Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

5585. Kisbuci39
2015. márc. 23. 08:38
Sziasztok! Tudja valaki, hogy szabad-e Glyx kenyeret fogyasztani a kúra ideje alatt? Előre is köszi.
5584. asparagus (válaszként erre: 5573. - Lilly00)
2015. márc. 22. 22:16
szia, az enyém 120136
5583. dorem (válaszként erre: 5582. - Kenzol)
2015. márc. 22. 20:30
Elmennék Budaörsre a feltalálóhoz.
5582. kenzol
2015. márc. 22. 17:44
Néhány éve voltam kivizsgáláson, mert hiába jártam heti 2x konditerembe fél évig, vagy fél évig heti 2X jártam aerobicozni, és komolyan diétáztam mellette, és a szuper eredményem mind a két alkalommal plusz 3 kiló volt. A főorvos kivizsgált, és minden eredményem teljesen oké. Azt mondta genetika és fogadjam el magamat.
5581. Moni999 (válaszként erre: 5573. - Lilly00)
2015. márc. 22. 17:41
kaptál már?
5580. dorem (válaszként erre: 5579. - Kenzol)
2015. márc. 22. 17:32
Vérképeddel mi a helyzet? Pajzsmirigy?
5579. kenzol
2015. márc. 22. 16:31
Centibe is semmi, a vérnyomásommal sose volt gond,a ruhák is ugyan olyanok. Hetente járok táncolni, mozgok is a munkám is olyan, hogy néha lehet pörögni rendesen. Betartom a háromszori étkezést, ha kávét iszok, akkor rizstejjel vagy zabtejjel, amit már magamnak csinálok és 2 szem édesítővel. Tegnap volt az első olyan nap, amikor próbáltam csinálni valami desszertet egészségesen, hogy a fiamnak a kedvébe járjak. Palacsintát csináltam, zablisztből és zabtejből. Még a kislányom szerint is meg kell tartani ezt a receptet :) Még van másfél üveggel, addig kitartok, még sose sikerült semmitől fogynom
5578. dorem (válaszként erre: 5574. - Skanya)
2015. márc. 22. 16:27

Nem számolom a ch-ot, viszont a többiekkel ellentétben mindenképp eszek minden étkezésnél. Reggel 2 szelet ceres graham 18 g, ebédnél rizs/krumpli-ritkán/kenyér, vacsoránál szintén 2 szelet. Biztos, hogy nincs meg a 160 se, de eszek. Szerintem max 100 lehet, mert a zöldségeket nem kell számolni. Ha a dietetikusnak elmondanám, tuti rosszul lenne. :D

Igazából nem tudom, hogy lenne jó. Elvileg már rég be kellett volna állni, de a reggeli értékek borzasztóak. Az is igaz, hogy nem fél 8-kor eszek, amikor kéne, hanem 9 előtt, amikorra már felmegy a cukrom. De sajnos már herótom van a zsíros kenyértől, így húzom, ameddig lehet. A rántottától is kolbásszal, a tepertőre meg rá se bírok nézni.

5577. dorem (válaszként erre: 5576. - Kenzol)
2015. márc. 22. 16:19
A plusz 1 kiló mellett érzel valamit? Lazábbak lettek a ruhák, jobban alszol, ízületi fájdalmak csökkentek, vérnyomásod jobb? Centiben nézed magad, vagy csak a súlyra koncentrálsz?
5576. kenzol
2015. márc. 22. 16:15
Sziasztok! Tanácsot szeretnék Tőletek kérni. 1 hónapja iszom a reg-enort a fiammal együtt, nem okozott gondoz betartani a szabályokat, változtattunk a főzési szokásainkon, több zöldséget is eszünk. A fiam az 1 hónap alatt 6 kg.-ot fogyott, úgy hogy tudom néha evett és ivott olyat is a fősulin ami tiltott volt, ezzel szemben a mai mérésnél kiderült én meg 1 kilót híztam. Nem hogy tartottam volna a súlyomat esetleg fogytam volna :( Teljesen padlóra kerültem.Nem tudom mi értelme van ennek vagy van e értelme folytatnom?!
5575. krisszi77 (válaszként erre: 5568. - Lazacc)
2015. márc. 22. 16:03
Szia!Nem értem.Nektek milyen izű a Reg-enor?
5574. skanya (válaszként erre: 5566. - Dorem)
2015. márc. 22. 15:56
Szia, ha jól olvastam akkor te is IR-es vagy, és kérdésem annyi lenne hogy regenor mellet betartod a CH bevitelt? mert nekem 160CH előírt ami betartható lenne a regenor kúra mellet is csak kiváncsi vagyok hogy kéne hogy jó legyen :D, előre is köszi a válasz.
5573. Lilly00
2015. márc. 22. 14:40

