta :) Szerettem volna kezet fogni vele, de nem volt rá alkalmam, meg akartam köszönni neki (ahogyan már sok ezren), hogy nekünk ajándékozta a Reg-enort :)

5590. kenzol (válaszként erre: 5589. - Mircella)
2015. márc. 23. 11:18

Köszönöm biztató soraidat. Még én is reménykedek, 2 hónapot adtam magamnak, hogy elindul e valami, ennyi idő alatt lennie kell valami változásnak, gondolom. Egyedüli pozitívuma az, hogy minden nap tudok menni wc-re és a puffadásom elmúlt.

Végül is így átgondolva vannak pozitív hatások. 3 éve volt egy elég komoly műtétem,ami felborította az egész szervezetemet. Onnantól kezdve csak hashajtóval tudtam elintézni a dolgomat heti 1-szer,és időre kell pisilni járnom, mert ennek az érzékelését is elvesztettem.Néhány hónapja elkezdtem inni éhgyomorra langyos citromos vizet javított a nagyobb gondom, de 3 év után elmondhatom ez a része helyrejött az elmúlt 1 hónapban.

Csak totál értetlen vagyok, ha 1 héten egyszer jártam wc-re és tartottam a súlyomat, akkor hogy lehet, ha mindennap járok, akkor hízok?!

Egyszer azt mondta egy kedves ismerősöm: "fordítva vagyok bekötve :)"

5589. Mircella (válaszként erre: 5576. - Kenzol)
2015. márc. 23. 11:04

Szia Kenzol! Hasonló cipőben járok én is. Ma egy hónapja csinálom ezt a kúrát, azért kezdtem bele mert pár év óta semmitől sem tudok fogyni.. legutóbbi alkalommal sikerült 2 kg- ot híznom:-(:'( Ekkor határoztam el magam a Reg-enor mellett. 1 hónapja csinálom becsületesen, kilóban semmi eredmény, viszont a ruháim kényelmesebbek és nem puffadok fel.

Szerintem ne add fel,biztos azért nem sikerültek az eddigi próbálkozásaink mert az emésztőrendszerben valami nagy hiba van. Ez a kúra helyre hoz, azután tudunk fogyni is majd. Remélem!;-):-)

5588. Dothy
2015. márc. 23. 10:30

Nem tudom, ki hol kérdezte már, hogy van-e IR-es köztünk. Én az vagyok, de nem számolgatok semmit. tutira nem eszem 160 gr ch-t, mert a két pirítóson kívül max heti 1x eszem vagy tészta-félét vagy rizslisztből egy adag nokedlit. Ha a zöldséget nem vesszük bele, akkor ennyi az össz, és 3x eszem csak egy nap.

Nekem elég ritkán jött meg, most viszont igen, uh alakul valami, ill. a nehezebb napokat tulajdonképpen észre sem vettem, holott előtte nagyon fájt a hasam, amikor véletlenül történt ilyesmi....

Meforalt szedtem am 1000 mg, 2* fél szem / nap, de utáltam bevenni is, meg amellett tényleg kellett 5x enni egy nap, de a súlyom csak felfelé ment. A reg-enor előtt egy héttel lassan leálltam vele és elhagytam. Azóta ezen a téren jól vagyok :) (most nyugodtan kövezzen meg, akinek nem tetszett a módszerem :D) A -4 kg meg volt három hét alatt, hasnál, csípőnél már -8 cm-nél tartok. Én úgy érzem, jó döntés volt :)

5587. Dothy
2015. márc. 23. 10:23

Sziasztok! Rég irtam, a múlt hetem nagyon zűrös volt. Ivással voltak problémáim, nem volt meg a 3liter (volt hogy 2 sem...) meg is állt a fogyás kilóban, de centiben 1-2 azért ment le itt-ott. Most már belehúzok :)

Anyukámnál is megindult végre a fogyás, eddig - 2 kg, február 13án kezdte :)

Hajrá mindenkinek!

5586. Moni999 (válaszként erre: 5585. - Kisbuci39)
2015. márc. 23. 09:23
Én sajnos ezt nem ismerem igy nem tudok Neked ebben segíteni, de az előírás: bármilyen fehér, házi jellegű,ha rozsos- nem baj- kenyér fogyasztható pirítva. Összetételt nézd meg, és szerintem abból kiderül Számodra hogy eheted-e vagy sem. :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook