Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
ultrahangra a hónap végén kell mennem, ct nem mutat ki semmit azt mondták ne is menjek oda.
visszamegyek a Szent Imre kórházba szerintem jövőhetén, ott kiakarják venni a mandulacsonkot mert az van gyulladásban.
Voltam maszek orvosnál, ő eddig nulla volt...
Szia
Köszönöm az érdeklődésedet.
Éppen nem jól vagyok még mindig,,,lelkileg meg legfőképp kész vagyok.
Elmúlt a bal oldalon a torokfájás amit a tükrözés alkalmával a doki megsértett...viszont a jobb oldalon ugyan úgy érzem a fájást mint október óta.
Mintha egy idegen test lenne ott...
Sziasztok!
Ahová én járok ott 3 ezer forint egy konzultáció díja. Egy adag tápszer 14 ezer forintba kerül. (2 hétre elég egy adag. Nem szabad púpozni a mérőkanalat és akkor pont elég 2 hétre :) )
Sziasztok.
Olvasgattam oldalról oldalra de nem találtam választ a kérdésemre. Kit ajánlotok Budapesten, mi az átlag ára ennek a programnak? Van akinél olcsóbb a konzultáció, van akinél drágább?
26 vagyok és 96 kg... :-( most jöttem ki a kórházból egy hónap után egy agyi vénás trombózissal... sajnos az egy hónap fekvés még rám tett pár kilót... amúgy is ülőmunkát végzek.
Szeretném elkezdeni ezt de csak és kizárólag olyan orvosnak fizetnék aki tényleg segít és odafigyel. Tudnátok kérlek neveket illetve elérhetőségeket írni nekem? Nagyon szépen köszönöm, és gratulálok a szép eredményekhez mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?