Sziasztok, Tudna nekem valaki adni egy biocomos regisztraciohoz szukseges aktiv ajanlo kodot.

Koszi a segitseget :)

5572. iker55 (válaszként erre: 5564. - *Ametiszt*)
2015. márc. 22. 09:43
Köszönöm, remélem igazad lesz!
5571. iker55 (válaszként erre: 5566. - Dorem)
2015. márc. 22. 09:42

Szia Dorem!

Nagyon köszönöm a kedves szavakat, tájékoztatást.

Én nem vagyok PM beteg, legalább is nem tudok róla, már írtam, hogy eddig hála isten nem szedtem semmilyen gyógyszert.Tudod mi az érdekes, én jan.3-án kezdtem, és azóta tényleg sem édeset,savanyút,tésztákat, pékárukat stb. ami tiltott nem ettem, kivétel a kenyér pirítva, akkor hogy a fenébe mértek 6,0 cukrot.Nem lehet, hogy nagyon félek a szúritól, mondtam is az Úrnak aki vette le a vért, szinte izzadt a tenyerem, hogy izgulok, de nyugtatgatott, és olyan ügyesen vette le a több ampulla vért, hogy észre sem vettem.

Na majd meg látjuk.Azért még egyszer köszönöm.

5570. Mircella (válaszként erre: 5565. - Winetta)
2015. márc. 22. 09:25
Szia! Nekem az a véleményem, ha már egyszer végigcsináltad a kúrát akkor méregtelenítve lettél, és az emésztőrendszered is rendbe lett hozva. A Reg-enor ezt tudja aminek a mellékhatása a fogyás. Tehát ha egészségesen étkezel is, de újra sütizel, hízni fogsz... Talán a mértékletességre kellene figyelned, vagy kiprobálhatnál egy átlagos diétát. Pl. szétválasztó diéta? Minden 4-dik napon lehet sütizni :-)
5569. Moni999 (válaszként erre: 5567. - Lazacc)
2015. márc. 22. 07:58
lazacc-Ne stresszelj, idővel menni fog hidd el, az elcsábulásokkal vigyázz, ahogy leírtad elég sok a problémád, s ez csak ugy fog megoldódni, ha figyelsz Magadra, és az étkezésre:) Talán ez elején az egy zabkeksz nem a világ vége :) Ha kérdésed van kérdezz nyugodtan, nagyon sok itt a jószándékú segítőkész tag, biztosan kapsz ötleteket és jó tanácsokat! Üdv közöttünk :) Amire figyelj: első jó tanács a kalória bevitel, 1500 fölé ne nagyon menj, ha fogyni is szeretnél.
5568. lazacc (válaszként erre: 5565. - Winetta)
2015. márc. 21. 21:48
Szia Winetta, én az újat iszom, talán kicsit frisebb, de nem más. Mire az üveg sljára érek addigra kicsit más, nem erjedt, de olyasmi, pedig nem iszom bele es hűtőben tartom
5567. lazacc (válaszként erre: 5544. - Asparagus)
2015. márc. 21. 21:44
Hali! Új vagyok még a forumozók közt, a regenoromból most fogy el az első üveg. Sajnos nem nagyon érzek meg javulást, de sajjnos el-el csábulok. Ma elég jól tartottam magam, csak a tesómnál ettem egy zabos kekszet, mert éhes voltam és más nem volt. Sokféle emésztesi és anyagcsere problemám van, epe, máj, cukor, a szokásos. No meg jó nagy súlyfelesleg. Szeretnék 30 kilót fogyni. Sajnos már nem megy olyan könnyen, mint regen, no meg soat ülök. Ez egy ördögi kör. Remélem tőletek kapok sok támogatást es bíztatást, és talán en is segíthetek valakinek.
5566. dorem (válaszként erre: 5563. - Iker55)
2015. márc. 21. 20:09

PM. Pajzsmirigy nem megfelelő működése. Alul vagy túlműködés lehet. Időnként nem árt nézetni, főleg fiatalabb korban (nekem 24 évesen derült ki). Ha valaki nem pm beteg, csak ellenőrizni akarják, TSH-t nézetnek. Aki ilyen beteg, annak több értéket is néznek. Egyre több embert érint ez a betegség, félelmetesen sokat.

