Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
Nagyon orulok hogy ilyen ugyesen odafigyelsz es nem hizol...
Sajnos nem akar mulni...szerdan ismet bemegyek a szent imre korhazba...meg kerem mar oket hogy valamit tanacsoljanak mert ez felorol lelkileg is...
Mindenkinek boldog bekes karacsonyt kivanok...
Biztos vagyok benne hogy nem a por a hibas...a fiam is eszi es semmi baja tole...nekem osszetett...a halszalka+a sav+a vorosbor...
A por csak annyiban hogy semmi savfelszivodast nem vegez...
De remelem hogy tul leszek rajta es csinalhatom tovabb a dietat...annyira szepen ment minden nekem...amig ez a savas dolog elnem kezdodott...
Akkor hatha csak a vorosbor volt a bunos es nem a por maga!
Nekem egyelore nincs baj a savammal...reggel-este por es délben egy jo ebed.
szia de igen félek a visszahizástól,
ma reggel már úgy kezdtem az evést hogy ettem egy szelet kenyeret sonkával, és megittam vízben oldva egy kanál port...most ebédeltem ahogy szoktam és este eszek megint egy kenyeret de akkor nem iszok port hozzá..nagyjából egy pár napig ezt csinálom, bízom benne hogy a savam elmúlik.
október eleje óta 6 héten keresztül, elrontottam azzal hogy lefekvéskor ittam 1dl vörösbort mert a férjemnek anginás rohama volt és ezt ajánlották neki hogy igyon minden este 1 dl vörösbort, gondoltam ha neki jó akkor nekem is, és mivel nem ettem akkoriban csak a port ittam este, így gondolom a bor megtette a hatását,,,a meglévő savra rá tett még egyet...
bizom benne, hogy pár nap múlva már csak port fogok enni ismét reggel és este...szeretnék még 13kg leadni kb,,,
Te milyen tervet dolgozol ki a savadra? Hogy fogod enni?
Szia
En is itt tartok nagyon kesz a torkom...kimarta a sav...beszeltem a dokival rola...a porban sajnos nincs semmi savlekoto es amugy is refluxos voltam mar regebben...gondoljuk hogy most ez elojott ismet...
Egy darabig nem porozok
Rendbe kell hogy jojjon a tirkom
Az egesz nyelocsovem eg...oktober elrje ota kuzdok vele...akkor valoszinuleg egy halszalka felsertette a mandulacsonkomat
Ami a maro sav miatt nem tud meggyogyulni...azon a helyen azota is szurast erzek
Ezt mar a korhazban mondtak...mert idokozben mar ott is voltam vele...
Kivarok mikor gyogyul meg
Majd ismet elkezdem ...csak meg nem tudom hogyan ...hogy ismet ne jojjon elo a savam...
Te mit csinalsz a tovabbiakban mi a terved?
Milyen kihalt lett s fórum.
Nállam nem volt semmi ilyesmi probléma vele
Sziasztok! Kicsit elvesztem a mindennapi menetben. Sok időt töltök a konyhában hogy meglegyen a mindennapi ebédem. A kilók mennek szépen lefelé. Volt egy napom amikor megbotlottam és ettem egy kis édességet, de egy nap porozással jóvá tettem.
A legjobb hír viszont az hogy 5,3 körüli a cukor értékem aminek nagyon örülök.
Most poroztam en is...visszatertem az esti porhoz ismet...reggel kenyeret eszek...
Ez a torok fajas ugyem meg mindig nem megoldott...
Szurast erzek azota is...lassabban de azert fogyok...
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?