Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Szia Babi szerintem nyugodtan csináld meg azt a tesztet ha van baba most már szerintem mindenképp ki kell mutatnia!!! és megszünnek a kétségeid! A dokit azért akkor is keresd fel ha esetleg negatív!
Cajok be vagyok szarva a vihartól ezerrel itt a senki földjén.!!!!!
Jó reggelt mindenkinek!!
Most csak beköszönök,mert 50perc múlva a dokinál lesz jelenésem és én még itt ülök a gép előtt pizsiben és köntösben..
Köszi mindenkine a dicsérő szavakat,már ezért megérte feltenni a képeket!!
Ma reggel kiscsibe ébresztett,ilyen erősen még talán nem is éreztem,pláne nem ilyen sokáig.Nagyon jó érzés.:)
Ma szabadnapos vagyok.Előbb doki,aztán bevásárlás és végre kipakolom a bőröndöm is,úgyhogy majd kicsi később,de jövök.Aztán sütnöm kell egy rakás palacsintát is,16től meg lesz egy-két maszek melóm ma.
Valaki priviben leírhatná nekem ezt a licitálós dolgot.Mivel a nyáron megyünk haza,hátha találok valami olyasmit,ami nekem is megtetszik.:)
Babi!Ne stresszelj,inkább csináld meg a tesztet,bár,ha holnap dokihoz mész már azt is megvárhatod,ő úgyis megnéz.Én még emlékszem a fájásra,olyan volt,mintha meg akart volna jönni.Utána ez elmúlt és a cicim fájt,majd leszakadt.Aztán már csak az alhasi szúrásféléket éreztem,állítólag a méh szalagjai nyúltak,azért.Köldök felett csak a hányingerem jelentkezett,más nemigen ugrik be.De ne parázz annyit,nem teszel jót magadnak/magatoknak vele.Holnap menj el a dokihoz,megnéz és végre kiderül,hogy abbás vagy-e.Mi mindenesere nagyon szorítunk neked!!
Most húzok tusolni,meg a dokihoz.Én is fent avgyok ám iwiwen.Kerekes Szilvia(Szeged)
Mindenkinek szép napot!
Puszi:Csibe:)
Lányok!
Akkor is pozitív lehet a teszt, ha méhen kívüli?
Mandy!
Az apaságot csak azért kérdeztem, mert a kis koszorúslányod olyan kis édes mellettetek, és gondoltam , akkor csak nem olyan gáz, ha esetleg az enyém is az lesz egyszer az esküvőmön a saját apukájával!Mondjuk, magasról .... rá , hogy kinek mi a gáz, engem a papír eddig sem foglalkoztatott, ha egybekelnénk, akkor leginkább a gyerekek miatt lenne, hogy őket ne érje esetleg incidens eből kifolyólag.
Arra emlékszel még, hogy hol fájt a hasd , melyik részen?
Cabsav És Hhena!
köszi az infót, majd figyelek a jelekre...:)
Végeztem az olvasással és a pihivel is.
Megyek kirittyentem a lakást... : ) Most valahogy nagyon van kedvem takarítani! : )))) Ki kell használni! : )))
lányok!
Mennem kell a bankba, ma megint ügyintézős napom van.
délután jövök.
puszi
Nem, vér szerint nem.
De amúgy már öt éve az :)
Mandy!
Mindentől eltekinteve, szerinted terhesség korai szakaszában lehet természtes a hasfájás?
Milyen időjárás volt aug. 20-án? : ) Nem hallottam róla....
Nálunk meg meleg van! 10fok!
Nem hiába keltem fejfájásra. Tönkre tesz engem ez az időjárás! Nem merek még bevenni semmit, még várok, hátha elmúlik magától...
Ha távozik, az lehet a szülés megindulásának a jele, de távozhat közvetlen a szülés megindulása előtt is, de pár nappal korábban is eltűnhet. Egy nyákos maszatos valami, amit kis vérzés is kísérhet.
(HHena diktálta, nem én tudom ennyire)
Mandy!
Megkérdezhetem, hogy a nagylányodnak is a férjed a papája?
Csajok!
tudja valaki, hogy milyen az, ha a nyákdugó távozik? És ha távozik, akkor mi van?
nyugi nem, csak ha egyszer...
baby!
privi ment!
Sziasztok!
Mandy jól tudja, mi is így csináltuk, kb. 1 hónappal korábban bementünk az anyakönyvvezetőhöz személyi igazolványokkal, kiskönyvvel, várható születési időpontról igazolással (dokitól) és így lett Dénes Mihály Berényi. Ezt a kórházba vinni kell és a szülés után prezentálni, különben nagy macera elintézni.
Dénes Mihály eszik, alszik, hasonlít. A 3. éjszaka már egész sokat tudtunk mi is aludni. Anyuci etet, Apuci énekel. :)
Persze, ezzel még ráértek. Mi is a félidő után csinátattuk meg (a nagylánnyal, most már nem lesz rá szükség) :)
Legelőször is menj el dokihoz végre! ;-)