IR: inzulin rezisztencia. A cukorbetegség nem egyik napról a másikra alakul ki, hanem évek során. Te rizikófaktorba tartozol, mert édesapád is cukros. Én is abba, mert mindkét szülőm az. Terhelt inzulinnal (cukrosvíz, 2-3x vérvétel két óra alatt) tudják kimutatni, hogy milyen az inzulin termelése a szervezetnek, hogy reagál a tömény cukorra. Ha egy bizonyos érték felett van, akkor IR-ről beszélünk, amíg nincs kialakult cukorbetegség. Kezelése ugyanaz, mint a cukorbetegeknek. Miután neked pont határértéken van a cukrod, szerintem tuti, hogy nincs minden rendben, ráadásul ez az évek során emelkedni fog. Ha az éhgyomri 5 alatt lenne, az lenne a tuti.

Korábban olvastam a hozzászólásokat, és valaki nagyon panaszkodott, hogy nem megy a súlya lefele, mire egyszer írta, hogy kiderült az IR és a doki szerint azért nem. Én kicsit kételkedem benne, mert cukorbeteg (terhesség előtt IR-es) vagyok, gyógyszert hanyagul kezelem és mégis megy lefele. Gyanítom neki más gondja is volt, de azt már nem írta.

Ha valaki nem ért egyet a gondolatmenetemmel, cáfoljon nyugodtan! Az évek alatt én ezt tanultam magam miatt.

5565. winetta
2015. márc. 21. 19:59
Sziasztok! Rég jártam az oldalon, ismét nagyon sok érdekes dolgot olvastam, én is szeretnék megosztani veletek pár érdekes dolgot. Tavaly -2014- márciustól szeptemberig csináltam a kúrát 99%-osan betartva mindent. Meghozta eredményét -13kg-val. Hihetetlenül boldog voltam, soha életemben nem fogytam ennyit semmivel. Aztán gondoltam szünetelek kicsit, de sajnos a szünet hosszabbra sikeredett a karácsonyi ünnepek miatt. Ennek meg is lett a böjtje, kb +4kg visszajött. Nem ettem úgy mint azelőtt, de azért voltak kisebb nagyobb kajálások. Január első napjaiban ismét rávettem magam a kúrára, bírtam február végéig, szerintem sikertelenül max. 1kg ha lement. Aztán március elején megint abbahagytam, aminek megint rossz vége lett. Visszajött kb 3kg. Egyszerűen bele vagyok betegedve, hogy amint abbahagyom a kúrát szépen lassan jönnek vissza a kilók... Annyit még tudni kell, hogy édességfüggő vagyok, de azért nem vittem túlzásba. Két dolgot tehetek: 1. vagy örök életemben regenor-ozni fogok kisebb nagyobb megszakításokkal, 2. vagy a regenor abbahagyása után lemondok minden olyan ételről amire ha csak már rá is gondolok, hizlal. Tudtok-e valamit tanácsolni? Van valaki hasonló helyzetben? Per pillanat az idegrendszerem is padlón van, úgy érzem tehetetlen vagyok és csak a pénzemet szóróm... Ma kezdtem újra, és megfogadtam hogy utoljára kezdek bele... Kérlek segítsetek :((( Annyit még kérdeznék, hogy valaki issza az új csomagolású regenort? van valami különbség? Most olyat rendeltem...
5564. *Ametiszt* (válaszként erre: 5561. - Iker55)
2015. márc. 21. 19:19

A cm eredményeid nagyon klasszak, én 12 cm-es fogyást kb 12-15 kiló leadásával tudnék elérni.

Pont erre gyúrok én is.:)

Szerintem Neked ezután fog megindulni a fogyásod kilóban. Több ilyen esetet lehetett olvasni, további kitartást kívánok!

5563. iker55 (válaszként erre: 5562. - Dorem)
2015. márc. 21. 18:55

Szia Dorem!

Ne haragudj, de nem értem a kérdésed, mert én eddig nem szedtem semmit, a vérnyomásom is amióta iszom a reg-enort azóta magas.Mi az a pm,IR. Nem szoktam remegni, sőt volt amikor az Apám(83 éves)cukrát mértem, a magamét is meg mértem 4,6-os volt.De köszönöm a dicsérést, én a kg-al nem vagyok elégedett, az nagyon nehezem megy le.Vas hiányom is van.

5562. dorem (válaszként erre: 5561. - Iker55)
2015. márc. 21. 15:24

Ügyes vagy! Szépek az eredmények.

A TSH-d tök jó. Vagy nem vagy pm-es, vagy jól van a gyógyszer beállítva.:) Viszont gyanakodnék a helyedben IR-re, amit csak terhelt cukor és inzulin teszttel tudnak kimutatni. Tudom, hogy határérték a cukrod, és pont azért. Nem szoktál remegni, ha nem eszel időben?

5561. iker55
2015. márc. 21. 11:17

Sziasztok!

Ma kezdem a 12. hetet. a fogyásom -4,5 kg.

Mell:-9 cm

Comb:-8 cm

Csípő: -12 cm

Derék: -13 cm

Nagyon nem látványos, de van olyan farmerem, ami nem ért be rendesen, most kényelmes, de a kilóm az 5.-e óta nem változik.Nagyon nehezen mozdul meg. A vérnyomásomra szedem a gyógyszert, 10.-e óta.Nem bűnözök, ma elkezdek többet mozogni, mert van egy kis kertünk, és el kezdem a veteményezést.Már írtam, hogy a labor eredményemben 2 db volt ami eltért , glükóz az 6,0 lett, alkaliku foszfatáz lett 351 E/1 az 279 E/1-ig lett volna jó. A TSH AZ 1,540 mE/1 lett, 0,400-4,000 ig jó.Röviden ennyit rólam, ha valakinek van az eredményeiről véleménye, várom.A vérnyomásom, gyógyszerrel, 139/90/70.

5560. liem79 (válaszként erre: 5552. - Karika62)
2015. márc. 21. 08:35

Kedves Karika62!

Három napja használom az Intestinal-t.Naponta többször kell a mellékhelyiséget látogatni,de nem igazi hasmenés,csak szépen működik a dolog.

5559. gabrietta
2015. márc. 20. 21:53

Sziasztok Lányok!

Tegnap Szigfrid Bicskén tartott előadást. Én elmentem. Jó volt, bár semmi olyat nem mondott, amit már leírva nem olvastam volna. Mindenesetre nagyon megerősített abban a hitben, hogy érdemes volt ezt a kúrát végigcsinálni és érdemes ismételni is.Nekem most már majdnem 3 hete ért véget. Jelentem, nem híztam még eddig semmit vissza. Próbálom az étrendet tartani, de azért néha csipegetek ezt azt. Hál istennek nincsenek falásrohamaim (legalábbis eddig). Tejet egyáltalán nem ittam azóta se, főzeléket már ettem egy kis tejföllel, de zsírral és rizsliszttel rántva. Pici sajt is lecsúszott a pizzán, de semmi bajom nem volt semmitől.Mondjuk a kúra ideje alatt szigorúan csak háromszor ettem, most meg azért többször beugrik, hogy jó lenne valamit rágcsálni. Ha ilyen van eszek egy pár szem háztartási kekszet.Eddig kielégítette a rágcsálás utáni vágyam. Majd még beszámolok a regenor utáni tapasztalatokról. A diétázóknak sok kitartást!

5558. Moni999 (válaszként erre: 5557. - Khbetti)
2015. márc. 20. 20:55
Én már ettem :)
5557. khbetti
2015. márc. 20. 18:24
Sziasztok,kétszersültet lehet enni?
5556. PUMECEDLI (válaszként erre: 5555. - Nbea)
2015. márc. 20. 17:51
almát nem ehetsz, kizárólag citromot és fehér húsú grapefruitot lehet enni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook