Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Térjünk vissza a boldog békeidőkbe és folytassuk azt amit elkezdtünk vagyis hogy ki-ki hogy halad a megkezdett útján!
Milyen örömei es sikerei vannak.
Hogy érzitek magatokat most az esti porozas idején?
Én most fogom inni a karamellasat, az a kedvencem!!!
Legyszi ne mondd meg nekem hogy minél maradjak
Ne oktass mindig mindenkit ki!
Nem vagyok kiváncsi a véleményedre
Szia!
Egyszer írtam le:
"1269. LieTilt"
Részemről túlléphetünk ezen.
Osztom a velemenyedet...nem kertunk mas szerekrol tanacsot senkitol...
Persze egyszer le lehet irni akinek mas a velemenye...
De nyomulni fikazni nem illik ...eroszakoskodni sem kell hogy mi masra adjunk ki penzt...ehelyett...
Ennyi a velemenyem errol....
Szia!
Azért mert évek óta foglalkozom táplálékkiegészítőkkel, és a hozzászólásokból arra következtettem, hogy sok tévhit kering itt velük kapcsolatban:)
Pont, hogy nem szóltam le a "módszert", ha ez alatt a fehérjeporos diétát érted. Magam is fogyasztok fehérjeport.
Szerintem maradjunk a hozzászólások tartalmi részénél.
Szia, nekem is így tanácsolta az orvosom!
Két napozás után megint jobban beindul a fogyás!
Stagnálás volt nálam is két hétig, ez nem baj a doki szerint.
Szia, Te miért próbálod mindig felhívni a figyelmet?
És mosolygó ikonokkal a mondataid végén ki osztani itt mindenkit..
Főleg ugy hogy ezt a módszert csak leszólni tudod...és annak meg, hogy ellene vagy - mint írod- tele szájjal örülsz.
Érdekes
Csak arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy az Insumed egy átlagos fehérjepor, ugyanolyan hatásra lehet számítani mint a többitől.
Ha a diéta részét nézzük, nem vagyok ellene - mármint lehet fogyni fehérjeporokkal, ha jól alkalmazzuk őket az étrendünkben.
Ha azt nézzük, hogy milyen árban van és milyen az összetétele, akkor gyenge ár/érték arány miatt meg ellene vagyok :D
Viszont ennek nincs köze a kérdésedre írt válaszomhoz :)
Sziasztok!
1 hónapja csinalom az Insumedet, 4 kilo ment le, de most teljesen megallt a fogyasom kb 1 hete..
Mit gondoltok arrol,hogy minden heten 2 napot csak a port iszom, hogy beindítsam fogyast ujra?
Hát lehet, én értelmeztem félre valamit :|
Megpróbálom :) köszi a választ egyébként nem ettem zsíros ételt egy nagyon minimális volt benne mert erre figyeltem
Szia!
Légy kitartó, a szervezetednek idő kell, mire átáll erre az étrendre.
A napi 650kcal nagyon kevés, drasztikus váltás. 2000 kalóriát simán égetsz/nap, szóval pl. 1000 kcal energiabevitellel is biztosan fogynál (ha nincs pajzsmirigy vagy egyéb problémád) nem éri meg éheztetni magad, ebből lesz később a jojo efekt...
Csak arra figyelj, amit írtál is, lehetőleg ne cukros / zsíros ételeket egyél, ha éhes vagy.
Köszi!
Reggel este én is csak a port iszom, csak az ebéddel voltam bajba.. elég sokat kellene leadnom :D nem baj, tudom hogy sok idő hisz sok idő alatt is jött fel.. és még úgy is fiatal vagyok.
Az első két poros nap alatt le ment -3 kiló viszont az első két nap miután ebédelhettem, megint rááltam a mérlegle és kicsit csalódott voltam.. mert semmi változás persze tudom ez nem megy mmindig gyorsan de a doki is azt mondta az első pár hét látványos lesz mert ugye akinek több van az az elején többet ad le. Még a kaloriákat is próbálom betartani amióta elkezdtem lassan 1 hete azóta kenyeret és tésztát nem is ettem. Vizet is iszom rendesen de valahogy nem érzem h valami változna, ráadásul még itthon amit meg tudok tenni azt megteszem, futok, tornázok stb. De hátha majd beindul ez. Tegnap turmixal együtt ettem 650 kcal-t amit az orvos írt de estére éhes voltam a por után és hallotam az ha valaki éhes akkor a szervezet sem úgy dolgozik bár nem tudom..
Az ha reggeli után 4 órával ebédelek majd pl 5-6 órával később vacsizok az befolyásol valamit?:D vagy pontossan minden étkezés között be kell tartani egyforma időt? Neked jobbulást kivánok és nagyon szép eredményt értél el :D! Az elejétől elolvasgattam a forumot, sok érdekességet olvastam :)
szia
én napi két port ittam, ebédre viszont mindent ettem csak szinte zsiradék és cukor nélkül..minimális olívaolajat használok az ételem elkészítéséhez.
Eszek köretnek mindent, krumplit tésztát riszt nokedlit mikor mi jut az eszembe...semmitől sem vonom meg magam, kivétel a zsiradék és a cukor. Ha főzelékfélét csinálok akkor száraz rántást használok, én a habarásokat nem szeretem, ezzel is tökéletes az ételem.
Soha nem néztem és nem számoltam- számolom hogy miben mennyi kalória van, és mivel az eredményem igazol, szépen fogyok, jó kedvel kiegyensúlyozottan, nincs hiány érzetem így...15-én lesz 3.5 hónapja hogy elkezdtem és most tartok kb -19 kg... nem számolgatnom a kalóriát és nem végzek önsanyargatást ...ezt csak azért írtam le hoyg lásd nem annyira szigorú az ebéd összeállítás...viszont reggel és este csak port ittam,( most refluxal küszködik és kicsit bukott ez a felállás, de remélem hamarosan vissza tudok rá állni) Ennyit tudtam hozzá szólni részemről, de biztos más másként csinálja...
sziasztok! elég új vagyok a dologban és lenne egy kérdésem ami kicsit össze zavar!
Ugye az orvos által megadott 1x étkezésre vonatkozik az a kcal amit fel írt vagy a napi 2 turmixal kell annyinak lennie?
Ha turmix nélkül kell annyit megenni akkor befolyásol e valamit ha én 1 napig turmixal ettem összesen annyit amit felitak :s Kicsit össze vagyok zavarodva! előre is köszi ha valaki tud segíteni!
Olvaslak benneteket, jo az amiket írtok! Én sem értem LieTilt miért osztja az észt.. Inkább írjatok lányok arról hogy mi van veletek!
Én is szeretnek fogyni az insumeddel!!!!
Úgy lesz, nyugalom :)
Bár nem értem, miért zavar, hogy hozzászólok olyan témához amihez éppenséggel értek.
Leírtad
Ok
Engedd el ezt a témát
Nem vagyok biztos benne, hogy akik ezt választották tisztában vannak azokkal amiket leírtam :)
Jobb ár/érték arány alatt azt értem, hogy jobb minőség olcsóbban.
Szerintem nincs szükség figyelemfelhívásra, mert ez egy insumedes fórum, es akik ezt választották, azok tisztában vannak ezzel a módszerrel.
Kaptak felvilágosítast.
Az ár érték arány pedig teljesen egyén függő. Nem biztos hogy az a jó minden esetben, ami gazdaságosabb. Mást mást jelent az érték is ebben az összefüggésben!
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?