Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Na akkor vesézzük ki :D
Irtad, hogy fejben dől el. Amit írtál még, abból látszik, hogy jól el is dőlt, azzal nincs probléma. Csak fogalmazd át az egy mondatot, hogy maradéktalan legyen a sikerélményed ;)
Egyébként én a centiknek inkább hiszek, mint a súlynak, hiszen ha pl. sportol is valaki a diéta mellé, akkor izomtömeg növekszik, zsír hiába lesz mínuszos, a súlyalehet, hogy marad. Viszont a centi és vitaláitás érzése nem hazudik :) Ugyanolyan súllyal kisebb ruhákat hordatni és jól érezni magad: ez a cél :)
Ebben a videóban Szigfrid is és egy természetgyógyász együtt mondják el, hogy reflux esetén mi a teendő. Már nem emlékszem, hogy közepe, vagy vége táján, de érdemes végignézni :) A zabtejes poénért pláne :D
Dejó!!
Lehet, hogy a feltaláló maga sem tudja, hogy a refluxosokkal is milyen jót tesz a találmánya :)
Az este olvastam át megint a tájékoztatót, a refluxra pont azt írta, hogy arra nem jó, felerősíti a tüneteket. Szerintem beszélj a feltalálóval, de ne emailben, hanem telefonon. Viszont előre írd le a kérdéseket, nem tart mesedélutánt, célratörőnek kell lenni nála.:)
A laktózérzékenység egyik tünete a hasmenés, a lisztérzékenységnek nem tudom. Érdemes gasztros dokit megkeresni, diagnosztizáltatni, adóvisszatérítés is jár érte. A laktózérzékenyek laktáz enzimet szednek, ami kapható patikában, de szerintem drogériákban is vannak.
Ha tényleg liszt (glutén) és laktóz érzékeny vagy, és ezeket kiiktatod, ill. szedsz enzimet, gyanús, hogy megszűnik a hasmenés és puffadás.
Amiket írtam, nem szakemberként írtam, csak amit a tesómon láttam. Mindenképp beszélj orvossal, Szigfriddel, legalábbis én ezt tenném a helyedben.
a youtube-on ha rákeresel a termék nevére, akkor feldob jó pár viedót a feltalálóval, ott elég sok kérdésre választ kapsz szinte elsőkézből :)
[link] ez az első rész, érdemes megnézni azt hiszem 5 van belőle :) Ha ebben nincs válasz, akkor érdemes e-mail-ben megkérdezni Szigfridet, minden bizonnyal kapsz választ! Sok sikert!
Én részemről Candidára gyanakszom. Ezt pár éve amikor a problémáim kezdődtek meg is állapították, szigorú étrendet kellett volna tartanom, plusz kaptam valami irgalmatlan undorító gyógyszert amit kín keservesen tudtam meginni. Nem tudtam végig csinálni...:(
Azóta csak jöttek a kilók, fogyni pedig nem tudtam hiába próbáltam bármit.
Pár hormonkezelés még plusszban rásegített..
De ennek most működnie kell!!! Muszáj!!!
Látod, azért valami kezd alakulni, neked is rendeződik az emésztésed. Ez az első lépés, majd jön a többi is remélem!:)
Szia! Én is javasolnám, hogy a feltalálóhoz, aki kiváló reflexológus hírében áll, próbálj időpontot szerezni. Biztos vagyok benne, hogy kideríti mi a gond, és megszabadít téged a sokéves szenvedéstől! :)
Most szombaton egy, a Reg-enort gyártó cég rendezvényén kb. 5 percet volt a színpadon, nem sokat beszélt, de egy végtelenül kedves, szerény ember, aki már sok száz emberen segitett, mondhtaom, hogy az 5 perc alatt 500 ember napját bearanyozta :) Szerettem volna kezet fogni vele, de nem volt rá alkalmam, meg akartam köszönni neki (ahogyan már sok ezren), hogy nekünk ajándékozta a Reg-enort :)
Köszönöm biztató soraidat. Még én is reménykedek, 2 hónapot adtam magamnak, hogy elindul e valami, ennyi idő alatt lennie kell valami változásnak, gondolom. Egyedüli pozitívuma az, hogy minden nap tudok menni wc-re és a puffadásom elmúlt.
Végül is így átgondolva vannak pozitív hatások. 3 éve volt egy elég komoly műtétem,ami felborította az egész szervezetemet. Onnantól kezdve csak hashajtóval tudtam elintézni a dolgomat heti 1-szer,és időre kell pisilni járnom, mert ennek az érzékelését is elvesztettem.Néhány hónapja elkezdtem inni éhgyomorra langyos citromos vizet javított a nagyobb gondom, de 3 év után elmondhatom ez a része helyrejött az elmúlt 1 hónapban.
Csak totál értetlen vagyok, ha 1 héten egyszer jártam wc-re és tartottam a súlyomat, akkor hogy lehet, ha mindennap járok, akkor hízok?!
Egyszer azt mondta egy kedves ismerősöm: "fordítva vagyok bekötve :)"
Szia Kenzol! Hasonló cipőben járok én is. Ma egy hónapja csinálom ezt a kúrát, azért kezdtem bele mert pár év óta semmitől sem tudok fogyni.. legutóbbi alkalommal sikerült 2 kg- ot híznom:-(:'( Ekkor határoztam el magam a Reg-enor mellett. 1 hónapja csinálom becsületesen, kilóban semmi eredmény, viszont a ruháim kényelmesebbek és nem puffadok fel.
Szerintem ne add fel,biztos azért nem sikerültek az eddigi próbálkozásaink mert az emésztőrendszerben valami nagy hiba van. Ez a kúra helyre hoz, azután tudunk fogyni is majd. Remélem!;-):-)
Nem tudom, ki hol kérdezte már, hogy van-e IR-es köztünk. Én az vagyok, de nem számolgatok semmit. tutira nem eszem 160 gr ch-t, mert a két pirítóson kívül max heti 1x eszem vagy tészta-félét vagy rizslisztből egy adag nokedlit. Ha a zöldséget nem vesszük bele, akkor ennyi az össz, és 3x eszem csak egy nap.
Nekem elég ritkán jött meg, most viszont igen, uh alakul valami, ill. a nehezebb napokat tulajdonképpen észre sem vettem, holott előtte nagyon fájt a hasam, amikor véletlenül történt ilyesmi....
Meforalt szedtem am 1000 mg, 2* fél szem / nap, de utáltam bevenni is, meg amellett tényleg kellett 5x enni egy nap, de a súlyom csak felfelé ment. A reg-enor előtt egy héttel lassan leálltam vele és elhagytam. Azóta ezen a téren jól vagyok :) (most nyugodtan kövezzen meg, akinek nem tetszett a módszerem :D) A -4 kg meg volt három hét alatt, hasnál, csípőnél már -8 cm-nél tartok. Én úgy érzem, jó döntés volt :)
Sziasztok! Rég irtam, a múlt hetem nagyon zűrös volt. Ivással voltak problémáim, nem volt meg a 3liter (volt hogy 2 sem...) meg is állt a fogyás kilóban, de centiben 1-2 azért ment le itt-ott. Most már belehúzok :)
Anyukámnál is megindult végre a fogyás, eddig - 2 kg, február 13án kezdte :)
Hajrá mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása