Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
de én a kúra alatt alig ettem kenyeret, egy pár alkalmat leszámítva.
Tehát a reflux biztos nem a kenyér miatt jött ki, utána olvastam hogy a korpás és a teljes kiőrlésű kenyeret ajánlják neki és a natúr joghurtot is azért gondoltam hoyg így kombinálom a kettőt együtt.
Egyébként a port is is joghurtba vagy vízbe oldottam eddig is...
az insumedes orvosommal megbeszélve étkezem így.
Be is vált, mert jelentősen javult a helyzetem.Tegnap voltam a gégészeten, és bár még mindig van maródás de látszik a javulás is, persze a mi fő hogy én meg érzem is hogy javul. Köszönöm szépen a hozzászolásodat és a tanácsodat.
Kedves Elszántnő!
Gratulálok a fogyáshoz, szép teljesítmény!
A refluxhoz annyit fűznék hozzá, hogy nem kell a kenyér a refluxnak! Sőt!A búzalisztből készült termékek(így a kenyér is) a bennük lévő glutén miatt kifejezetten provokálják a refluxos tüneteket, rontják a panaszokat. Jelentős számú tapasztalatom alapján mondom, hogy sok páciensnél csupán ezen termékek elhagyásával a reflux gyógyítható.
Ma 14 hete hogy fogyókúrázom.
akkor (99.4) ma reggel 81.2 voltam.
Megszakadt a sorozat hogy reggel és este csak port igyak.
Küzdök a fefluxal már jó pár hete.
Úgy látom a fogyást annyira nem is zavarta be.
Megindult ismét lefelé a súly.
Reggel és este megeszek két szelet korpás kenyeret egy pohár joghurttal, a port csak vízben oldom fel és úgy iszom meg, azért iszom hogy a vitamin meglegyen, de csak egy kanál port teszek bele.
Működik mert nem vagyok éhes, és délben meg megeszem az ebédemet amit egyébként is ennék.
A kenyér kell a savnak, sokat javult az is, januárt 6.-án megyek gyomortükrözésre.
Mindenkinek nagyon nagyon erős kitartást kivánok...mindenki nagyon ügyes :-)))bátorítsuk egymást szépen:-)
Zöldövezet annyira nagyon jó érzés amikor ugrik lefelé egyet a mérleg ugye?, mindig boldogság tölt el engem is:-)))
Nekem adott ajandekba a dokim csoki utanzatot 5 db-ot...mert ebben a honapban jar le a szavatossaga...ket eves kozt ettem belole
...jol esett eheto😂
sziasztok!
sikerült a beavatási szakasz!!! Úgy örültem, 2 nap turmixnap nagyon kemény volt. Főleg úgy, hogy tegnap este kimentünk a Vörösmarty térre, ahol mondanom sem kell dugig van kajáldákkal, szóval nagyon kemény volt. De ügyi voltam.
Ma ebédre sült cékla volt sült virslivel. Ugyan ez "csak" 385 kcal-ra jött ki és még ehettem volna valamit (a doki által megállapított értékek alapján) de annyira jóllaktam, hogy nem volt más. Nemsokára vacsi:):):)
Gratulalok...ugyes vagy😊
Azert is ugyes vagy mert idoben kezdted a kurat...nem vartad meg 100kg hogy elerd mint en...
Sok sikert tovabbra is neked es mindenkinek
köszi mindenkinek.
mondjuk délután nem volt időm azon gondolkodni, hogy éhes vagyok, a munkahelyem segített rajtam :P
De most... lassan vacsi.
azt hiszem vaníliás lesz. :)
Szia!
Tényleg kibírtuk.
Én folyamatosan arra a ruhára gondoltam amibe bele akarok fogyni! Ez erőt adott. Igyál amennyi csak beléd fér!!!!
Főzz egy jó gyümölcsteát és még melegen idd meg, elveszi a naaagy étvágyadat!
Mostanában én a reggelt úgy kezdem, hogy az előző este megfőzött italból (egy citromot kicsavarok, bele is teszem a citromot és kb. egy teáskanál reszelt gyömbért, nyakon öntöm egy liter forró vízzel)iszom egy pohárral. Egész nap nem vagyok éhes tőle! Próbáld ki
Segítség!! Segítség!!
1.turmix-nap nem bírom :(:(
mondjuk "szerencsére" reggel még meg is jött.
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?