Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
Nagyon ügyes vagy! Milyen érzés? Hogy bírod a kúrát? 😊
Én most tartok a hatodik hétnél. 111 kilóról indultam és a mostani csütörtöki mérésnél 102 kiló voltam.
Szerdán voltam, három hétre kezdéstől, azt irtam..-5 kg. Alakul a 6. kg ugy tűnik 😊
Köszönöm szépen 😊
Nagyon jó érzés! Te hogy állsz?
Gratulálok! Nagyon szép eredmény 😊 ügyes vagy 😊
És amugy hány évesek vagytok?
Akkor jo, nem csak én kezdtem igy.. :) és te hogy állsz? Hanyadik napnál hétnél tartasz?
Nekem is ezt mondta. Én is egyből a reggeli, vacsora turmix és ebéd főétel kombóval indítottam egyből. :)
Hát igen, teljesen igazad van! Kemények kell lenni, a legkeményebbnek föleg önmagammal.. :)
Elhiszem. Most kicsit gonosz leszek Bocsi érte. De ezt csak akkor ezd el ha meg is akarod csinálni. Ne keress kifogásokat. Ekem 3 gyerek nehezíti minden nap. Főzni stb. Csoki süti. Szülinapok. Nem egyszerű. Este fél tízkor főzök hogy legyen nekik nekünk kaja. Vagy ők vacsiznak nekem korog a gyomrom. De ezt akarom. Fogyni. Ez pedig kitartással megy csak.
Az az igazság hogy 1 honapig korházba voltam ment folyamatosan a nasi és társai bár a vége felé inkább gyümölcs.. remélem jobb lesz amikor visszamegyek dolgozni..
Gratulálok :) ügyi vagy!!!
Hát még igy is piszkosul nehéz.. h egyszer ehetek szilárdat, de remélem h ez előbb utóbb elmúlik.
Jó reggelt 😊
Tegnap voltam orvosnál! 4,7 kg zsír😃 Nagyon vidám vagyok! Megéri szenvedni! 😊
Lehet így akarja a gyomrod szűkíteni. Aztán kétnapoztat. Próbáld kibírni. Nem egyszerű, de teákkal lehet segíteni. De te tudod, te érzed mit bírsz. Ez egy elég kemény diéta, életmód váltás. Agyban is rá kell állni. Tarts ki!
Azért szomták javasolni a 2 nap "böjt" napot mert akkor ürül ki a szervezetből a sok cukor és a társai. Én is olvastam már hogy nem mindenki mondja kötelezőnek de az én orvosom azt mondta ezzel állitjuk rá a szervezetet a zsírégetésre. Szóval nem egy rossz dolog, ahogy érzed :) én végig csináltam mindenesetre
Nekem a tanácsadom azt mondta hogy nem kell két turmix nappal kezdeni, kezdjem rögtön a turmix kaja turmix felállással.. volt valamelyikötök aki igy kezdte?
Szegénykém! Csak cukrosat ne :( az első két nap a májból üríti ki a cukrot. Erre vigyázz. Inkább valami mást. Horvi írta hogy pár szem kesudió nem baj.
Van olyan köztetek aki követett el valamilyen kihágást az elején? Megettem a délutáni szünetben négy kocka étcsokit...
De már annyira fájt a fejem :(
Hát igen :D abban a hónapban minden össze jött családi gondok, magánélet. Lehet pont ezek kellettek ahoz h lökést adjon az életmód váltáshoz ^^ remélem nyárára közel leszek a 100 hoz aztán mégtöbbet mozoghatok a jóidőn is :D
Azért az durva lehetett, pont karácsony sziveszter előtt ilyen szigorú szabályok közé tenni magad.... váoo :)
Sziaa, én csokisat iszom... nagyon, nagyon sokat nasiztam az elmult honapokban... egyszerüen nem tudom h fogom megállni.. de talán elég motivácio az h ilyen sok pénzt kiadunk érte. Az elsö napom, szerintem nagyon fogom szeretni ezt a turmixot.. majdnem olyan mint a csokis shake :D nem az a lényeg mennyi vagy/voltál, iszonyu nagy kitartás kell ehhez és te csinálod! Szuper vagy. Igazából itt mindenki az :)
Szép eredmény :D csak így tovább!
Én elég sokról kezdtem :D... 136,4 ről és jelenleg vagyok 121,5
Én december 6. Kezdtem el, az első 2 nap simán ment azóta már nagyon megszoktam az egészet, a 3x étkezés is az életem részévé vált úgy mond :) bár még nagyon hosszú út áll előttem de már nagyon örülök ennek is hisz én is észre vettem magamon és mások is dicsérnek h látszik :) Energikusabb is vagyok és a ruhák is kényelmesebbek. Mindenkinek csak a kitartást tudom javasolni hiszen megéri csinálni ezt a diétát. Milyen port isztok most?:D nekem most lesz felbontva a vanillia de az eper rebarba az nállam a favorit, a karamell se volt rossz de eddig ez tezszett a legjobban :))
Köszönöm 😊 ma megyek kontrollra, kíváncsi vagyok mit mond. Mozgás? Sok meló kereskedelem😊 meg tegnap először futópad 30perc. Eddig Ennyi 😃
Juj dejo, énis ennyiröl indulok... mozogsz mellette? Én akartam edzeni de sajna az agyi trombozis miatt az még tiltott.. mert fizikai terhelés. Az nagyon szép eredmény gratulálok :))))
Ez a 12 nap. 4,6kg ment eddig. 96ról indultam. Első cél -20kg😊
Igen nehéz volt az első két nap, de kibírható! A többi szokás kérdése. Már ráálltam. Semmi gáz. Két étkezés közt tea víz. Hajrá!😊
További ajánlott fórumok: