Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Nem számolom a ch-ot, viszont a többiekkel ellentétben mindenképp eszek minden étkezésnél. Reggel 2 szelet ceres graham 18 g, ebédnél rizs/krumpli-ritkán/kenyér, vacsoránál szintén 2 szelet. Biztos, hogy nincs meg a 160 se, de eszek. Szerintem max 100 lehet, mert a zöldségeket nem kell számolni. Ha a dietetikusnak elmondanám, tuti rosszul lenne. :D
Igazából nem tudom, hogy lenne jó. Elvileg már rég be kellett volna állni, de a reggeli értékek borzasztóak. Az is igaz, hogy nem fél 8-kor eszek, amikor kéne, hanem 9 előtt, amikorra már felmegy a cukrom. De sajnos már herótom van a zsíros kenyértől, így húzom, ameddig lehet. A rántottától is kolbásszal, a tepertőre meg rá se bírok nézni.
Sziasztok, Tudna nekem valaki adni egy biocomos regisztraciohoz szukseges aktiv ajanlo kodot.
Koszi a segitseget :)
Szia Dorem!
Nagyon köszönöm a kedves szavakat, tájékoztatást.
Én nem vagyok PM beteg, legalább is nem tudok róla, már írtam, hogy eddig hála isten nem szedtem semmilyen gyógyszert.Tudod mi az érdekes, én jan.3-án kezdtem, és azóta tényleg sem édeset,savanyút,tésztákat, pékárukat stb. ami tiltott nem ettem, kivétel a kenyér pirítva, akkor hogy a fenébe mértek 6,0 cukrot.Nem lehet, hogy nagyon félek a szúritól, mondtam is az Úrnak aki vette le a vért, szinte izzadt a tenyerem, hogy izgulok, de nyugtatgatott, és olyan ügyesen vette le a több ampulla vért, hogy észre sem vettem.
Na majd meg látjuk.Azért még egyszer köszönöm.
PM. Pajzsmirigy nem megfelelő működése. Alul vagy túlműködés lehet. Időnként nem árt nézetni, főleg fiatalabb korban (nekem 24 évesen derült ki). Ha valaki nem pm beteg, csak ellenőrizni akarják, TSH-t nézetnek. Aki ilyen beteg, annak több értéket is néznek. Egyre több embert érint ez a betegség, félelmetesen sokat.
IR: inzulin rezisztencia. A cukorbetegség nem egyik napról a másikra alakul ki, hanem évek során. Te rizikófaktorba tartozol, mert édesapád is cukros. Én is abba, mert mindkét szülőm az. Terhelt inzulinnal (cukrosvíz, 2-3x vérvétel két óra alatt) tudják kimutatni, hogy milyen az inzulin termelése a szervezetnek, hogy reagál a tömény cukorra. Ha egy bizonyos érték felett van, akkor IR-ről beszélünk, amíg nincs kialakult cukorbetegség. Kezelése ugyanaz, mint a cukorbetegeknek. Miután neked pont határértéken van a cukrod, szerintem tuti, hogy nincs minden rendben, ráadásul ez az évek során emelkedni fog. Ha az éhgyomri 5 alatt lenne, az lenne a tuti.
Korábban olvastam a hozzászólásokat, és valaki nagyon panaszkodott, hogy nem megy a súlya lefele, mire egyszer írta, hogy kiderült az IR és a doki szerint azért nem. Én kicsit kételkedem benne, mert cukorbeteg (terhesség előtt IR-es) vagyok, gyógyszert hanyagul kezelem és mégis megy lefele. Gyanítom neki más gondja is volt, de azt már nem írta.
Ha valaki nem ért egyet a gondolatmenetemmel, cáfoljon nyugodtan! Az évek alatt én ezt tanultam magam miatt.
A cm eredményeid nagyon klasszak, én 12 cm-es fogyást kb 12-15 kiló leadásával tudnék elérni.
Pont erre gyúrok én is.:)
Szerintem Neked ezután fog megindulni a fogyásod kilóban. Több ilyen esetet lehetett olvasni, további kitartást kívánok!
Szia Dorem!
Ne haragudj, de nem értem a kérdésed, mert én eddig nem szedtem semmit, a vérnyomásom is amióta iszom a reg-enort azóta magas.Mi az a pm,IR. Nem szoktam remegni, sőt volt amikor az Apám(83 éves)cukrát mértem, a magamét is meg mértem 4,6-os volt.De köszönöm a dicsérést, én a kg-al nem vagyok elégedett, az nagyon nehezem megy le.Vas hiányom is van.
Ügyes vagy! Szépek az eredmények.
A TSH-d tök jó. Vagy nem vagy pm-es, vagy jól van a gyógyszer beállítva.:) Viszont gyanakodnék a helyedben IR-re, amit csak terhelt cukor és inzulin teszttel tudnak kimutatni. Tudom, hogy határérték a cukrod, és pont azért. Nem szoktál remegni, ha nem eszel időben?
Sziasztok!
Ma kezdem a 12. hetet. a fogyásom -4,5 kg.
Mell:-9 cm
Comb:-8 cm
Csípő: -12 cm
Derék: -13 cm
Nagyon nem látványos, de van olyan farmerem, ami nem ért be rendesen, most kényelmes, de a kilóm az 5.-e óta nem változik.Nagyon nehezen mozdul meg. A vérnyomásomra szedem a gyógyszert, 10.-e óta.Nem bűnözök, ma elkezdek többet mozogni, mert van egy kis kertünk, és el kezdem a veteményezést.Már írtam, hogy a labor eredményemben 2 db volt ami eltért , glükóz az 6,0 lett, alkaliku foszfatáz lett 351 E/1 az 279 E/1-ig lett volna jó. A TSH AZ 1,540 mE/1 lett, 0,400-4,000 ig jó.Röviden ennyit rólam, ha valakinek van az eredményeiről véleménye, várom.A vérnyomásom, gyógyszerrel, 139/90/70.
Kedves Karika62!
Három napja használom az Intestinal-t.Naponta többször kell a mellékhelyiséget látogatni,de nem igazi hasmenés,csak szépen működik a dolog.
Sziasztok Lányok!
Tegnap Szigfrid Bicskén tartott előadást. Én elmentem. Jó volt, bár semmi olyat nem mondott, amit már leírva nem olvastam volna. Mindenesetre nagyon megerősített abban a hitben, hogy érdemes volt ezt a kúrát végigcsinálni és érdemes ismételni is.Nekem most már majdnem 3 hete ért véget. Jelentem, nem híztam még eddig semmit vissza. Próbálom az étrendet tartani, de azért néha csipegetek ezt azt. Hál istennek nincsenek falásrohamaim (legalábbis eddig). Tejet egyáltalán nem ittam azóta se, főzeléket már ettem egy kis tejföllel, de zsírral és rizsliszttel rántva. Pici sajt is lecsúszott a pizzán, de semmi bajom nem volt semmitől.Mondjuk a kúra ideje alatt szigorúan csak háromszor ettem, most meg azért többször beugrik, hogy jó lenne valamit rágcsálni. Ha ilyen van eszek egy pár szem háztartási kekszet.Eddig kielégítette a rágcsálás utáni vágyam. Majd még beszámolok a regenor utáni tapasztalatokról. A diétázóknak sok kitartást!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása