Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

2007. jan. 17. 22:00
Van egy tök jó licitálós mulatságos sztorim: A drágám is szokott motorokra csak ő az osztrák oldalon(nem beszélünk németül) Így izgibb!! elszúrtam neki az utolsó percben, hazajött csattogva durrogva hogy majd megmutatja hogy kell és rálicitált egy gayi robogóra amit nem is akart és amúgy is sokan jelentkeztek rá. És mit gondoltok ki nyerte meg hát ekkor mondtam hogy lúzer!!! 50000 mínusz de van egy robogónk hurrá és büntiből még ki is kellett mennem vele a sógorokhoz. azóta is jókat röhögünk rajta!!
6859. Pitypang
2007. jan. 17. 21:59

KOszi csajok! Kozben lerohantam a postaladahoz, de sajnos csak egy felszolitas jott a konyvtarbol, hogy vissza kell vinnem egy konyvet (hulye szociologia a sulimhoz...).

Ahhhhaaaajjjjjj... ;( ;( ;( Hulye vagyok, mert tegnap neztem ki, azota nem is licitaltak ra, szoval lehet, hogy az enyem lehetett volna igy is. Jajj, de kar! Remelem, holnap megjon a hulye leveluk, mert a fontosabb holnap jar le du. 2 korul.

Ezt en nem olvastam sehol. Valami eldugott helyen irhattak rola akkor. Vagy csak a figyelmetlensegem...

2007. jan. 17. 21:54
Pitypang azt mondja az uram hogy amíg nem kapod meg a kódot arra nem tudsz licitálni ami 24h. belül jár le. a holnapira tudsz csak akkor van gáz ha rádlicitálnak.
6857. mandy (válaszként erre: 6856. - Pitypang)
2007. jan. 17. 21:51

Jajaj :( Valószínü hogy nem tudsz addig vásárolni, amíg nem aktiválsz. Azért nem vagyok ebben biztos, mert én aktiválás előtt nem is próbáltam licitálni.

Tudod, Vandancsi a teszvesz-profi. Itt van msn-en, próbáld meg elkapni, hátha tévedek!

6856. Pitypang
2007. jan. 17. 21:42

Bocs, csak villamgyorsan benezek, mert S.o.S. licialos segitsegre van szuksegem.

Mandy, kerlek segiiiiits, latom epp itt vagy! :)

Kineztem par dolgot egy csajszinal, 1 ora mulva jar le a licit. Akartam most licitalni rajuk, de NEM ENGED ez a hulye oldal. Azt irja ki, hogy a korlatlan hasznalathoz kuldtek egy kodot levelben, amit aktivalnom kell. Nem e-mailben, levelben. Most amig nem er ide a hulye leveluk, nem is vehetem meg a kis cuccokat???

Jo, az eletem nem mulik rajta, de ez lett volna az elso licitem, ami epp most jar le.

Viszont holnap lejar egy masik, amit annyira, de annyira szeretnek!

Ilyenkor mi van? Mit lehet tenni?

(Bocs, de kicsit most el vagyok kenodve es meglepodve is... :( )

6855. mandy (válaszként erre: 6854. - Fe1fe85329)
2007. jan. 17. 21:29
De édi vagy, Rózsa :) Köszönöm, mindjárt megmutatom a férjemnek is :)
2007. jan. 17. 21:15
Mandy küldtem neked valamit!!!
6853. mandy
2007. jan. 17. 21:07
Nézitek a Barátok Köztöt? Nóra egy hónappal hamarabb szült, és a baba fertőzést kapott :( Szegényke. Persze ez csak film, de nem szeretem mostanában az ilyen történeteket...
6852. fe1fe85329 (válaszként erre: 6843. - Norahhh)
2007. jan. 17. 21:04
nálunk azt írják a kórházban hogy 300 napnál nem lehet régebbi az anyakönyvi kiv.
6851. norahhh
2007. jan. 17. 20:46
Nekem ez új! Hat éve még nem volt ilyen!
6850. Zojci (válaszként erre: 6839. - 737f507a35)
2007. jan. 17. 20:39
Emi!!! GYÖNYÖRŰ A KIS VIRÁG!!! :)))) Most tök meg wagyok hatódwa!!! Puszillak Titeket!
6849. zazuka (válaszként erre: 6843. - Norahhh)
2007. jan. 17. 20:35
Már 4,5 éve is kellett új házassági anyakönyvi kivonat. Mi augusztusban esküdtünk, és következő év áprilisban jött a bébi, de kérni kellett újat, rohadjanak meg (bocs).
6848. zazuka (válaszként erre: 6845. - Ekka)
2007. jan. 17. 20:34
Ekka, próbáld meg a vizet belülről pótolni, és szerintem szedj élesztő tablettát a bőröd miatt. A Domival én is vakaróztam, mint egy őrült, frankón hámlott a hasamról a bőr.
6847. Ekka (válaszként erre: 6846. - Norahhh)
2007. jan. 17. 20:16
Dugják a rendeletüket a fenekükbe:)
6846. norahhh
2007. jan. 17. 20:10

valami j rendelet!

Baromság

Kint van a terhesgondozó falán is

Igen, újat kell kérni, de csak azért, hogy nekünk több pénzbe kerüljön.

6845. Ekka
2007. jan. 17. 20:10

Norahhh: nem tudod véletlenül, hogy hol írják a könyvben ezt a házassági anyakönyvi kivonat dolgot? Nem találom.

Tudjátok mit olvastam? Sugárzás elkerülése végett ne álljunk a mikro elé, ha működik. Frankó, mert én előtte állok még nem melegszik meg a tejem. (és pont a pocim magasságában van):((((

Elmegyet pancsizni és utána magamra borítok 1 flakon testápolót, mert úgy viszketek mint egy kivert rühös kutya:(((((

6844. Ekka (válaszként erre: 6843. - Norahhh)
2007. jan. 17. 19:40

Neeeeeeee?

