Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
Koszonom szepen a jo kivansagodat...
Nagyon bizom mar a javulasban...
Szegénykém,, Jobbulást kívánok. Sajnos szomorú ez a magyar egészség ügy.. Ha az ember jobban belelát (mint jó magam) rájön hogy milyenek is a mai korházak/orvosok.. bár tisztelet a kivételnek.
Remélem hamarosan jobban leszel! :))
Sziasztok...
tegnap megvolt a gyomortükrözés...rengeteg savam van és volt egy polip is amit kimetszett a doki azt elküldte bevizsgáltatni és valamilyen baktériumot is nézet, hogy van e a torkomban.egy hónap múlva jön meg a lelet.
Ez a három hónapos kálváriám egy mesébe illő,,,kb vagy hat orvos látott, ebből a zömének megegyezett a véleménye hogy a szálka felsértette a mandulámat és a savam nem engedi begyógyulni, egy doki műtött volna, egy semmit de semmit nem csinált, ez a helyi orr fül gégész...de egy a javára legyen mondva,hogy ahová kértem a beutalót oda viszont szó nélkül adott, mint most a tükrözésre, és a hónap végén az ultrahangra is ő adta, saját kérésemre...a maszek orvos volt a nulla sok közül...ő elküldött ct-re, egy olyan helyre ahol nem is csinálnak nyaki ct-t, persze ezt mondtam neki, hogy nem fogadtak, erre ő, hát nem érti miért nem csinálnak nyakit, a honlapukon is ki van írva, csak fogat ct-nek, erre mondta a doki,közel van a nyak, hát erősködjek velük, hogy ct-zék meg...erre én teljesen kiakadtam...
dupla savlekötőt kell hogy szedjek kb két hónapig, és úgy kell étkeznem ahogy egy refluxosnak kell. a fogyómat még nem kezdtem el, de néha néha azért becsempészek egy adag port a szegényesebb reggelim mellé...
szerencsére két kg híztam vissza eddig...
Remélem pár hét múlva ismét elkezdhetem, csak valahogy ki kell találnom hogy hogyan mert a sav miatt nem merek csak port inni reggel és este, már félek tőle hogy ha azt tenném ismét visszakerülnék ebbe a helyzetbe... bár tudom ehhez a helyzethez a vörösbor is hozzá segített...
Nekem a C.' Or epres fagyijára a hasonlít, a csokis meg a kakaóra.
Nekem a többi íz nem nagyon jött be. Ez a kettő, amit váltogatok. Egyedül a natúr port nem próbáltam még.
És még egy kérdés. MIt csináltok, ha már szédelegtek az éhségtől? Tegnap esti italom kimaradt (volt egy kis hasmenésem s nem mertem kockáztatni még a tejjel), ma reggel megittam az adagom egy órája, de már majd megpusztulok, olyan éhes vagyok, messze még a dél....
Ilyenkor mi van?
De, 2.5 dl, csak elgépeltem.
De jó olvasni, hogy nem vagyok egyedül! :-)
Sziasztok! Megvagyok ám én is, de az evvége és évkezdés elég sűrűre sikeredett. Hat hete kezdtem a diétát - 6 kilótól sikerült eddig megszabadulni minden kínlódás vagy éhezés nélkül. Ha már a porokról ízekről van szó: az epres nekem is bejön, nekem inkább savanykás, mint édes. Általában jughurtba keverem. Kávést viszont nem vettem, mert reggelire 2dl tejhez hozzáfőzök egy presszó kávét és idebent a munkahelyen csak hozzákeverem a vaníliás port. Nekem nagyon bejön.
Most bontottam egy natur port, megpróbálom a vaniliást kiváltani vele a kávésban. Majd elmondom, milyen volt.
Azért rendeltem egyébként a naturt, mert időnként én is inkább sósra vágyom, és megpróbálom joghurtba vagy sovány túróba keverni némi zöldfűszerrel. (metélőhagymával vagy petrezselyemmel)Még nem próbáltam, de szerintem nem lehet rossz. Amúgy a bazsalikomos paradicsomleves jön be nekem még nagyon - bár elég drága. De mivel egy komplett étkezést kivált és nagyon laktató, időnként beiktatok egye-egyet az étrendembe.
Az Insumed oldalán egyébként vannak tippek, praktikák, hogy hogyan lehet színesíteni az ízpalettát. Megengedett pl. a cukormentes aroma. Az ünnepekkor én a csokis italomba kevertem egy kis rumaromát, így csokis-rumos habos ital volt az esti fogás - a fa alatt. De próbáltam már bonbonmeggyes aromát is, azzal is finom. A csokist egyébként érdemes alaposan összerázni és egy kicsi pihentetés után még újra megkeverni, mert akkor lesz igazán krémes.
Még egy kérdés. A 3,5 dl tej helyett, nem lehet ugyanannyi tápanyagértékű sovány túróval kikeverni a port? Néha jobban szeretnék szilárdat enni.
Illetve meleg tejjel milyen? Ilyen hidegben nem jobban esne egy meleg ital...
Wow, nagyon ügyes vagy! Jó ezt olvasni, remélem egyszer én is eljutok idáig. Jó volna a nyarat már kisebben végigszenvedni, a tavalyi nyár maga a pokol volt nekem.
Szedtek még mellé valami egyéb táplálékkiegészítőt? Én gondolkodom L Karnitinon edzések előtt, de nem tudom, hogy szabad-e...
Szia! Én 2015. szeptember 11-én 127 kg-val kezdtem a diétát ( a legnagyobb súlyom 131,8 kg volt), ma reggel 92,9 kg voltam. Volt egy kb. 4 hónapos stagnálásom, de amióta elkezdtem igyekszem szigorúan tartani, megszakítás csak ünnepek tájékán van. 54-es méretről indultam, most vagyok 46-os, de már alakul a 44-es is.
Kitartás!
Sziasztok! Én hétfőn kezdtem, utolsó próbélkozásom a fogyással. 134,5 kg-ról indulok, első célom, hogy 100 alá kerüljek nyárra. Nagyon elszánt vagyok, érzem, hogy ezúttal sikerülni fog! Szeretnék még egy kisbabát, de nem úgy, mint egy vemhes bálna :-)
Túl vagyok az első kétnapozáson, nem is volt nehéz, felváltva ittam a csokis és eper/rebarbarás turmixot, mindkettő finom szerintem. Ma ebédre végre rágható ételt ehetek, már nagyon várom.
Kicsit fua nekem, hogy csak napi 3 étkezés van és nem 5. Félek, hogy hiányozni fog egy-egy alma pl tázóraira vagy uzsonnára.
Ti hogy vagytok ezzel?
Van köztetetk olyan, akinek sikerült ilyen nagy súlyról konfekció méretre fogyni (mert ha elérem a 46-ot már elégedett leszek)?
Koszonom a kedves szavaidat...penteken a tukrozesben nagyon bizom...
Nekem nem szokta elkuldeni magatol az uzenetemet a telcsim...nekem is erintos van...
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?