Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
Köszönöm. Azt hittem rosszabb lesz, de ez az űrkaja egész jól telit.
8-án megyek vissza, remélem tettszeni fog, hogy mit mutat a mérleg. Kb 30 kilótól kellene megszabadulnom
Erdeklodom,,,kizarolag a dokiknal lehet megvasarolni a port??
Az enyemnel 13 ez, a vizsg 7 ezer az elso vizsg.12 ezer volt
Hat nem olcso az en penztarcamhoz€€$$
Köszi mindenkinek a bátoritást.
Sok sikert nekünk ;)
Sziasztok!
ma voltam este a dokinál, holnap kezdem.
Igen elkeserítő és gonosz volt a mérleg :(
Sziasztok!
Szépen tudom tartani az étkezéseket. Nálam a délután 3-4 között jön a "Valamit úgy ennék!" roham. eddig legyőztem! Mindenkinek kitartást. A blogot én is megnézem a receptekért. Szép estét.
Sziasztok
Akik most kezdik azoknak szeretnék egy kis löketet adni 15 hét alatt adtam le 18.2kg-ot 62évesen már nehezebben megy, de sikerült betartani az orvosi tanácsokat, igaz nehezen.100,9ről 82,7re már írtam, hogy minden gyógyszert elhagytam, inzulin rz volt magas vérnyomás és mindkettő normál érték lett.Reggel este por délben az előírt mennyiségek igaz abban már csalok de inkább több mint kevesebb a szénhidrát mert különben éhezek, nem jó ha csökkentitek a sz,h mennyiséget.Csak ennyit szerettem volna elmondani a saját tapasztalatomról, még 7kg minuszt szeretnék és utána jön szerintem a neheze, a súly megtartás. Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánok.
Koszi Pottyos
mindenkepp megnezem a blogot sokat segitettel
Én ma kezdtem, kíváncsi leszek, hogy fogom birni az estét.
4-szer iszom, eddig kettőn vagyok túl, de szerencsére nem érzem magam különösebben éhesnek. Remélem így is marad.
Szia!
Nekem sokat segít az ebédek kitalálásában a szénhidrátnélkül blogspot.hu!
Nagyon jo receptek vannak benne, én mindig este megfozom a másnapi ebedemet es azt viszem be a munkahelyemre.
Ha van kedved olvass utána!
Sziasztok
11 napja kezdtem a dietat
7 nap utan 4kg minusz ebbol 2,5kg zsir
Biztato.de egyre ehesebb vagyok 2 napja alig birom ki a 4 orat
Van jo ebedotletetek nat.csirke unalmas...
Ma 13 hete hogy elkezdtem a kúrámat.
akkor (99.4) ma reggel 82.8 voltam.
60dkg egy hét alatt,,,hát elég lassan lassan haladok lefelé, de most a refluxom miatt nem is tartom rendesen a kúrát, csak reggel eszek port és este meg kenyeret eszek teljeskiörlésűt, hogy a savamat felszívja.
a torkom még most sem jött helyre sajnos, szúrást érzek még mindig...
tegnap voltam a dokinál, gyógyszert írt fel rá és megbeszéltük, hogy továbbra is így étkezzek amíg ez el nem múlik...
Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
Itt vagyok, nem tűntem el, csak mozgalmas hét van mögöttem.
Szerdán kezdtem a diétát. Egész jól viseltem a két napot. Éhes igazából nem voltam, de annyira vágytam valami sós ízre, hogy a második nap az esti por helyett csak 2,5 dl natur joghurtot ettem egy kis sóval és fokhagymával megízesítve.
Nekem ez nagyon bejött, tudom ajánlani Nektek is.
Azt gondolom, hogy a diétába sem kavar bele, hiszen nekem azt mondták, a negyedik port akár el is hagyhatom, ha meg tudom álni.
Hétvégén már ettem ebédet a családdal. Én azt vettem egyébként észre, hogy az a legjobb, ha inkább nem is eszem szénhidrátot. Így a rizst vagy krumplit én eddig kihagytam, sok-sok salátát ettem inkább a húsokhoz.
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?