Miért?

Kell kérni "újat" v. mi?

Mindjárt megnézem ezt a csomagos kupont:D

6843. norahhh (válaszként erre: 6841. - Ekka)
2007. jan. 17. 19:15

Az a nyereménysorsolásra vonatkozik. A csomagos kupon nem tud lejárni.

Ja! Ebben olvastam azt is, hogy egy hónapnál régebbi házassági anyakönyvi kivonattal be se menjetek szülni. Ti tudtátok ezt?

6842. Ekka
2007. jan. 17. 19:10
Én még valami őskövületet kaptam. A kiskönyv is 2005-ös:)))))))))))
6841. Ekka (válaszként erre: 6840. - Norahhh)
2007. jan. 17. 19:08
Én is kaptam ilyen füzetet. Egy gond van vele: a kupon 2006.aug.31-én lejárt:D
6840. norahhh
2007. jan. 17. 19:07

Rárakom az adatlapomra a füzet képét.

De nem csak azért kell kérni a védőnőtől, mert kupon van benne, hanem mert tele van okos dologkkal és nagy segítséget nyújt főleg az első babát váróknak.

Én sok olyan dolgot is olvastam benne, ami az előző kettőben nem volt. Folyton frissítik.

2007. jan. 17. 19:01
Csak beugrottam egy kicsit, köszönöm a gratulációkat mindenkinek!!!:)))
6838. mandy (válaszként erre: 6836. - Norahhh)
2007. jan. 17. 18:54
A kórházasra emléksze, olyat én is kaptam Klaunál. De ilyen kezdőcsomagot nekem a védőnő nem adott, szó sem esett róla. Kár hogy mindez nem egy nappal előbb került ez szóba, legközelebb csak egy hónap múlva megyek. Mindegy, azért túlélem :)
6837. vandancsi (válaszként erre: 6817. - Csibebaby)
2007. jan. 17. 18:42

Csibe!

Nem is Szegeden lakunk, csak ott vettünk lakást!! :)

Ez hosszú történet, de ha érdekel, priviben leírom. ;)

6836. norahhh (válaszként erre: 6833. - Katalin25)
2007. jan. 17. 18:41

Szia Katalin!

Amikor kitöltötték a kismamakönyvedet, kellett hogy kapjál egy várandós mamák tanácsadója című kiadványt. Abban van egy kupon, amit egy címjegyzék szerinti kismamaboltban kell leadni ha átléptél a harmadik trimeszterbe. Ekkor kapsz egy ingyenes csomagot, amiben a babavárással kapcsolatos dolgokat találsz. Általában szórólapok, de mosz bőkezű volt a pampers.

Számítsatok rá, hogy még a kórházban megkeresnek Benneteket egy újabb csomaggal, amiben babaápolási cuccok(szórólapok) vannak.

A harmadik csomagot akkor lehet átvenni, ha a baba betöltötte a harmadik hónapot.

Régen legalábbis így volt.

6835. katalin25
2007. jan. 17. 18:38

Csibe! Nagyon csini vagy ám! A pocidról majd tehetnél fel olyan képet is amin joban látni kicsit.?omdjuk olyat ami oldalról van. Kíváncsi vagyok, mert mi nagyjából egyidőben tartunk. :)

Egér! Te is csini vagy! És a kislányod is nagyon édi!

Nora! A hajad tényleg óriási volt! Hihetetlen! :)

Kicsikata! Jók az UHfotók, főleg a mosolygós! :))

Emőke Virágja pedig gyönyörű! :)))

Na mára tényleg lépek csajok, jók legyetek!

6834. katalin25
2007. jan. 17. 18:26

Tényleg! Kicsikata! Mit mondtak a konzíliumon???

Szia Vica26! Gyere gyakrabban!

Emőkének gratula még 1x. De csajok van már fent kép itt nálunk róluk?

Megyek meglesem.

6833. katalin25
2007. jan. 17. 18:24

Sűrű elnézést hogy ilyen sokáig nem voltam amúgy de tegnapelőtt estétől nem volt netünk máig, így nem tudtam jönni. :(( De mostmár jó! :)

Ja, és levizsgáztam, a műhely nem tudom hanyas lett, de fő hogy görbülni fog, a szóbelin meg pont azt húztam amit közvetlenül előtte átnéztem, és el se hiszem, de 5-öst kaptam!!! :)

Ma nem bírtam magammal a DM-ben és babakajákat vettem. Holnap meg is kóstolom őket. Fincsinek hangzottak. Nem árt ha az ember lánya tudja mit fog enni majd a gyerkőce esetleg később (néha).

Ja, és valaki elmondaná milyen cumis kismamacsomagról van szó? Azt mindenkinek kapnia kéne a védőnőtől? És mikor kéne kapni? Nekünk nincs olyan még... Vagy korai?

Bocsi, de mkost lelépek, és majd holnap jövök csak mert apa nyűgösködik, így lefekszem én is.

Puszi mindenkinek!

6832. zazuka (válaszként erre: 6826. - Kicsikata)
2007. jan. 17. 18:20

Szia Kata!

Mi van veled? Mesélj gyorsan!

6831. Vica26
2007. jan. 17. 18:20

Sziasztok!

Emi, én is gratulálok a csodaszép kislányodhoz!!!!

Többiek jól vannak? Már régen jártam erre. De azért a számomra kedves embereket figyelemmel kísérem;-)

Na, micsoda hülyeséget írtam! Itt mindenki kedves a számomra, csak van, akit jobban ismerek.:-))))

Puszi Nektek Kismamik!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook