Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
nagyon jó az eredményed gratulálok
, mióta fogyózol?
köszönöm a kedves szavaidat,
a fiam jól van, csinálja ismét a diétát és eszi a port is ahogy elő van írva.
az ünnepek alatt kb két hétig ő is vétkezett:-))
de most már becsülettel vissza állt.
Én eddig -13kg nál tartok :)) Naprol napra jobban állok.
Elszántnő Örülök neki hogy igy is müködik nálad, tényleg sok kitartásod van remélem eléred a célodat :)
Kinél mi lesz a mai ebéd?:D terveztetek valamit vagy majd ami jön?:)
Jo reggelt neked is...orulok hogy vegre lefele mutat neked is...
Nekem is ment le egy kicsit...minden heten irom a fogyasomat a naploba...de naponta merem magam😂
Ugy latszik ez a feles por es a piritos is mulodik...legalabbis most meg igen...
Tovabbra is sok sikert kivanok neked es mindenkinek...
Jó reggelt mindenkinek 😊
Ki hogy van? Nekem végre mutat egy kicsit😊
Én már egy ideje elolvastam, sokat motivál az emberen az ilyesmi is ^^ Tényleg igazán elszánt vagy :))
Tegnap vetten Chia magot estére ki fogom próbálni remélem tényleg puding szerü lesz :3 Ki milyen port "eszik" most?:D
Ezer-egyszeri fogyás
Ez a címe
A nevemre kattintva, majd az
Interaktivitás-ra kell a kattintani es ott latni a tevekenysegeket...ott a naplom...
Egyébként ne aggódj van nállam is hogy 2-3 naponta mutat -1kg ot.
De volt olyan h 1 hétig kb meg sem mozdult és kicsit el is szomorodtam de nem szabad feladni :D Mikor azt hallod másoktol hogy látszik h fogytál olyan jó érzés, na meg ha te magad észreveszed hogy a ruháid kényelmesebbek az mindennél többet ér :3
itt a hoxán a saját menü közt van a naplóm...
amikor elkezdtem a kúrát azóta minden héten írok egy kis bejegyzést, mikor hol tartok a leadott kg kapcsolatban, meg egyéb egy két dolgot...
ide kimásoltam a linket...
2,6 kg az szép kezdés... tökéletes indítàs, az már zsír is kell legyen...Első hét végével van mérés, így hamar megtudod. Elvileg tilos magunkat mèrni. :)
Jogos előíràs, mert nekem is volt hogy mérleg alapjàn nem fogytam, de a valósàgban sok izomtömeg épült vissza, a zsír pedig tényleg ment le. Ezért hasznos a mérés, ott minden kiderül...Egyszer egy hétig fele adag port ettem, gondoltam spórolok... a mérésen olyan izomtömeg csökkenést mutatott a gép, hogy ledöbbentem. Azóta nem spórolok a porral, sőt inkàbb plusz fehérjéket is beviszek... (fehèrjeszelet, főtt tojás, sajt, túró)
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?